snart dras det mot...

..... Skene på nyårsmiddag :) vi åker om en timma ung. ska bli väldigt trevligt!!!
hörs mer imorn...

GOTT NYTT ÅR & HA EN FORTSATT TREVLIG AFTON!!!

Puss

4 veckor kvar...

:)
sen e det Hurghada som gäller



då hoppas jag på att vi får snorkla mycket så inte hajarna hittar dit oxå... :)

Nyårsafton

då e det nyårsafton idag.... :)

ska hoppa in i duschen nu, sen får set bli frukost. efter det måste jag fixa mina naglar... sen prova mina 2 nya klänningar å se vilken som känns rätt inför ikväll :)

sen ska jag glassa framför Tv:n för kl.13.10 kommer en av mina favvo filmer sen barnsben, "Sound of music" :)


hörs senare...


Eldsjälsgalan

nu tittar jag å älsklingen på "Eldsjälsgalan med miljonbingo".... men än så länge har vi inte vunnit nåt. Fasiken, jag vill oxå vinna!!! har aldrig tur med sånt.... :(

beställt en massa..............

.......plagg från H&Ms vårkatalog. man måste passa på nu medans det finns i ens storlek. skulle dratt mig några veckor till men ångra mig. å det kommer jag nog tacka mig själv för att jag gjorde. för det e så tråkigt när det hinner ta slut å om det e nåt man verkligen vill ha å behöver!! :) markus beställde nu me en hel del. så nu blir vi snygga till våren/sommarn. :)
det 1a jag ska göra nu innan dessa nya plagg åker in i klädkammarn e att rensa ut all gammal skit jag har som jag inte har använt nu alls....det ligger där å skräpar. å så när man drar i plaggen så tänker man alltid: att det kan vara bra å ha kanske nån gång.... men nej nej nej, så ska jag inte tänka mer. för jag vet innerst inne att jag inte kommer sätta på mig plaggen. jag köper alltid en massa nytt till varje säsong.
MEN jag ska faktiskt lägga till att jag har vart väldigt lugn nu hela hösten å vintern när det gäller att shoppa kläder. har inte shoppat alls mycket. ni som känner mig, vet hur mycket jag kan shoppa i vanliga fall. :)


dem nya plaggen


den här e svår att se hur den egentligen ser ut... men det e en svart klänning med långa ärmar som e trasparanta
antingen blir det den eller...

...denna :)

med dessa nya skor :) supersköna!!!

en topp som e snygg till mina jeansshorts sen i sommar.... a eller jeans såklart :) den e cerise rosa men färgen gör sig inte rättvis med min dåliga mobil till kamera.... vi ska köpa en ny kamera nu efter nyår. längtar....

sista natten innan nytt år

så kan man ju säga.... sista natten nu vi sover innan det e nytt år!! för kl.00.00 imorn så smäller det! 2011 here we come!!! :)

har förberett huvudrätten nu inför nyårsmiddagen. ska bli smaskens... :) nu ska den stå i kylen över natten å gotta till sig.
imorn ska vi åka till Marina, Tobbe å Sigrid å fira in det nya året. ska bli kul!

börjar jobba idag 14.30...så 3 1/2 timme till i år....sen får det vara färdigjobbat. så kör vi på nästa år igen :)

nu ska jag förbereda lunchen..... blir en massa matlagning idag...
see ya!

hemma igen

nu e vi hemma igen sen en stund sedan. vill ha det spelet vi spelade hos michan å dem. "Vagabond" heter det, resespelet som tidningem Vagabond har gjort. väldigt kul, å så e det roligt att man lär sig lite nytt. måste plugga flaggor märker jag. fasiken silka konstiga det finns.... å väldigt många. :)

nu ligger jag i sängen med markus data på kaggen :) hehe

ska slagga nu, upp tidigt imorn...
natti.

