en dag kvar...

....sen helg. "sola å bada i pina colada.....ddaaadddiiiidadada...."
 
fasiken så gott det ska bli. en härlig dag på jobbet imorn me, bara en massa långbehandlingar. då går det undan!!! :)

på lördag ska jag bara njuta av helgen, markus jobbar hela dagen + natten så då ska jag passa på att åka till syrran å bara sola å ha det riktigt gott på deras altan :) längtar!! å på söndag får det bli nåt liknande. man får ju passa på nu när man e ledig å när solen e framme. då kanske jag å markus tar oss en tripp nånstans å bara njuter av värmen som ska komma. 
för sen så på måndag så e det fullt upp med flytten.... då hinns det inte med nån solning. 

    

idag har jag jobbat hela dagen, å på lunchen idag så fick jag frostat ur frysen, skönt att det e gjort. ikväll ska jag torka ur kylen, å kanske till och me ta tag i garderoberna om det hinns me.
men nu e det dags för lite kvällsmat!!! å snart kommer markus hem från jobbet!! jippi!! :)

inget internet imorn, å på några veckor framåt, så på helgerna kommer det bli mindre bloggande. men på vardagarna kan jag få in nåt inlägg tack vare att jag har nät på jobbet.
så får se om jag hinner skriva nåt imorn innan det stängs av, annars får jag utnyttja syrrans dator på lördag. :)
ha det super!!! kram

hanna å mona

en kompis till mig å min syster ska ha 25-års fest ihop. jag å markus fick en inbjudan idag på posten :) den 19 september slår det till. då e det dags för GREASE-tema. ska bli jättekul! det e verkligen väldigt roligt med teman tycker jag.... det blev ju som sagt lyckat nu när vi hade 80´s festen. 

   

   

      

tack för inbjudan. räkna med oss!!! :) ska kolla på filmen ikväll, så man får tillbaka lite färska minnen på kläderna å så. på gymnasiet hade vi även en uppsättning av musikalen. det var jätteskoj!!! hade varit kul å visat kort. men hade ingen digitalkamera på den tiden, så korten ligger i fina fotoalbum, som man numera har glömt bort att man kanske borde göra med alla dessa kort man har på datorn. man framkallar ju aldrig längre. sorgligt tycker jag....
nu "grease", sen e det natti natti för mig.... :)

snöoväder

tittar tillbaka på gamla kort.... :) här e vi i falkenberg förra året, den 24 mars. den kvällen kom det illmö snö så vi knappt kunde ta oss dit. var riktigt läbbigt å köra i det vädret!! å givetvis var det jag som fick göra det. dagen efter så hade det snöat så mycket så bilen syntes inte. vi fick chansa på vad vi ställde den å börja leta fram den. hehe...helt sjukt var det. slutet på mars me.....
här e lite bilder från den festen...:)

   

   

   

   
   
   

   

   

det var då de.... :)

    


   

buller å brak.....

.....å en maja som yrar runt... :) stackarn. hon fattar inte vad vi håller på med. allt packas ner, å stökigare å stökigare blir det. knappt att hon kommer fram till maten längre, hehe :)
min lilla pluttinutt!!!!

håller på att laga mat, det blir kött, färskpotatis å beaniesås.......mmmmmmmmmmumma!!
hungrig som en varg e jag. åt inte så mycket till frukost så får la skylla mig själv.

fasiken vad det blåser ute. det började redan igår kväll, då jg nästan trodde träna här utanför skulle dras med i starka vinden. vi får hoppas det avtar snart. bra att det håller upp iaf. inte kul om det hade regnat oxå.

nu måste jag fortsätta med maten. hörs mer ikväll.

hämden

fick packat ner sängstommen, eller a vi har tatt isär den rättare sagt. :) 

jag å markus har sett på en film, det blev den nya wallander filmen "hämden". den var helt ok.
å nu e maja leksugen. vi har inte lekt med henne å hela dan. stackarn....

men det hinns inte med just nu, för nu ska jag få massage utav markus :) jippi!!! :)

mätt å belåten

nu har jag precis fått i mig lite mat. :) ska snart iväg till jobbet igen. jobbar till 18.30 idag, sen efter det blir det att ta tag i packningen här hemma. för nu e det inte många dagar kvar..... :) jag å markus håller på att kika på lite nytt till hemmet. surfar runt som aldrig förr. får ju passa på nu innan nätet släcks ner för oss i ett par veckor. :(

vad mulet det blev nu, i morses var det blå himmel å sol, jättehärligt. men nu e det igenmulet. alltid så när man har lunch å äntligen lite tid till att få lite sol på sig så ska det bli dåligt. varför ska det oftast vara så, att det spricker upp mot kvällen å så e det fint första stunden på morgonen, sen över dagen, då man vill ha fint väder, ja då ska det bli mulet.....
suck!!!

jaja... nu lite kaffe, innan jobbet väntar. :)
see ya later.

somna till...

