en gammal fotning

satt å rensa kort å kom förbi min gamla plåtning. kul å kika på dem igen.... har ju 2 foton från denna plåtning på min header, men resten av korten har jag inte sett på evigheter.... :)




haft finbesök

utav marina å lilla sigrid!! :) myspysigt var det...

tidigare idag var jag även förbi maria å fredrik i deras nyrenoverade hus. var sjukt snyggt!! vill oxå ha ett hus å fixa med. deras ligger sååå bra med.

annars har man städat efter julgranen, handlat lite behövligheter till kylen. fick även inhandlat en nyårsblåsa. riktigt nöjd faktiskt!! så nu längtar jag tills imorn, då jag får ha på mig min snygga klänning! :)

markus jobba natt idag, så jag e själv hemma. vet inte vad man ska hitta på ikväll. sugen på att göra nåt. men vad?? det får jag helt enkelt ta reda på... :)

hörs mer imorn.
ciao!

julgranen ute

åhh underbart skönt att granen e ute...shit vad den barra... barren lossna jättelätt när jag tog bort kulorna å lampslingan i morses. å när markus skulle bära ut den på balkongen så gick det inte så smidigt igenom balkongdörren som e smalare än vad granen var, så det låg högar både inne å ute på balkongen efter den.... vilket jobb med julgranar, särskilt när man har en katt som drar med sig barren över allt...






snart 1 månad...




då var man....

.....ledig igen!! såååå underbart skönt!! :)

har vart å tränat idag me, spinning som vanligt. så nu får vi hoppas på att julskinkan som man har proppat i sig försvann....hehe :)

imorn ska jag besöka maria å fredrik i deras nya hus. dem har totalrenoverat huset, så det ska bli såå kul att få se hur det ser ut. :)

sen ska jag få besök utav marina, tobbe å sigrid på lite fika. å så ska jag även få besök utav jasmine å hennes date :) så det kommer bli mycket fika imorn...mums mums..
det var det spinningpasset... hihi :)

sen ska jag endast ladda inför nyårsfesten!!! tjohoo!! snart e 2009 slut å en dag närmare thailnadstrippen!!!!! :)

.......................



annan dag jul

igår så var vi inne i borås å besökte markus mamma på lite lunch. sen efter det så drog vi oss hemåt igen, först förbi affären å handla lite....det behövdes fyllas på i kylen.
vi bjöd in grannarna på lite käk.... grabbarna var som vanligt sugen på att möta varann i hockey "NHL 10". så jag å pia kikade på sällskapsresan "SOS". en lugn å skön kväll...

idag, söndag ska jag bara ta det lugnt...orkar inte mycket idag känner jag... skönt det!! har vart mycket nu dessa dagar. får ladda inför jobbet imorn å på tisdag sen e man ledig igen :)

see ya!

maja i sin juldress

:) :) :)

hon tyckte inte om den lika mycket när hon fick på sig den.... hehe :) den var för liten så frambenen på henne blev lite väl stela i den dräkten!! hon såg ut som att hon hade blivit en bodybuilder när hon skulle gå i den :)
jag å markus flabba så vi dog, låg ner på golvet.... stackarn. hon känner ju av sånt, att hon blir utskrattad!! ursch, så taskiga vi var.... men roligt såg det ut.....


så arger hon e här!!!


sötnos!!! :)

julafton -09

här kommer lite bilder från julafton. vi var hemma hos min mor.





markus "tomten" johansson

leon som tar emot paket utav tomten

maja tar emot paket från kusinerna....hihi :)

maja blev glad över sin fina juldress



a, en lugn å mysig julafton blev det.... å en massa fina julklappar!!! :)

fullt upp

kul det i för sig, men tyvärr blir bloggen drabbad.... hinner inte skriva alls egentligen. men gör ett snabbinlägg..

ikväll ska jag få en massa gäster.... ska bli riktigt skoj!! :) så nu här tidigare har jag haft besök utav syrran. å så har jag fått städat lite.
ska hoppa in i duschen nu å fixa mig lite, å försöka få i mig lite mat för det har jag inte hunnit med ännu. det börjar suga i min stackars mage nu, inte konstigt!!

hörs mer imorn... kram

våra fina muggar... :)

08e1b64911aff04a9852504cc0d14437.png

Kolla varifrån!


