dagens outfit



   

   

bokat flyg

nu har jag för en stund sedan bokat flyget inrikes i Thailand. kan vara på marginalen bara att vi kommer å hinna med flyget. det e bara att hoppas på att inte flyget från Helsingfors blir försenat. å att det inte kommer ta allt för lång tid att få våra väskor när vi landat i Bankok. där kan ju det ta en stund... vi har nämligen bara 1 timma å 35 minuter på oss innan incheckningen till Phuket stänger. hehe.....tror ni vi kommer klara detta? låter ju helt omöjligt. vad tänkte jag på här??? hehe :)

jaja....det e 300 spänn/pers. som vi förlorar om vi missar planet. så det blir väl....

ska kika lite på boende me så vi har den första natten eller två klara eftersom vi kommer ner så sent till Phuket, å eftersom vi ska lite utanför stan så kommer det ta en stund. å då kan det vara risk att mycket e uppbokat å det kan vara skönt att slippa leta boende det fösta man ska göra när man väl e framme...då vill man nog bara slänga sig i en skön säng å sova.

natti



nu e det dags att fixa sig inför natten... hörs mer imorn!

mina nya vänner

:)
har köpt 2 nya växter till vårat fönster i köket :)
å dem köpte jag hos min kompis johanna i hennes nya blomsterbutik "Johannas blommor" som ni hittar mitt i byn i Kinna. som jag absolut tycker att ni ska besöka. jättefina grejer har hon. å mycket duktig tjej!!! :)

   

   
det blev sååå bra :) tack så mycket för hjälpen johanna!!


kan inte sluta.....

......tänka på Thailand.... det e ju långt kvar tills vi drar, men jag längtar sååååå!! det blir väl så nu när det e så kallt, grått å mörkt ute att man tänker på resan å längtar tills man blir omringad av den underbart sköna värmen!!!! :)

3 månader kvar. det sköna med denna tid som e nu på året e att den brukar rulla på ganska bra!! :) det kommer nog vara januari som kommer vara en plåga, när allt det roliga e över å då när resan närmar sig så att dagarna kommer endast gå segt.

lite bilder från förra trippen, snart 4 år sedan.....

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
shoppat lite mycket!!!! :) jag fyllde min backpackingväska + den här nya resväskan.....hehe :)

wow....

......tänkte precis på att det var i oktober förra året som jag började blogga. å så gick jag tillbaka bland mina första inlägg för att kolla vilket datum det var jag började. å så var det idag för ett år sedan 27/10 2008. coolt....!!! lustigt att jag tänkte på det just idag. :) hehe.....

på tal om idag, i morses fick jag ett glatt besked. min bästa kompis marina å hennes sambo tobias fick sin lilla bebis idag :) det blev en liten flicka! hon pluppa ut 1 vecka å 6 dagar för tidigt. skönt för dem att det blev åt det hållet. det e nog alltid tuffast å behöva gå över tiden. måste ju vara rena döden. dagarna tar väl aldrig slut då... 
så ett stort GRATTIS till er!! hoppas jag får träffa er snart å pussa på lillfisen! :)
har redan handlat presenter....hihi


sugen....

....på att shoppa detta:


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
från forever21

ännu en dag...

.....på jobbet!!
idag har varit en fullspeckad dag. har jobbat till 19. så kom hem för en sväng sen. har hunnit få i mig lite kvällsmat, å nu ska bara slappa resten av kvällen... :) orkar inget annat. man blir ju otroligt trött nu när det mörknar så fort. hade ju tänkt mig en rask promenad ikväll. men ingen som kan henka på. å själv går jag inte. man vet aldrig vem man kan stöta på under rundan. det händer så mycket nu, å det kan lika gärna bli jag som e nästa offret. så det vill jag inte chansa på. det blir väldigt kallt nu me, så nu idag bestämde jag mig för att skaffa ett 3-månaderskort på gymmet. så man kan komma igång med träningen på fullaste allvar å att få vara inomhus. jag måste verkligen komma igång nu. har blivit alldeles för fläskig på sistone. man mår inte bra av det. inte alls roligt. så ett 3-månaders kort blir perfekt. för sen åker vi till Thailand. å då förhoppningsvis e man fit for fight för stranden!!!! det måste jag bara bli.... :)

see ya later!

måndag,

å första dan på den första "vanliga" veckan :)
å det känns mycket bra!!! det rullar på i fulla drag....

