sofis mode kväll

yes, I´m going to be there!!!
fick meddelande idag att jag e uppskriven på gästlistan :) å att jag får ta med mig en vän!! så på onsdag drar jag å johanna in till götet!! det e shoppingkväll med sofis mode på JC, med en massa tips när det gäller styling. vi får även varsin goodiebag + att sofi själv ska läsa ur hennes bok "elsas mode" 

   
ska bli sååå kul!! :) ska även passa på att köpa boken!

måndag

ja, då var det en ny vecka. å kom på idag att på torsdag e det 3 veckor kvar till julafton. herregud!! vart tar dagarna vägen??? jag som trodde att jag skulle vara ute i god tid med julklappar å allt.... men det blir det ju inte ändå. hoppas på nu i helgen, att jag kommer iväg å fixar alla julklappar.

idag har inte hänt så mycket, lite jobb å inte mycket mer....en ganska så slapper dag helt enkelt!! :)
ikväll blir det film med killen..... :) "flickan som lekte med elden"

vi får höras mer imorn...

1 Advent

0caf440a84c6fde54121b949839cd542.png

Kolla varifrån!

första advent! :) mysigt......


lördagen

hej hopp tomte.....pip!!! :)

igår var det en fullspeckad dag, så jag hann inte blogga tyvärr!!
började dagen med en fika med mamma å så fixa vi julklapparna till markus. så nu e det klart!! :) sen när jag kom hem så var det dammsugaren som väntade på att få bli använd. så det var bara att sätta igån med storstädning!!
efter det var det duschen, fixa i ordning mig. mona å daniel dök upp strax efter det. vi for mot borås för att hämta upp uffe å marie. sen tog vi oss vidare till Lerum där festen ägde rum. våran syster gunillas man fyllde 40 år! :)
det var en riktigt bra kväll igår!! :) kul kul! dock lite seg idag, men inte alls så farligt faktiskt.....skönt det.

idag har markus pappa vart på besök å hjälpt oss att få upp en spegel i badrummet. varken jag eller markus vill borra i kakel, inget kul om det skiter sig. så jan fick ta på sig det jobbet :) hehe.... å det gick lysande bra!! inga kakel spräckta...
under tiden satt jag å marina å fika, hon kom förbi med sigrid. sen kila vi upp till byn å mötte upp marinas föräldrar. vi kika lite på julskyltningen som e idag. inget direkt å ha men kul å bara strosa runt lite.... tog en fika, å sen shoppa marina loss till lilla sigrid :) så mycket sött det finns till småttingarna... :)

nu e jag hemkommen, har precis slängt i mig en pizza, riktigt nice var det! det satt inte fel. snart e det chips å dipp som väntar!!! :) och en soffa!

hörs mer imorn!! kram

en liten prick...

0-27dff3df93a9be544382893fec9e503b.png

Kolla varifrån!

titta vad jag hitta för en liten svart prick när jag skulle lyfta upp överkastet som låg ihoprullat på golvet :) lilla Maja hade visst krypit in å lagt sig.....hihi sötaste! :)


äta ute...

först var tanken att äta i borås med johan, nathalie, johanna å andreas, men ringa runt nu så här sent å försöka få bord var ju inte lyckat. johan ringde runt som en galning men det var fullbokat överallt... :(
så det sket sig. johan å nathalie drar till stan ändå, för dem ska på bio sen. men jag, markus, johanna å andreas var inte sugna på bio så vi skippar borås. istället kolla vi om det fanns nåt bord ledigt på "gästhuset" här hemma. å det hade dem :) så kl.20 ikväll har vi bokat där å ska käka lite. mums mums....! :)

gött med helg!!!!!!!!! tjohoo!


fina ställen...

.....ååååååhhh vad jag drömmer mig bort nu när jag kikar runt bland fina öar som vi gärna tar en titt på live.....:) men man kan ju inte hinna med alla tyvärr.
men nu när jag kikade igår så fick jag sug på dessa fina öar.....: 

 *Koh Mok
    
   
   
   
emerald cave utanför koh mok

*Koh Ngai

   

   
   

* Koh Lipe

   
   
   
   
måste torka mig runt munnen, kan inte sluta dreggla......:)
längtar..................................................å längtar!!!

home sweet home

har vart hemma en timma nu...ätit lite kvälle å nu sitter jag framför tv:n. på vägen hem åkte jag om "Johannas blommor". johanna fixa lite planteringar till mig. så nu har jag ännu finare hemma!!! :) kul kul!! :) mysigt med växter.... å även utanför dörren nu me. ska fixa min ljuslykta imorn me å ställa dit jämte dem nya växterna, så blir det prima sen!! :)


på jobbet!