I´m alive

hej hopp!!!

har tyvärr inte hunnit vara inne här på några dagar.... har vart mycket på jobbet + fullt upp med att handla julklappar på min lediga tid.

i tisdags blev det aldrig några julgodisar bakade, för då efter jag vart å tränat så åkte jag å markus å hälsade på lilla sigrid.... :) vi gav henne lite klappar å fick fick även klappar utav sigrid :) tack snälla för den fina pläden å kuddfodralen. :)
men igår så fick jag bakat julgodis. gjorde dessa 2 sorter jag nämnde om i ett tidigare inlägg; "snöbollar" å "kokoschoklad". dem blev jättegoda, å lätta att fixa. 

   
   

tidigare igår när jag var på jobbet så var markus å engla ute å åkte pulka å gjorde en snölykta... :) jättefin blev den. så på kvällen var vi ute å tände 2 ljus i den...

   

sen på uppesittarkvällen så var vi inne hos grannarna å åt julmat å spelade spel. mycket trevligt var det. vi gav engla lite julklappar. hon hade även ett paket till oss. det var 2 muggar där det stod på ena "min" å på den andra "din"... ska slänga in ett kort på dem strax...:)

nu e det lãggdags.....natti

0-7e2849acf00c7ee3dc41fcc413bc7f10.png

Kolla varifrån!


julgodis

jag e sugen på att baka julgodis, har inte gjort det ännu. endast pepparkakor å lussebullar. så imorn kväll eller på onsdag ska jag ta tag i det. så vi har en massa gott gott på julafton å mumsa på. :) jag har kikat på lite recept, å det blir nog snöbollar å kokoschoklad som jag ska baka.

idag på jobbet kändes det som en lång dag, så nu e jag riktigt seg. ska slappa i soffan å mysa å bara va!!! :)
imorn e det en ny dag att ladda batteriena till...

en massa snö...:)

0-6cc4ac5f4dfd84b26c2500e73fba2895.png

Kolla varifrån!

tjohoo...nu snöar det för fullt :) jättefint! Myspys.....


helgen som vart

ja, då e det en ny vecka imorn, å 4 dagar kvar till julafton....:) längtar!!!
3 jobbdagar till återstår innan den dagen kommer, men det kommer gå som en dans...

igår var jag som sagt inne i borås å fixa dem flesta julklapparna. har lite smått kvar. när jag kom hem igår satt jag på julmusik å slog in alla klappar. maja, min lilla bus försökte tjuvkika på sina klappar. men då sa mamma till: aja baja... hehe :) nu när alla klappar ligger under granen går hon runt å nosar å vill riva upp alla.
vid 17-tiden slank jag in hos grannarna å kika på deras gran, markus var borta hela dagen, han hade innebandymatch i tidaholm. dem vann med 8-4 göttans!! :) så han var hemma först 18.30. då hade jag, andreas, pia å engla dratt in till oss å fixat med maten. efter det så korka vi upp glögg. jag hade i fredags köpt hem 3 olika sorter, whiskey, kakao å vinglögg. vi tog oss ett smakprov på whiskeyglöggen, som var riktigt god, men stark var den, hela 20%.

idag har vi sovit ut.... behövdes, å det vart gött! markus pappa kom på besök en sväng. å efter det drog vi å köpte oss en ny julgransfot. våran lilla skitfot vi hade var för klen.
sen har min kära vän jasmine landat i kinna. hon pluggar annars i luleå så det blir inte ofta vi ses nu för tiden. så jag vart förbi hemma hos henne en sväng å tjöta lite, fick smaka på deras nybakta julgodis, mycket mumsigt var det... :)
sen när jag kom hem igen gick jag å markus över till grannarna, vi var ditbjudna på kvällsfika, macka å te. jättemysigt!! engla blev jätteglad att jag kom. jag e en riktigt bra lekkamrat!! :) flamsemaja som man é hihi... :)

jag å markus har precis nu sett filmen "wallander-skytten". men nu e det läggdags för min del. jobbet imorn som sagt.
natti!!