nu e man hemkommen å lite trött. har precis fått i mig lite kvällsmat. å nu ska vi kolla på en film, "land of the lost" med will farrell, som e en av mina favvo skådisar när det gäller komikskådespelare 


   
han e ju bara för go.... :)


hörs mer imorn

en mysig kväll i Holsjunga

vi hade det riktigt mysigt igår med grannarna :)
som just för tillfället e bofasta i Holsjunga. deras dotter Engla fyller 2 år på onsdag, så vi hade med oss presenter till henne igår. å hon blev jätteglad, så det blev lyckat :) hon e såååå söt!!! :)
vi sov över, så när vi kom hem i förmiddags drog markus till jobbet, å jag åkte upp till affären å handla vaniljsås. mamma kom över på lite fika. jag slängde ihop en äppelpaj :)
sen när mamma åkte så drog jag igång med en storstädning + lite röjning... det känns så skönt efteråt när det e gjort. håller på att tvättar. har några maskiner kvar...

sitter i soffan just nu å väntar in "Top model", som börjar om 1 timma å 10 min. 

   

efter det kommer "Ensam mamma söker", som jag inte kan slita mig ifrån nu när man har börjat kolla på det. :)

   


ska bli underbart gott att slippa sätta mig på en buss till gbg imorn.....kommer kännas konstigt. och tråkigt på ett sätt, eftersom man kommer att sakna klassen å dem roliga dagarna. men det ska bli gott att få sova till 8 imorn, en rejäl sovmorgon för min del. a, dem första dagarna, sen e la man inne i det gamla vanliga. man vänjer sig så fort....




Peacock dinner club

lite bilder från i torsdags när vi var ute med klassen för att fira att vi klarat av makeup utbildningen :) 


   

   

Holsjunga

ikväll ska vi till Holsjunga där våra grannar bor tillfälligt för dem har fått renoverat lite golv inne i deras lya å dem valde att inte bo i den röran som blir när det grejas om. så dem har bott 1 vecka nu i andreas föräldrars stuga. så vi e ditbjudna på mat å så ska vi sova över där, så det ska bli riktigt mysigt!!! :)

så nu ska jag fixa iordning mig lite...

see ya!


ridit på.....

.....islandshästar!!!
idag var jag, mona, michan, ida å hanna iväg å red på islandshästar i Roasjö.
vädret var ju inget å hurra för, men det var mycket trevligt å mysigt!! :)
frös som aldrig förr bara när vi var klara å under den sista biten på färden, men det var det värt å få frysa lite. vi fick gallopera väldigt mycket idag, å det e ju underbart kul!!! efter ridturen grilla vi korv å då passade vi på att värma våra stackars små fingrar över grillen som var iskalla å blöta. 


   
hästen jag red på e den till vänster

   

   

   
michan å nalle som hon red på

barnvakt

igår var vi ju barnvakt. å det gick bra! :) 


   
leon

   
oliver

   

   
maja ville oxå vara med

   

   

avslutningen

den blev riktigt lyckad!!! :) tack alla underbara klasskamrater å lärare för en underbart trevlig kväll igår!! :)


   
jag å marie

   
alexandra å linn

   
sara 

   
malin å emma

   
alexandra å jag

   
lisbeth

   
syrije

   
sara å emelie

   
nicole å emma

   
alexandra å jag

   
samira (läraren)

   
frida (läraren)

   
marie å lisbeth

   
linn å jag

   
lisbeth har typ 1000 glasögon, så vi provar några utav dem... :)

   
linn å frida

   
samira

   
marie å lisbeth

   
linn å alexandra

   
jag.....hehe fy fasiken vad fult!


a skojsigt var det allt!! puss på er alla godingar!!!!! ska bli kul att få träffa er igen, då vi ska jobba ihop den 8 november! :)

nu ska jag slänga mig i duschen innan jobbet väntar. 
kramis!
   

min egna bild av Eva...

så här blev resultatet av min egna bild av Eva. det blev som jag förväntade mig, så det var riktigt skoj!! :)
en hälften ond å en hälften god Eva:


   

   

   

   

I made it

:) :) :)

igår fick jag betyget.... å jag fick högsta betyg, en 5:a i alla kategorier... :) såååå underbart skönt å underbart kul!!! riktigt gött nu när man har kämpat så dessa veckor :)
nu e det bara att hitta kontakter å förhoppningsvis få roliga makeup jobb. :)

mitt betyg:



söta majsan

   

    

