maja é hemma igen!!!

:)
å jag e överlycklig!!!!!!! :) min lilla stumpan! min bebis! min sötaste maja!
det räckte för hennes del att vara ute i 8 1/2 timma. å som vi har letat!! nu det sista gick jag en jäkla sväng i skogen som ligger ovanför oss.... å ropa å ropa efter henne. å när jag väl var hemma igen så satt hon där i trädgården på baksidan. hon såg så nöjder ut! :) å jag me, över att hon var hemma igen :)

så nu kan jag sova gott inatt, med maja tätt intill mig! :)
natti

maja e borta.... :(

min lilla sötaste maja e borta.... :(

hon försvann nångång 13.00 idag vid lunch.... då rörmockarn var här å satte in grejerna. han lämna dörren öppen. å när han var här å lensa våran tvätt/toa rum så sa vi att vi har en innekatt. så dem inte lämnar dörren öppen. men det gick antagligen ut ur hans huvud lika fort.

jag hoppas verkligen hon kommer tillbaka. att hon hittar hem..... jag vill inte förlora henne.... :( min bebis!!!!!






älskade maja.....

ni som läser detta å bor nära lilla jonsgatan i Kinna, håll utkik!!!! evigt tacksam!!

sista maj

:)

idag e det 31 maj....tiden går fort.
får hoppas värmen kommer snart å att den håller i sig!!! för nu vill jag känna sommarvärme! :)

just nu e rörmockarn här å fixar det sista i det omrenoverade tvätt/toa rum. han ska sätta dit elpannan, tvättmaskin, toalett mm..... så snart får vi värme igen. å varmvatten.... :) det ska inte bli fel. ikväll ska jag avnjuta en lång varm dusch!! :)

sitter här hemma nu å har precis ätit lunch, ska snart bege mig till jobbet igen.
men först en kaffe!

Här e resultatet av Gekås handlingen....:)...

imag0644 (MMS)

Här e resultatet av Gekås handlingen....:) å nej, var lugna...allt e inte mitt. :)


jag lever....

... :)

har tyvärr inte hunnit varit inne på bloggen, a inte nätet över huvud taget i helegn.

det har varit full rulle sen i lördags morse. jag började dagen med att ta mig till varberg där jag fixade till ida å solveig. både hår å smink. dem skulle på bröllop. :)
sen åkte jag vidare till ullared där jag mötte upp markus, marina, tobbe å sigrid. vi samåkte till okomo...eller vad det nu hette. a iaf....vi spelade golf där nånstans i trakten. första gången för min del ute på banan :)
å kul var det!!!! :) så det blir fler ggr.

sen var det raka vägen hem. vi var hembjudna till jojjo å niklas. :) så vi lämna bilen hemma å tog cyklarna till dem. en mycket trevlig kväll blev det. mycket skratt som vanligt när vi träffar dem. :)

å idag så började jag dagen med att fira Mors dag. så kl.11 var vi alla hemma hos mamma på fika. :)
sen bestämde jag mig för att hänga med michan, anel å hans mamma till gekås. 
så nu blev man 2000:- spänn fattigare. :) men en massa bra å ha saker fick jag köpt.
när jag kom hem sen så fixa jag till lite käk, sen åkte jag å markus upp till golfbanan å slog ut lite bollar på ranchen. å så gick vi å träna lite på chippning å puttning.
så nu e vi grymma!!! :) hehe.....NOT!

nu e det dags för lite kvälle å en film....

hörs mer imorn

A här kommer kortet...konstigt att inte de...

imag0642 (MMS)

A här kommer kortet...konstigt att inte det kom med i förra inlägget.... det bara försvann när jag skicka.....


Hej bloggen.... :) Har inte hunnit att s...

Hej bloggen.... :) Har inte hunnit att sitta vid datorn alls idag tyvärr.. Här sitter Maja i en låda.... hihi, hon e sååå Söter! Hon gillar att hoppa ner i lådor å gömma sig....:) idag har jag jobbat. Å efter det så var det duschen inne hos grannarna bokad. :) allt e nu i ordninggjort hemma hos oss men rörmockaren kom aldrig idag å fixa dit pannan å etc.... så än så länge har vi fortfarande inget varmvatten å så. Hade vart skönt å fått ordning på allt nu under helgen. Men men...så länge vi har tak över huvudet så e det lugnt... :) Efter min dusch så åkte jag å kolla på när Markus hade fotbollsmatch, å sen drog vi vidare till marina, tobbe å sigrid å spela spel. Så en lugn å härlig fredag har det vart. :) Imorn ska jag upp tidigt för då ska jag till Varberg å sminka å fixa till två frisyrer. Dem ska på bröllop :) det ska bli jättekul! Å så var det sååå längesen jag träffa Ida me. Så nu e det på tiden... :) Hörs mer imorn.... natti