0-610408b4bd32b6506a5fcade70c28a13.png

Kolla varifrån!

ja, då har monsterna maddä å marina vart på besök å fixat håret.....:) mycket trevligt var det å kul!! :) å riktigt snygga blev dem i håret!


denna dag....

....har varit lugn. endast jobb idag....
nu sitter jag här i soffan å väntar på att "halv åtta hos mig" & "bonde söker fru" ska börja...
men innan det ska jag surfa runt efter lite grejer som behövs till resan.
see ya!!

piggna till lite...

0-317a5ba9d79d839c068463ab9edc373e.png

Kolla varifrån!

en kopp kaffe kanske?!


boring!

4599d551cd1224a77a35a868b315aa57.png

Kolla varifrån!

seg.......


vårat första boende....

.....i Thailand e bokat!!! :)
det blir "Kantary Bay Hotel" i Cape panwa, Phuket 

   

   

   

   

   
ska bli helt underbart!!!!!! :)

skrivtorka...

här händer inte så mycket just nu.....så därför har jag inte skrivit nånting.....= skrivtorka!!!
men igår var jag å markus på "New Moon" å den var sååå bra!! :) jag gillar skarpt dessa filmer. längtar redan till 3:an......
idag har jag vart iväg på mitt 3:e spinningpass, å det känns verkligen att det ger resultat för varje gång som gått. jag känner mig redan starkare i benen å konditionen känns bättre! :) så det e riktigt skönt. å kul framförallt!! bevis på att man har kämpat på bra!!! :)

helgen

då har den sprungit förbi som vanligt lika fort.... men en mycket trevlig helg har det vart!!! :)

i fredags blev det att vi hamna hos linda å tomas å deras tillskott maximilian :) hur söt som helst. vi kolla på idol. även carro, johan å robert var där. :)
sen igår blev vi inbjudna till våra grannar, pia å andreas på jättegod mat!! mums mums... :) sen smög vi in till oss å kollade på film.
å idag efter ridningen flög jag in i duschen å lika fort ut igen, fixa iordning mig. sen for vi till överlida å firade leon som fyller 4 på torsdag :)
nu e jag hemkommen igen efter att ha slängt av markus i fritsla. där han hade samling med innebandylaget. dem har match i borås.

så nu ska jag luta mig tillbaka i soffan å bara slappa....


suttit på.....

....hästryggar igen :)
å det var såååå underbart kul!!! :) jag älskar när vi galloperar, det e fruktansvärt kul å härligt.
a en härlig start på dagen. eller vad säger du johanna? en uppskattad present tror jag!! hon var väldigt glad iaf!! :) kul med lite äventyr.....


   

   

   

   

   

min fläta

idag fick jag gjort en fläta i mitt hår. har legat på latsidan på sistone när det gäller att fixa frillan....så lite roligare blev det idag. :) 


   

   

fredag...

tjohoo!!! aldrig fel med helg. denna vecka har runnit förbi...
ikväll blir det nog lugnt. kika lite på idol, äta gott å bara vara.

imorn ska vi in en sväng till borås å fixa present till leon som vi ska fira på söndag. sen på kvällen ska vi träffa grannarna.
myspys......:)


vagabond

0-32da7811f393ff850051d02194af1109.png

Kolla varifrån!

fick idag hem en av mina favvo tidningar som jag ska läsa nu....


:)

0-1632cc10d50879eaad940d34da3f7d3e.png

Kolla varifrån!

ett litet meddelande till min älskling!!!


gud e kissenödig idag

.....herre jisses vad det har regnat å blåst idag å hela natten..... har vaknat å somnat, vaknat å somnat.... det e så fruktansvärt jobbigt med sånna nätter. brukar tycka det e mysigt när man hör smattret på rutan från regnet när man ska sova men inte när det dunstar på rutan + att när man väl vill sova å börjar tänka på detta läte så e ju det omöjligt att försöka tänka på nåt annat så man bara somnar!!
vilka världsproblem va?? hehe...... :)
jaja, nåt ska man ju ha å skriva om...