....."sunes sommar", aldrig fel. en go gammal klassiker :) hehe... nu får man en tillbaka blick på 80-talet igen. först festen, sen sunes sommar :) a inte riktigt bara 80-tals modet på sunes sommar, det är även en början på 90-talet. men men, gammla goa tider på modet :)

blev aldrig nån packning, låg så gott i soffan, hihi.... :) men imorn får det bli ett ryck i garderoben. ett måste!!! å så ska vi skruva ner sängstommen oxå.

adios.

snart inget nät... :(

åhh vad jobbigt det kommer å bli. man e ju sååå van vid att ha internet jämt, men nu försvinner det på fredag. eftersom vi adressändrar. så det kan ta allt från 2- 5 veckor innan vi har det igen. puh vad tråkigt!!! men men, det e bara å bita i det sura äpplet.
tur iaf att vi har internet på jobbet, så får flänga med mig datarn dit så jag kan skriva lite inlägg å så... :) nu e det iaf kul att vi flyttar snart. till helgen blir det. längtar!!! ska börja packa ner mycket kläder nu, man använder ju inte ens hälften....hehe.... :)

vilket härligt väder det har varit idag, solen värmer jätteskönt. hemma på lunchen idag satte jag mig ute på balkongen i en 1/2 timma, å somna.... :) tur var att jag ställde klockan på mobilen, annars hade jag kanske sovit gott där ett bra tag. var jätteskönt.

hade en riktigt nöjd kund idag, alltid kul med nya kunder som blir såå nöjda :) hon kom in på salongen å frågade efter mig. hon ville beställa en tid, för hon hade sett 2 kunder till mig, som hon tycker e sååå snygga i håret. så hon fick en tid av mig 14.30 idag. å hon blev jättenöjd! sen tacka hon så mycket för sig å gick. jag började med nästa kund, å då kom hon in igen med en blomväxt i handen som hade varit förbi på "salvia" å köpt till MIG!! :) jag blev alldeles rörd! såå gulligt av henne. sånt uppskattar man alltid! så, tack så mycket Solveig!!!! 


   
på kortet stod det: mari, stort tack från en jättenöjd kund. lycka till med det nya hemmet!! solveig.

den kommer passa perfekt på våran nya balkong!! :)

nu e det dags å packa lite. see ya!!!

redan måndag imorn

å en hel vecka med arbete.....puh! orkar inte ens tänka tanken, vill vara ledig minst 1 vecka till....

nu inatt fick jag äntligen sova en hel natt utan att vakna å ha alldeles för mycket runt omkring mig, har sprängts av 1000 tankar samtidigt. det har varit sååå mycket nu det sista, både planeringen å dagen då 80´s festen var, dansuppvisningar, förberedelser inför flytten. så natten till fredag å natten till lördag har jag sovit fruktansvärt dåligt.... jag har bara legat å vridit å vänt på mig å tankarna kring allt som ska ske osv. har rullat runt i huvet på mig. men idag kändes det som att en tung sten släpptes från mig. nu har jag endast flytten att tänka på i stort sett. jätteskönt!!! :)

dagen idag började med att jag å marina tog oss till navåsen i björketorp å gick tipspromenad, jätteskönt var det.
sen fick jag besök av mona å michan. efter det åkte jag å mona till amelie å fira henne. hon fyllde 25 år i april. har inte blivit av att vi firat henne tidigare. hon bor i Stockholm nu, men kom ner nu till Kinna å hälsade på sin familj å så var hon ju även på min 25-års fest :)
nu e jag hemma igen, å e helt slut!! det känns att det har varit mycket i helgen.... ska lägga mig i hyffsad tid idag så jag känner mig pigg imorn.
markus jobbar natt, så ikväll blir det mys med maja :)


80´s

ja då var jag tillbaka, bättre sent än aldrig......hehe :)
sista dansföreställningen gick jättebra den me. skönt att det e över nu. kan man lägga det bakom sig....
nu lite kort från gårdagens fest...

   

   

   
    marinas mamma vivi, min mamma, jag, hilevi, marina å caroline

   
    jojjo, lisa å nathalie

   
    johan, robert, daniel å tomas

   
    pär å niklas


   
    johan, daniel, andreas, caroline, linda

   
    darrell

   
    jag å tvillingsyrran mona

   
    anel å min andra syrra michan

   
    jag å mona med våran barndomskompis amelie

   
    jag, malin å becca

   
    min pudding markus

ja, otroligt kul hade vi.... å snygga var vi!! :)

nu ska jag snart kosa te sängs.... hörs imorn igen. adios.

