40-talet

jag gillar 40-talet skarpt!!! fint mode på den tiden. det blev ju lite manligt mode för kvinnorna på den tiden. kvinnor som aldrig bärt byxor fick bära det då. på grund av att 2:a världskriget var å då var ju männen ute i kriget, så kvinnorna fick börja jobba i fabriken å försörja familjen. så då kom byxan, skjortan å det korta håret. men allt var ju med femenina drag...

   

   

men självklart fanns klänningen å kjolen kvar oxå....

   

   

men nu till dagens resultat på sminket :)

jag å nicole sminkade varann....


   

   

måsvingar till bryn å "båtläppar" i rött var det som gällde på 40-talet.


50-talet

idag gick vi igenom 50-talet. det var kul. en snygg tid när det gäller både sminket,, kläderna å håret. :)
lite bilder från idag...


   
syrije har sminkat mig

   

   
jag har sminkat emma

annars idag har jag jobbat, sen ringde malin mig när jag var på väg hem från jobbet å frågade om vi skulle ut å gå en runda, å det bangade jag inte för. det var behövligt!!! å väldigt skönt att få komma ut å få lite frisk luft...
nu har jag ätit kvällsmat å kollat lite på idol.

hörs mer imorn. då får ni se resultat på 40-talsminkningen som vi ska gå igenom :)

plantera

nu e det dags att kolla upp blommorna man har tänkt plantera i höst. så man inte gör det försent. finns ju så många fina. har några olika sorter jag vill ha i trädgården, men några ska man inte plantera förrän våren.
här e några sorter jag gillar...


   
dahlia

   
aster

   
rosenbuske

hade inte vart fel å ha en vinbärsbuske me.... :)

   
älskar vinbärspaj.....

kanske till nästa helg man kan påbörja lite nyplantering. har faktiskt varit duktig å krattat undan löven idag, men det sorgliga e att imorn e väl det nya löv som ligger där å skräpar... det går fort nu med alla löv som ska ramla ner, å många e dem.... men men, tur det att det e en lagom liten plätt till trädgård man har! :)


hyresavtal- till er som inte fattar!.....tydligen.....

vissa människor fattar nog inte innebörden med rollen som hyresvärd= han/hon som äger fastigheten å därmed e den personen som besiktigar fastigheterna å värderar vad som e godkänt å vad som inte e godkänt!!! hyresgäst= en som HYR en fastighet å som då SJÄLVKLART ska sköta sitt jobb med att ta hand om fastigheten som den hyr BRA! har man inte gjort det får man själv ta konsikvenserna å pröjsa efter sig. nåt som e självklart!!! ELLER??????????
inte för alla människor har jag märkt! sorgligt nog!! en dag kanske dem fattar, å då kanske för hoppningsvis dem ångrar sitt sätt att behandla en annan.
att blanda in nästa hyresgäst för deras egna misstag e ju fruktansvärt dåligt!!!! vilken jäkla dålig stil!! vad har nästa hyresgäst med det å göra. jo, INGENTING!!!!!!!!!!!
det e ju som skrivet tidigare, HYRESVÄRDEN som sköter det jobbet. nästa hyresgäst flyttar ju bara in å får besked av hyresvärden vad som ska fixas till å vad som inte ska fixas till= det som ska fixas till e då inte godkänt gjort av dem förra hyresgästerna å dem måste då återgärda detta. en självklarhet!!! å det som e godkänt e ju bra skött av dem förra hyresgästerna. så vill man fixa nåt där så får man pröjsa själv efter ett godkännande av hyresvärden!
inte så svårt att förstå dessa regler som e så enkla å självklara om man kan tänka rätt!!!!
här kommer en liten bit av ett klassiskt hyresavtal:


6. Hyresobjektets skick, tillsyn mm

6.1 Hyresobjektet uthyres i befintligt skick.

6.2 Hyresgästen skall väl vårda hyresobjektet samt svarar för

reparationer pga skada åsamkad av hyresgästen eller dennes gäster.