idag annars har jag varit allmänt trött!! har jobbat en sväng. marina å sigrid kom förbi på en fika på eftermiddagen. jag överraskade med hemmagjord hallon å blåbärspaj.....mumma!! :)
maja var sååå nyfiken på lilla plutten, hon nosa å nosa. ett tag var hon nära att lägga sig i sigrids bilbarnstol....hihi :)

nu e det dags för kvällsmat, det blir tomtegröt mm.... :)
hörs kanske senare...

en fin present

igår när vi var å åt hos amelie å hennes familj så firade amelie mig å mona. vi fyllde i augusti men eftersom man ses så sällan så blir det lite firande när man kan å har möjlighet...:) alltid kul att få presenter, när som helst.... :)
fick ett jättefint designat armband. finns bara ett. hon som gör dem här gör bara en av varje så det e lite kul att ha nåt som ingen annan kan få tag på :) det e köpt på designtorget i Stockholm. 

   
verkligen jättefint!!! så tack ännu en gång älskade vän!! puss!!!

mina 2 sötnosar

   
lilla maja

   
å min markus som har gjort om soffan till en fotölj :) hehe


tårdelare

eller vad det nu heter.....hehe :)


   
men iaf så e det dem här jag menar som e bra å ha när man ska måla tånaglarna. en bra uppfinning så man inte kladdar å nuddar granntån å förstör det nylagda lacket men FASIKEN sååååå ont det gör å ha dem mellan tårna. shit!!! det kändes som att tårna skulle brytas av, det värkte som aldrig förr när dem var på. aja....snyggt blev det å alla tår är i välbehåll! :)


NEW MOON

åhhh yes yes yes!!! nu har jag bokat biobiljetter till "new moon"  :) på måndag kl.21.00 ska jag å markus se den. längtar!!!! tycker twilight var sååååå grymt bra så jag hoppas verkligen på denna nu, att den e lika bra!! :)
ska se 1:an igen nu i helgen så man har den färskt i minnet....

ska snart till jobbet, har vart ledig nu på förmiddan, riktigt skönt. laddar inför spinningpasset ikväll :) hehe.... kan behövas!!

min present till johanna

min goa kompis johanna som fyllde 23 år i lördags firade jag idag genom att jag kika förbi hennes butik på en fika. jag hade fixat ett fint kort till henne där jag hade skrivit till henne att jag ska bjuda med henne på en tur i skogen på ett par hästryggar. å johanna blev överlycklig!!! :) så det blev ju en lyckad present. vi ska ut å rida på söndag :) ska bli sååå mysigt! å vi som har pratat så länge om att vi vill ut å rida å nu ska det äntligen bli av! :)

   

   


mums filibabba!!!

:)
å vad god maten var hos amelie å familj.... :) ska ta receptet på den underbart goda såsen!! alltid kul med nya smaker på såser mm..... en annan gör ju bara samma jämt. man blir tillslut lite trötter.
å mycket mysigt var det å träffa alla.
imorn kommer amelie till salongen, då ska hon få sitt hår fixat. lite slingor å klippning :)

..........

0-4336b0f4b2f5883ecaf03f3766d6e26a.png

Kolla varifrån!

hemkommen från jobbet... snart ska jag iväg å äta mat hos Amelies päron. Ska bli sååå mysigt! :)


blev inget

det vart aldrig nån fotografering idag. fotografen hade åkt på feber. som tur hade vi aldrig hunnit komma iväg Tola å jag. hon hann hem till mig. vi tog en kaffe å tjöta lite skit :) sen åkte Tola hem igen. å jag hamna i överlida. jag gick med mona, barnen, mamma å malin på överlidas årliga "trollstigen runda". det e tipspromenad med lite stationer i mellanåt för barnen + att det bjuds på glögg å korv med bröd. :) jättemysigt var det!! skönt å få komma ut lite...
nu e jag hemma igen å ska kika på film med min älskling!! det blir "heartbreak hotel" som börjar på 4:an 21:00. den e så himla skön den filmen :)

höres mer imorn...  

shopping

detta hittade jag...

   
en klänning från zoul, på MQ

   
top från gina + en likadan svart

soffan

här får ni er en titt på den nya soffan, eller a bäddsoffan rättare sagt...

