Genom blöt...

Idag har jag vart ledig, hade en klippning i morses. Markus tog bilen till jobbet så jag å Neo gick till jobbet. Vägen dit gick bra, inte en regndroppe fick vi på oss, men på vägen hem..... Hahhahaha åhhh herregud, har nog aldrig vart blötare. Som tur var hittade jag ett trasigt paraply på jobbet, så fick pyttelite skydd mot huvet, men så som det regna hjälpte det inte mycket tyvärr. Neo hade det iaf bra innanför sitt regnskydd. :)
Sen vid 10.30 fick vi besök utav Angelica å Xander :) alltid kul att träffa dem. Men lille Neo blev trött efter en stund så fick lägga honom. Lite typiskt... Men men det går inte å styra. Han sov grymt bra inatt å i morses så ska inte klaga. :)

Vid lunch kom Markus å hämta upp oss å åkte till Skene järn å kika på kakel å klinker, måste bara mäta kvm så platsläggarn kan beställa imorn. Vi hitta det vi sökte efter så det känns skönt!

Strax sängen. Imorn vankas det en tur till Borås, vi MÅSTE hitta GOLV NU!!! Fasiken så svårt det e! Vi e kräsna men vad fasiken. Ska det vara såååå svårt?!
Och så måste vi beställa hem badrumsinredningen. Har nog hittat det som får duga. Badkaret e sådär men vi kan inte välja på så mycket när vi endast kan ha en längd på 150cm.

Sen vankas det jobb från 14.00

Hörs mer imorn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0