Kikar på tv :)

Neo har fått en egen liten fåtölj :)


Nöjd då?! ;)

I fredags när vi packa så fick vi ner grävmaskinen som Neo har fått från sina kusiner :) åhhh vad han gilla den!! :) han var så nöjd.


Ja av det här alltså :)


Nu har vi gjort oss förtjänta av det här :) mmmmmmm!!!


En smygtitt :)

Här e en bit på vägen... Vi har lite detaljer kvar å fixa å murstocken ska få sig en upplyftning om 2 veckor. Då blir det skiffer där :)


Godmorgon

Vi säger godmorgon i det nya hemmet :)
Ögonen svider å går i kors just nu men det ska la rätta sig till.... Hehe :)
Med en kanna kaffe eller två så....

Snart bort till lägenheten å hämta upp det sista "skräpet", det tar ju fan aldrig slut.... Urk!

Hörs senare....


Inte mycket gjort...

Idag känns det som dagen bara har gått å att man inte har hunnit å göra nånting... Skulle behövt packa EN HEL del... Men fick åkt förbi huset å målat klart iaf, alltid nåt :)
Men det finns MYCKET här å göra å i huset innan vi kan flytta in, men just nu får vi mer eller mindre städa sen å bara ta det värsta nu innan vi kör dit möbler mm...
Imorn flyttar vi vare sig det går eller inte :)
Ska bli kul ändå!!! Äntligen! :) kort kommer å komma så fort vi får lite mer ordning :)


Plattorna på plats!!!

Nu e det kaklat å klinkat i badrummet :) det blev jättefint!!!
Nu ska vi bara täcka allt med ett ynka litet badkar, handfat å toa... Haha :) vårat lilla badrum.

Eftersom det var hantverkare i hallen å som gick fram å tillbaka där fick jag inte målat där idag tyvärr men köket e färdigmålat. Så nu får jag måla hallen imorn :)
Fick städat Neos rum så det e inflyttningsklart :)

Nu ska jag fortsätta å packa, finns en hel del!!! Ciao!


Åhh så blev det 2,1,3....

Inte lika kul!! Mobil appen e tyvärr inte den bästa... Gör som den själv vill med uppladdningen. :(


1,2,3 :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/812181/images/2012/pic_5062cadd9606ee328e12cb7f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/812181/images/2012/pic_5062cadfe087c3067091ef8c.jpg" class="image">


Det börjar ta sig :)


Rollat

Idag har jag nästan målat klart allting!!! :) yyeee

Ska bara köra en vända till i hall å kök å en snutt av halltaket.

Nu e golvet lagt i vardagsrummet oxå så det börjar ta sig.

Imorn ska platssättarn lägga kakel å klinker i badrummet.
Men dock får vi nog ingen toa i helgen ;( det måste torka upp tillräckligt å det e tajt med tid badrummet blir helt klart på måndag. Så tur att vi bor nära syrran :) haha
Det löser sig nog, men lite omständligt blir det...

Nu häng i soffan å bara slappa!!! Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av! :)

Hörs mer imorn!


Vårat allt!!!

Du e så fin Neo!!! :) <3


Rida på axlarna :)

Det tycker Neo e kul!!! :)


Jag sliter hårt...

Idag har jag hunnit med å grundmålat taken i kök å vardagsrummet, sen även en liten vägg i köket å alla väggar i vardagsrummet. Så imorn ska jag slipa klart taket i hallen å även måla taket å väggarna där. Å resten av väggarna i köket. Sen e det bara att gå på andra vändan. Sen hoppas jag det e klart :) det går framåt.

Idag kom även golvet som jag fick burit in i garaget, tungt som det var, å det syns.... Kolla min stackars arm. :(


Neos nya vän ;)

Han pratar med dammsugarn :)


Snart e det över...

Imorn kan spacklingen å slipningen vara klar hoppas jag :) det återstår att se när grundmålningen e gjord!!! Det e då man kan upptäcka lite skavanker :/ men hoppas inte det.... :)

Nu film å mys i soffan... Å en öl på det ;)

Ps. En liten smygtitt på köket. :) ( å nej, det e inte blått, endast skyddsplast på)


Åter spackel å slipning

Nu e jag nästan kung på spackling :) hehe
Imorn e det åter det som gäller men sen hoppas jag det e klart. Det kommer bli slipning kvar på måndag förmiddag sen hoppas jag på lite målning under eftermiddagen. :)

Blir tyvärr inte så mycket bloggande nu när vi håller på så mycket i huset, men lovar att det blir roligare inlägg här till nästa helg. :)
Ska försöka komma ihåg att ta ett kort imorn så får ni er ett tjuvkik :)

Ciao sålänge


Ett jäkla spacklande...

