måndag

då var denna dagen över......soon! :)

jag har jobbat hela dagen. var hemma över lunch, fick lite långlunch idag så jag bjöd in Pia, Engla å Thea på fika. :)
Tog en massa söta kort på barnen...


Engla tittar ut genom Majas lektunnel :) hihi

söta Thea fångade jag så sött här :)

här leker dem så sött tillsammmans.

sen efter dem vart här, så var det dags att åka till jobbet igen... idag jobbade jag till 19.30
men imorn e jag ledig under förmiddagen, ska bli skönt! :)


haft besök

idag har jag inte gjort många knop.... skönt det.
har fått tvättat lite, dammat av lite på övervåningen. var en sväng förbi hos Michan å dem. fick käk där...mums mums. :)
sen när jag kom hem igen kom Marina å Sigrid förbi på kaffe.

Markus har vart iväg hela dagen å spelat innebandymatch. borta.... 2 timmar här ifrån så han har vart iväg hela dagen. han e på väg hem nu. så det blir Solsidan å en lugn kväll...

Nu först ska jag äta kvälle, magen börjar smått kurra :)

Made By ME!!!

Äntligen har jag fått bilderna!!! Jag var å hämta skivan hos Heike Andersson som har fotat dessa bilder å JAG har sminkat.... ta er en titt!! :)








modellernas namn kan jag tyvärr inte, men hår e gjort av Headlites.

mina blåa naglar

har målat naglarna med mitt nya knallblåa naglack :)
jättefräsch nyans tycker jag.... vårfint! :)


COSMOPOLITAN

Mina kunders dotter Emma modellar i Cosmopolitan som är ute nu i butik :)
Hon blev uttagen av Cosmopolitan där dem valde mellan flera tjejer från olika modellagenturer :) Hon jobbar för Stockholmsgruppen.
resultat:









mys med älsklingen

nu e hemma... det blir mys framför Tv:n ikväll. klassiska melodifestivalen. bättre idag faktiskt! förra veckan var ju kass...
jaja....hörs imorn gott folk. :)

Dagens...

imag1469 (MMS)

Dagens...


brudsminkning

i morses var jag tvungen att gå upp 07.15, slänga på mig kläder å fixa mig. packa sminkväskan å dra till jobbet. där vänta jag in den blivande bruden...Johanna :) Jag å Annki hjälpte henne idag med sminkning å uppsättning. Jag fixade sminkningen å Annki frisyren. :) 
När jag var klar med Johannas sminkning, så kom Lisa, en av brudnäbbarna å så fixade jag hennes hår å sminkade henne lite. :) Dem blev sååå fina!!!!

Men efter jag var klar med Lisa så var jag tvungen att åka, så jag hann inte å se Johanna helt klar. så det ska bli kul å se korten sen på helheten. :)

Jag åkte vidare till Överlida. Jag å syrran vaxade benen. Sen åkte vi till Kinna å kika lite i affärerna. Jag hittade lite grann. skjortan jag köpte tänkte jag slänga på mig nu. Vi ska vidare till Öxabäck å se på innebandy när TT spelar.

vi hörs kanske mer senare idag...

härligt besök av....

.....syrran med familj :)

har tyvärr inte kunnat skriva förrän nu, har vart iväg hela dagen. jobbat, å efter det så hämta jag upp Markus här hemma, å så gjorde vi ärenden. vi åkte å kika efter present till Adam, sen handla vi mat, åkte om systemet, sen hem... en timma senare efter hemkomst kom Mona, Daniel, Oliver å Leon. vi har precis käkat en massa gottgott... å nu sitter vi vid tv:n å kikar på klassiska Let´s Dance. :)

höres mer imorn.

hemma igen

har precis vart iväg å kollat på min älskling när han spelade innebandymatch. dem vann som tur e :)

åkte direkt efter jobbet, eller a, hann med en snabb sväng hemåt å fick slängt i mig en skiva av det nybakta brödet!!! :) mums mums var det!

nu sitter jag i morgonrocken å ska käka lite igen.... sen blir det sängen, åter en ny arbetsdag väntar imorn.

ciao!