   

   
spelrummet

sprungit förbi!!!

oj, denna dagen gick fort må jag säga..... idag har vi varit en tripp på Ikea å handlat hem lite krafs. en soffa blev det till spelrummet, å en massa andra behövligheter. :) nöjda å belåtna!!
å nu har grannarna varit här en sväng. grabbarna har fått möta varann i hockey å jag å pia har hamnat vid legot med engla. :)
e redan trötter, det tar på krafterna när man har vart på Ikea å flängt. ska upp tidigt imorn med å fixa å dona innan fotograferingen. vet inte alls vad jag ska packa med mig för kläder...så man får lätt beslutsångest!! oj shit!! nu kom jag på en grej jag måste fixa ikväll.....har ju inte fått tvättat penslarna å puffarna än sen visningen i söndags. å det måste jag ha gjort ikväll annars torkar inte det tills imorn då jag behöver dem. bäst att ta tag i det med en gång. sen ska jag ta kort på våran nya soffa + kläderna jag shoppade i förrgår å visa er :)


längtar!!!

efter min markus. vill att han ska vara hemma. han jobbar natt idag, så jag får inte pussa på han förrän imorn kl 9, då han kommer hem. då ska det bli en mysig fukost. ska klämma te med omelett tänkte jag!! mmmmmmm mmmmmmmmmm :)

nu ska jag ladda för läggdags!! :)
imorn blir det kort på dagens shopping + info om besöket på ikea :)
ciao!

nu fick vi veta...

det blev eddie, fjärde gången gillt... :) a idag var han inte lika bra som han brukar vara.... reza e ju grym. så det hade inte vart värt om hon hade åkt idag...
så det blev den rätta som åkte enligt min bedömning.


idol...

...vem åker ut... nån sekund kvar, sen får vi veta. 

    
eddie eller

   
reza

lite vin....

det e jag allt värd tycker jag!!

   
å lite annat smaskigt har hittat hit me :) mums fillibabba!

   

hmm...

0-7de50544b66baf38729f33287c960a7e.png

Kolla varifrån!

sitter å kikar på innebandymatchen å det ser inte bra ut... dem ligger under med 3-8 :(


trötter....

oj oj oj vad seg jag e... blev det nu i eftermiddag! har vart i Borås å fixat lite grejer, å man blir lät seg att sitta bakom ratten.... men det skojsiga var å som pigga upp en lite var att det kom snöflingor. inte tillräckligt dock för att det kunde lägga sig men det var fint å se. :)

e sugen på ett glas vin, men kan icke ta detta. ska köra till Fritsla å kika på markus match om en sväng. men först måste jag få i mig nåt å äta + en kopp kaffe så jag piggnar till lite.

i Borås fick jag handlat lite kläder, men det får jag ta kort på sen efter jag kikat på matchen eller imorn.

see ya later...


spinning

jag e så grymt jävla duktig!!!! :)
idag efter jobbet var jag på mitt första spinningpass! I made it! tjohooo!!! :)
men jobbigt värre var det, inte för att jag hade förväntat mig nåt annat! hehe.... :)
på tisdag dras det igång igen 2:a spinningpasset. ska försöka köra 2 spinningpass i veckan nu så jag får rutin på det. å att jag får i ordning på min häck! hehe :) så jag slipper bära en bikinitrosa tex. som den här: 

   

   

kan i för sig var snyggt med ett sånt överdrag, inte lika snygg bränna dock... men en avtagbar sådan hade man kanske önskat sig....

imorn fredag, såååå underbart skönt! :) helgen kommer bli hyffsad lugn tror jag. imorn kväll ska jag kika på markus innebandymatch, hans första hemmamatch med det nya laget. :)
lördag blir det en tripp till Ikea, ska ladda hem med en massa ljus så man klarar sig över vintern plus lite annat krafs.... sen på kvällen får vi nog besök utav mona med familj.
söndag ska jag fotas hela dagen, ska bli jättekul!!!!! det var längesen nu så jag längtar! e så kul. å aldrig fel å få lite nya roliga å snygga kort på sig själv!! :)

nu  e det dags för lite mys med min lilla maja! :)
see ya!

ett tillskott :)

äntligen får man väl säga.....!!!! igår den 10/11, 10 dagar efter beräknad dag slank han ut :)
ett stort GRATTIS till er tomas å linda. en kille blev det. :) å det e det enda jag vet för tillfället, vikt, längd å namn e ännu inte sagt.... :) nyfiken som få!!! hehe :)
ska bli kul å att få träffa lillkillen en dag!
jag å markus har redan shoppat loss till han :) första vi gjorde idag....hihi.

nu e det läggdags för min del.
hörs mer imorn.
kram

innetofflor

0b452add462d28ae43fcb2e4a53eca92.png

Kolla varifrån!

här e mina nya innetofflor....hur sköna som helst. :) ett riktigt bra köp!


shoppat som aldrig förr!!

det e vad precis vad min pojkvän har gjort.... :)
han handlade 6 par skor idag 

   
för endast 900:- som hittat!!!