heja anna

idag måste vi heja på anna bergendahl som ska vara med i semifinalen i eurovision ikväll. vi måste ju bara vara med i finalen på lördag!!! :)
inte för att jag råkollar på eurovision, men tv brukar alltid rulla i bakgrunden. å lite nervit e det alltid. det har ju inte gått så bra nu det sista för sverige. tyvärr!!!!....

solen skiner å inte ett moln på himlen nu ikväll. :) fint fint....
men synd bara att det inte kan vara så här under dagen oxå. tidigare idag har det varit mulet. regnet har vi sluppit så det e ju skönt.
vädret i helgen ska nog vara sådär... :(

vet inte ännu om våran tvättstuga/badrum blir klart innan helgen. jag hoppas verkligen.... skulle vart skönt nu med varmvatten. så man kan duscha å så.... å  få använda diskmaskinen längtar jag till!!!! hade verkligen glömt hur tråkigt det var att diska förhand :) urk för det!!

idag var jag som sagt i tidigare inlägg ledig under förmiddagen. så jag var hos sigrid å marina å fika :)
sen efter det var jag om "blomsterjätten" å fick köpt en ny maskrosplockare till michan. å mer blommor till balkongen :) tjohoo..... det blev så fint. har dock inte ännu fått upp balkonglådorna på sin rätta plats. men det e färdigplanterat. :)




å även den här fick jag fixad :)

så nu e nog balkongen klar i blomväg. nu väntar jag bara på att våran altan ska bli byggd så ska jag även där fylla den platsen med blommor :)

nu ska jag äta...sen heja på anna :) see ya!

shoppat!!!
















nu e det ännu mer anledningen till att jag ska rensa bland mina gamla kläder. :)

bara onsdag...

.....suck!
vill ha helg nu... seg vecka alltså!!

imorn e jag ledig under förmiddagen. så då ska jag till marina å sigrid på en fika :) alltid lika kul att få träffa dem. mysa å pussa på sigrid. marina slipper undan :) hehe
imorn måste jag även om "blomsterjätten" i skene å köpa en ogräsplockare till michan. vi lånade hennes men markus lyckades göra sönder den. å så vill jag handla blommor till mina balkonglådor jag inte har hunnit med ännu.
jag shoppade lite mer idag :) kul kul... å så fick jag även handlat lite inredning. men det får ni se när jag har fått i ordning på det. men kläderna jag har handlat å dem kläderna jag fick hem igår ska jag ta kort på nu så ni får se :)

så see ya soon!!!!! :)

Och med mina underbara tygskor :)

imag0621 (MMS)

Och med mina underbara tygskor :)


Dagens outfit

imag0620 (MMS)

Dagens outfit


mitt huvud

å mitt huvud sprängs.... kan inte detta gå över snart. fast min rethosta e värre. tycker det e så retligt å stå jobba, klippa kunder mm å stå å hosta samtidigt...

idag har det endast vart jobb.

å nu har jag precis vart inne hos grannarna å tatt mig en dusch. :) får hoppas nu att dem blir klara här till helegn så jag kan börja duscha hemma. å framför allt få städat här, för nu e det stökigt värre å jag avskyr det. vill fly fältet just nu.

nu måste jag ta en alvedon....

ps...fick hem lite kläder idag me....å jag e sååå nöjd. kort kommer imorgon :)

rensa ut...

...ur klädkammarn!!
det e dags nu.... :) hehe

a, nu måste jag ta tag i klädkammarn. mattläggaren ska börja fixa där imorn. som tur e behöver jag endast rensa ut allt som e på golvet. så tack å lova att jag inte behöver tömma hela klädkammarn för det e såååååååå mycket kläder å grejer där inne.

hörs mer imorn gott folk! :) natti natti...

ååååhhhhh vad det killar i halsen

jag blir tokig!!!! det slutar inte killa i min stackars hals..... halstabletter hjälper inte, så jag får sån rethosta. å det e frusterande att det aldrig går över!!!!!!
finns det några bra knep att få bort det???? hjälp i så fall.... :(

en riktigt go dag....