wow wow wow

vad kul det var igår.... :) vilken 80´s fest det blev. alla var nog vädigt nöjda å glada. såg så ut iaf. har en massa kort, men har inte lagt in dem än, ska göra det sen efter sista dansföreställningen som e ikväll. :) men alla hade verkligen gått in för det med outfiten, så kul tycker jag. vi började kalaset vid 18 å avsluta vid 02.30. lagom när man måste upp tidigt å åka tillbaka till lokalen å städa efter oss. det var kladdigt värre :) hehe.... men det e så det ska vara. jag var där 09.30. det gick snabbt undan, vi var 5 st som hjälptes åt.

sen var det bara att åka raka vägen till david som jag hyrt högtalarna av å lämna av dem, sen åkte jag hem å sminka till mig å så kom michan å anel å hämta upp mig å markus. vi åkte till dansen å markus å anel skulle kolla på oss :) första gången som dem ska se oss dansa. :)

nu e vi hemkomna å det gick bra. anel filmade så nu fick vi se dansen från publikens håll för första gången, å vi gjorde det snyggt, en bra dans har vi. det händer verkligen saker på scen när vi e inne å dansar. showit värre!!! :)

jag å markus har precis ätit av partybrickan som vi fick över från igår, mätt å belåten sitter jag här i soffan nu, tung i huvet e jag me..... hehe, inte så konstigt kanske efter den dansen igår.
nu e det dags för en kaffe, sen en tupplur i soffan.

hörs mer sen efter dansen... ciao!

puh...torkar svett i pannan

a nu e det mycket i huvet som snurrar :) ännu en dag avklarad, 2 föreställningar har det varit idag på dansen. båda gick jättebra!!! såååå kul!! :)
imorn e det 1 föreställning, men då har jag ju 80´s festen, så jag å syrran kan ju inte vara me då. men på lördag e vi laddade igen att stå på scenen :) eller a, det får la vi se....hehe... ska ju överleva morgondagen först!!

ska bli såååå kul imorn, bilen e full med högtalare å diverse grejer, tjohoo!!!! :)

håller på med att få ihop bra musik nu till festen. så jag får be om ursäkt att jag inte har skrivit förrän nu, men det e mycket att stå i. å så har jag varit på dansen hela dagen.

imorn kommer jag inte kunna skriva nånting. men på lördag kommer en massa kort å information om hur 80´s festen har varit :)

ha det så gott!! kramar

stackars Jasmine

gumman min e dålig i ryggen.... :( jag tycker såå synd om henne. hela sommarn bli tung för henne nu när hon knappt får röra på sig... :( hon har ett svårare fall av diskbrock. jag var förbi henne nu med en paradis ask å en bukett blommor, för att lätta upp vardan för henne lite :) aldrig fel med choklad :)

   
    jag å jasmine sommaren -07

   


dans imorn som sagt, men innan jag ska dit ska jag ta mig upp tidigt å försöka packa lite mer å knö ihop alla kökssaker till ett skåp så jag kan börja städa ur dem andra. så har man lite mindre å städa sen när den dagen kommer då allt ska vara klart. :)

nu måste jag ta mig en alvedon å en öl, för nu e det trots allt helg :)

hörs imorn. kram

dagens outfit



  

   

        
           tröja å jeans- gina tricot

snart en eftermiddag me

sen så...... :) ledig, ledig å ledig!!!

gött mos som man säger :)
maja myste så gott jämte mig inatt, min goding!! :) men det värsta e när man vaknar å hon ligger på magen med rumpan vänd mot ansiktet...hehe, luktar sådär får jag säga. haha, men det e mysigt ändå. då när det händer brukar jag vrida på mig så jag inte har hennes bak mitt framför mig. men man vill ju inte att hon ska tro att jag inte vill ha henne där så jag måste vara så försiktig. :) det e ju så få gånger hon sover jämte mig nu så då vill jag att hon ska vara hos mig.

imorn e det dags för dansföreställning igen, ska bli kul. alltid roligt å stå på scen. imorn ska jag inte springa in fel bara som jag lyckades göra på andra föreställningen i söndags. jag sprang in tidigare än vad vi skulle :) så Tola sprang efter. så jag inte slapp å stå där inne själv å inte veta vad jag skulle hitta på så att det inte skulle synas..... :) vi ställde oss i varsinn pose, å så stod vi där tills musiken kom igång igen, å då kom resten in..... moahaha!! :) fasiken så det kan bli ibland, men det bästa e om man kan rädda upp det så bra som vi gjorde ändå. så publiken tror att det ska vara så. vi fick en å annan applåd å busvissling :) hehe.... så dem gillade det skarpt!!!