Idag fick jag spacklat allt jag skulle. Imorn bitti drar jag dit å ska börja på med slipningen å så ska jag iväg å köpa färg till väggar å tak :) så får vi hoppas att det kan börja på att målas på söndag. När väggar å tak e klara då kan jag börja slappna av, men just nu känns det långt bort... Vi måste bli klara med det så fort vi bara kan för det måste städas städas å städas!!!!!! Innan vi flyttar in allt. Puh!
A, full fräs imorn!!
Ciao!


Det börjar braka loss

Nu händer det grejer :)
Köket e på väg upp i köket. Kul kul kul!!! Ska åka förbi sen å kika :) men måste vänta in Neo först som nanar just nu. :)

Kort kommer sen...


Dagens outfit ;)


Stig Helmer

Våran lille Neo vakna med en Stig Helmer frilla :)


Våran goding!!! <3

Neo å jag satt å lekte på golvet i förmiddags å rätt som det var hade han lyckats rulla in sig i filten han satt på :) sötis!!! :)


Klart :)

Nu e köksstommarna ihopskruvade :) skönt!! :) å tack till sis som hjälpte mig ikväll! <3

Idag har jag även jobbat, mellan 14-18.30

Imorn e jag typ ledig ska bara ha syrran å barnen imorn vid 14 å efter jag e klar med dem så ska jag hem å då kommer mamma å passar Neo i ca 2 timmar så jag kan åka till huset å spackla å slipa. Sen blir det att lägga sig tidigt för på lördag ska vi greja i huset hela dan! Måste ha spacklat å slipat klart då så vi kan måla på söndag.

Adios sålänge.


Jobb å jobb

Idag har vi fått våra vitvaror till huset. :)
Sen drog hela familjen till Borås å kolla åter igen golv... MEN nu hitta vi äntligen ett vi gilla som hade rätt ytbehandling. :)
Ska bara beställa det med hehe :) senast imorn å då hoppas vi på max 1 vecka i leveranstid. Vi kan inte vänta längre eftersom vi ska flytta in nästa fredag. :) puh!!!

Vid 14 började jag jobbet, sen for jag till huset å jobba vidare där... Har börjat skruva ihop köksstommar, 1/3 fick jag gjort idag, ska fortsätta imorn kväll efter jobbet me. Sen på fredag eftermiddag får jag fixa klart stommarna om inte det e klart å spackla å slipa... Jiiihhhaaa!! ;)


Genom blöt...

Idag har jag vart ledig, hade en klippning i morses. Markus tog bilen till jobbet så jag å Neo gick till jobbet. Vägen dit gick bra, inte en regndroppe fick vi på oss, men på vägen hem..... Hahhahaha åhhh herregud, har nog aldrig vart blötare. Som tur var hittade jag ett trasigt paraply på jobbet, så fick pyttelite skydd mot huvet, men så som det regna hjälpte det inte mycket tyvärr. Neo hade det iaf bra innanför sitt regnskydd. :)
Sen vid 10.30 fick vi besök utav Angelica å Xander :) alltid kul att träffa dem. Men lille Neo blev trött efter en stund så fick lägga honom. Lite typiskt... Men men det går inte å styra. Han sov grymt bra inatt å i morses så ska inte klaga. :)

Vid lunch kom Markus å hämta upp oss å åkte till Skene järn å kika på kakel å klinker, måste bara mäta kvm så platsläggarn kan beställa imorn. Vi hitta det vi sökte efter så det känns skönt!

Strax sängen. Imorn vankas det en tur till Borås, vi MÅSTE hitta GOLV NU!!! Fasiken så svårt det e! Vi e kräsna men vad fasiken. Ska det vara såååå svårt?!
Och så måste vi beställa hem badrumsinredningen. Har nog hittat det som får duga. Badkaret e sådär men vi kan inte välja på så mycket när vi endast kan ha en längd på 150cm.