Hyresgästen svarar vidare för löpande tillsyn och mindre reparationer

såsom av lås, utbyte av glödlampor och packningar mm.

6.3 Hyresgästen får inte utan hyresvärdens skriftliga godkännande

vidtaga några ändringar eller andra åtgärder i hyresobjektet ( t ex

ombyggnad, målning, tapetsering).


http://www.goodsson.com/pdf/HYRESAVTAL_bostad.pdf2 dagar....

....utan nåt inlägg!!! ursch å fy på mig...
men har omöjligt haft tid till det tyvärr...

har varit en fullspeckad helg. kul det i å för sig, men helgen springer förbi... redan söndag å imorn väntas en ny vecka.
i fredags var grannarna förbi. vi käkade tacos å kika på idol. sen var det dags för andreas å markus å kolla in den nya tv:n i spelrummet. dem skulle "godkänna" den så den var bra...mm.... :) nåt att skylla på för att få spela lite :) hehe....

   

   


lördagen: först åkte vi in till borås å fixa presenten till oliver, sen åkte vi därifrån till överlida å fira oliver som fyllde 6 år!! stor pojke nu :)

sen åkte vi hem å fixa i ordning oss, å vänta in lite folk som kika förbi innan vi drog till caroline å annikas 25-årsfest. det var en riktigt lyckad kväll igår, får lida för det idag bara. urk.... min mage e inte som den borde vara idag, känns som allt bara åker runt i alla möjliga cirklar.... :)
så idag blir det en "bara vara" dag.
lite bilder från gårdagen:

   

   
therese

   
lena, andreas å jag

   
caroline å jag

   
födelsedagsbarnen

   
jill, jag å caroline

   
markus å thomas

   
kristoffer, andreas å simon

   

   

   

nä, nu måste jag ta en alvedon, å sen luta mig tillbaka i soffan å vila ögonen....
see ya later!!

redaktionellt

japp ni läste rätt.... idag på skolan gjorde vi redaktionellt, det vill säga en "modebilaga" till en tidning. alltså på lossas.
vi delades upp i 2 grupper där den första gruppen fick kolla på en bild i en modetidning (på en kvinnlig modell) å beskriva med några ord vad som beskrev helheten. å sen täckte samira (läraren) över ansiktet på modellens ansikte å så fick vi i den andra gruppen kolla på bilden å på dessa ord dem hade kommit på. å försöka lista ut eller rättare sagt sminka en som vi tyckte det skulle vara, efter att endast ha sett modellens kläder å läst beskrivningarna som den andra gruppen hade kommit på.... det e ju jättesvårt. deras beskrivningar kan ju vilseleda. jag försökte konsentrera mig på modebilden, å få en känsla genom den, på vad jag trodde det kunde vara för smink på modellen på bilden. å även få en känsla med de ord dem hade beskrivit med. men inte för mycket... a svårt att förklara. det var väldigt kul iaf. :)
synd att jag inte tog ett kort på den modebilden från tidningen :)

men ni får iaf se hur jag gjorde emelie iaf. kan förklara för er hur kläderna såg ut på modellen i tidningen. färgglatt, zebramönstrade byxor men i glada färger, grön längre tröja. färgerna på kläder å smycken gick i rosa, grönt, orange...lite gul me kanske...
deras beskrivnig var: djuriskt, rockigt, sofistikerat, 50-tal...å nåt mer som jag inte kommer ihåg nu.
här e resultatet:

   

   

imorn e det redan fredag, helgen e fullspeckad med roliga händelser... :) så den kommer väl skena förbi illfort...
men kul kul!! :)

nu ska jag äta kvälle, å sen ska jag storstäda, så gott det går, börjar ju redan bli svart här inne. kanske sparar städningen till imorn. :)
kramar


dagens outfit   

   