Så blev fondväggen i hallen :)

imag1378 (MMS)

Så blev fondväggen i hallen :)


onsdag

idag har jag jobbat... men endast till 15.30. så det gick smidigt undan :)

vid lunchtid kom markus pappa förbi. vi började med en lunch tillsammans, sen när jag åka te jobbet igen så började dem på med tapetseringen i hallen.

efter jobbet så åkte jag å handla allt inför nyår. skönt att det e gjort. så nu behöver man inte stressa inför det. kläderna e köpta oxå, dem var jag å hämta ut idag. nu för tiden handlar jag bara genom nätet, väldigt smidigt. skönt å slippa ge sig ut i kylan :)
ska bara prova så det passar å så. skorna hann jag prova på lunchen å dem var supersnygga å sköna. :) ska ta kort på plaggen så får ni se.

tapetseringen e färdig me, så ska även ta kort på resultatet.

om en sväng drar vi till michan å dem på lite spelkväll. ska bli trevligt!!! :)

hörs mer imorn gott folk!

Dagens... min nya kofta från Lindex.

imag1376 (MMS)

Dagens... min nya kofta från Lindex.


Nu ligger vi i sängen å kikar på dumma mig...

imag1375 (MMS)

Nu ligger vi i sängen å kikar på dumma mig. :)


tisdag

idag har jag som sagt vart ledig, å det har varit väldigt skönt. men vi har haft full rulle här idag. vi åkte in till Borås strax efter 10 å kikla runt i olika butiker efter en Tv till sovrummet. Och vi hittade en tillslut. Det blev på Elgiganten, en LG 42 led tv.
vi åkte hem å montera upp den. markus pappa henka oxå på, å han var hemma med oss å hjälpte till med monteringen. sen kan man hålla på med alla inställningar i all evighet, men markus har nog lyckats hitta en bra bild nu. :)

vi handlade även tapeter till hallen. ska bli så kul att få tapetsera upp dessa. kommer bli en rejäl färgklick. :)

michan, anel å alexandra har vart här en sväng nu ikväll. fikat lite...

nu e det dags för kvälle. sen blir det en film nere i sovrummet med älsklingen. tar en bild sen så får ni se resultatet. :)

ciao!

måndag

idag har jag jobbat hela dagen, har varit fullt upp. ett tajt schema...

efter jobbet så åkte jag om Amelie en sväng som e hemma en sväng över julen. annars bor hon i Stockholm. så vi ses inte alls ofta längre å det e tråkigt. men det bästa av allt e att när vi väl pratar med varann eller ses så känns det som vi har haft kontakten mycket oftare än vad vi haft. en äkta å nära vän!!! :) LOVE!

imorn e jag ledig. skönt!! så jag å markus ska till borås å kika lite. får se om vi hittar en TV å en kamera som vi e ute efter.

hörs mer imorn.

Här fick "hem ljuva hem" skylten komma upp :)

imag1374 (MMS)

Här fick "hem ljuva hem" skylten komma upp :)


annandag jul

en lugn å slapp dag....
markus pappa å syster med pojkvän har precis vart här på middag. vi har firat lite jul. men ingen julmat blev det. det får vara bra med det nu, men det blev laxgryta å pasta. :)

håller på å städar nu me, e klar med övervåningen, men har nedervåningen kvar när det gäller skura golv å våttorka å städa toaletten. så ska ta tag i det nu, sen e det soffan som gäller resten av denna dag.

imorn väntar jobbet. men på tisdag e jag ledig. :) wwiiieee!!!

julklapparna


en ny kaffebryggare + en kaffetermos som jag inte har nån bild på tyvärr.

2 vinröda handdukar

11 lotter där jag vann på 5 st av dem :)

en stekgryta + 2 potionsgrytor

en lergryta

så nu kan vi göra storkok här hemma :)

fick även en hem ljuva hem skylt som vi ska sätta upp nånstans. har ej kort på denna men det kommer när vi hittat en plats för denna :)



25 december

då har man vaknat.... gick upp vid 10.30. å det var såååå skönt att få sova ut. så nu e man pigger. :)

under dagen ska vi nog bara ta det lugnt. sen i eftermiddag ska vi åka till mona å daniel å vara med dem under kvällen. äta god mat, dicka lite gott å spela spel å bara umgås. :) ska bli mysigt. vi ska stanna över natten.