å jag hittade ett par för endast 100:-

   
jättesnygga....snygga nu till nästa vår å sommar som kommer... :)

plus att jag hittade ett par snygga innetofflor idag för 149:- kort kommer på dem imorn.
nu "bonde söker fru"....:)

en härlig morgon!

0-6f7b5af3d7616bc9b7100e005ad0e7d9.png

Kolla varifrån!

godmorgon gott folk! Sitter just nu å vaknar till en kaffe!


2 nya tidningar :)

alltid roligt att få hem tidningar i brevlådan :) roliga dock. kan ju slinka ner en å annan skittidning som åker direkt ner i papperskorgen.

idag fick jag hem nya:

  

och igår fick jag hem "glamour" tidningen. :)

imorn e jag ledig förmiddagen. ska bli skönt!! så då ska jag å markus hälsa på marina å sigrid. idag e hon 2 veckor gammal! :) lillfisen.... det går så fort.

idag har jag lyckats komma iväg till gymmet. det var gott att jag fick tränat lite. har bokat in mig på spinningen på torsdag. har knappt aldrig gått på ett spinningpass. det var exakt ett år sedan jag å malin testa på ett spinningpass. jag har inte vart på ett sen dess :) men vill gärna få rutin på det, för det e ju en grymt bra träning!!
så nu jäklar ska jag bli fit for fight till beachen februari 2010 i thailand...hehe :)

men nu ska jag kika i mina nya tidnigar å bara ha det gott!! ciao!

vilken skillnad!

46df86c0c1ea27eef207548aa090de0f.png

Kolla varifrån!

Det blev sååå bra! Dem nya gardinerna!! :) nu blev det genast en mer höstlig känsla i köket.
Innan var det cerisrosa nyans i gardinerna, passar inte in nu på hösten...


på jobbet

0459c2b97159bae7943ae8874432582e.png

Kolla varifrån!

På jobbet nu å väntar på min kund.... :) här har vi anki min jobbarkompis i fullaste hugg med saxen.... :)


soft!

267b45e3fd299e5a91fabf79722175a3.png

Kolla varifrån!

Dags för en kaffe i höstmörkret å lite sofis mode.... :)


min nagel

aj aj aj aj....nu gör det jäkligt ont i min nagel som jag opererade för 14 veckor sen ung. fasiken jag orkar inte med detta. den har växt konstigt min nagel å på ena sidan har nagelbandet sjunkt eller så finns det inget alls där längre å det har gjort att min nagel har blivit irriterat. nån infektion kan jag tänka mig. så jag får väl ringa å boka tid igen å kolla upp detta men jag bävar så för att jag ska behöva ta bort hela nageln så det får växa ut helt från början igen.... :( eftersom det e bökigt med en köttig fingertopp när man jobbar som frisör å e i vatten så ofta å jobbar med fingrarna, inte så lätt. + att vi ska åka till thailand å ligga på en strand å bada mm...... det tar  nämligen ung. 6-8 månader för att nageln ska växa ut helt.

a inte roligt alls detta. att en liten fingertopp kan ställa till det så!!! :)

nu har pojken min gjort popcorn, mums mums...


visning i ulricehamn

idag har jag varit iväg hela dagen i ulricehamn å sminkat modeller. jag, syrije, emelie, sara å lisbeth var där å sminkade. det gick verkligen smidigt undan även om vi bara var 5 st som sminkade 35 modeller. först skulle vi nämligen vara 11 st, sen när det närmade sig var vi nere i 8 st. men det slutade med 5 st. så vi trodde det skulle bli stressigt värre, men vi fixade våra 4 timmar galant!!! :)
bra jobbat av oss!!
tyvärr har jag inga bilder från dagen. hann verkligen inte slänga fram kameran.

trött som man e så var det värt att offra söndagen med lite jobb :) nu ska jag luta mig tillbaka i soffan å kolla film..... :)

hörs mer imorn!
ciao!