Sen vankas det jobb från 14.00

Hörs mer imorn :)


Inte sova :)

Ikväll e vi pigga... Fick inte lagt Neo förrän 19.30, annars brukar han lägga sig 18.00 senast 18.30 :)
Blev sen middagslur idag så där har vi svaret :)


Lektime :)


Kök

Idag har jag jobbat hela dan. Så har inte hunnit med nåt annat...
Vi fick köket idag me, hoppas nu allt stämmer. Ska försöka få tid till det imorn, kika igenom å kanske få börjat skruva ihop nån stomme eller två. :)

Hörs mer imorn. Nu film...


Ögonen går i kors även hjärnan

Nu e jag allt trötter, sov ju inget inatt typ, å kl 08.10 var jag i huset å slipa å spackla.
Sen skynda mig hem å duscha sen vidare till Lerum på kalas.
Kom precis hem.
Neo e världens lugnaste å det e aldrig några problem när vi ska åka nånstans men idag blev allting fel från början. Vi höll han vaken tills bilen skulle rulla iväg, för han brukar sova så gott i bilen å vi skulle till Lerum som sagt så det var en perfekt strecka för en liten sov lur, men han blev istället övertrött å tillslut väldigt grinig, så syrran fick ta upp han ur bilbarnstolen å han han i knät dem sista 10 minuterna, då somna han men vakna så fort vi parkera å gick ut.
Å så var det matdags till råga på allt, som gick sådär då Neo e väldigt klökig när det e klumpar i maten, å självklart fick han upp dem skedarna som vi fick i han, å sen ville han inte äta mer. Men fick testat fruktpuren å den gick hem.
Han blev mer å mer trött, försökte natta han några ggr men han vägra att komma till ro, nya saker att titta på samtidigt som han var grinig å gnugga ögonen. Jag åkte ner till affären å köpte välling men när jag kom tillbaka så hade han somnat i syrrans knä. Sov i 15 min. Så fortfarande jätte trött!
Fick gett han välling sen packa vi ihop å begav oss hemåt, trodde han skulle somna i bilen men icke sa Nicke. Han höll sig vaken hela vägen....

Nu har han dock somnat, lille godingen, blev helt fel idag...
Hoppas han sover gott hela natten. Risken e att han vaknar mitt i natten å kommer vara hungrig pga att han knappt fick i sig nån lunch.
Jaja, det återstår att se. :)

Jag kommer med lägga mig snart, e helt slut!!! Vart en lång dag!

Adios!


Operation pågår...

I morses när en skulle förfina det blivande hemmet lite :)


Skittnatt

Åhh, typiskt att man ska sova så dåligt inatt då det e mycket som väntar... Fan! Har inte sovit sen 02.45 så har liiiite ont i huvet nu.
Det e bara att bege uppåt å slänga på en kanna kaffe å dra till huset å gå på slipningen. Sen en vända till med spacklingen :) men det e rogivande iaf, tro det eller ej, men jag tycker det e helt ok.... Kanske ska byta yrke? ;)

Hörs mer senare...


9 månader

Idag glömde jag ju berätta med att våran lille fis e 9 månader :)
3 månader kvar sen e Neo 1 år!!! <3 känns ju helknas! Vad tiden går fort!
Våran älskade lilla goding!!! Puss


Farmor tar hand om Neo.

Idag har vi grejat i huset heeela dan. :) det går framåt, så det känns gott. Men en bra bit kvar innan det e klart. Men men åt rätt håll iaf. :)

Imorn bitti ska jag dit igen å slipa allt å om jag hinner så ska jag finspackla. Kl 12 måste jag sluta för då måste jag hem å fixa i ordning mig. För det vankas kalas under eftermiddagen i Lerum. Min systerdotter har fyllt 18 år :)
Men det blir jag å Neo som åker, Markus får vara kvar å jobba i huset.

Idag har farmor Carola passat Neo. Å han fick testa på den enorma gungan :) mys!!


Vilken trött dag

Idag har jag vart helt färdig hela dagen... Ont i huvet å allmänt seg!! Inte så konstigt med detta väder som vart idag plus allt som vi har å greja med hela tiden. E mycket nu å det kommer det förbli i 3 veckor till. Så det e bara å köra på!! :) imorn ska vi greja hela dagen i huset, spacklas å så ska det slipas å målas...