Nu e tomten här å delar ut julklapparna.

imag1363 (MMS)

Nu e tomten här å delar ut julklapparna.


God jul

imag1362 (MMS)

God jul


Mor står å fixar med glöggen

imag1360 (MMS)

Mor står å fixar med glöggen


hemma å mellanlandar

nu e vi hemma å mellanlandar.... ska packa en ny julklappspåse som ska bäras av mot Fritsla om en sväng. :)
å så får jag inte glömma potatisgratängen å resten av grejerna som ska me.

ha en fortsatt trevlig kväll.

GOD JUL!!!

:) då var julafton här..... känns fortfarande konstigt! :) men kul! eller rättare sagt mysigt!!!!!!! vid 12 ska vi vara hemma hos mor å fira lite. sen ska vi vidare till Fritsla, till markus släkt. så en lång dag väntar oss.

slänger i mig lite av våran julskinka som slutade lyckligt när det gäller den storyn.... hahaha :) den blev god å klar till slut.
sen ska jag hoppa in i duschen, å sen leta upp nåt i klädkammarn som jag ska ha på mig idag. har ingen aning...e som vanligt. det enda nya jag har köpt som jag vet att jag ska ha på mig idag e ett par svarta strumpebyxor med röda hjärtan på :)

kanske dyker upp ett kort här senare... det blir ju tyvärr inga bra kort nu då man bara har användning av mobilkameran.... mörka å suddiga. men men....alltid nåt :)

kram till er alla!!!

Har öppnat några julklappar nu på morgonen...

imag1358 (MMS)

Har öppnat några julklappar nu på morgonen :) choklad å bok från fam. Frost. Å en receptbok å en massa flötiga egyptiska pounds :) från marina, tobbe å Sigrid. Plus prydnadskuddar ä filt. Tack så mycket alla! Kram å ha en mysig dag! God jul!


Maja fick öppna sina julklappar nu, å hon ...

imag1357 (MMS)

Maja fick öppna sina julklappar nu, å hon älskar dem :)


23 december

då har denna dagen sprungit förbi. :)

idag har jag jobbat, fixat dem sista ärenden inför morgondagen å dagarna därefter...

sen när jag var hemma vid 16 så satte jag mig ner å slog in dem sista julklapparna. jag bytte om å drog mig te Skene, närmare sagt hem till Marina, Tobbe å Sigrid på uppesittarkväll. Jag min bingolott. Markus jobbar dygn idag så han var tyvärr inte me :(
Jag tog även med mig julklapparna till Sigrid. hon blev sååå glad för julklapparna. Mest gillar hon nog dockan hon fick. Lagom stor/liten för henne att hålla i :)
Även jag å Markus fick en julklapp som vi först får öppna imorn. Vi har redan fått fina kuddar å en pläd i julklapp så det räkna jag inte med. :) Söta ni!!!

vid 19.30 slängde vi fram våra bingolotter, men vi vann ingenting. vilken skit det e! snubbla på målsnöret till att vinna en Philips 3D tv värd 50 000:-, men nära skjuter ingen hare. det hade nog Markus gillat annars :)

nu e jag hemma igen, å har krypit ner i mitt älsklingsplagg, min morgonrock!! :)

ska snart lägga mig, e en lång dag imorn som väntar. ska bli mysigt! men Michan, Anel, Adam å Alexandra får stanna hemma imorn tråkigt nog. Adam har fått magsjuka stackarn. typiskt nu när det e jul å allt. så vi ska åka om å slänga in deras julklappar så får dem fira på egen hand. riktigt tråkigt, men man vill inte riskera nåt. vill verkligen inte få magsjuka. Urk!

hörs imorn innan vi drar iväg mot mor min på dopp i gryta. :)
natti.

Nu uppesittarkväll hos marina å c/o. :)

imag1354 (MMS)

Nu uppesittarkväll hos marina å c/o. :)


morgondagens...


det här får det bli imorn... :)

fultt upp....