60-talet

idag gick vi igenom 60-talet. det gillade jag mycket mer än 70-talet. en ikon som var en av dem största på 60-talet var "Twiggy". den första "magra" modellen. det var hon som skapade aneroxin....tyvärr... det var därför anorexin var så stor under 70-talet. å har tyvärr fortsatt inom modebranchen och i vanliga svensson livet.
lite bilder på twiggy:


   

som ni ser var det fransarna eller rättare sagt lösögonfransarna som bröt ut under 60-talet. mycket fransar å en markerad svart linje i mellan globlinjen å brynet...

lite bilder från skolans lektion. jag å lisbeth sminka varandra....

inget man går med på stan precis, men kan vara kul å göra en snygg svart-vit fotosession med detta smink å med 60-tals plagg mm..... :)

imorn kommer jag inte ihåg vad som står på schemat.... det återstår att se. 

har för en stund sedan kommit hem från en riktigt härlig thaimassage på 1 ½ timme. hur skönt som helst. e att rekomendera för er som inte testat det. har gjort det många ggr förut då jag var nere i thailand. men det var ju 3 år sedan nu så det var gott å få en flashback på hur skönt det verkligen e!!!! dem har nyper som få i fingrarna.... det gör liksom gottont!! :)

nu idol!! 

kramar
   

70-talet

idag på skolan gick vi igenom 70-talet. det fanns två sminktrender under den tiden, blåklockan å kajalhäxan. vi gick igenom blåklockan för den e mer extrem å roligare att sminka. om ni kommer ihåg hur agneta fältskog såg ut under 70-talet så vet ni vad jag menar..... :) hon slog igenom fullkommligt med sin blåklocka sminkning...


   

   

mycket blått på ögonlocket å över globlinjen. man ser inte det så mycket på dessa bilder. hitta inga bättre tyvärr. annars var make upen väldigt naturlig över lag. smala bryn, knappt nåt rouge, naturliga läppar. 
jag å sara sminka varann idag.
lite bilder på resultatet...


   
jag har sminkat sara

   

   
å sara mig

   

kul å ha fått testat sminket, men inget för mig. tycker inte det e speciellt snyggt...

efter jobbet idag hängde jag me emma hem å hälsa på hennes nyköpta hund...."gismo"....såååå underbart söt!!!! :) e riktig liten lurv var det. kort kommer så fort jag får träffa han igen. han fick en present utav mig, som han avgudade. han lekte med den med en gång :) hihi.....

nu ska jag luta mig tillbaka här i soffan å kolla på idol som börjar strax.
imorn kommer ni få läsa om 60-talet + se resultatet på det. :)
ha det gott!!


v.39....eller?

a nån vecka e det iaf..... :) snart ett nytt år....

idag måndag så hade vi på skolan i uppgift att sminka mörka modeller. jag hade med mig min gamla danskompis Maria. hom var sååå nöjd. hon som knappt aldrig sminkar sig annars tyckte detta var väldigt roligt!! å jag me klart! :) kul å träffa henne igen.

lite bilder på resultatet...


   

   

   

   

   
a riktigt härliga färger på maria blev det!!! jag blev riktigt nöjd!!


annars idag har jag jobbat en sväng, kommit ut på en långpromenad, duschat å ätit. nu ska jag lägga mig gott i soffan å slappa framför tv:n. nåt jag förtjänar nu. :)

imorn ska vi gå igenom 70-talet. ska bli kul!!!
ciao!

"Grease" fest...

igår kväll blev en lyckad kväll, då vi var på "grease" fest.... :) alla var riktigt snygga!!
här kommer en massa härliga bilder från gårdagen.


   

   
syrran som e en av dem vi firar å jag

   
emma å mona

   

   
pontus med hans tjej

   
mangan å jenny

   
min älskling å jonny

   
syrran (michan)

   
kax å emma

   
värdinnorna, mona å hanna

   
markus å anel

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
dem 3 prickiga musketörerna, mona, michan å jag

   

   

   

   

   

a en höjdarkväll blev det!! :)

nu e det pizza å jordnötsringar som gäller.... :)

hörs mer imorn!