Mina sista plagg från H&M kom för 2 veckor...

imag1468 (MMS)

Mina sista plagg från H&M kom för 2 veckor sedan. Det var denna fina sommarklänning å den bruna mockaskjortan som man ser överallt på reklam just nu. Den e i tvätten så därför har jag inget kort på den.


Å här e min kavaj som jag "fick" från H&M....

imag1467 (MMS)

Å här e min kavaj som jag "fick" från H&M. :) eftersom jag har handlat en hel del på H&M det sista. Så har jag fått 300:- i presentkort. Så jag kika in där när jag ändå var i Borås. Jag har vart ute efter en beige kavaj, å hitta denna :) blev superglad!


bakar :)

just nu håller jag på att baka bröd.... Markus kommer bli sååååå glad när han kommer hem från jobbet.
å till lunch idag blir det hemmagjorda köttbullar, potatis å gräddsås :)

han har det bra min älskling!!! :) för bra kanske? :) hihi

nu ska brödet in i ugnen, hörs om en sväng igen...

jobbat hela dagen

idag har jag inte vart hemma på hela dagen... har jobbat, jobbat å jobbat. känner mig halvkry me, hoppas verkligen inte man kommer gå å bli sjuk nu. halsen e igensvullen å har haft ont i huvet hela dagen. peppa peppa, att det inte blir värre.
skulle visa er plagget på "gåvan" från H&M, men har inte tatt kort på den ännu. så ni får vänta till imorn, för nu ska jag kurera mig i soffan med en stor mugg te.

see ya!

jag å söta Sigrid :)

lite bilder från i lördags då vi var hemma hos Marina, Tobbe å Sigrid. :)


vi läser bok, som Sigrid älskar!! :)

mys mys...

matdags.... :)

flängt runt

idag började jag dagen med en tur till Borås å åkte om "make up-store" å inhandla lite smink till bruden jag ska ha på lördag. :)
sen gick jag om H&M å fick med mig ett plagg hem. :) alldeles gratis! berättar mer om det imorn å en bild kommer då oxå.

sen åkte jag om Marina på jobbet. Fick köpt mig ett par nya gardiner till köket å lite dukar till det. :) har satt upp dem nu ikväll. här ser ni resultatet:




e sååååå nöjd!!! blev jättefräscht!!!! :) å så lite fina tulpaner till det!!! :)


har även jobbat idag, å nu ikväll efter jobbet så stack jag iväg på spinning. så nu e det dags för kvälle å tv resten av kvällen. :)

Våran egna "hemmagjorda" braskamin :)

imag1464 (MMS)

Våran egna "hemmagjorda" braskamin :)


måndag

å åter en ny vecka!!! :)

hade sovmorgon idag, men ändå var jag jättetrött när jag skulle gå upp. tänkte jag skulle komma upp i tid så jag hade nån timme att bara strosa runt i min morgonrock med en kopp kaffe i handen. men som sagt så vart jag för trött för det, så jag sov en 1/2 timme till. var lika trött efter det, men ställde mig i duschen å blev lite piggare. hann med en snabbkaffe iaf. :) å till min överraskning när jag kom ut ur duschen satt Markus i soffan. han e ledig idag, å det händer aldrig att han går upp tidigt då. men han var söt å sa: att vi kunde äta frukost ihop :)
annars sover han lätt till 11, 11.30..... nu kom han upp 09.30. wow säger jag! :)

har jobbat tills nu, ska äta lite kvälle, e vrålhungrig!! sen blir det Tv resten av kvällen. e jättetrött!!

imorn e jag ledig under förmiddagen, ska fixa lite ärenden. måste till Borås å om make up store å inhandla lite smink. ska ha brud på lördag. å behöver lite grejer till det. :)

ha det!!

OVE!!!

JAG HATAR OVE I SOLSIDAN.....!!!!!!! JAG Å MARKUS BLIR TOKIG PÅ MÄNNISKAN! HAN E SÅÅÅÅÅÅ FÖRBANNAT SNÅL! Å VARKEN JAG ELLER MARKUS TÅL DET!