.... :)
å vad härligt det har vart idag!! jag åkte till jobbet i morses...hade en klippning på morgonen, sen var jag ledig resten av förmiddagen. så efter det åkte jag en sväng till marina å sigrid. vi tog en kaffe. å sen tog vi oss ut till trädgården å så fick sigrid gunga lite i sin nya gunga :)




såååå söter!! å nöjder var hon! :)

sen var det dags att ta sig hemåt å fixa lite käk....
sen var det jobbet som väntade.
å efter jobbet så tog jag mig till "blomsterjätten"  å köpte blomsterkrukor å blommor. :) så nu börjar det arta sig på sina ställen. men mycket e det kvar att fixa. men lite fick jag fixat idag.... :)





det e sååå mysigt med en massa blommor å en massa färger.... å mer ska det bli. ska köpa mer blommor imorgon, å då e det till balkonglådorna + att jag vill hitta mer större golvkrukor till balkonggolvet å till uteplatsen på baksidan :)
så det ska jag ut å leta efter imorn :)
nån mer som har börjat å plantera? :)

rullat förbi

den här dagen rulla förbi fort....har inte hunnit med hälften av det jag skulle göra idag. än så länge har jag inte hunnit tömma i klädkammaren eller städat. så klädkammarn måste jag ta itu med, för dem ska byta golvet där. men städningen får jag ta imorn, orkar inte med det ikväll. putsat fönstrerna skulle oxå vart gott om det blev gjort.... men det får bli en kväll i veckan när det e mulet å uppehåll. :)

nu ska jag in till grannarna å ta mig en dusch, då vi ännu inte har något varmvatten.... :)
bökigt men gott att man har så goa grannar. så man slipper ta bilen till nån. :)

tjing så länge.....

härliga sommarbilder...

.....från igår!! :)
vilket härligt väder vi hade igår helt underbart!! äntligen lite sommarvärme.


dagen igår började med en tripp till överlida, hem till syrran. där dem har fått ett nytt tillskott, Sixten :) detta e daniels nya jakthund!!! en vaktel. sååååå söt!!!!!!!
här leker han med leksaken han fick av mig. han vart så nöjd! :)


puss puss.... :)

sen när jag åkte hem så hämtade jag upp markus som hade jobbat. å när vi kom hem så umgicks vi med grannarna resten av dagen. vi hade det såååå trevligt!!! :)


vi började med hockey ute på baksidan med lite öl å mat :)


sötaste engla satt i sitt tält å åt godis!!! :)


dags för lite grill å käk!



sen var det dags för vattenpipa


å sen körde vi crocket, å det gick åt helvete.... :) men kul var det!!


har ju inte berättat om i fredags än, vi hamna i espevik med marina, tobbe å sigrid. i marinas föräldrars stuga. dem var oxå me :) när vi kom ner så for grabbarna iväg till golfbanan å jag, marina, sigrid å vivi myste i soffan med en kaffe å tjöta skit :)
sen förberedde vi inför middan. när väl grabbarna kom hem igen så åt vi. klockan hann å bli 22.00 när vi satte oss vid bordet :) hehe..... så efterlänktat var det!
vi sov över där.... sen på lördagen åkte vi hem direkt efter frukosten för markus skulle jobba.


nu måste jag sätta igång här hemma....sitter fortfarande i soffan med morgonrocken på. ska slänga på mig lite kläder å åka å tvätta bilen. :)

see ya!!

Skål för denna underbara afton!!! :)

imag0585 (MMS)

Skål för denna underbara afton!!! :)


Gud vad fint väder det blev nu! :) här ska...

imag0566 (MMS)

Gud vad fint väder det blev nu! :) här ska solas....


hockey å en öl

nu e det hockey, ryssland-canada å det står 4-0 till ryssland. göttans!!! :)
å jag har tatt en öl på detta :) men snart e det sängen....
hörs en sväng imorn igen
natti natti


bakat bullar....