   

redan lördag...

det går undan... idag e det en fullspeckad dag.
men först ska vi gå igenom vad som hände under gårdagen. hann ju inte blogga igår....sorry!!

igår på skolan gick vi igenom "glitter/glamour", det var jättekul å det gick jättebra! jag å linn sminkade varandra.
här e lite bilder...


   
jag har sminkat linn

   

   
å linn har sminkat mig

   

   
å här har jag byggt på med lite glitter.....


sen efter jobbet så åkte jag hem till marina, vi hade en liten myskväll igår. vi kollade på idol å smaska i oss lite gott gott.... :) sen efter idol kollade vi på en film "dumpa honom". men efter halva filmen blev jag så trött så jag åkte hemåt å la mig. jag somna som en stock.... :)

idag, lördag.... så har jag varit hos marina å fixat en underkjol till min 50-tals klänning som jag ska ha på mig ikväll, på monas å hannas 25-års fest. "grease"-tema. kort kommer sen.... :)
har inte provat om det blev bra än, men det blev det nog.... annars får det bli väl.

nu ska jag laga mat, sen fixa till mig.... ska åka vi 3 tiden till överlida. ska sminka mona, å sen ska vi sitta lite före ett gäng å förfesta lite innan vi ska bege oss mot festen.

hörs mer imorn... kram


åhhh, fan vad klantig jag e!!!!!!!

skit oxå...
skulle precis ladda upp bilderna från dagens skolövning. dagens lektion var att sminka en äldre dam. öva på att sminka en med lite rynkor å så. å äldre har ju mycket torrare hy, så många av våra produkter vi använder på oss själva kan inte äldre ha osv... så det e lite å tänka på.... :)
men som sagt hade jag ju tänkt å visa er bilderna jag har tatt på min modell birgit. men när jag satt å kolla på bilderna å samtidigt såg att jag hade kvar en massa gamla bilder i kameran så gick jag in som vanligt på "menyn" å tryckte på "radera allt" å vips så var även korten på birgit borta..... åhhh, vad tänkte jag med. jag gjorde det av ren hastighet.... så nu har jag inga bilder å visa. å jag har inga bilder kvar att titta tillbaka på. SUCK!!

jaja....det kommer fler tillfällen...

nu ska jag hoppa in i duschen, å sen ta å lägga mig för jag e såååå trötter.
hörs mer imorn. då ska jag inte klanta mig med några fler kort... :) för imorn e temat på skolan "glitter å glamour"!!!! :)
ciao!

dagens outfit   

   nu......roliga IDOL.... fasiken, ibland alltså måste jag kolla bort för det e så pinsamt. vad tänker vissa med. dem flesta måste ju bara driva. eller e folk så dumma?????.....

sen tvätta penslarna å ladda inför morgondagen....

markus

nu har jag fått bilderna på markus....


   
det här en klassisk fotosession make up där killen ska se helt naturlig ut

   
å här e lite rockigare stuket med sotade ögon

   

   

   

en annan modell

idag på skolan skulle vi öva på att ha en kund som har bokat tid på en make up stores butik för att få en make up. en dags eller kvälls make up. så idag fick vi byta våra modeller med varandra. eftersom vi inte får känna modellen då vi ska öva på att ha en konultation osv...
jag fick ha alexandras kompis. namn ?..... men gud vad hette hon nu igen... aja... hon valde iaf att få en dags make up. så då gick jag igenom med henne om vad hon själv brukar ha när hon sminkar sig till vardags, kollade lite färger mm... å sen satte jag igång med sminkningen. å hon blev super nöjd!!! kul kul!!
lite bilder:

   

   

oj vad suddig den sista bilden blev.... men lite ser man :)
hon hade iaf undrbart fina fransar, som ni ser på första bilden. vill oxå ha!!! mina fjuttiga som jag har syns ju knappt....