.... vem har inte det nu??!! :)

har jobbat till 18.30 sen efter det fixade jag lite ärenden åt syrran. fick köpt dem sista julklapparna åt henne. :) snäll syster som jag e :)

å sen hämta jag upp markus å så åkte vi å handla det sista inför julen. fick handlat hem en till julskinka som vi lagar te nu. :) men får se om det blir bra. vet inte om jag råkade fått hem en rå skinka. det såg vi sen när vi hade griljerat den, hahahaha fan jag orkar inte!!! e trötter som få. men jag blir så jäkla trött, att det ligger fel. man ska väl bra kunna lita på att det ligger färdigkokta där dem ska ligga å så kan dem råa ligga där dem ska ligga. men nu lagar vi te den i ugnen istället. så hoppas det går bra.
nån som har lagat te en skinka endast i ugnen?

det borde väl funka ändå... :)
aja.... annars åker den ut med skinkan före..... hahahaha :) vad rolig man kan va.

höres mer imorn gott folk...

-20

det e inte ok!!! Brrrrrrr... vad kallt.
har mestadels vart inomhus idag, men mellan varven har man vart tvungen att sticka näsan utanför dörrn.
å efter jobbet idag så var vi ute å fixa lite ärenden. då var det inte skönt!! inte så konstigt när man bara har tunna leggings på sig. :)

nu e vi hemma igen. å ska snart fixa kvällsmat. min mage kurrar redan :)

later...

jobb jobb jobb

nu e det full rulle på jobbet å i hemmet.
men en kortvecka e det, så det e skönt. slutar vid 4 på torsdag så då jobbar jag lite mindre me, skönt. då e det uppesittarkväll. markus jobbar då, så jag ska umgås med marina & c/o. :) ska bli trevligt! :)

hörs mer imorn.... natti

Det gick ju inte så bra för Sverige i hand...

Det gick ju inte så bra för Sverige i handbollen. Det blev ett silver, men å andra sidan e detta historia. :) så det får vi vara stolta över ändå!!! Det har aldrig gått så bra för damer innan. :) Nu ligger jag i sängen, ska släcka lampan nu, e en lång dag på jobbet som väntar... 08.30-18.30. Så natti natti.


EM-final

nu tittar jag på EM-finalen i Handboll.... det e Sverige-Norge som möter varandra. just nu leder Sverige...men det e knapert. men..... HEJA HEJA HEJA SVERIGE!!!! kom igen nu!


uppe med tuppen

:)
det e lika bra, så här en söndag..... hehe :)

körde markus till jobbet i morses så han slapp gå i detta snöoväder. jag e snäll jag!!! :) hihi

det snöar fortfarande ute, å jag sitter här inne å har tänt upp alla adventsljusstakar, tänt julgranen, så nu e det såååå mysigt här hemma. å jag tycker det e så mysigt med all denna snö. nu e det vinter!!! :) å det ska det vara. å jag tycker det e kul att det har vart snö nu under hela advent, så nu får det hålla i sig över jul å nyår me :)
men det ska det nog göra, e ju hur mycket snö som helst ute.

nog med det... nu kaffe!

4 advent

imag1352 (MMS)

4 advent


Väldigt suddig bild jag vet, men har fortf...

imag1350 (MMS)

Väldigt suddig bild jag vet, men har fortfarande ingen riktig kamera då min har lackat ur... så jag får överleva med min mob så länge. Men här iaf har vi Tommy Körberg å Claes Malmberg :) der var sååå bra igår!!! Hade det inte vart sista föreställningen igår hade jag tipsat er att gå å kolla. :) å jättegod mat var det så allt var lyckat. Så tack ännu en gång fam. Frost. :) pussar till er!


"Big Bang Show"

igår kväll ringde Ann-Helen (kund/vän) till mig å frågade om jag å Markus vill ha 2 biljetter som hon å Bengt-Allan skulle haft. det e till Kajskul8, till "big bang show" som går där nu. sista föreställningen idag. för hon har blivit sjuk å kan inte åka. Hur gulligt e inte det! att hon tänker på mig. sötnosen!!! Så jag TACKAR ännu en gång för dessa biljetter å eran fina omtanke!!!!! ni e supergulliga hela familjen. :) ska tänka på er när vi e där.

ska bli jättemysigt!!! :) jag å min älskling på en myskväll.

så snart får jag kila in i duschen å börja fixa i ordning mig. måste få i mig lite lunch me. där sen väntar en 3-rätters middag. ska inte bli fel. :)

hörs mer imorn.