.....med min finaste marina!!! :)

jag kom förbi henne idag å hon skulle precis sätta igång med lite bullbakning, så jag erbjöd mig att hjälpa till. :)
det e skoj att baka ihop med nån annan.... så vi ska nog slå oss samman en annan dag å ha en riktig sån där bakdag!!! :)
fick med mig en påse bullar, snällt av dig marina. å mycket goda blev dem. :)

har jobbat idag me, men nu e jag hemma igen. ska käka lite kvälle, sen blir det tv:n


Hej alla, jag äter gröt å jag e sååå dukti...

imag0550 (MMS)

Hej alla, jag äter gröt å jag e sååå duktig!! :) kram Sigrid


firat Pär

idag har jag jobbat en sväng här på eftermiddagen.
sen efter det var jag förbi hos Pär som fyller 30 år idag. :)
så GRATTIS på din stora dag!!! :)



lisa å pär :)

pär å alex

nu e jag hemkommen igen, å ska slänga mig på soffan å slappa framför tv:n.

imorn ska jag till marina å sigrid på en kaffe, ska bli mysigt!!! :) å efter det blir det jobbet.

see ya!!


ett bombnerslag

här hemma e det kaos på 1:a plan... skönt sen när det e över med golvbytet i tvättstugan iaf... just nu vill man inte vistas där. får panik på sånt. när det e stökigt å dammigt!!!!
i natt har jag å älsklingen trängs i en 120 säng, uppe i gästrummet. varmt å jäkligt var det. men det får gå.... :) bara 8-9 nätter till :)

mår fortfarande piss.... :( jag hoppas bara inte det går så långt att man får halsfluss. för det orkar jag inte me, syrran har nämligen fått det å vi umgicks hela helgen.... så kan ha blitt smittad. men med mycket te å rehab så hoppas jag att jag slipper det :)

ska snart förbereda lite lunch. idag blir det hamburgare. lätt å smidigt... sen e det jobbet som väntar.


mår inget bra!!!

åhhh, börjar bli sjuk....om jag inte redan e det. inget roligt alls!! :( halsen svullnar mer å mer, världens huvudvärk, fryser som satan, täppter i näsan.... SUCK!!!!!!

så jag orkar inte skriva så mycket idag. ska kurera mig i soffan nu, med te å en filt!!
hoppas på bättre tider imorn....ciao!!

en ny dag

godmorgon godmorgon.... :)

nu har vi vaknat utav av att rörmockaren e här å tömmer vårat vatten från element mm.... å det luktar INTE gott!!!!! urk urk!! en klädnypa tack! :)

vi har mer eller mindre flyttat upp på övervåningen. vi fick fylla våra 2 sodastream flaskor med vatten + en kastrull för vi kommer inte ha tillgång till nåt vatten på ett par timmar å därefter endast kallvatten.

jaja, det e ju över om 2 veckor....... :) :/ :( :)

nu en film kanske...... eller en kaffe först. :)

checkar runt...

.....lite på nätet...

 

vill ha hem fina vårkuddar å filtar till sofforna Nnnuuuuuuuu!!! :)

dagens outfit


det blev ett par randiga tajts å en vit tunika med jeansväst över :)

å osminkad....:)

jag å molly

på dansuppvisningen :)


Fotobok

så här blev resultatet av fotoboken jag fick beställt här. :)



snabbt å enkelt var det å bara på några dagar fick jag hem den :)
en kul grej å fixa sina kort på!!! :)


resultatet

:)
av planteringen....


tomat, gräslök å dill. dillen syns ej ännu för jag sådde fröna idag :)

borstnejlika å dhalia :) nu får vi bara hålla tummarna på att det kommer ta sig å blomma oxå!! :)


planterat

nu har jag äntligen tatt tag i omplanteringen, skönt att det e gjort!! får bara hoppas att det tar sig nu när mina plantor har flyttat ut ur hemmet :)

e mer eller mindre ledig idag, skönt!! ska endast klippa min systers son om en timma. sen ska jag hem igen :)
då blir det tv:n...

kollade coco channel igår, å den var jättebra!!! :)


tidigare idag me, så ringde våran hyresvärd å sa det att matläggaren kommer redan imorn å ska lägga om golvet i tvättstugan. vi ska få klinkers där istället. :)
men det tråkiga e att dem skulle först komma nästa vecka, så nu när dem redan kommer imorn så kan jag inte ha hem tjejerna på middag å övernattning som vi hade bokat upp på fredag. å det e såååå tråkigt. :( 
det blir snarare jag å markus som får fly hemmet. kommer vara såååå jobbigt. vi kommer inte ha nåt varmvatten, ingen värme, å en massa skit överallt!! å detta kommer pågå i 2 veckor!!!!!!! URK!!!!

så ikväll måste jag rensa ut allt från tvättstugan. tvättar för fullt nu så allt e klart tills imorn.