imorn e det en äldre modell som gäller, då ska jag ha min kund birgit. ska bli trevligt!! hon tycker det ska bli såååå kul. :) uppskattat. får hoppas hon blir nöjd med resultatet imorn me då bara hehe :)


fick offra sig...

idag fick min pojkvän offra sig som killmodell.... :) kände inte igen han när han var färdigsminkad :)
jag väntar kort från alexandra. fick nämligen låna hennes kamera idag, för jag hade glömt min... vi sminkade som man sminkar till en "fotosession", svart-vita bilder.

får se när dem kommer, slänger in dem här så fort jag kan.

annars idag har jag å markus här ikväll gått en rask promenad. var riktigt gott. igår kom jag ut me på en rasker runda, jag å min ipod :)

imorn ska johanna hänga med till skolan, då hon ska ställa upp som modell.

hörs kanske senare ikväll, om jag får några kort på markus... :)
ciao!

Studio/TV

imorn redan onsdag......oj vad dagarna rullar!! men kul kul... :)
igår på skolan hade vi studio/TV make up. så vi sminkade varandra. 

   
jag har sminkat emelie

   

   

   
emelie som har sminkat mig

   


så nu e vi redo att sitta på Tv som nyhetsreporter.... :)

fler bilder från 80´s

nu har jag lite mer bilder från 80´s make upen... 


   

   

   

   

   

   

   

lite bilder...

från TT:s fest......

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

varför??

härligt med en slapp å lugn söndag.... :)
har lite å stå i, men inga jobbiga grejer. skulle dock vara en storstädning som skulle beheövas, men får se om det blir av idag...
annars ska jag iväg till markus moster pernilla å hämta en klänning som jag ska prova till 50-tals festen nästa helg (grease tema). så får hoppas den passar. det e en orginal klänning från 50-talet som markus mormor en gång har använt. :) sen måste jag storhandla, allt e verkligen slut i kylen. sen ska jag å johanna ses en sväng.


igår var bra. mycket roligt å trevligt. men redan vid 23.00 åkte jag å markus hem. jag började må lite illa, som jag har gjort nu dem senaste gångerna jag har druckit. kan inte fatta varför det blir så??? skittråkigt ju... förstör ju det roliga. man orkar ju inte vara kvar när man inte mår bra. å det var ju så roligt igår så det var väldigt tråkigt!! å nej, jag e inte med barn....låter nästan så, men har haft min mens precis så det e inte det..... :)
men vad det e vet jag ej??

lite bilder från gårdagen kommer lite senare idag, hinner inte nu. måste fixa i ordning mig. ska åka om en liten sväng...

ciao!

min brud....

......emma.
jag e så nöjd med dagens resultat!!! :) det blev bättre än väntat å det e ju aldrig fel.... :)
här kommer lite bilder från dagens "prov/övning".... 


   

   

   

   

   

tack emma för att du ställde upp!!! :)


nu här ikväll har vi vart iväg å firat anel, michans kille. mycket god mat har vi ätit, e riktigt mätt!! snart blir det nog sängen, e så trötter!
det väntas en lång dag imorn, så kan vara gott å vara utvilad! den klassiska "skene marten" e imorn, sen ska jag träffa jasmine en sväng innan hon återvänder till luleå, sen e det jubileums fest med markus innebandy lag TT. festen börjar 19.00, men vi ska träffas en sväng före så vi ska vara i öxabäck vid 5-tiden tror jag....

hörs mer imorn.
natti på er!

det e inte sant.....

mohahhaamohahahaa......:) :) :)
jag e ju fasiken dumaste dumaste.....
nu hittade jag min laddare, mitt framför ögonen på mig.... alltså hur kan man vara så blind. här har man letat å letat som en tok efter den, å så ligger den i soffbordets underhylla....åhhhh!!!!

jaja, den kom ju fram iaf, det var ju bra det :)


var e du????