Det riktigt kliar i fingrarna när han e i rutan. vill bara in i TV-rutan å banka ner han!!! :) Han e sååå jobbigt snål. hade jag vart i en situation med han, vet jag inte vad jag hade gjort. det värsta e att det e tagit ur verkligheten...alltså att det kan lika väl hända detta som "Solsidan" visar. å stackars människor som har en sån snål jäkel vid sin sida... ok att man känner snålt folk, men som tur e inte så snåla som OVE!!!

a nog med han på ett par dagar, hehe :)

nu ska jag å älsklingen kolla på film... får se vilken det blir. vi har några på lager...

hörs mer imorn.... jag har sovmorgon, börjar inte förrän kl.11 :) wwwiiieee

nu ska det röjas i det största....

......skåpet vi har i köket. ska nämligen få plats med 2 grytor som vi fick i julklapp. dem har inte flyttat in än....står på diskbänken å dammar. inte så snyggt! å just nu e det helt knökat i detta skåp dem ska få plats i, så det ska bli intressant hur detta ska sluta.... lika bra att sätta igång! :) önska mig lycka till. ska ta bilder...

RÖTT

varför inte.....sååååå snyggt!! :)


från "Paris fashion week".... vill oxå ha på mig den outfiten. jäkligt snygg!! helt i min stil! älskar dem röda skinnbyxorna! jag tar gärna dem benen me!!! :) hehe

bilden tagen ur jakandjil.com

Alexander McQueen

inför Alexander McQueens visning han hade för spring 2011 så ville han ha sina modeller fixade så här:





coolt!! :)

kanske kan bli årets balfrisyr :) det närmar ju sig.... annorlunda iaf!!

kommit igång

nu har jag kommit igång med städningen... :) skönt!!!

jag har fått storstädat toaletterna, tvättat 2 maskiner. har tatt en paus nu å käkat lite lunch, men ska ner å damma nedervåningen, å sen ska jag köra över med dammsugaren överallt. sen får det vara bra för idag...


söndag

det e helt underbart att vakna upp till detta vackra väder.... solen skiner in genom rutan i sovrummet å fåglarna sjunger sin morgonsång :)

nu har jag stigit upp, å ska käka lite frulle. sen om en timme ung. kommer mamma å syster på besök. ska fika lite å så ska dem få se kort från våran korta vistelse i Egypten. :) hann ändå ta 140 kort på 2 dagar :)

sen ska jag fortsätta städa här hemma, kom inte så långt igår.... :(

igår förresten var vi hos marina å c/o. fick jättegod mat!! ryggbiff, potatisgratäng med hemmagjord beasås. å jag testa att göra den co-co glassen som en av deltagaren i "halv åtta hos mig" gjorde i veckan. :) den blev god. å till det hacka jag ner färsk ananas.
fick åka hem lite tidigare än tänkt. vi hann aldrig med nåt spel å så... för stackars lilla sigrid var jätteledsen. hon höll på å pilla på öronen hela tiden, så kan vart nåt där som inte var som det skulle. å det gör ju sååå ont. stackarn....hon åker på det ena efter det andra. :(
men trevligt hade vi så länge det vara :)

hörs senare...

finbesök :)


söta Alexandra sitter gott i gungstolen :)



lördag

å denna dag ska bli mycket trevlig å mysig!!

har precis tatt en morgondusch, ätit frulle, tatt mig en kaffe...
ska ner å få på mig lite kläder, ut å fixa lite ärenden. sen när jag kommer hem ska jag fixa här hemma. städa å så...

sen till lunch kommer michan med familj hem till oss på käk. det blir laxgryta med färskpasta. :)

sen ikväll ska vi hem till marina å c/o på käk å melodifestivalen. vi ska fixa till efterrätten, sitter å funderar vad man ska hitta på.... får se, har en idé :)

hörs senare...

fredag

oj, kan inte fatta att det redan e helg igen..... det går fruktansvärt fort.
förra helgen för mig blev ju bortkastad på grund av att jag fick magsjuka på onsdag kvällen där innan. så det vart lite trist. fick bara ligga hemma å ta det lugnt...

men ikväll ska jag till syrran på myskväll. blir en massa gott å äta å let´s dance. :)

imorn får det bli städning här hemma under dagen, sen på kvällen ska jag å markus hem till marina å familj på käk å kika på melodifestivalen.
så en fullspeckad helg. :) men mycket roligt!!!