Så här blev lamporna förresten! :)

imag0536 (MMS)

Så här blev lamporna förresten! :)


Spindelkliaren.....eller vad det nu heter....

imag0535 (MMS)

Spindelkliaren.....eller vad det nu heter.... :) Älskar den iaf. Nyinköpt idag. Ska till Markus nu å be han klia mig i håret med den. Lovely!!! :)


en film

nu i eftermiddag har jag iaf fått planterat ner påsklijorna ute i trädgården. så vi får hoppas dem dyker upp nästa år :)
sen fick jag även rensat bort en massa maskroser längs med gången till vårat förråd.
efter det fick det vara bra för idag :)

grannarna kom in en sväng, jag å pia tog en kaffe medans engla lekte runt här. å andreas å markus spelade tv-spel. :)

nu ska här käkas lite... sen en film på det. vet ej ännu vilken det blir....

har precis...

...käkat å hunnit med boråstrippen.

nu känner jag inte alls att gå ut å fixa med landet. kom precis på nu me när jag sitter här å skriver att jag glömt av att åka till blomsterjätten, där jag skulle köpa större krukor till mina planter... så nu kan jag inte fixa det ändå. kanske var lika bra, nu när jag ändå inte känner för det. :) ibland har man tur å kan skylla ifrån sig på nåt!!! :)
börjar inte jobba förrän imorn eftermiddag, så då får jag allt palla mig iväg å fixa krukorna.

dags för en kaffe sen slappa i soffan... :)

å förresten, lampskärmarna fick bli vita istället för svarta, blev lika bra det. snyggt nu till sommarn med ljusa skärmar.
måste bara fixa lite nya färgglada kuddar å plädar till soffan, sen så e det klart :)


dagens händelser

idag ska vi först börja dagen med en tripp till borås å byta våra nya lampskärmar som vi fick 2 olika sorter på, inte så snyggt!!
sen ska vi ut i trädgården å fixa i landet. jag ska plantera ut mina planter å plantera om vissa i andra krukor :) får bara hoppas på att vädret håller i sig.

nu en kaffe.... :)

lite bilder från dansuppvisningen :)


jag, linnea å maja

maja å linnea

vi tre... :)


vi e inne i en djup diskusion :)

jag sminkar viktor :)

grill

nu e dansen över för denna terminen.... :) å dansuppvisningen gick bra. å roligt har det vart som vanligt!!!! :) alltid lika roligt varje gång å få stå på scenen... :)

nu här hemma bjuds det på grill. mona, daniel, oliver å leon, sandra å daniel ska komma ikväll. mycket trevligt ska det bli. :)

vi får höras mer imorn... måste fixa lite inför middan.
ciao.

vampyrbilderna

:) å jag e sååå nöjd ännu en gång.
NEMO jag säger det igen, du e grym!!!! :)

här kommer en annan sida av mig......hehe :)







så stanna inne på nätterna...annars!! ;)

Dagens outfit

imag0529 (MMS)

Dagens outfit


uppe med tuppen...

......a nästan iaf!! :)

har vart å fikat hos marina, tobbe å sigrid. ska snart möta upp dem igen för en liten sväng i byn. det e vårmarknad här i Kinna idag. å nu spricker det upp med så det e ju helt underbart!!!! :)
så får slänga fram mina nya solbrillor :)

sen e det dansen som gäller i eftermiddag....ska vara där runt 16.30.

å ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.... får kika på detta!! :)

adios sålänge...

piss...

.... :( så sur jag blir på mig själv!!!

gjorde massa småfel idag på dansuppvisningen....inget roligt alls. fattar inte att man gör fel på sånt man aldrig har gjort innan. å har en sån grej hänt så e det kört resten av numret.....
a, nästa dansuppvisning som e kl.17 ska jag banne i mig inte göra några fel!!!!! :)

ska ladda med en massa mat nu, sen en massa kaffe. å kissa på det så det inte händer nån olycka på scen. :) hehe
sen så ska jag köra gärnet!!!!!!!!!!!!!!!


en samlingsbild.....