snart ska jag äta mumsig potatisgratäng med kyckling till lunch....mmmmmmm!!! :)
men nu innan lunchen ska jag greja lite här... så hörs mer ikväll!
kram

snart natten

då var det snart sängen....
markus jobbar natt, så jag e alldeles själv.... :( eller a, nu ljuger jag....jag har ju maja :) min lilla älskling!!! hon gillar nog när markus jobbar natt, för då får hon sova i sängen jämte mig :) som hon alltid gjorde förr när jag bodde själv. å jag tyckte det var sååå mysigt. å nu när markus har kommit in i vårat liv så får hon inte det längre, stackarn.... han vaknar jämt när hon hoppar upp i sängen å vill gå runt å mysa. å nån gång har hon attackerat markus fötter när han har rört på dem under täcket. maja tror ju att han leker med henne.... lilla majsan förstår inte. men efter det var det hårda bud... men det går bra, hon har vant sig att hon inte får sova inne hos oss. men hon väntar som en galning varje morgon på mig utanför dörren :) hon vet att när min veckarklocka ringer så ska jag upp, hon kan redan börja mjaua innan jag har hunnit öppna dörrn..... såå gulligt!
men inatt så får hon nana jämte mig!!!! :) mys mys!

hörs imorn

dagens outfit



   
            halsband- bik bok
            kofta- H&M
            armband- bik bok
            tunika- gina tricot
            tights- gina tricot
            skor- sixtyseven

   

one day left

såååå underbart!!!! :) en dag imorn me, sen ledig. :) långhelg!!
idag har jag varit duktig! jag kom till gymmet idag!! tjohhoooo... :) bra av mig! gick på "flowin".

nu e jag vrålhungrig....
efter att jag fått i mig lite käk, måste jag sätta mig ner å checka av vad jag måste fixa imorn å så till festen. eftersom det e en röd dag på torsdag me så får man ju inte ha alldeles för mycket ogjort tills på fredag som man kan ha kunnat förbereda nu innan. vi har tillräckligt med å göra på fredag då festen äger rum! men det kommer alltid vara nåt som dyker upp som man helt har glömt bort att man ska ha fixat. men men, det brukar ju alltid lösa sig. å annars får det gå ändå. bara folket, maten, alkoholen å musiken e på plats så e det löst!!! hehe.... :)

gina shopping



   

   

   

allt e fixat...

....från topp till tå nu till 80´s festen!!! :) gött det. ett beskymmer mindre. å det e aldrig fel det!!

har kommit hem från jobbet för en liten stund sedan, å jag mår lite illa. jag hoppas bara att det e hungern som spökar. det märker vi när jag har ätit. :) får verkligen hoppas att det går över...

efter kvällsmaten ska jag lägga upp lite bilder på lite shopping från dagens besök i borås :)
see ya later...

wonderland

här e lite bilder på hur vi ser ut i våran dans; "wonderland" 

   

   
    systeryster... :) michan

   
    å lilla jag...... :)

första föreställningen avklarad

skönt!!! å det gick bra. tog mig igenom den utan större fel, så det kändes skönt!!! :) men det känns som enda stor röra dansen, men jag frågade min granne linda nu som var där å kolla på föreställningen, om vad hon tyckte. å hon tyckte det såg bra ut. så det känns ju skönt. så det e nog bara vi själva som e med i dansen som tycker det känns rörigt värre.... :)

nu måste jag få i mig lite käk, innan det e dags att ge sig iväg igen mot dansen. så i kvällens inlägg blir det lite kort me... :)

söndag

det e en söndag idag som e fullspäckad! 11.30 ska jag vara på dansen å träffa dansgruppen jag e med i å så ska vi köra igenom våran dans. för 12.30 börjar första föreställningen. å då kan det vara bra att kunna dansen utan å innan :) sen e nästa föreställning kl 17.00. sen har vi även föreställning på torsdag, fredag å lördag.
men jag kan inte vara med på fredag för då e det 25-års festen som gäller :) tjohoo!!!!!..........längtar!

nu måste jag fixa till mig å packa....

hörs mer sen, då kommer bilder från dansen :)


majsan myser

jag skulle ut på balkongen å kika efter maja... först såg jag henne inte, så jag var rädd att hon hade trillat ner från balkongen. men när jag kika under dynorna så låg henne, sötnosen!! 

   

   


nu jäklar...

....packas det för fulla muggar... å så har jag putsat rutorna me, dem flesta iaf... känns så kul å packa, man får nästan lite pirr i magen nu när det känns att det närmar sig flytten. :) 

   
    ser ni så fönstrena skimmrar vackert! :)

   

   
    å gästrummet som blir mer å mer fyllt av en massa fyllda flyttlådor...


har kört igenom dansen en gång me, dansuppvisningen e imorn. premiär :) ......... ska bli spännande!!!

jag å markus har slängt i oss varsinn pizza å tatt några öl. som vi förtjänar nu när vi vart så duktiga!! :)

trevligt sällskap hemma hos oss

nu e vi mätta å belåtna efter grillningen....å gott var det!!! :) min mage e stort som ett hus.... :) fick tag i svenska färskpotatisar me, å det var inte fel.