idag förresten kunde jag knappt resa mig från sängen..... har sååååån fruktansvärd träningsvärk efter Flowin passet igår. tog i som bara den....å det känns idag. men det e gött!!! :) det e så det ska vara! då vet man att man har kämpat på bra! :)

Dagens...

imag1463 (MMS)

Dagens...


en jobbig träning

i morses vankade jag till gymmet... 08.30 stod jag inne i salen å var me på "Flowin". Puh puh...vad jobbigt det var.... men det e en riktigt go träning. så jag bokade in mig nästa torsdag oxå. :)

annars idag har det vart hyffsat lugnt. har jobbat lite grann. det har inte vart lika mycket idag som dem tidigare dagarna, å det var ganska skönt. imorn e det oxå lugnt. jag å älsklingen har några ärenden att uträtta så tatt lite ledigt. skönt att det närmar sig helg nu :)

ska ner å hänga upp en tvätt som jag tvättade i morses. innan det börjar lukta unket... :)

see ya!

Har på mig ett av mina favvo halsband. :)

imag1462 (MMS)

Har på mig ett av mina favvo halsband. :)


Dagens...

imag1461 (MMS)

Dagens...


Snart läggdags för min del....:)

imag1241 (MMS)

Snart läggdags för min del....:)


våra fina tulpaner :)





det e så fint med tulpaner... fina färger som förgyller hemmet :)

full rulle igen...

....på jobbet!

idag ska jag iaf bara slappa, ingen träning. dock ska jag till gymmet imorn bitti, på Flowin. 08.30 börjar det. sen så börjar jag jobbet efter det. skönt å ha träningen avklarad redan på morgonen :)

nu e det dags för lite kvälle. sen tv:n..... :)

Calendergirl 2012

nu ska jag berätta en riktigt rolig nyhet... :)

Jag ska få vara med å medverka i "MirAnnas Calendargirls 2012", där jag ska hjälpa till med hår å make-up :)
Läs mer på MirAnnas hemsida här! så får ni er en bättre inblick på vad detta handlar om. :)


tisdag

oj, oj , oj... vilken hektisk dag det har vart. har inte suttit stilla en minut känns det som. har vart fullspeckat på jobbet. bra det i å för sig...... :)
sen efter jobbet var det raka vägen hem å byta om till spinningkläder å åka till Corpus gym.

efter spinningpasset var jag helt slut.... puh! har inte vart på ett spinningpass på 1 år, å det kändes. :) men skönt när det e avklarat. då känner man sig duktig.

nu sitter jag i soffan å slappar, å det ska jag göra resten av kvällen :)

adios

måndag

har vart full rulle idag på jobbet. bra det.... behövs nu när man var sjuk några dagar i förra veckan. ta igen lite.

nu e jag hemma, å har precis hunnit få i mig kvälle. å resten av kvällen ska jag spendera i soffan med min älskling. det e ju trots allt "alla hjärtans dag" :)
vet inte vad jag tycker om den dan egentligen..... ha en dag bestämd då man ska rå om varann, ge varann saker mm..... nä, inget för oss. e ju mycket mysigare att överraska sin kära en dag då det inte e nån speciell dag. lite mer personligt tycker vi. :)


en mysig dag

idag har vi vart iväg stort sett hela dagen :)
äntligen fick jag kommit ut lite :)

vi böjade med en tur till Borås. Vi åkte till djurkliniken för att köpa mat till Maja, men då dem hade lunchstängt en timma, så åkte vi om Mio å kika lite. åhhhh sååå fina grejer det finns. vill ha, vill ha, vill ha....en massa nya inredningsprylar.
när vi hade dreglat runt oss där inne så for vi tillbaka till djurkliniken. efter besöket där så åkte vi om Ica Maxi å handlade lite käk.
på vägen hem ringde syrran, Michan å bjöd hem oss på lunch. :)
så vi åkte dit å fick mat å fika...mums mums! Tack så mycket!! :)

sen vid 16 så for vi hemåt å invänta besök utav Markus pappa :) 

men nu e det åter till den eviga tvätten... har fan i mig tvättat hela helgen :) skönt när det e avklarat. städning får jag ta tag i veckan.

ciao! 