Kolla in Maja... hon e la för go. :) hon h...

imag1343 (MMS)

Kolla in Maja... hon e la för go. :) hon har krupit in i mina termobyxor å lagt sig. :) sötnos.


Här har vi en av alla granar vi hitta. Jät...

imag1345 (MMS)

Här har vi en av alla granar vi hitta. Jättefin. :) den ska Eva-Lena å Glenn ha.


Nu e vi ute i Seglora å trallar.... på jak...

imag1348 (MMS)

Nu e vi ute i Seglora å trallar.... på jakt efter en massa julgranar :) Här e marina å vivi


6 veckor kvar...


sen e jag i Hurghada igen :) härligt!!!

hemma igen

nu vart man hemma igen.... det räckte att sitta ett par timmar jämte brunisarna på backa ringgata :) hehe
ska med dem imorn å hugga gran ute i seglora. en tradition varje år. å jag bangar aldrig :) jag e en av dem nu..... :)
e mysigt att komma ut i skogen lite. händer inte så ofta.

"Robinson" står på nu, näst sista avsnittet.

resten av kvällen blir lugn, känns knappt som fredag. skönt att inte ha nåt inbokat. känner mig seg idag...

Ändrat på min blogg

som ni ser så har jag fixat lite med min blogg idag... det blev inte riktigt som jag vill ha det, men nästan. vill ha min header mycket bredare men det krånglar... suck! så nu e jag så trött på detta, så jag ger upp för dagen. får se om jag testar på nytt nån dag här i helgen.

men annars har det blitt en uppfräschning :) kul å ändra lite.

fredag

idag har jobbat lite grann.... slutade hyffsat tidigt idag...å det var inte fel.
har vart hemma en sväng nu men ska snart åka å hälsa på Marina å c/o. dem kom hem från Egypten igår kväll, så en annan kommer vara en blekfis när man träffar dem. :)

idag e det 6 veckor kvar tills vi åker till Egypten. wwiieee :)

jobbat klart

:)
skönt att komma hem så här tidigt.... Mona skulle vart hos mig nu egentligen, men med all snö å så, så skippade hon att åka på vägarna i onödan. det e onödigt. har vart mycket olyckor idag på vägarna. så det e inget man vill riskera.
vi ska fixa hennes hår nästa vecka istället. :)

så nu när jag kom hem var Markus i full gång att städa här hemma, full skå med dammsugaren. göttans... ska gå igenom toaletterna å våttorka överallt, så har vi det fixat.

ska sätta igång nu, sen ska jag vänta in "Robinson" :) 3 avsnitt kvar bara. spännande...


Har fått hem lite nya klockor idag :) 5 st...

imag1342 (MMS)

Har fått hem lite nya klockor idag :) 5 st. Den längst till vänster har jag haft sen innan. Så nu har jag färgerna korall, svart, blå, vit, grön å gul. :)


Det fick bli denna outfiten istället för m...

imag1341 (MMS)

Det fick bli denna outfiten istället för morgonrocken :)


myst

nu har jag myst här hela förmiddagen.... har strosat runt i min morgonrock. har precis duschat å krypit in i morgonrocken igen :) hehe kanske kör på denna outfit till jobbet... orka byta om nu. snart kväll igen. :)

nä, ska ner å dra på mig nåt annat... hade vart gött å haft på mig morgonrocken, men det skulle nog inte sett så bra ut framför kunderna haha.... dem skulle nog tro att jag gick på nåt. :)

måste handla nåt att äta till lunch me, men vet inte alls vad jag e sugen på... vilket ilandsproblem :) suck!

a, det får jag lösa på vägen till jobbet.

hörs mer ikväll. thing!