min rattmuff

0-1c3ea31c230c73c792c66f4952df4689.png

Kolla varifrån!

finn ett fel.... :)


on the road

0-181a0de7ef6ca8da0b211d3565a6af87.png

Kolla varifrån!


en tripp

4ca8e1093d0fdb2982f9d2f4b745a4bd.png

Kolla varifrån!

nu bär det av mot borås


klätt granen

idag efter att jag jobbat hela dagen så åkte jag å handla. sen for jag raka vägen hem å storstäda hemmet. sen kom markus hem efter att ha jobbat en sväng. då fixa vi mat. det blev potatisgratäng å fläskfilé...mumma!!

sen tog vi in granen från balkongen. då kikade grannarna förbi, så Engla hjälpte mig att klä granen. den blev sååå fin!! man fick genast mer julstämmning.... hoppas bara snön får ligga nu till julafton me så e jag nöjd! :) 

   
   
   
   
här e det taget utan blixt
   
å här med blixt... det blev inget bra hur man än tog...man fick inte fram hur det såg ut på riktigt... men men ni får kika förbi å titta på den live istället :)


imorn e det stan som gäller. ska handla alla julklappar. hoppas man får tag på allt, så man får det överstökat. det mysiga med det hela e att få komma hem med alla kassar, sätta på julmusik å sätta sig ner å slå in alla klappar. :) kul kul!!

hörs mer imorn... :) natti

sitter å leker...

....med en massa bilder, ändrar å fixar....kul kul!!! :)
å emellanåt kikar jag in i tv-rutan där "bonde söker fru" visas just nu. dem har valt sina blivande å e just nu ute på reseål för att lära känna dem bättre. alltså, ni får ursäkta men jag pallar inte me roger. jag ryser så fort han e i bild. urk.....

ye ye... annars blir det sängen om nån timme, e såå trött, sov dåligt inatt me. så det börjar kännas i ögonen...

bara jag



vagabond

66baf7dfb011835c72c5c36e0241a73a.png

Kolla varifrån!

lite läsning i nya vagabond hinna med innan ögonen slocknar.....:)


en mysig kväll med tjejerna...

idag har jag jobbat. å efter jobbet var det först tänkt att jag å malin skulle ut å gått, men med min näsa som aldrig vill sluta rinna, så ville jag inte ut idag när det e så kallt å blåsigt. så det blev en riktigt mysig kväll med johanna å malin hemma hos mig istället. te kväll med pepparkakor, choklad å clementiner :) julmys....

nu ska jag snart kosa till sängs, trötter!!

svenska hjältar

jag säger bara WOW till alla svenska hjältar. fick ju se ett par stycken igår när programmet sändes i TV.... jag grät som bare den. det e tråkigt att mycket hemskt händer, men så jäkla glad att det finns folk som e där för dessa människor som vågar ta steget att säga ifrån!!! man blir verkligen inspirerad!! jag skulle aldrig tveka att hjälpa till, vad det än handlar om...


kört hårt

nu e jag hemkommen från spinningen, käkat lite kvällsmat å e helt mör i kroppen..... :) härligt!!

kollar på "äntligen hemma" som går nu på 4:an. ett av många program jag gillar :) man får en hel del inspiration...



veckan innan julveckan....

.....e kommen.
shit!!!!........ har inte handlat julklappar ännu. orkar inte ens tänka på det... men får ta tag i det på lördag då jag först har tid.

idag har jag äntligen fixat tid till mig å markus för att fixa våra sista doser av twinrix sprutan. måste ju tas några veckor innan så det e skönt att det e fixat. annars vet jag hur det blir med det, akutbokning i sista sekund å då kanske det inte har hunnit verka.
måste ändra tid på besiktnigen av bilen oxå. har tid på fredag men vet att bilen inte kommer gå igenom då min ljuddämpare har fått sig ett litet hål. så vill ha fixat det innan jag kör en besiktning. bytte hela ljuddämparen för 3 1/2 år sedan å den har redan pajat... dåligt!

nu kvällsmatdags, sen "halv åtta hos mig", å efter det "svenska hjältar"...
ciao!


en gammal goding




å även denna gamla goding skriker ut i våra högtalare just nu....

 
mycket nice!!!