Dagens...

imag1457 (MMS)

Dagens...


det här passar mig nu :)


en jättelugn dag å en ...

....jättelugn kväll.
a, kan inte bli så mycket mer när man vart sjuk, å fortfarande e lite seg.
det var denna helgen... känns lite bortkastad. tråkigt, men vad gör man....


ute på balkongen

fick tatt några fina kort på Majsan :)



utsikten... som sagt inte så rolig, men en fin sol iaf :)

sötnos

Maja tog min stol... :)

underbart väder

även om jag inte orkar ut... så e det underbart å se solen framme. själv mår jag bättre över lag, men matsuget e fortfarande segt. men jag äter å så å inget kommer upp så det e bra!! :)

jag håller på å tvättar.... sååå skojsigt. Markus jobbar dygn så han ser jag först igen imorn bitti :( blir själv här hemma idag. funderar på att sätta mig på en stol på balkongen med en filt å få lite sol på mig.
ska ta med kameran ut me, å ta några kort med den nya kameran. inga jätteroliga kort kommer det å bli eftersom utsikten härifrån hemmet inte e den roligaste. mest en massa hus å så..... men men, kanske kan fånga ett fint kort på min lilla Maja som gassar i solen. :)

hörs senare.

myskväll

ikväll blir det en mysig hemmakväll. då jag inte e riktigt hundra ännu e det goast att hålla sig hemma. älsklingen har slutat jobbet. så vi ska fixa lite käk å kolla på Tv. just nu går han runt här å tänder lite ljus :)


Dagens lunch, fruktsallad, en knäckemacka ...

imag1456 (MMS)

Dagens lunch, fruktsallad, en knäckemacka å kokt vatten med socker salt å pressad citron.


börjar må lite bättre

idag e jag lite piggare. har fått i mig lite käk, men får äta i lugn ro, annars får min mage en chock! har fortfarande jätteont i huvet, men det e la vätskebrist antar jag...

ska endast slappa i soffan nu....kolla på en film eller nåt.

hörs kanske senare.

Magsjuka.... igår kväll när jag å Malin gi...

Magsjuka.... igår kväll när jag å Malin gick en rask promenad, så kände jag efter halva rundan att jag började må illa. när jag kom hem blev det inte bättre. fick knappt i mig nåt. sen 21.35 kom första lasset, å 3 ggr till under natten. men dem 3 sista var bara galla å magsyra. sist jag spydde var kl.04.00 så hoppas det går åt rätt håll... jag vill bli frisk nu! hatar å vara sjuk. tur att det sker sällan. peppa peppa....


ut å gå

nu kommer Malin när som helst, då ska vi ge oss ut på en rask promenad. :) det ska bli gott, längtat hela dagen nu när det vart så fint väder ute. dock har solen hunnit gå ner, men det e en härlig luft ute så det ska bli skönt å komma ut å få en nypa luft.


onsdag

åhhh så härligt å vakna upp till fågelkvitter å solen som lyser in i sovrumsfönstret. :) kan inte bli en bättre väckning.... nu känner man att våren närmar sig ändå. särskilt när man hör fåglarna.

å mat finns till dem här på baksidan. dem e där nu å äter... :)
själv tar jag mig en kaffe, ska fixa till lite frulle nu å ta en kopp kaffe till. sen får jag fixa te mig, ska ta en fika med marina sen. vilket klockslag det blir vet jag inte riktigt ännu. sen när jag vart hos henne måste jag förbi affären å handla å om revisorn å lämna in en månadsrapport.

sen börjar jag jobba kl.14


Titta så mysigt Maja la sig på Markus. Man...

imag1455 (MMS)

Titta så mysigt Maja la sig på Markus. Man ser henne knappt :)


brudens bästa man

jag å älsklingen kollar på film nu "brudens bästa man" på canal+HITS. efter det blir det sängdags...
imorn börjar jag först kl.14. så på förmiddan ska jag ha en date med Marina :)

natti...