.....på ballerina sessionen :)


godmorgon

redan vaken...å det har jag vart sen 08.15. då steg jag upp ur sängen. :) pigg som en lärka!!

har börjat morgonen med en kaffe. mycket gott! sen satte jag mig i soffan å slängde på datarn, å helt plötsligt står det 3 rådjur jämte mig, precis utanför fönstret :) dem e så fina! så jag haffa mobilen direkt. som tur var så stanna dem till å käka på våran häck här på baksidan. å tur för dem att dem inte snylta på våra nyplanterade vinbärsbuskar :)



så söta :)

här kommer även en bild på lamporna vi köpte igår.


inte så rolig bild, roligare å se helheten på rummet med all annan inredning... men men kanske kan fånga upp det en annan dag :)

nu e det dags för frukost, sen ska jag göra mig iordning till dansuppvisningen :) hörs mer i eftermiddag!

mer bilder

:) :) :)

kolla mina mail precis....å såg att jag fått min andra av dem tre sessionerna jag å NEMO fotade :)
å jag e såååååå nöjd! kul kul!!!! :)
 
DU É GRYM NEMO!!!








ni får inte titta så noga på min högra fot som inte riktigt hänger med... :) annars gillar jag fotot i sig...



tack ännu än gång NEMO för grymma bilder. å så får jag väl tacka mig själv som jobbat bra framför kameran ;) hehe

shoppat loss...

:) :) :)

känns sååå bra!!! hehe. det var inte igår jag shoppa så det var på tiden!!! :)
här kommer lite dåliga bilder på vad jag handla...


här e alla påsar...dem tog upp hela hallen

jeansshorts från H&M, men dem kom med posten :)

jeansklänning som oxå kommer från H&M, även den kom med posten idag :)

en tee från carlings

linne från carlings

marinblå kavaj, från H&M

jeans å solbrillor från gina tricot

bikini från stadium

a, det var allt!!! å nöjder e jag....

nu måste jag rensa ännu mer i min klädkammare....mycket man inte använder eller rättare sagt hinner inte använda så då gör det ingen nytta i min klädkammare. kan ju andra istället få användning för dem :)

vi köpte även 2 st nya lampor till vardagsrumsfönstret, å en ny väggklocka :)
det tråkiga med lamporna, var att när vi satte på skärmarna å tände lamporna, så såg vi att skärmarna inte var lika täta i tyget så det lyser igenom mer i den ena. å det syns ju så tydligt. så får se om man orkar åka in igen å byta en av dem.... men jobbigt!! så typiskt! men annars blev det riktigt bra. kort kommer på det imorn.


Dagens outfit

imag0515 (MMS)

Dagens outfit


solen e uppe länge nu :)

oj vad sent solen går ner nu....härligt!!!! :)

har legat här i soffan nu som en riktig soffpotatis å kikat på 2 filmer, "Veronika desides to die" & "It´s complicated". båda filmerna var bra tyckte jag. :)
markus jobbar natt så han e inte hemma, så jag å maja har myst!! :)

men nu börjar mina ögon bli trötta, så ska snart krypa te sängs. hörs mer imorn gott folk!

en halv dag kvar

sen så e det långhelg!! :) ska bli underbart skönt!!
men helt ledig e man inte, e ju dansuppvisning hela helgen. men det e skoj det!! :)

såg nu me att min mobilinlägg inte har kommit upp...krångel som vanligt!! irriterande!!

min systerson Adam ligger på sjukhus... :( fick ett svårt fall av bihålsinfektion, så huvudet över ena ögat svullna upp på han stackarn!! så han ligger inne nu för observation. så jag å markus ska in till borås imorn, å då även kika förbi å hälsa på han om vi får....

ikväll e det soffan som gäller, skulle behövt komma ut å röra på mig, men e för lat som vanligt!! måste bli skärpning på det. rullar fram snart känns det som.....hehe :)

nu e det kvälle som gäller, magen kurrar!! mums mums.... :) 
see ya later!

lilla Maja 4 år!!!

bättre sent än aldrig!!

min lilla maja fyllde 4 år i lördags den 8 maj. å jag glömde av å gratta henne då... ursch vad jag e dum!!
kom på det i morses att jag glömt av å gratta henne. tänkte på det hela veckan..... å så e det så jäkla typiskt att jag glömde det i lördags!!!!! dåligt av mig!
men om jag ska skylla ifrån mig på nåt så e det att det var så mycket med dansen i helgen.....så hade bara det i tankarna. men vi ska mysa med henne extra mycket idag, å gratta henne!!






min sötnos/fyrbenta bebis......GRATTIS!!!!!!! :)

bara 2 dagar kvar

sen så e det helg igen.....inte fel alls känner jag :)