HOFFMAESTRO


en jädrans grym låt........ :)

älsklingen.....

......MAJA!!!!! :)

hon satt så fint på våra boxar vi har i hallen, så jag var bara tvungen att ta ett kort :)

   
haha, hon ser mysko ut i blicken här... :)

   
här e hon underbart söt!!! :) min lilla fis!

julgranen

idag när vi kom hem från överlida åkte jag hem till michan å hjälpte henne att köra grejer till huset. sen efter det så åkte jag hem å hämta upp markus, å åkte hem till marina, tobbe å lilla sigrid å hälsade på en snabbis. sigrid somna gott i min famn :)
sen när vi kom hem så mötte vi grannarna utanför som precis hade kommit hem med granarna som dem hade fixat åt oss :) så snällt av dem!! å jättefina var dem. så nu har vi snygga granar till våra hem. våran står nu på balkongen å väntar på att få komma in :)
pia, andreas å engla kom senare in sen på en fika, jag slängde ihop en äppelpaj.

nu väntar jag på att "holiday" ska börja nu på 3:an kl.21.00

hörs mer imorn.

julfesten

gårdagen igår blev lyckad!!!
vi började med att köra gokart på "gokart city" i borås. där jag slog 2 grabbar av 4, inte illa pinkat utav mig hehe....därav en av dem var min pojkvän som var mindre nöjd..... hihi :) så jag kom på 3:e plats av 8 medverkande. 

   
   
markus
   
mona
   
sandra å jag
   
jag på pallen å tar emot min värdiga medalj! :)
   
daniel L som tog 2:a platsen å daniel S som tog 1:a platsen

sen efter det så åkte vi om "burger king" på vägen hem till mona å daniel där vi sen gjorde i ordning oss inför julbordet på "överlida hotell". 

   
det här blev kvällens outfit.

det blev en lyckad kväll med bra mat å hyffsad underhållning av en stackars farbror :) 

   
   
jag å mona försöker oss på en bugg.....det går sådär får jag säga...hehe :)


härligt

underbart väder vi har fått!!! härligt å perfekt nu när man e ledig :) underbart att få se solen, var inte igår...
igår så var jag inne hos grannarna å kollade på idol medans markus spela match. Erik e ju asagrym!!!
sen kom markus in en sväng. han kom lagom till när dem skulle ropa upp vinnaren i idol.

idag ska jag ha lite firmafest med min systers killes firma + respektive... dagen börjar med gokart i borås, sen åker vi vidare till överlida där vi gör i ordning oss inför julbordet på överlida hotell. ska bli mycket trevligt.
måste göra mig i ordning nu, ska åka här strax. hörs mer imorn.
ciao

torsdag

idag startade jag dagen med ett flowin pass. riktigt gött var det!! :) sen väntade jobbet...
efter det åkte jag å handla som jag fick griljerat som ni i tidigare inlägg har fattat :) det e ju sjukt gott, riktigt saftig blev den!! mums... :)
å nu ligger jag i soffan å bara slappar framföt tv:n

skönt med fredag imorn, äntligen helg!! :)

julskinka

0-2076ee5797fe144776d8a24702f07762.png

Kolla varifrån!

har precis griljerat skinka....det luktar sååå gott! Och mycket god blev den! :)


dagens outfit

41ca29c776058b891e7ad192f690d56b.png

Kolla varifrån!


onsdag

helgen närmar sig......gött!!! :)
idag har det vart jobb, sen efter det så kom malin förbi så gick vi en kvällspromenad. det var riktigt skönt å få komma ut lite... :)
imorn ska jag va på gymmet 08.30, då står det flowin på schemat. längtar inte precis, men det ska bli gott. lite styrka behövs...

ska snart lägga mig så jag e utvilad innan passet å morgondagens arbete.
hörs mer imorn. ciao!

tisdag

jag har jobbat, vart på spinning, duschat, ätit kvällsmat å nu kikar jag på TV å kikar runt lite på nätet... :)
helt slut efter spinningen. mina ben e gelé + att jag kände av min förkylning, var lite jobbigare å andas.