nu sitter grabbarna med varsinn whiskey å vi tjejer kör på rödvin.... :)

oj, blev avbruten här av "talang" som går på 4:an. "sharon", en gammal danskompis var me å sjöng å dansa med 4 andra tjejer, å så kom dem inte vidare. men sa "bert" till sharon att stanna, å så frågade han henne om hon kunde sjunga. så hon fick köra en låt. å hon kom vidare. fasiken sååå kul!!! coolt.... :) kul för henne.

hopp, nu ska jag fortsätta umgås med gästerna. nu e det dags för "guitar hero"... :)
kul, kul.....

ha det så gott, så hörs vi mer imorn.

sol, sol å åter sol

:) härligt!!! här har vi blå himmel å sol idag, kan ju inte bli bättre :) idag e jag å markus lediga. det ska fixas å donas i lägenheten, sen ut på en massa ärenden. måste ju försöka hinna med en stund på balkongen me :)
gunilla å anders kommer vid 18 å mona å barnen kommer vid 17. så ikväll blir det grillfest.... ska bli kul.

igår var jag ju på X&Y, å det var la ingen höjdare, har ju nämnt det förut att jag e sådär för borås... tyvärr. men jag å johanna hade kul själva....fick oss ett jäkla skratt när en kille skulle sätta sig jämte oss uppe på en bänkskiva, då den delen han skulle slänga sig upp på var lös, så han dunsta ner på golvet lika fort igen med plankan under sig.........mmmoooahahha!!!! snacka om skadeglädje.... men inget illa menat. men det såg förjäkla skoj ut :)

nu ska jag njuta av morgonsolen.... å få i mig lite frukost.
det blev tyvärr ingen bild igår på kvällens outfit. orkade inte flänga med mig kameran.... :(

hörs senare...

X&Y

helg, helg, helg....... :) jippi!!! sååååå underbart gott!

ikväll blir det utgång på X&Y i borås med johanna. jag vet inte vad jag ska ha på mig, samma problem varje gång...
men ikväll får det bli hyffsat lugnt. imorn e det mö å fixa... ska iväg å kika lite, jag å markus på saker vi funderar på att köpa till den nya bostaden. å så ska jag klippa han, åka å storhandla mat. för imorn kommer gunilla (min syster) å man på besök. gunilla ska iväg på 50-årskalas men anders ska stanna kvar å grilla, å så kommer mona med familj me. så det ska bli trevligt. jag såg att vi hade fått svenska färskpotatisar me i affären....mmmmmmmmm såååååå gott!!! gunilla å anders ska sova över, mysigt!! :)

nu måste jag göra mig i ordning inför partajet ikväll. men en kvällens outfit får ni se imorn... :)

ha det gott!! kram

ont i huvudet

ja det har jag... men med en alvedon ska ju det hjälpa.... :)

har precis kollat på "prison break", åhhhh säger jag....fasiken så mö det händer i varje avsnitt....man mår ju dåligt!! :) men man kan inte slita sig. det e så spännande, även om man vet att allt går åt pipan för burrows å scofield...

ska snart lägga mig å bli vuxen å lösa lite korsord :)
men hörs imorn!!
kram

en dag till sen ledig :)

göttans!!! :) långhelg... det e aldrig fel det!

min bil blev riktigt fin me!! a, så fin den kan bli. e ju ingen snygg så, en vanlig "nissan almera". men den blev mycket snyggare än innan. :)

jag har precis kommit hem från jobbet. å jag e såååååå hungrig. måste äta nåt. ont i huvet som f_n me. har knappt sovit en blund inatt. var ju på "mary kay" kväll igår å då gjorde jag nåt jag inte borde göra, å det e att ta en kopp kaffe på kvällen. jag har ju sååå svårt för att sova sen. å jag vet ju om det, men ändå gör jag samma misstag om å om igen..... :) varför gör man så?? jag vet att jag inte e ensam om det :) ....................

jaja, inatt lär jag sova som en stock iaf...

nu måste jag äta, men hörs lite senare....
ciao!

färdig

känns så skönt å vara klar med outfiten till 80´s festen :) jag kommer vara såååå ful!! haha, fasiken så kul det ska bli!!
hade gärna visat er vad jag hittat för kläder men vill inte slänga upp några bilder innan festen. kan ju vara nån som ska dit som ser. å det e ju inte kul.

men hitta lite annat oxå nu när jag var i borås å shoppa.... :) typiskt mig!! 

   

   
äntligen hitta jag ett par snygga röda skor som jag gillar, å dem e underbart sköna att gå i!!! alltid ett plus :) har länge varit ute efter ett par nya röda skor då mina gamla e sååå slitna så jag kan inte med å använda dem längre.