å solen har hittat hit me nu i eftermiddag, alltid lika gott!

marina å sigrid var här innan på lite fika, å jag fick slängt ihop en brownies på min lunch...denna gången gjorde jag med marabou choklad istället för ljus blockchoklad. det blev inte fel alls. :)

skulle behöva greja här hemma, plocka upp lite här å där, men orkar inte ta tag i det.... en sak jag måste ta tag i e att tvätta mina sminkpenslar å puffar. för på tordag e dansuppvisningen igång igen å då måste det vara rent. så det e lika bra å få det gjort nu. annars har jag hunnit glömma å så står jag där med sketna penslar....å det går inte!!! måste vara noggran!

nä, ska lyfta på arslet nu! see ya!!.....


jaha

en ointressant match blev det mellan sverige-norge... just nu leder sverige med 3-2. det e la gott det, men dem spelar dåligt, så blir bara mer irriterad än glad.

så jag sitter här framför datarn istället å sneglar i mellanåt mot tv:n. :)
jag hör ju vad som händer iaf.....

men nu börjar jag bli rastlöser här me, hehe.... å hungrig igen börjar jag bli...å så här på kvällskvisten e jag alltid sugen på nåt sött... som jag ska hålla mig ifrån. blir alldeles för mycket av sånt. inte bra! för värre blir det, bara mer å mer sugen ju mer man äter av det.

nåt mer jag ska klaga på när jag ändå håller på......hhhmhmmmm.....nä, det får räcka för idag :)

hörs mer imorn! ciao!

Söta Maja slappar hon Me :)

imag0508 (MMS)

Söta Maja slappar hon Me :)


Nyduschad å klädd i ett par gosiga kläder....

imag0505 (MMS)

Nyduschad å klädd i ett par gosiga kläder....:)


då var...

....premiären gjord på dansen... :) å det gick prima!! :) skönt skönt....

vilket kaos det blev med sminket. skulle behövt 8 armar för att hinna hjälpa alla. men det går inte tyvärr, har inte så många armar... jag hjälpte så många jag kunde. clownerna behövde mest hjälp, så siktade in mig på dem. andrea körde ett race hon me.... så det blev bra tillslut! :) å snyggt blir det. smink gör mycket!!

nu har jag duschat, å sitter här i soffan i mjukisbyxorna å ska bara slappa resten av dagen. imorn börjar jag först 10.30, så det ska bli skönt med lite sovmorgon.
ikväll förresten e det hockey som gäller! sverige spelar.... :)

hörs kanske lite mer senare idag.
adios!!

en lugn kväll

oj oj oj, gick la sådär på genrepet..... typiskt att man ska göra fel på ställen där man aldrig gör fel annars...jaja, det löser sig. ska träna imorn några ggr innan jag drar till dansen. för imorn e det premiär!!! :)

ikväll blir det lugnt.... jag e helt slut!! känns som söndag idag, det e la vädret som gör det. men ån öl får det bli. :)

hörs mer imorn gott folk!!

genrep

idag e det genrep som gäller. ska åka dit efter lunch nån gång. så nu innan ska jag fixa med västen jag ska ha på mig, forma till den lite. å så ska jag mer eller mindre vara färdigsminkad innan jag drar dit. där sen ska jag även sminka viktor. så det e full rulle idag :) kul kul!

ska ta mig en kaffe nu så jag blir riktigt laddad!, sen så.....

lite grill

idag kanske det inte e det första man tänker på att man ska grilla idag, nu när det e typ höstkänsla ute...kallt å jäkligt!! men vi å grannarna e inte som alla andra. vi ska allt grilla. å jag har redan öppnat min första öl :) ska bli sååå gott!

imorn e det genrep som gäller stort sett hela dagen. får hoppas allt sitter som det ska nu.

vi får höras mer imorn förmiddag, eller imorn kväll!
tjing!

Fotobok

Fotoklok.se är en ny sida där du snabbt å enkelt kan fixa dina bilder :) 

Gör din egen fotobok – snabbt, enkelt och kul!

Glöm krånglet med framkallning, buntar med bilder eller åldrande fotoalbum. Vi trycker och binder din fotobok eller kalender som du designar helt själv. Designverktyget som du laddar ner gratis här på fotoklok.se finns för både PC och Mac. Så börja skapa redan nu. Det är snabbt, enkelt och kul!

riktigt kul faktiskt!! :) har själv precis beställt en nu, så resultatet får ni se inom kort :)

"kika in och gör din egen fotobok här"

"Ballerina Footish"

:)

här kommer en av dem 3 sessionerna jag å pontus NEMO forsberg gjorde :)








vill ni se mer av NEMOS konst så tycker jag att ni ska kika in här.