ska snart ladda för sängen...


min lilla skit.... :)

0-2c2625da164813a7e1c4c033facc84ad.png

Kolla varifrån!

den svarta fläcken e min lilla Maja :) hehe.... hon har krypit ner i mellan våra prydnadskuddar som ligger på golvet i sovrummet. Söter!! :)


dagens outfit

-144d45f452906ebed77fd8c00eec5bf.png

Kolla varifrån!


glamour

0-294e0ec405dc8bd6ac7f50b67ce43aef.png

Kolla varifrån!

nya glamour fick jag hem idag, man tackar! :)


måndag

ny vecka att se fram emot. när jag kollade i almenackan å fick se att det e v.50 nu......haha...herregud, året 2009 e verkligen snart slut. här går det undan... :)
inget planerat ännu för nyår. johanna, nu får vi bestämma nåt. stället där vi nog kan vara å fira nyår e nog fixat, men med vilka fler som ska vara med eller vad vi ska göra, äta mm, e inte bestämt ännu. snart e vi där...

idag har jag jobbat en sväng, annars har det vart väldigt lugnt. markus har jobbat natten till idag så när han kom hem i morses kikade vi på "flickan som lekte med elden", som vi skulle ha sett för längesen men då blev det aldrig av.... men nu så, äntligen!

nu lite te å hoppas att lite mer snor vill ut ur min näsa. börjar redan kännas bättre. har bara vart en aningens förkyld sen i torsdags, så det e skönt om det redan vill släppa. :)

home sweet home

yes, hemma igen. vart på kalas å firat markus syster å pojkvän, sen efter det drog jag till syrran å fyllde hennes bil med stuf från hennes förråd. å så åkte vi till deras hus å tömde bilen. sen tog jag mig hemåt.
så nu sitter jag i soffan å bara är!!! skönt!!!! :) e såååååå trött! har vart en fullspeckad helg.

e premiär idag på "project runway", å jag gillar denna serie skarpt. börjar 19.00 på tv 3.

en outfit


   

pust.....vilken dag det blev...

.....men det har samtidigt vart skoj. men det tar på krafterna. dagen idag började med en fika på skrädderiet med jojjo å niklas, mycket trevligt får jag säga :) det var inte igår man träffa dem. kul kul!!
sen åkte jag till affären å handla hem allt som behövdes till baket. slängde in varorna i hemmet å åkte vidare direkt till syrran där jag fick lunch. panerad rödspätta med mos å lingon. mmmmmmmums! :)
sen tog jag med adam (syrrans son) å åkte hem till oss, å väntade in monas barn, leon å oliver som ska sova hos oss inatt. vi ladda upp inför baket med julmusik i högsta volym å bakade peparkakor å lussebullar. å såååå gott allt blev. riktigt bra. :) efter det åkte michan å adam hem.

   
     
   
   

vi börja på med maten, tacos stod på menyn. vi åt å efter det kom grannarna in en sväng. vi invigde årets glögg som var riktigt god!!! :)
nu har vi fått isäng grabbarna å jag sitter ner för första gången känns det som :) men nu nä man tänker efter, vad mycket man har hunnit med på denna dag. helt otroligt!! å kul har det vart! men man e inte van vid så mycket röj runt omkring en..... pust! :)

igår hade jag jobbet på besök. det blev riktigt lyckat! 

   
ser inte lika kul ut här när vi har ätit klart...tomt på bordet, men men :) tom lilla majsan ville vara med i ett litet hörn.....så söter!! :)
 
vi drog vidare till hotellet där det var 30+. inget å ha för en annan.... man e ju för unger... :) det var nästan pinsamt å vara där när många av dem äldre gick runt å betedde sig som, a vet inte vad jag ska säga..... jag tror ni kan tänka er... desperata eller nåt!!

imorn ska jag hjälpa syrran å flytta grejer från lägenheten till deras nyblivna hus. + att jag ska på kalas å fira markus syster å pojkvän som har fyllt år. markus ska jobba hela dagen imorn så jag blir själv som går.

en fullspeckad helg med andra ord.......see ya!