sorry

har verkligen inte haft nån tid över å skriva nåt inlägg i helgen..... det har rullat i ett å lite mer!!! men kul har det vart! :)

skoj å ploj dagarna blev lyckade :) har vart jätteskoj, ett gott gäng har vi vart i laget. roliga pajkar!! hehe :) dem bjöd verkligen på sig själva. vi fixade ju kläder till vårat lag. å det blev baddräkter i fin marinblå färg :) jag å malin fick röda baddräkter.
vi vann 2 av 4 matcher så lite bra gick det. men det räckte inte till slutspel. det avgjordes med ett mål för lite....så lite synd var det. men samtidigt skönt att slippa spela på lördagen. det e jobbigt värre ska jag säga. inget syre alls där inne i hallen å så ska man spela på det..... pust!!
lite bilder från helgen....


   

   

   

   

   
den nya "stig helmer"......hihi så söter lilla alfons :)

   

   

   

   

   

   

   

jag var tvungen att dra mig efter middagen å prisutdelningen. lite tråkigt, men det var kul så länge det varade!! :)
tack alla för en lyckad helg! :)


gekås

imorn kl. 08.00 drar jag med syrran till gekås. bättre tidigt än aldrig.....hehe :)
ska hitta snygga skoj å ploj kläder....vi ska lätt bli det snyggaste laget i klädväg ;) + att jag behöver handla hem en massa behövligheter till hemmet.
hörs mer imorn efter gekås besöket.... adios!

så skönt med.....

....helg snart, en dag imorn me sen så!! ska bli så kul i helgen me. synd bara att jag inte kan vara med å festa till det på lördag kväll, måste ju hem å sova. måste upp kl. 07.00 på söndag å vara pigg å fräsch till ulricehamn trippen. :)

skulle tränat ikväll hade jag tänkt, men hinner ta en sväng om gymmet imorn bitti istället innan jag börjar jobba. skönt att slippa nu ikväll då det e så mycket folk. på morgonen blir det jag å pansionärena :) dem e sköna att titta på. dem försöker så gott dem kan, men ibland så ser det farligt ut när dem inte använder maskinerna rätt. då mår jag dåligt!
så ikväll blir det att slappa i soffan, skönt!!! :)

lite vuxen...

0-7754d8b49ae1cc28d87973f3d5fedda2.png

Kolla varifrån!

dags för lite korsord..... en bra avslutning innan lampan släcks :)


vill se....

......så många filmer nu. har ju kommit ut en massa intressanta, bla dessa....:


              

             

får helt enkelt boka biljetter.... det e ju så mysigt att gå på bio, att man inte gör detta oftare :)

skoj å ploj

ja då ska man vara med i skoj å ploj i år. var inte alls meningen från början då jag tackade nej till detta.... men idag kom jag på att jag kanske skulle vara med ändå. för markus e ju ändå inte hemma nånting i helgen. han jobbar på fredag + att han har bortamatch i innebandy på kvällen, sen jobbar han hela lördagen + natten.
så på fredag kväll kl 19.00 börjar första matchen av 3 st. å om vi går vidare fortsätter kalajset under lördagen sen e det middag å fest på kvällen. jag kommer vara med å äta på lördag, men sen kommer det vara dags för hemfärd för mig. kan tänka mig att det kommer bli en trött helg eftersom man kommer hålla igång hela dagarna. å på söndag ska jag ju till ulricehamn å sminka hela dagen, åker kl 08.30 hemifrån så då vill jag vara pigg å fräsch. :)
men det ska bli en himmlans rolig helg. kul att det e mycket uppbokat!!!

nu ska jag ladda inför "bonde söker fru" :) pinsamt värre det där.... hehe

ciao!

kommer du ihåg........

..........Marina?? :) mmoohiahhahahaaa!!! 
för lite mer än ett år sedan...

   
   
jag tycker vi fortfarande ser ganska söta ut trots en massa skit i ansiktet :) hihi

vi kunde även se normala ut under kvällen....

   

   
min bästaste!!!!! puss!


snart ett år sedan

vad fint om snön får ligga.....:)

   

   

snart så kanske detta får ske, kan ju alltid hoppas på att man kan få en fin jul med en massa snö som ligger å knastrar i solljuset.....


röjt som aldrig förr.....

göttans värre var det!!! nu har jag äntligen fått röjt undan all skit som har legat lite här å där. å det e så härligt att att det e gjort.
nu resten av kvällen kan jag bara va, å ta hand om mig själv= slappa i soffan :)
 
vi var å besökte lilla sigrid, ååååååhhhhhh sååååååååå SÖT hon var!!!! gulleplutten... jag vill oxå ha en liten fis å hålla om.... :( jag längtar faktiskt till den tiden.....när den nu ska dyka upp?? inte allt för lång tid dit hoppas jag. ska bara få min sambo på dem tankarna me :) hehe.... båda ska ju känna sig redo.

nu e det dags för lite kvällsmat å tillbakalutning i soffan.
ciao!


tillbaka på...