   

dagens outfit



   

det andra praktiska provet

det kändes bra iaf... :) å kul var det. å ännu skönare känns det nu när dessa 2 prov är över som vi själva inte haft nån aning om vad vi ska sminka. så imorn e det Eva-tema (alltså om Eva i bibeln). vi ska ta fram våran egna bild av Eva. kan bli spännande detta. resultat får ni se först på fredag för imorn blir jag kvar i gbg hela dagen å sover över hos min klasskompis marie. ska bli sååå mysigt å såååå kul. hela klassen å lärarna ska ut å käka på kvällen. jag har bokat bord åt oss på manana i majorna. :) ett tapas ställe som e mycket poppis! :)

här e lite resultat iaf från dagens prov:


   
först fick vi i uppgift att sminka en dagsmakeup. vi hade 50 min. på oss

   
mona min syster ställde upp som modell. här sminkad utav marie.

   
sen fick vi en ny modell, som vi skulle bygga på från en dagsmakeup till en kvällsmakeup. 15 min på oss.

   
mona som blev sminkad utav linn

   
å här skulle vi sminka till ett omslag till tidningen "make up store", å endast få användnig av 2 produkter. 10 min på oss. å den här gången fick mona vara min modell :)

a det var skojsigt å få leka med sminket på sista sminkningen :)

nu måste jag ladda inför morgondagen... mycket å packa å förbereda!!
ciao sålänge..

fy f_n vad JAG é bra!!!

tjohoo!!! fick högsta betyg på teoriprovet fick 98/101 poäng :) så det var ju underbart skönt!!! :)

idag hade vi vårat första av tre praktiska prov. årtal vad det på schemat idag. men när vi kom till skolan å skulle börja sminka sa frida (läraren) att vi skulle sminka snyggt sotade ögon. alla börja fråga varför vi skulle göra det. skulle det inte vara en årtalsminkning?? frida sa bara: lugn lugn, det kommer... ok, så det var bara att sätta igång. en timme på oss att göra en fulländad make up med snyggt sotade ögon. sen fick vi en haltimme till å då kom vi till årtalet. vi skulle sminka en modernaserad 60-tals sminkning till en modevisning. så första bästa tanken jag fick i huvudet körde jag på. å här har ni resultatet:


   

   

   

   


a imorn återstår det å se vad det blir för sminkning. ingen idé att lägga så mycket tankar på det nu, det e bara att göra det bästa av situationen imorn när det väl gäller... :) så får man hoppas på det bästa!

nu ska jag kosa te sängs! hörs mer imorn.

nya Clipp´s hairstudio

nu e vi klara med salongen. har tagit lite kort. tyvärr har jag inga före kort. men ni som har varit där innan kommer att se en stor förändring. vi på salongen e helnöjda!!! :) jättekul!
nu har jag tagit korten när inte allt var helt undanröjt. lite småskit här å där, men skit i samma :)

    
   

   
min plats :)

   

   

a en stor förändring har det blivit, å till det bättre!! :)

nu måste jag plugga lite på årtalssminkningar, så jag fixar provet imorn.
ciao!

teoriprovet

a nu kan man lägga teorin åt sidan. hoppas jag!!! det vet jag ju egentligen inte förrän imorgon då jag får reda på om jag klarade det eller inte... man kan säkert ha klantat sig på flera ställen å tänkt fel å så. det återstå att se imorn. :)
imorn ska vi ha första sminkprovet. vi ska sminka ett utav alla årtionden som vi har lärt oss, vilket det blir får vi reda på först imorgon bitti när vi kommer, så ikväll måste jag lära mig dessa sminknigar utan å innan så jag inte behöver stå där imorn å få panik.

men först ett besök utav marina. sen plugga.

söndag

söndag redan, men en fin sådan :) blå himmel å sol här i Kinna.
igår så var jag hela dagen på salongen å greja, sen efter det så åkte jag hem å slängde mig i duschen, åkte sen till Öxabäck å hämta upp markus sen åkte vi vidare till Överlida till mona å familjen :)
fick plankstek till middag å nybakad kladdkaka till efterrätt :) mmmmmmuuuummmsss!! :)
det blev att vi slagga över. men la oss vid 12 redan. jag var helt slut!! det har vart full rulle i helgen, med renoveringen på salongen. men det har varit såååå kul, för det blir såååååå bra!!!! :) längtar redan till att få jobba.