Så här blev resultatet när vi klädde grane...

imag1339 (MMS)

Så här blev resultatet när vi klädde granen... :) under tiden vi gjorde det så drack vi glögg å spela julmusik. Det blev en riktig julstämning :)


tisdag

idag har det vart full rulle... har jobbat. å mitt i allt drog jag ner till Maria på Mitti å vaxa mina ben. det var behövligt... :) skulle vart hos Roxanna i Överlida i söndags, men med detta väglag så ville jag inte ut å åka i onödan.

just nu e det hanbolls-EM damer på tv. Sverige- Frankrike spelar. just nu står det 2-1 till Sverige.

det blir tv resten av kvällen, e helt slut. har vart trött hela dagen...
vi får se om vi orkar klä granen ikväll efter markus träning. annars får det bli imorn :)

Här e våran maffiga julgran.... :) nu ska ...

imag1336 (MMS)

Här e våran maffiga julgran.... :) nu ska den bara kläs me...


Lucia

idag e det lucia... alltså den 13:e december. men har inte märkt av det alls. har inte sett en enda lucia idag. :(
men men jag överlever...

idag har jag jobbat hela dagen... kom hem för 1 1/2 timme sen. har hunnit få i mig lite kvälle. gjorde tomtegröt, å det blev såååå gott!! fasiken vilken skillnad det e på riktig tomtegröt å korvröt. går ju inte å jämföra.

ikväll går "Svenska hjältar" på Tv4. å det ska jag se på... brukar lipa stöll när jag ser det. tycker det e så fantastiskt med alla dessa fina människor :)

hörs mer imorn. ciao!

Kungsgran

det blev en Kungsgran i klass 1!!! :) här e det inte vilken gran som helst som åker in i vårat hem :) hehe
gött att det e överstökat me.... hitta en gran i sista sekund e inte å lita på. nu står våran inne i förrådet å försöker vänja sig vid lite varmare klimat. sen om några dagar åker den in i huset.

ska snart fixa med lite mat...blir inget avanserat idag. kött å beasås å klyftpotatis. :)


hitta en gran

idag e det jättefint väder ute :) det gör en glad å pigg.

nu om en sväng ska vi ut å hitta våran julgran. det får nog bli en kungsgran i år.
sen måste vi handla mat, kylen börjar bli tom...

å lite senare idag ska vi hem till Sandra å Daniel å fira dem. båda har fyllt år.

så en fullspeckad dag...
så nu får jag kila ner å svira om, sitter fortfarande i morgonrocken.
ciao.

Å så fick jag denna fina ljuslyktan som ja...

imag1335 (MMS)

Å så fick jag denna fina ljuslyktan som jag ska hänga upp idag. Jättefina grejer. TACK SÅ MYCKET JASMINE. :) puss


Dem här 2 söta mössen fick jag av Jasmine ...

imag1334 (MMS)

Dem här 2 söta mössen fick jag av Jasmine :) det e jag å Jasmine. Vi e två små söta musar hihi :)


3:e advent :)

imag1333 (MMS)

3:e advent :)


DOP

för Alexandra idag. e fortfarande matt i kroppen. men börjar återhämta mig ganska bra. överlever på verktabletter...
tidigare i veckan har jag inte ens orkat tänka på vad man ska ha på sig på dopet, men nu börjar jag få lite panik. så måste upp en sväng till byn å kika om jag hittar nåt nytt att sätta på mig.
sen blir det att åka hem igen å fixa i ordning sig. ska nog hjälpa Michan med håret me.
dopet börjar kl.14 i Kinna kyrka. sen blir det middag å fest resten av eftermiddagen å kvällen. får se hur länge man orkar vara me idag. det tar vi sen.

ska försöka att komma ihåg att slänga in nåt kort från dopet här senare idag... :)

ledig

idag har jag vart hemma från jobbet, har vart sjuk nu....men e på bättringsvägar. min syster har vart här på besök. och nu har Jasmine precis vart här me. hon kom med en present till mig. sötnos!!! ska ta kort å visa.

ikväll blir det Idol mys med syrran å familj. markus ska iväg å spela match. så han dyker upp senare ikväll.

imorn blir det dop för Alexandra, ska bli kul! :)


Här ligger Markus å Maja å myser.... :)

imag1332 (MMS)

Här ligger Markus å Maja å myser.... :)


onsdag

idag har man åter jobbat... snart helg igen. skönt!! 2 dagar kvar.

ikväll ska jag bara slappa framför Tv:n. e redan megatrött. så ska kosa te sängs tidigt ikväll. imorn har jag sovmorgon, hur skönt som helst. börjar först kl.11 :)

see ya!