Dagens outfit

imag0478 (MMS)

Dagens outfit


solen skiner

det e underbart att se solen på morgonen när man vaknar... :) man blir sååå glad.
synd bara att det inte e blå himmel å sol, det e tyvärr ganska mycket moln runt omkring. ingen aning om vad det ska bli för väder idag.

börjar 11 idag me, skönt!! så nu strosar jag runt här hemma i min morgonrock å ska sätta på lite kaffe å käka frulle :)
hörs mer senare idag.

rört på fläsket

a, nu har jag dansat loss... vi har repat nu inför dansuppvisningen. å nu det sista så satt det nog bra tror jag. hoppas alla klaffar allt nu, så det blir snyggt!!! :)

ska kika lite grejer här på nätet nu, kan inget mer berätta ännu om vad det e... men hörs mer imorn.
natti!

måste lyfta på arslet

nu har jag fixat det mesta, förutom att jag måste träna på dansen å det ska jag ta tag i nu alldeles strax... har precis ätit så måste smälta maten först.... :)
å om en sväng kommer sandra å hämtar bilen.

Dagens outfit

imag0476 (MMS)

Dagens outfit


god morgon

:)

en annan har vart vaken sen 06.25, kunde verkligen inte somna om... men låg å drog mig till nästan 07.30. sen orkade jag inte mer, så jag gick upp å satte på kaffe å tog en lång härlig dusch!! :)
härligt ändå att inte behöva jäkta på morgonen. underbart att strosa runt å bara va!

börjar kl.11 idag. ska bara jobba nu på förmiddagen, sen i eftermiddag kommer sandra å hämtar sin bil, så vi ska skriva på lite papper mm. å så måste jag öva på dansen, den ska sitta som en smeck nu!! för sen på dansen ska vi köra på scenen idag, å då vill jag inte vela bort mig... :)

ska ut å fixa lite här, men hörs mer ikväll... kanske slänger in ett mobilinlägg senare :)
ciao!

vi har gjort en....

....."PIMP MY RIDE" :)

här kommer förebilden....



å här kommer efter bilden....



vilken skillnad va??? hehe :)

vi e riktigt nöjda med våran nya bil :) det känns jättebra!!! å imorn kommer sandra å hämtar sin nya, alltså min gamla :)

nu ska jag bara slagga i soffan å kika lite på TV...

å imorn e det jobb å dansträning som gäller.

helt död

a nu värker det i benen, precis som om man hade växtvärk.... jobbigt!!! kan ju alltid hoppas på att det e växtvärk...hehe hade ju aldrig vart fel å få lite längre ben :)

varför jag har det, kan ju bero på att jag har hållt igång hela dan med städ, tvätt, röjning mm... har inte hunnit njuta av det fina vädret alls, tyvärr :(
men det e sjukt gott att man e ikapp igen på allt man ville fått gjort. så då offrar jag gärna en dag som denna.

ska snart lägga mig, så jag e pigger till imorn. ingen sovmorgon för min del.

natti natti

vart duktig

å duktigare ska jag vara... :)

har rensat ut i min bil, vart iväg å tvättat den ut å in vändigt. har sålt den, så imorn troligtvis ska sandra komma å hämta bilen. måste bara kolla läget med våran bil som vi troligtvis ska köpa. :) i värsta fall klarar man sig utan nån dag eller två.

här ska storstädas oxå, + att jag håller på att tvätta. så det finns saker att stå i. å så skulle man vilja vara ute hela dagen idag å sola. men en liten stund ska jag nog hinna med iaf :)

men först matdags!!! :)

om igår: vi var ju hos simon som har fyllt år. så ett glatt gäng samlades hemma hos honom å festa loss. det var riktigt trevligt. :) å det e gott idag me att man mår bra, konstigt nog så mycket som jag blandade från öl till shots å groggar... men ska inte klaga. e ju hur gott som helst å få må bra dagen efter. å särskilt idag när jag har så mycket att stå i.

nä gott folk, see ya later...

Nu e vi på väg till en fest....å lilla jag...

imag0473 (MMS)

Nu e vi på väg till en fest....å lilla jag får sitta i bagaget....:)


RSS 2.0