   
å så hittade jag dem här söta spetshandskarna :)

ska senare idag på "mary kay" party. ska bli kul å få se om dessa produkter e nåt att ha. :)

   


nu e det tyvärr dags att tvätta bilen, drar mig för det..... :( tråkigt värre. men alltid kul efteråt. känns så mycket fräschare att åka runt i en ren bil. låter som att min bil e jättesketen, men inte så..... det som skiter ner min bil e en massa bös från träna, flyger in massor från fläkten varje gång man startar bilen....

hörs senare ikväll efter mary kay partyt... :)
   

ledig imorn :)

ska bli så skönt!!! men fullt upp e det, dagen imorn börjar med en tripp till borås, då ska jag fixa det sista med min 80´s outfit till festen. sen MÅSTE jag tvätta bilen, både ut å invändigt.....inget roligt, men verkligen ett måste. urk vad grotesk den e nu........!!!

efter jobbet idag var jag, Maina å henens mamma Vivi på "Gekås" å shoppa loss lite. jag å Marina handla till festen. sen blev det även lite annat bröte som e behövligt till hemmet.
men nu börjar det mesta vara fixat som vi kan förbereda innan festen. å det e skönt! :)
nu e det bara 11 dagar kvar....kul, kul!! :)

nu ska jag gotta i mig ananas å vindruvor. sen blir det sängen!

ha det så gott! kram

dagens outfit



   
           tröja- en gammal tröja från JC
          
tunika- gina tricot
           tights- H&M
 

vilket väder

herregud, vilket väder vi fick här idag vid lunchtid....vilket hagel. stora som fotbollar!!! a, inte riktigt kanske men stora var dem....här får ni lite bildbevis :)

   

   

   

   
    här ser man verkligen hur lokalt vädret var :) såg helkonstigt ut.....

me!!!

här får ni se det färdiga resultatet :)

   

   

   

   

kjell sangberg e en jätteduktig fotograf!!! har varit sååå kul att få bli fotad av han. :)

min session med kjell....

.....e klar!!! :) bilderna blev väldigt fina!!! kul... 
ska be kjell att få dem i större format, så jag kan visa er dem. :)

men först lite kaffe!!! 

hemma igen

vi fick köra våran dans 2 ggr, å det hjälpte inte....mmmohhaha.... fan vad dåliga vi e!! eller jag iaf.. klanta mig på ett flertal ställen, å det värsta e att jag gjorde olika fel på dem olika gångerna vi öva. ku, kul, kul det känns. NOT!!!!!!!
känns inte så tryggt, så nu måste jag öva, öva å öva. det ska sitta så bra nu så att jag skulle kunna bli väckt mitt på natten å kunna den utan å innan.... :) det e ett måste, annars kommer man se dum ut på scen. dansen e rörig som den e ändå!

å så måste jag sätta mig ner å sy klart detaljerna på danskläderna vi ska ha på oss.
så har lite å stå i...

men innan jag loggar ut från bloggen så ska ni få se bilderna på dem nya skorna jag fick hem från H&M :)

    

   

    

   

   

å lilla majsan ville vara med på några kort me :)

   

   
hon posar såååå fint!!! duktig hon e min lilla älskling!!!! hehe.... :)

krånglar

åhh. bloggen krånglar....så jobbigt!!!
jag skrev ett inlägg i morses, men icke då....den vill inte visa sig, det kångla när jag skulle ladda upp inlägget.

a kortfattat,
jag decka igår kväll redan 23.15, sov som en stock hela natten. såååå underbart gott det var!!!! :) hemresan igår från tyskland var så jädrans seg så jag trodde aldrig jag skulle komma hem :( men det gjorde jag, efterlängtat!! så nu e alkoholen fixad till festen. nu ska jag bara fixa klart med musiken. och marina ska beställa klart maten. imorn ska jag å marina åka till ullared å köpa in allt vi behöver till festen när det gäller muggar, sarvetter mm.....

just nu håller genrepet på, våran grupp ska inte upp på scen förrän 18.00, så jag drar dit vid 17.00. det var riktigt gott å veta att vi inte behövde vara där hela dan å hänga, man har ju lite annat för sig. tvätt tex. såååå kul.......NOT!  men det behövs fixas det me. så det fick bli idag.

ska iväg å handla här om en stund, å då ska jag samtidigt hämta mina skor från H&M. så bilder på det kommer sen ikväll. :)

ha det gott!!

marie 45

a vi var ju hos min bror å dem igår å fira hans fru, marie som fyllde 45 å även hennes äldsta dotter, sandra som fyllt 20 år. det var väldigt trevligt, synd att tiden gick så fort bara, jag var ju tvungen att åka 23.45, till kinna igen å svira om till tysklandstrippen. ändå började kalaset redan vid 19.00 men tiden där i mellan gick såååå fort. men tyvärr har jag inga kort därifrån. men gud så fint dem bor nu!!! e avis!!!! :)

nu ska jag ringa å kolla med nån som kanske kan veta när vi ska vara på dansen imorn, det e ju genrep imorn. hoppas jag inte behöver vara där tidigt å framför allt inte hela dan.......orkar verkligen inte det!