En slapp outfit blir det idag.

imag1331 (MMS)

En slapp outfit blir det idag.


aj min arm...

har skottat våran uppfart nu.... å aj min arm. det kändes mer än vad jag trodde. tungt arbete. det får älsklingen hålla på med i fortsättningen :) hehe

nu sitter jag med en kopp kaffe å ska snart kila in i duschen. ska jobba efter lunch.

ikväll kommer nog Jasmine förbi på en liten myskväll. ska bli kul att få träffa henne!!! :)


måndag

idag, har jag jobbat... som vanligt en måndag. har även hunnit med ett besök hos marina å sigrid. där bjöds det både på mat å fika.... :) mumsigt värre... TACK SÅ MYCKET! Love U!

nu ska jag slappa framför tv:n resten av kvällen. men först ska jag laga te lite tomtegröt å så julskinkemacka te det... det kan ju inte bli bättre :) mmmmmmmmmmm..........


försökt

idag har vart en hyffsad lugn dag... vi har bara vart hemma. hur skönt som helst!
i morses målade jag en vända till på gungstolen. nu börjar den bli riktigt fin! :) kul

sen fixa jag till en grönsakssoppa. å markus mamma kom på besök. :)

sen efter det tog jag å markus in julpyntet. inte allt. utan bara några tomtar. å vi har endast julpyntat här uppe på övervåningen där man e mest. nedervåningen skiter vi i. där sover vi bara... :)

vid halv fem så försökte vi å grannarna på att bygga till en snölykta. men snön var sådär bra att forma. så det gick mer eller mindre åt skogen. men markus å andreas kämpa på in i det sista. så dem fick upp väggarna men taket sket dem i. men ett litet ljus lyser fint där innanför nu iaf :)

nu e vi inne igen. å det blir TV resten av kvällen.... en härlig å lugn söndag.

ROCK by SWEDEN

Laila Bagges smycken e sååå grymt snygga. helt i min smak. gillar verkligen allt i kollektionen. :)
här e en bråkdel av sortimentet, som jag gärna sätter på mig... :)



detta hade hon själv på sig i fredagens Idol.



ge mig!!!!!!!!!

Mysigt nu med alla adventsljusstakar :)

imag1323 (MMS)

Mysigt nu med alla adventsljusstakar :)


Åhh vad kul å se att talgoxarna har hittat...

imag1324 (MMS)

Åhh vad kul å se att talgoxarna har hittat till maten. Ett tio tal flyger runt där ute nu å äter i mellanåt. :) synd bara att det inte syns på bilden.


Liseberg

igår eftermiddag/kväll åkte jag å älsklingen till Liseberg för att gå på julskyltningen. när vi kom, så var det en sjukt lång kö... men vi ställde oss där å det gick hyffsat fort att komma in som tur var. men där inne var man ju då inte ensam som man förstod... det var lite väl mycket folk. man fick köa framåt.
men vi tog oss runt å kika lite... :) det e väldigt mysigt där nu.



dags för en varm choklad med grädde.... mums! :)

där jag köpte chokladen sålde dem även dem här mega kanelbullarna. lika stora som en mattallrik :)



vi gick in i Nordens ark där det fanns lite djur... här har vi gutefår.

vi avslutade rundan med en tur vid snackshjulet. å på andra försöket vann jag på mitt enda nr jag hade. nr 5 gav mig turen igår :) så 2 chipspåsar..... :) hehe alla andra ska fota när dem vinner stjärnvinsten, men eftersom vi inte gjorde det så fick det bli ett foto med våra 2 ynkliga chipspåsar... :)

jag tog korten me min mobil, så därför e dem lite småsuddiga. inte den bästa kameran tyvärr. min digitalkamera går ju tyvärr inte att använda. den har lackat ur fullständigt!
ska köpa oss en ny.

sen efter Lisebergsbesöket tog vi oss mot Södra vägen för att hitta en Restaurang att äta på. för inne på Liseberg var det omöjligt att äta nåt. folk köa in på varenda restaurang. inte klokt...
men en tvärgata till Södra vägen hittade vi Restaurangen "Vivaldi". det var jättegod mat. å jättemysigt. så kvällen blev lyckad. :)

2:a Advent

:)



mysigt...