......gymmet!!! det var härligt. känns skönt att vara tillbaka där  :)
få ordning på kroppen igen...
oxå skönt att man redan har vart där, slipper man tänka på det ikväll. då kan jag bara slappa :)

snart ska vi till marina, tobbe å lilla sigrid som vi inte har sett ännu i verkligheten.... ska bli såååå kul! :)
har sett kort på henne, å hon e bedårande söt!!!

hörs mer sen, måste slå in paketen som jag inte har gjort ännu!

varför inte? :)


   
   
   
   
   
   
   

några år sedan....

:)
a det här var ett tag sen man var så här liten....... hihi.... :)
så söta vi var!!!

    
   
amelie å jag

måste sätta fart...

....shit det e inte likt mig att bara skita i saker. jag har nämligen kvar saker å ting i påsar sen skolan va. saker som man hade till provveckan mm.... som jag ännu inte har packat upp. inte nåt likt mig att dra ut på det så. det ligger lite överallt me, ännu sämre... men ska sätta fart med detta nu å imorn bitti. det e ju såå skönt efteråt när man har uträttat nåt som man har dragit ut på att göra :)

idag har jag varit hos Johanna i hennes butik å handlat en massa växter :) det har blivit sååååå fint här hemma nu med all fina växter!! :)

   

   

   

   


maja ville oxå vara med...... :) 


   
här ser hon lite butter ut hehe :)

   

   
min ädelsten!!!! :) puss på dig!

sötaste Maja...

1fb1c1b319b5f1c641351faa5288b34b.png

Kolla varifrån!

sötaste Maja har det gott i Markus famn....sååå sött!! :)


me



   

söndag

idag vaknade jag utav att jag fick ett mess från marina. det var meningen att vi skulle besöka dem idag å kika på lilla sigrid, men deras panna krascha igår så dem hade vart uppe hela natten å frysit å fixat...stackarna. ingen rolig tid nu när det e så kallt ute. nåt som måste fungera nu i hemmet. å så nu när dem har kommit hem från BB å så ska nåt sånt här hända.... typiskt!! hoppas det löser sig!! å snart...
så vi ska ses en annan dag.

nu kommer oliver å leon strax å ska vara här en sväng, medans mona ska till borås med michan å kika lite.
å grannarna kommer med en liten sväng. andreas å markus ska testa NHL 10 :)

sen ska vi på lite kalas, markus mormor ska firas. ska bli trevligt å träffa de lite.

nu e det dags för kaffe, så vi hörs senare.....


lördag

igår tog jag å markus en sväng till borås. markus skulle självklart köpa ett nytt tv-spel.....det blev NHL 10. jag skulle kollat efter ett par tights på MQ som jag hade sett, men självklart fanns inte dem i nån utav butikerna i borås. närmaste var göteborg... :( så det sket sig... istället hittade jag två st. på Gina :)
visar bilder på dem sen....
på kvällen sen hamna vi hos darrell på lite förfest. skulle gått vidare till hotellet, men när vi kom dit så kände jag, markus å pär att det känns för smått åldersmässigt... känner mig inte hemma där längre alltså. ska ALDRIG mer gå dit på 20+
så vi palla oss hemåt..... å när man går hemåt från "byn" så går man förbi MC´donalds så vi tog en drive in å tog oss varsinn hamburgare.....:) sen var det dags för sängen. skönt å känna sig utvilad idag..... :)

fredag

a i fredags efter jobbet, så fick vi besök utav grannarna. dem skulle äntligen få flytta in i sin lya igen efter lite renovering men den nya pannan hade inte jobbat upp värmen tillräckligt fort så dem kunde inte sova där, var endast 13 grader. så dem var ju självklart välkomna in till oss, så det blev en myskväll med med tacos å idol.... :)
å så sov dem över....

fasiken

åhh, vad mobilbloggen krånglar... inget inlägg har kommit in... typiskt!!!

RSS 2.0