vart e min batteriladdare....?? kom fram nu! jag behöver dig.....
fasiken, jag fattar inte vart jag har lagt den alltså? har vänt ut å in på hela lyan... å jag hittar inte den nånstans... kommer inte ihåg när jag använde den sist? batterierna använder jag alltid till min digitalkamera. å jag behöver använda den imorn, blir ju bättre kort med den än med min mobil. ska ju ha första modellen imorn i skolan, å vill ju kunna ta roliga kort på resultatet!!

suck suck....

har precis kommit hem från en långpromenad med malin, var riktigt gött! härligt väder me, så kunde inte bli bättre.... :)


    

   

   
nu börjar idol, så lite kvällsmat till det... ha det nice!!

vår väder...

idag e det helt underbart ute :) jättevarmt. man har verkligen helt fel kläder på sig.... men jag orkar inte byta.


   

   

   

har lunch nu för tillfället, skulle passa på å vara ute nu när det e så gott väder, men mina ögon håller på att falla ihop, så ska ta mig en liten snabb tupplur innan det e dags att bege sig tillbaka till jobbet... :)

hörs mer ikväll...

dagarna rullar

som vanligt.....

nu e vi redan inne i mitten av september....herregud!! vart tar tiden vägen...??
det dröjer la inte länge innan man sitter här å skriver att det e julafton.
a, nej nu får jag skärpa mig.....ursch det vill jag inte. nu e hösten välkommen först!! :)
men lite längtar jag. älskar när advent kommer, doften av glögg å när man har tänt en massa ljus.... :)
det e sååå mysigt!

idag har jag jobbat hela dagen, känns lite konstigt att man inte vart i skolan. skönt att man fick sova lite längre iaf. sov som en stock ända till ringklockan ringde 08.30. trodde jag skulle vakna runt den tiden jag brukar gå upp (05.50)  bara för att jag väl hade sovmorgon så brukar man vakna av ren rutin. men det gjorde jag ej, så det tackar jag för :)

snart ska jag iväg å kika på när markus innebandylag har träningsmatch. måste få i mig nåt å äta först bara, e sååå hungrig!!

see ya later...

en present... :)

igår när jag hade markus syster sandra på besök på salongen, så kom hon med en present till mig från henne å daniel. gulliga dem e..... :) ett par jättefina örhängen!! :) 


    


imorn ska jag inte till skolan. varken imorn eller på torsdag. det e nämligen hår-dagar på skolan, att lära sig att platta å locka ett hår, sätta upp det mm.... nåt en annan kan, så jag väljer att jobba. behöver det så mycket som det bara går nu när man går skolan så jag prioriterar det före. e man frisör fick man nämligen välja om man ville vara med eller inte. man får full närvaro ändå.

nu ska jag ladda inför idol, alltid roligt å se på auditions.... :)
hörs mer imorn

back to 80´s

idag var det färgglatt värre på skolan, sååååå himla kul!! 80-talet rules!!!!! :) grym tid....
glömde min handväska hemma idag med kameran mm, så jag kunde inte ta några roliga bilder idag på skolan, men lisbeth tog en massa kort med sin kamera som jag ska få. så länge får mina duga som jag tog på mig själv här hemma....


   

   

   

   

som ni ser så var det så mycket färg som möjligt....
jag tycker det e nice!! vill oxå upplevt den tiden i tonåren. en annan var ju bara några år under 80-talet. :)

får se när jag får bilderna från lisbeth, så får ni se ännu roligare bilder. vi posa nämligen en massa utanför skolan. man fick en å annan blick från anmälheten....hehe :)

ny vecka   

lilla söta maja   

   
min lilla linslus.... :) hon har gnällt konstant sen jag kom hem... hon har saknat sin lilla mamma.... :) myssugen å leksugen e hon...

back to 90´s

idag på skolan så gick vi igenom 90-talet...
e det nån som kommer ihåg vad det var för smink man använde??
det var samma nyans rakt igenom......= BRUNT!!!
inte så nice när man tänker efter..... vi fick sminka varandra i en typiskt 90-tals look.
här e lite bilder:


   
jag har sminkat marie

   

   
å marie har sminkat mig

   

a brunt var det... brun ögonskugga, brun kajal, brunt rouge, brun läppenna å brunt läppstift.
på 90-talet ville man få fram en look som var naturlig med naturliga nyanser. men ack så fel det blev, eller rättare sagt fult det blev/var. kanske inte konstigt att det blev raka motsattsen på vad 80-talet hade att erbjuda, att man ville dämpa ner sig när det gäller färg... :)
80-talet ska vi gå in på imorn. då lovar jag er en massa färger i ansiket :)


nu é jag helt...