hörs imorn, då lovar jag att visa bilder på mina 2 par skor som har kommit från H&M, har inte hunnit hämta ut dem än nämligen. 
natti natti

hemkommen....:)

nu e man åter hemma igen efter tysklandstrippen......seg resa var det nu när vi åkte hem, kändes som en evighet. så det känns riktigt skönt å vara hemma.
det första jag gjorde när jag kommer hem var att slänga mig i duschen!!! kände mig såååå äcklig, efter att ha suttit i en buss så länge.

markus hade beställt pizza så nu ligger den i min lilla mage. :) peter å david e här på besök. öl å fotbollskväll... :)

här kommer lite kort från tysklandstrippen...

   
    som fräschast under hela trippen å det var när jag precis hade stigit på bussen :)
   
    på väg in till shoppen i tyskland, vi e lite småtrötta...

   
    försöker se pigg ut.... :)

   
    emma hitta en "lagom" stor tequila flaska

   
    å jag flög runt med min vagn :)

   
    på väg hem igen...........emma, jill å jonas

H&M

mitt sista H&M paket har äntligen anlänt..........jiiihhaa. mina efterlängtade skor!!!!!!!! 2 par har jag köpt. ska hämta dem efter jobbet.
ska nog hinna slänga in bilder på dem innnan jag ska iväg på kalaset.... :)

ciao.

glamour

glamour tidningen damp ner i brevlådan idag :) 

   

kul....jag kommer få några nummer av dem helt GRATIS!!!.........

alltid trevligt med överraskningar. mer sånt hehe..... :)

nu har jag druckit en massa kaffe, laxen ska alldeles strax in i ugnen, till det blir det pasta. sen ska jag åter till jobbet. efter jobbet e det iväg å köpa present till min lilla Maja som fyller 3 år idag!!!!!!!!!! grattis min älskade maja!!!!!!!!!!


   

   

   

   
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen efter jag har firat av henne, ska jag packa inför tysklands trippen, som börjar 00.40 inatt, å så ska jag göra mig i ordning inför kalaset jag ska på ikväll. ska fira min brors fru å hennes dotter sandra. :) ska bli kul, dem har flyttat nu me, så ska bli kul å se hur snyggt dem har gjort i ordning i den nya lyan. dem har totalrenoverat hela huset. 

kommer nog inte höras mer nu förrän imorn eftermiddag/kväll, när jag e åter från tyskland. men då kommer det en massa kort från den trippen.... :)
ha det så bra!! kram

   

shopping på gina


   
   
   

   

   

   

   

   

   

   

   

ja det var detta jag shopade på gina igår :) har inte provat nånting ännu, men det sak nog passa! hehe....

hockey å Jasmine besök

a idag e det sverige i kvartsfinal i ishockey ni som har missat det. dem möter tjeckien kl. 20.15
å ikväll får vi besök utav Jasmine å Viktor, ska bli mycket trevligt!! :) dem har varit i Canada i ett par månader å haft det gött! dem fick tyvärr avbryta sin resa på grund av Jasmine så klart........hehe :) nä, men hon fick ryggproblem, så läkarn vägra henne fortsätta deras tripp mot sydamerika. å det var la bra det. hon har några år kvar att leva...

har för en stund sedan kommit hem från jobbet, ska äta lite kvällsmat å självklart lägga upp korten från gårdagens shopping på Gina tricot :) men det gör efter jag käkat. see ya later!!!

VIP

ikväll efter jobbet kom jag till gymmet.....tjohoo!! duktig jag e!! :)
sen efter jag duschat, så kikade jag på min mobil för att se om nån hade ringt. jag had fått ett mess från malin, min kompis, hon messa att dem hade VIP kväll på "gina" idag 19.30-21.00, 20% på hela sortimentet. så jag slängde på mig kläder å for till borås..........:)
jag hittade en hel del faktiskt....kul! det kommer bilder på det imorn. idag får ni se bilder på vad jag inhandla tidigare idag på "visko"

   

   
    skor från miss P å kostar 299:-

   

   
    å dessa e från sixtyseven å kostar 759:-

nu ska jag mysa med maja, å fixa lite. kram

har fått 1.....