Solresor

Solresor - Resor med charter, sista minuten, hotell och flyg

det hade vart lite flyt med denna otur vi har gått igenom nu det sista å vinna detta!!  :)
mitt drömresemål är:http://www.solresor.se/resa-till/cypern/fig-tree-bay/hotel-golden-coast/

www.solresor.se/resa-till/

här e tävlingen jag e med i: http://www.solresor.se/resa-till/tema/kampanjer/bli-resereporter/tack/

tisdag

fick långlunch idag... min kund kl.14 ringde i morses å avboka, hon har fått magsjuka. å det tackar jag för att hon inte hann till salongen. för det e inget roligt å ha.

så har käkat å druckit några koppar kaffe.

ikväll hoppas jag på ett spinning pass, annars får det bli gymmet.


Dagens...

imag1453 (MMS)

Dagens...


måndag...

...å ny vecka. :)

idag har det vart jobb, all day long. imorn lika så...
ikväll skulle jag å malin ut å gått en rask promenad, men det regnar å blåser ute, så då bangar jag. e fortfarande snuvig som jag vart nu i en massa veckor. vill inte ge med sig. så då vill jag inte ge mig ut i det vädret.
vi får hoppas på en annan dag i veckan.
imorn blir det iaf gymmet. hoppas på spinning, om det finns plats. annars får det bli ett eget pass inne på gymmet. :)

nu blir det kvälle å en film med älsklingen....

ciao!

seg

idag e jag seg som få.... blev en hel del vin igår :) trevligt var det.

ligger fortfarande i soffan med morgonrocken på mig, å så får det nog förbli idag. :) gött med såna dagar ibland.
det e tur att det inte blir för ofta iaf, hehe :)

här hemma har vi precis kollat på "The box".... helknasig. ingen bra film, så ingen att rekommendera.

får se om det blir en bättre film lite senare. men först lite käk.

kvällens aktivitet...

har fått städat hemmet, tvättmaskinen e fortfarande igång. markus e å handlar med hans pappa. dem kommer här snart, då blir det pizza till lunch. sen ikväll ska jag fixa ihop lite käk till oss å grannarna. vi kilar in till dem ikväll. å så blir det melodifestivalen kan jag tänka mig. å till det lite öl å gottgott. :)

see ya!

min sötnos

:)


lilla maja sussar gott i gungstolen

här måste hon blunda för blixten.... hihi :)

hon väljer att vända ryggen till när jag fotar henne :) sötis...

här har vi min andra sötnos... eller a, min å min... hehe :)

Alexandra :)

god morgon

nu sitter jag med en kaffe i soffan..... snart ska jag slänga i mig lite frulle me. i väntan på att markus ska vakna..... :) sen när han väl har kommit upp ur sängen e det städning som gäller. tråkigt värre, men skönt när det e gjort! :)

"Due date"

jag å älsklingen har precis kolat på film, "Due date". en superrolig film. :)

klockan tickar iväg, har inte börjat städa än... men tättmaskinen rullar på för fullt. städningen får jag ta imorn. :)
nu orkar jag inte... det e ju ändå fredag.

får se om vi ska hänga med några innebandypolare till markus ikväll.


fredag

idag e jag ledig...
jag å alexandra möttes vid gymmet 09.00, så körde vi en timma. det var gött att få gjort det nu på morgonkvisten! :)

nu till helgen e det ganska lugnt tror jag. vi har inget direkt planerat. ska fortsätta att tvätta, fick slängt i en maskin nu efter gymmet. sen behövs det städas.

men först ska jag fixa te lite käk, klyftpotatis, kotletter, rödvinbärssås, å smörstekta sparris. :)

see ya!

jobbat

idag har jag fått jobbat lite.... roligare än att få ligga på stranden i Hurghada..... NOT!!! men men, nu e det som det e... å det e gött att det har funnits nåt att göra, så man har fått in lite pengar nu när man ändå inte e utomlands längre.

imorn ska jag köra igång med gymmet igen :) ska dit imorn bitti. kl. 09.00 ska jag å min kollega Alexandra dit å köra slut på oss.

sen blir det en sväng till jobbet, men det verkar hyffsat lugnt.

hemmagjorda...