....SLUT!!!

jag har hållt på hela dagen. jag har:

- dammsugit
- dammat
- skurat golven
- storstädat toaletterna
- bäddat rent i sängen
- dammsugit madrassen i sängen
- puttsat alla fönster både ut å invändigt
- tvättat bilen
- dammsugit inne i bilen
- tvättat, tvättat å tvättat...

a nu e det banne mig rent här :) sååååå gött e det efteråt när allt e klart.
särskilt fönstrerna. det går man å drar ut på länge innan man tar tag i det...

nu e markus på väg hem från Skövde. han har ju vart där på innebandy tunering (DM) med laget TT å spelat sen igår. dem kom på 2:a plats. BRA JOBBAT GRABBAR!!!
så ikväll blir det väldigt lugnt, jag kommer väl somna om en timma eller två... behöver komma i säng i tid ikväll för inatt blev det inte många timmar sömn. ska ju upp tidigt, å en ny vecka väntar en. så behöver ladda batterina.
nu e dansen igång som jag egentligen skulle vart på, men jag orkade verkligen inte. jag har funderat mer på det, att jag nog ska hoppa denna terminen, för jag kommer inte orka många söndagar ändå. e så uppbokad på helgerna fram till mitten av oktober så jag behöver mina söndagar att bara få vara..... inte behöva känna att man ska iväg nånstans. men nästa termin e jag nog på igen :)

nu ska jag luta mig tillbaka i soffan å bara slappa framför tv:n, det förtjänar jag!!! :)
ha det gott! hörs mer imorn...


färdigt...

.....med städningen!!! duktig jag har varit nu!!
det ska jag fira med lunch, å sen ska jag ta tag i bilen å åka å tvätta den...

det går fort när man....

....har roligt! :)
helgen e snart redan över... det går fort!! idag kommer bli en sån där tvätt å städ dag... å jag ska helst hinna med å tvätta bilen me.

äntligen lite paus från regnat. riktigt fint ute idag faktiskt. :)

kom hem från varberg för en timme sen. somna 4 inatt/morses... så kommer nog kännas ikväll. dansen sätter igång idag me, får se vad jag känner för ikväll... om jag orkar. det e lite tråkigt att danslektionen ligger på söndagar, då man inte vill ha nåt uppbokat, man vill bara vara.... alltid lite ångest att man känner att man måste åka å dansa. jag hade aldrig känt så om det låg på en vardag. då hade jag bara längtat!! det e ju det man vill känna.
jaja..... så e det med det!

igår var kul iaf. lite kalasfirande för ida å emma. god mat mm.... :)
lite bilder:


   
syrran

   
emma å jag

   
sara, natalie, josefin

   
jag å mona

   
den goda efterrätten

   
dags för lite singstar, jag sög verkligen!!!! :) hehe.... men roligt e det!


nu måste jag göra ett ryck å börja städa här...

hörs senare ikväll!!

gårdagens shopping   

   

   

   

   

gårdagens outfit   

   

   

Thailand here we come..... :)

bokat å klart!!! :) :) :)
såååååååååååååå kul det ska bli... å framför allt skönt!! tack ännu en gång älskling för denna fina resa!! ÄLSKAR DIG!!!!!! :)
vi åker den 9 februari- 3 mars. helt underbart att få slippa februari månad här hemma.
känns fortfarande så overkligt att vi ska åka å att det e bokat, det gick så fort idag. vi hittade bra biljetter å Markus köpte å bokade på momangen. :)