jobbet hemma imorn

imorn kväll får jag besök utav jobbet :) ska bli mycket trevligt!!!
har förberett maten som man ska göra med denna rätten dan innan, så det e skönt att det e gjort. den ska stå å dra sig i kylen över natten. slipper man tänka på det imorn. då e det endast potatisen å salladen som ska fixas. skönt skönt!! :)

nu ska jag slappa framför tv:n...... tjing tjing

info om sofis mode kväll

överskattat eller vad????? det ska verligen låta sååå wow wow, när dem gör reklam för evanemang som denna igår. ok så e jag både frisör å make up-artist så jag var ju inte så exalterad i dessa områden igår som alla "amatörer" som var där igår säkert var. så det e klart att det inte blir lika skojsigt för en annan, men ändå. jag undrar över huvud taget om dem som stod å sminkade igår hade en tanke på att det kan ju finnas en å annan make up-artist där på besök, typ som jag, som såg hur fruktansvärt dåligt dem hade hand om sina penslar å slarvade med mascaran = det e såååå jäkla noga med att få bort alla bakterier mellan gångerna du sminkar olika personer, alltså använda sig av en bruschcleaner! inte så fräscht å få en pensel runt ögon mm som dem precis har geggat runt på en annans ansikte. å det här med mascaran. att slarva så med att använda samma mascara borste på alla personer som ville bli sminkade igår e ju fruktansvärt. på tal om bakterier. e ju verkligen viktigt med renlighet runt ögon....!!! jag säger bara GO MAYBELLINE!!!!............NOT!!!! fy skäms!! urk!!

   

sofi fahrman igår kändes oxå mer överskattad in the real life....än vad jag brukar tycka när jag har sett henne i TV å i hennes movie inlägg på bloggen. igår kändes det som att hon själv trodde att hon var nåt litet extra!!
fick ju handlat hennes bok, som jag ska läsa. den e säkert bra! hon e ju bra på det hon gör, ska inget annat säga. :) men känslan jag fick igår gjorde mig lite besviken.

   

men den här goodiebagen som man fick var ju ett skämt!! istället för att slänga ner en massa skitgrejer, så e det väl bättre med en liten enstaka grej som blir mer uppskattat!! besviken!!!!! 
 
   
det innehöll ett läppstift som kan vara fint, men inget speciellt märke, en after dark video, sofis mode tidning, en nötpåse, å 2 miniförpackningar av hårvårdsprodukter, 1 fult smycke från JC som dem antagligen aldrig fått sålt som dem passar på att slänga ner i goodiebagen.... a det var nog allt...


nu e det kaffe!! å snart kommer älsklingen hem från jobbet.
ciao

"elsas mode"

655a35b9fd649e95a02d6a0afcaa9ba1.png

Kolla varifrån!

har precis varit i gbg på sofis mode kväll, fick skaffat mig boken elsas mode, som jag nu ska ta å kika i :)
Får berätta om hur kvällen var imorn... ciao.


en massa snyggt från......

.....Kate Moss


   

   

   

   

   

detta finns å hitta på Topshop :)
tyvärr fick jag inte bilderna större....

vart hurtig

nu har jag vart på spinning, skönt värre!! å jobbigt klart! :)
har precis duschat å ätit kvälle nu å sitter framför tv:n å kikar på "äntligen hemma"

igår natt kunde varken jag å markus somna, så vi låg där i sängen å undra om det var fullmåne, å rätt som vi hade så var det så. vi brukar nämligen känna av när det e fullmåne. inte för att jag fattar vad det e med månen då som gör att man inte kan sova??? men det prickar aldrig fel... inatt e det fullmåne igen så vi får se hur det går, om vi får somna fort eller ej....

ska bli så kul imorn kväll me :) på sofis mode kväll på JC i gbg. hoppas det e en massa roligt i påsen vi kommer att få :) johanna längtar hon me, hon e allt shoppingsugen hon!!! :)


dagens outfit

1a5eb9fee5e63ac337a0dbf9accfc1.png

Kolla varifrån!

den mysiga koftan köpte jag på kappahl i söndags för endast 99:-


RSS 2.0