.....hamburgare blev det till middag idag. :) jag vet inte vad jag gjorde men dem blev sååååååååååå goda!!!!! kanske ska satsa på "halv åtta hos mig" :) hehe. till hamburgaren fick det bli pommes å smörstekta sparris.

till efterrätt ska jag å älsklingen äta hallon, blåbär å glass. :)

sen blir det en film på det.

hörs mer imorn.

syrran på besök

nu har precis syrran, Michan vart här med Alexandra på en kaffe.
 
nu ska jag försöka få packat upp lite ur resväskan å slänga in en tvätt. behöver åka å inhandla lite käk oxå, tomt i kylen.
en lugn dag för övrigt. fortfarande bitter över Deturs dåliga handlingar. ringde å pratade med dem innan, å dem skiter fullständigt att ens resa e förstörd! försöker ju inte ens hjälpa en mer än nödvändigt! blir så trötter!! å fruktansvärt dåligt av dem! vet inte hur ni andra har blivit bemötta som har rest med dem andra bolagen. vad som gäller för er när det gäller ersättning etc...??? skulle vart kul å veta.

hörs mer senare...

Egypten

lite bilder från den korta vistelsen i Egypten...


kvällssolen från flyplanet...fint :)

en söt kamel med skötare kom å spatsera på stranden när vi kom å gick. :)







hotellet vi bodde på

morgon kaffe på balkongen

biljard dags

den förbannat långa/stora kristallkronan nere i lobbyn :)

entrén

jag å älsklingen. bilden blev tyvärr lite suddig...

hotell området








ännu mer sur...

.....fan! jag e så sur över att fått lämna Hurghada tidigare. slår vad om att det hade vart lugnt att stanna kvar. på turistorterna e det hur lugnt som helst. å när man e på ett inhängnat område som vi var så e det hur tryggt som helst. det var så stort där vi var så det kändes som en by med allt som man behöver fanns där.

resebolaget "Solresor" tex, håller kvar sina gäster till sina odinarie tidtabeller, så dem som ska resa hem först på fredag då vi oxå egentligen skulle resa hem får stanna tills den dagen. å det känns ju jävligt surt. eftersom vi inte får igen denna resa fullt ut, å våran resa vart ju helt paj, nu när den avbröts. dem 2 dagar vi fick kunde ju kvitta. å hade Detur hunnit hålla kvar oss i Sverige hade vi fått igen hela summan. nu kommer vi knappt få hälften. :( å det fula "Detur" gör är att när jag ringde dem igår å skulle kolla av läget. så dem man pratar med får inte uttala sig eller räkna ut vad vi kommer få tillbaka, utan det skickas vidare till "ekonomiavdelningen", som en annan inte kan få kontakt med. så = vi har inget att säga till om!!! det e piss!!! för nu kommer dem bara räkna ut de dagar vi har missat, men inte de dagar vi har fått semestern förstörd där nere genom att vi endst fick gå inne på hotellet å vänta på info om när vi ska bli hemskickade etc.... TACK FÖR DEN!!! kommer aldrig mer bokaDetur efter detta. det blir ingen bra reklam för dem hädanefter.


Hemma igen, efter...

...... 3 dagar i Hurghada! det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med denna resa!! 2 sköna dagar hann vi få, men den 3:e dagen gick vi å stampa på hotellet å bara vänta på info om när vi skulle bli hämtade för att skickas hem till Sverige igen. :(

vi evakuerades inatt.... så hela natten har vi rest, å nu e vi helt slut här hemma.
Jag ringde resebolaget "Detur" nu som vi reste med ang. reseersättning. Det lät inte på henne jag pratade med att det skulle bli nån givmild återbetalning.... :( SUCK!!!

Känns så jäkla surt just nu! Dem få dagarna som vi fick, kunde ju kvitta. resan blev ju ändå förstörd för oss. plus att man har tatt semester denna vecka som man förlorar på.

Jag åkte till jobbet tidigare å ska hoppa in å jobba torsdag å fredag om det finns å göra. så man får jobbat in lite denna vecka nu när man ändå bara e hemma.

Vi fick ju tatt lite kort iaf, på vår flammiga bränna vi hann få å utsikten över hotellområdet. lägger in lite kort imorn, ikväll orkar jag inte.

see ya!

RSS 2.0