Hörs mer imorn. Nu e det kvälle, å mys i soffan en stund innan sängen väntar. :) ciao!


Jobb å jobb

Idag har jag jobbat på 2 ställen, i huset å på salongen :)
Känns skönt att dem 2 väggarna i vardagsrummet som e gipsade som jag har spacklat å slipat e klara nu! :) gött!! Så i helgen ska jag slita klart i hallen å i köket.

Sen efter lunch så var det dags för jobb på salongen.

Fick sålt våran spis idag me som vi inte ska behålla i huset, skönt att bli av med den så snabbt. La in annonsen igår kväll.

Snart läggdags! Jobbet väntar imorn me, på båda ställerna :)


Today


en liten titt :)

här får ni er en liten titt på vårat hus!!! :)
före rivning å efter rivning..... sen om några veckor får ni se det färdiga resultatet :)
 


hallen
"trapprummet"
vardagsrummet
badrummet
köket
rivning pågår
nice golv vi hitta... :)
å nice klinker vi hitta :)
här har vi rivit väggen mellan vardagsrum, kök å hall å fått upp balken. :)
 
a, en liten smygtitt på 1:a plan, 2:a plan gör vi inte om så där får ni se det färdiga resultatet direkt sen.

Lek å läs stund

:)


Morgontur

Nu har jag å Neo vart ute på en morgontur i det härliga soliga höstvädret. Härligt med den hyffsat kalla höstvinden men samtidigt en värmande sol som skiner på en. Me like!! :)
Fick gått om affären å handlat gofika till mig å marina som kommer om en sväng med Elliot. :)

Hörs senare...


Nya pjucks :)

Neos första "riktiga" skor, vinterkänkor inköpta, så nu kan det bli snö i vinter. :)


Jobb dag

Idag e det jobb, har vart uppe en liten sväng, ska dit igen efter lunch. Imorn e jag ledig så då blir det runt å fixa ärenden... :)
Å så kanske jag hinner vara i huset å fixa lite. Spackla å slipa framför allt. Måste få klart väggarna nu så fort som möjligt så vi kan måla dem sen.
För nästa vecka kommer köket, å då behöver vi pilla med det. :)


Elliot å Neo lekte tidigare idag!!! :)


Neo


Det går fortfarande framåt :)

Idag har vi kommit en bit på vägen :) känns riktigt bra!!!
Vi har hunnit med å sätta upp gips på 2 väggar i vardagsrummet å där har vi även hunnit me å spacklat, å så har det satts upp gips i hela hallen. Jag har även grundmålat ena sovrumsväggen på 2:a plan. :)
Så imorn drar vi igång igen :) då ska det spacklas vidare å så ska jag nog ge mig på att måla en omgång till. :)

Hörs mer imorn.
Då får jag slänga in ett kort me :)


Ytterligare ett steg närmare målet! :)

Men en bit kvar e det!!! :) huset e det jag pratar om!! Men det kommer att bli såååå fint när det e klart!
Imorn ska vi slänga upp gips på väggarna. Så i veckan kommer vi kunna pilla med det, spackla å slipa... :) tjohoo!!!

Nu film, sen sängen...


Så här ska det vara :)

Sötnosen sover i sin favorit position, huvudkudden över sig... :) hihi


Mys mys

Mysdags innan vi ska upp å äta frukost :)


Lite firande :)

För en stund sedan åkte marina hem. :) vi hade en mysig kväll med god mat å en massa tjat!!! Precis som det ska va! :) å så firade vi mig me, fick presentkort på Skene järn, å där finns det mycket behövligt till vårat nya hem! :) å så fick jag en ny elvisp :) nu kommer Markus bli glad! Som han har tjatat på våran gamla visp som funka bra men hade endast en sån man vispar med så allting tog ju hundra år... Haha :) inte för att det var han som vispa nån gång... :)

Imorn e det att fixa med huset! Så imorn vid 12 kommer farmor Carola ner å passar Neo.

Nu läggdags! Hörs mer imorn... :)


Fredagsmys

Idag har jag å Neo vart å handlat, å fixat lite ärenden... :)
Annars har jag bara vart hemma å myst men min älskade Neo. :) Markus jobbar så vi har fått klara oss utan honom. :(

Men ikväll kommer marina förbi å då blir det käk å tårta, barn fritt dessutom. :) ska bli gött å mysigt!!!