   

   


sotiga ögon

japp det var dagens lektion, att få fram sotiga ögon.... å det gick väldigt bra, snyggt blev det!!! :)
lite bilder:


   
jag som har sminkat alexandra

   

   

   
alexandra som har sminkat mitt ena öga

   

så imorn får det nog bli sotiga ögon på kalaset :)

vilken typisk höstdag det e idag, blåsigt värre, å regnet gör sig inte bättre..... mörkt e det me. man blir liksom inte piggare av det.... men men, ska ändå inte hända nåt speciellt idag, en lugn kväll med film å lite gottgott....
så då gör det inte så mycket...

måste åka å handla nåt gott till ikväll, vad det nu ska bli?!?.... godis vet jag iaf...hihi :)

hörs kanske lite senare.
adios!

dagens outfit   

   

redan fredag imorn :)

oj, oj, oj vad veckorna forsar förbi..... å det e såååå roligt på make up skolan :)
idag fick vi ju välja själva hur vi ville sminka våran modell, till en kvällsmake up. å det gick jättebra. plus att jag gjorde det på en bra tid, å det e ju aldrig fel!! :)

lite bilder:


   
här har jag sminkat syrije

   

   
å syrije har sminkat mig

   

imorn e det dags för sotiga ögon. det ska bli kul å äntligen få lära sig det. så det blir så där snyggt som man ser på modellerna i tidningsomslag mm.... :)

sen ska jag jobba, blir nog till 18.00 imorn. efter det blir det nog en hyffsad lugn kväll, för markus ska iväg tidigt på morgonen med innebandyn på DM i Skövde hela helgen.
å jag ska iväg med syrran å fixa lite ärenden, å sen på kvällen ska vi till ida i Varberg där vi ska fira henne å emma som har å ska fylla 23 år.

men hörs mer imorn så blir det säkert nåt kort på morgondagens sminkning... :)
ciao!

dags makeup 2

idag på skolan var det en enklare variant av dagsmakeup som vi fick testa på. riktigt lätt å nice blev det!!! :)
lite bilder...


   
här har jag sminkat emelie

   
å emelie har sminkat mig

   
klassen....

   
lilla söta Otto som var med lisbeth idag....världens goaste hund!!! :)


efter jobbet idag så var jag riktigt sugen på en kvällspromenad idag me. fick inte med mig nån....eller jo, jag släpade med mig min ipod.... hehe :) markus e på innebandyträning. annars hade nog han henkat på.
men det var riktigt gott att gå själv å lyssna på illbra musik! :)

tiden räcker knappt till nu på kvällarna när man kommer hem så sent å måste gå å lägga sig i hyffsad tid. hinner knappt sitta vid datorn eller göra nåt annat.

nu måste jag ta tag i att måla upp morgondagens sminkning på ett sminkkort. för imorn ska vi veta när vi kommer vad vi ska sminka på våran modell. vad vi ska ha för bas, färger på skuggor, rouge mm....
å sen måste jag tvätta mina penslar som jag gör varje dag efter varje användnig. ett måste!!! det e jätteviktigt!

hörs mer imorn, kramar

dags makeup

idag på skolan har vi fått sminka hela ansiktet på varandra. det gick bra :) å riktigt kul var det!!! imorn ska vi oxå göra en dags makeup på varandra, men en annan variant.
här e lite bilder från dagens lektion...


   
nicole har sminkat mig

   

   
här har jag sminkat nicole

   

efter skolan var det jobbet som väntade. samma rutin varje dag :)
men efter jobbet idag hände det nåt ovanligt, jag å markus kom ut på en kvällspomenad, riktigt skönt var det. har ju vart sommar ute idag, så kvällen har ju varit ljuvlig!!! :)

nu ska jag slänga i mig kvällsmat innan det e dags å lägga sig...
hörs mer imorn

RSS 2.0