Nu e fågelmaten på plats me.... fint å got...

imag1311 (MMS)

Nu e fågelmaten på plats me.... fint å gott för fåglarna :)


Oliver korkar upp :)

imag1309 (MMS)

Oliver korkar upp :)


Ingen kramsnö, så ingen snölykta. Men snöf...

imag1310 (MMS)

Ingen kramsnö, så ingen snölykta. Men snöfotboll blir det. :) å glögg.


oliver

nu har äntligen älsklingen kommit upp ur sängen. å Oliver har precis kommit hit. vi ska passa han en sväng. jag ska nog gå på gungstolen idag å måla den en första vända. sen ska vi nog ut å göra en snölykta på framsidan å till det ska vi fixa lite glögg... mysigt! kort kommer sen. :)

Då e den första skinkan griljerad :) mums ...

imag1304 (MMS)

Då e den första skinkan griljerad :) mums mums


in till grannarna

har kommit hem från jobbet här nu. ikväll ska vi in till grannarna på lite myskväll... :) ska bli trevligt! var jättelängesen vi sågs nu. tiden bara rullar iväg...
å 3 veckor kvar till julafton idag. herregud! men mysigt nu när snön e här, bara hoppas på attd et håller i sig. :)

see ya!


marina

snart dyker marina upp en sväng :) blir lite kvällsfika å mys mys...

sen e det tv:n som gäller. för idag e det torsdag å då e det "Robinson" som gäller :)
hörs mer imorn.

Tyvärr gör inte ljuset sin rätt.... men ja...

imag1303 (MMS)

Tyvärr gör inte ljuset sin rätt.... men jag å Markus fixa ännu mer fågelmat som vi hängde upp ute på våran balkong. Men funderar på att hänga ut den på baksidan bland dem andra påsarna med fågelmat. Annars kommer nog Maja skrämma iväg dem när hon e ute på balkongen. :) hon skulle älska det hehe


Så här ser den ut nu... en ljusgrå färg. M...

imag1302 (MMS)

Så här ser den ut nu... en ljusgrå färg. Men den ska bli vit :)


snart helg

igen får jag säga.... det går fort som vanligt!! börjar jag bli gammal eller? hehe :)

strax das för lite matlagning..... blir kotlett, klyftpotatis å go brunsås...

sen ska jag börja slipa ner den gamla färgen på gungstolen jag å markus har fått av markus farfar. ska ta en bild här sen så ni får se en förebild. å sen när den e nymålad så kommer ni få se en efterbild. alltid kul att få se skillnaden. :)

hörs senare...

Vagabond

jag fick hem tidningen "Vagabond" i förra veckan å där hade dem med ett inslag från Thailand å ön "Ko Lanta". där jag å markus även besökte. vi bodde på "Long beach" där dem oxå hade skrivit mest om :) så när jag kollade lite närmare på bilderna såg jag att 2 av dem e ställen där vi oxå hade besökt. :) lite coolt!! Long beach e ändå en lång strand... som ni kanske förstår på namnet hehe :)



den här restaurangen besökte vi :) vi bodde precis jämte :)

här ser ni en bild från när var där :)

och detta ställe besökte vi med. men här ser ni endast bar delen som ligger närmast stranden. restaurang delen ligger precis bakom. den besökte vi 2 kvällar för det var såååååå god mat där!! å jättemysigt när deras fina röda lampor lös upp överallt på kvällen.

det räcker att titta på bilden så ser man hur god maten var där.... å jättefräsch! :)

jag å min älskling

.....när vi var i Thailand i vintras.



saknar.... men snart drar vi igen. å får lite värme iaf. ska bli såååå härligt!!! å behövligt just nu!


RSS 2.0