Härlig frilla efter bad å mössa... :)


Ute på promenad!!! :)

Intressant å titta på allt!! :)


Hinner knappt tänka...

Känner mig ör i bollen, kan varken prata rätt eller tänka rätt... :/ :)
Det e mycket att tänka på nu å fixa med huset... Hur fasiken ska vi hinna klart....gggaaahhhh, hehe :) allting går! Eller ingenting e omöjligt som Gunde Svan säger :)
Det blir mer jobb med elen... Elektrikern hittade en massa "fusk" jobb med elen när han började riva i skiten, så blir lite mer pill å slit för honom. SUCK!!! Vill inte se den fakturan längre... Tack å lov för rot avdrag, kommer man undan lite billigare iaf. Men det positiva e att vi får helt ny el i hela huset, å det e ju jätteskönt! :) behöver man aldrig mera tänka på det...

Markus e just nu å grejar i huset, Neo sussar gott, å jag kikar lite på tv. Jobb imorn som väntar men innan dess blir det att städa å tvätta här hemma. :)

Hörs mer imorn!


Det var nära ögat... :)

Ja, då har man utsatt bilen för en nära krock med containern som står vid huset. :/ tur så gick det bra... Tack vare att Anel kom förbi å hjälpte en. :)
Vi har en jäkla brant uppfart å jag var förbi å skulle lämna lite lådor mm, börja flytta dit lite prylar, så jag backa ner bilen i våran branta uppfart å bakom bilen står containern placerad. När jag skulle åka där ifrån så fick jag inte bilen upp utan längre ner... Så det var nära en krock. Vågade inte försöka ta mig ur denna sits skälv så jag ringde dit Markus å Anel. Det sluta med att vi fick vänta in syrran så vi fick låna dragkroken från hennes Volvo då vi inte kom åt våran... A, detta var en förkortad historia av denna onödiga händelse... Allt slutade bra iaf. :) hon fick gasat på med sin bil å jag kunde sen komma upp ur uppfarten å gasa på... :) hehe


Borsta tänderna :)

Dags att vara lite duktig å borsta tänderna :)


Jobb jobb

Idag har det vart jobb hela dagen. :) men imorn e jag ledig, då blir det lite ärenden att uträtta å lite småflytt till huset.
Fick handlat en overall till Neo idag på lunchen så e det klart. Så inte storlekar å sånt tar slut när man väl behöver det. :) å så fick det bli en mössa med! :)


Då svep denna helgen förbi

Vi har fått gjort en hel del i huset nu.
Idag var jag oxå om Ikea å fick beställt köket. :) det kommer nog bli riktigt bra!!! :)
Idag fick vi rivit ut allt ut badrummet, det vill säga det vi hade kvar, väggar å golv.
Och så var Daniel förbi å hjälpte oss att få ner det sista av öppningen vi har gjort. Så nu ska det fixas balk så vi bär upp övervåningen. Än så länge e det en provisorisk lösning.

Imorn eller nån dag i veckan måste vi fortsätta riva ner lister i vardagsrummet, så vi kan börja gipsa mm... :) så det kan börja se ljust ut igen. Hehe... Om 4 veckor ska vi bo där. Jiiihhhhaa!!! :)

Nu kvälle, sen en tidig läggdags!!

Kort på Neo tidigare idag när vi var i huset då farmor passa Neo å kom förbi medans vi greja på en kaffe. :)
Och jag i full sjå med att riva å dra ut en massa spik! :)


1 sep.

Idag har vi kört på för fullt i huset, det vi skulle få ner har vi fått ner idag, så det har gått undan vill jag säga!!! Sååå gott! Lite småfix imorn bara, taklister, lister runt fönster å badrums golvet ska ner med!!
Det var grabbarna som fick stå i rivningen, Markus, hans pappa, Jimmie, Anel å Daniel. Så ett stort tack till alla er!!! <3 :)
Utan er hade vi inte kommit så här långt idag!

Det får nog bli en sväng till Ikea imorn med å beställa köket! Måste få gjort det nu. Tar ju ett tag att få hem det.

Hörs mer imorn...

Bjuder på ett kort från -08, min å Markus första sommar tillsammans :) <3


RSS 2.0