......kort utav dem vi fotade i söndags....det blev så fint :) ser fram emot att få se dem andra 3 :)
han e så duktig "kjell sangberg" som fotade mig. det fanns ju många fina bilder man skulle vilja ha, men det blir endast 4 jag får tyvärr... men det e ju alltid nåt :)

nu har jag slängt i mig rabarberpaj, å jag får nästan lite ångest....varför e jag så dum?
jaja, nu e det försent....hehe :)

idag bokade jag in en tysklandsresa. jag ska med innebandylaget TT till tyskland. vi åker buss. ska inhandla till festen som smått börjar närma sig...det sparar vi in mycket på. så det e ju riktigt bra att jag kunde henka på där. bussen går 00.40 hemifrån fredag natt, å vi e åter lördag kväll tror jag. så det e bara hem å lägga sig så jag orkar söndagen, för då e det genrep hela dagen på dansen.

imorn kanske ni kan få se bilden som e färdig... :)
hörs imorn.

ut å gå

känner mig såå pluffsig, å det e för att jag har kommit in i en sån godisperiod å ej träningsperiod, å det går ju inte ihop.....:) hehe...
fan, fan, fan..............................

så nu ska jag å markus ut på en rask promenad. ska bli gott. å när jag kommer hem igen ska jag inte vara nyttig utan då ska jag slänga ihop en rabarberpaj.........mmmoohahha... det går ju inte heller ihop. skulle ju egentligen hålla mig till nåt nyttigt, men inte det då....
aja, tänker jag då, man lever ju bara en gång. å så mår jag bättre igen, haha. :)

hörs mer sen efter promenaden.
ciao.

dansen

åhh säger jag......
dansen sitter väl där den ska typ kanske......:/
men, den e inte helt klar, vi har slutet kvar att få ihop å vi kommer inte ses förrän på genrepet som e på söndag....får se hur detta kommer att gå :)
haha.... a vi kommer se ut som ett par vilda tjurar på scen eller nåt..............mooohhaha........

skönt att måndagen e avklarad iaf. har jobbat hela dan. markus jobbar natt idag. å jag ska nu kolla på "spårlöst" som börjar nu på 4:an. det e såå bra tycker jag, lipar halvt ihjäl mig varje gång.

hörs imorn
kram

unicef

ja då har man blivit världsförälder.... :) känns riktigt kul. samtidigt som man nästan skäms lite att man inte blivit det tidigare. att dem måste ha ett program på tv om det så att man går med. men men, nu e jag å markus med å hjälper till å bidrar med 100 kr varje månad. :) bättre sent än aldrig.....

har precis käkat lunch nu, ska börja jobba snart igen... men först lite kort från valborg som jag inte har visat än. 

   

   
    malin å jag, vid klipporna i varberg.

   
    jag å min gamla barndomskompis å arbetskamrat emma :)

   


å här har jag gjort ett fint collage.....
a kul hade vi....hehe..... :)

hörs mer ikväll.

kinnekulleträffen

a, idag har jag varit på kinnekulleträffen. det blev en session med kjell som vi hade bokat upp tidigare att vi skulle göra. å jag fick se lite snabbt i hans kamera på bilderna, å dem kommer bli sååå bra tror jag... han e jäkligt duktig. kul att få arbeta med en sån grym fotograf. :) längtar till att få se dem klara.
skulle blivit en session med rolf oxå men det blev så sent å molnigt så det vi hade tänkt oss blev inte så, så vi ska fixa det en annan dag istället.

har precis kommit hem, e seg efter bilresan....blir att lägga sig tidigt. har inga kort från stället vi var på, hade ingen tid att ta några egna bilder, men ni får se bilderna sen från fotningen. :)

å åter till jobbet imorn, ny vecka att vänta sig... ska bli skönt ändå....

nu ska jag få i mig lite mat, sen en film med markus.

ha det gott.
så hörs vi imorn
ciao!!

sorry

oj oj oj.....vad dagarna går.....å inget händer här på bloggen... mycket dåligt av mig!!
har inte vara hemma, så får skylla på det. har varit svårt att få ta tag i en dator, dåligt med tid.

i torsdags blev det full drag iaf i Varberg på sociten, riktigt kul hade vi... :)
men man fick lida för det igår....hehe...

igår åkte vi till överlida, till mona å c/o... vi bara slappa å hade det gott. njöt av det extremt härliga väder. var ju grymt varmt. såååå underbart!!!
sen efter lunchen så så tog vi oss ut på fisketur. det var riktigt mysigt! här e lite bilder. :)

   
    leon å oliver

   
    markus å oliver

   
    mona å jag

   
    daniel å leon

   

   

   

   

   
    2 gädder vi fick vi :)

   
    här e min systers å deras underbart sagolika trän vid deras ingång.... så vackert!!! var bara tvungen att ta ett kort på det. :)


idag har jag å markus vart i Borås å letat 80´s kläder till festen. å vi hittade en del faktiskt. skönt det. å nu har vi städat å ska åka iväg å handla lite grillmat.... mums!! det tröttnar man aldrig på. sååå gott!

imorn ska jag åka iväg å fotas hela dagen, så kommer inte skriva förrän imorn kväll, får se om jag har nåt kort då me från fotningen....

RSS 2.0