idag har jag oxå vart förbi salongen å grejat lite. nu börjar det närma sig mot sitt slut när det gäller renoveringen. e lite småkrafs kvar bara att fixa med.
nu ska jag å markus snart dra oss mot Borås där vi ska fira markus pappa å farmor som har fyllt år.
sen e det raka vägen hem å råplugga inför morgondagens teoriprov som vi har imorn i skolan. har inte hunnit plugga nåt ännu så det känns inte så bra. e en del å plugga in. mer än vad man tror.

vi får höras mer imorn... nu måste vi åka.
ciao.


en lugn kväll

e helt slut ikväll, eller a....hela dagen har jag vart helt slut.  har vart mycket idag.
nu ska jag å markus göra toast å mysa ner i soffan å bara ha en lugn å mysig kväll framför idol. ett glas vin ska nog slinkas ner me...hihi :)
så somnar jag nog gott ikväll!!! :)

hörs mer imorn, kram

en underbart söt liten gizmo

emmas lilla vovve, gizmo, endast 15 veckor gammal kom på besök idag när vi höll på att greja på salongen. han e såååå söt!! :)


   

   

   

   


dekoration

idag hade vi dekoration i skolan, det vill säga att vi skulle klistra på nåt på huden som skulle matcha med sminket. ja valde att dekorera alexandras rygg å sminka en passande look till citatet jag klistra upp på ryggen.
här e resultatet:


   

   

å så här blev jag idag, gjort av alexandra:

   

det var en riktigt rolig dag idag. :)

idag var sista skoldagen för min del. imorn e jag ledig, då e det repetionsdag i skolan för dem sem vill öva på nåt eller om man har varit borta från nån lektion å måste ta igen nåt. så för min del blir det lite teoriplugg inför teriprovet på måndag. sen på tisdag, onsdag å torsdag har vi sminkprov. å sen e vi klara!!! :) wow, det e inte klokt vad fort detta har gått. sorgligt oxå att det kommer vara över. å att man inte kommer åka in till gbg å träffa alla goa klasskompisar... :(
men får hoppas man håller kontakten med varann. å framför allt att man kommer ses ute bland make up jobben å få jobba ihop nånstans. det hade ju vart grymt kul!!! :)

ikväll efter jobbet stängde vi igen å började riva å tömma lokalen. så nu e allt lensat i salongen. vi ska förnya möblemanget å istället för att ha öar på golvet ska vi flytta ut mot väggarna. så det kommer bli en sån härlig rymd i lokalen. :) ska bli grymt kul när det e klart! :) 


   

   

   


nu ska jag snart kosa te sängs, så jag orkar upp imorn. 

men åter här imorn, ciao!!    

dagens outfit



   

   

dragqueen

idag sminkade vi om en kille till en dragqueen å här e mitt resultat!! :)


   

   

   

det var riktigt kul!!!

dagens outfit



   

   

just me...



   

urk....har så mycket att stå i nu ikväll. måste sätta mig ner å skissa på hur jag ska sminka robert imorn. det e ju drag-queen som gäller. det ska ju vara mycket smink men det får ju absolut inte bli clown av det hela. slutresultatet ska ju bli snyggt å glammigt! :)
hörs mer imorn...

cirkus

idag har det vart cirkus så det skriker om det på skolan idag.... :)
har vart jätteskoj!!!
tack sååååå jättemycket hanna för att jag fick låna ditt söta paraply!!! :)

jag å sara sminkade varandra, resultatet:


   

   

   

   

   

   

   

   

en liten titt på....

.....dem svartvita korten från i fredags... :)
sara har ju mer kort, närbilder på våra sminkningar vi gjorde på varann. men just får ni nöja er med gruppfotot vi tog i ett träd i parken innan vi avslutade lektionen...

   

   

dagens outfit



   

   

sarah jessica parker

idag hade vi look alike i skolan. då vi ska sminka en till en kändis. jag valde att fixa om lisbeth i skolan till "sarah jessica parker". det e såååå grymt kul att jobba med shade å HL. det vill säga när man förändrar ett ansikte. man bygger "om" ett ansikte. "tar" bort vissa områden i ett ansikte, eller om man vill framhäva nåt mer i ett ansikte. a det e mycket man kan göra med detta. å svårt å förklara.... :) 
här e resultatet:


   

   

   



min sötaste maja

hon älakar sin nya leksak.....:) hihi, hon e jätterolig när hon leker med den. det e en tunnel. hon fick ju en av mig i julklapp förra julen, men det stod ju inte upp, den bara låg där i en hög. så den var ju inte rolig att leka med. men den här nya rackaren e asakul!!! :)


   

   

   

   

   


lördag

men det känns som söndag...har inte vart utanför lyan idag. jag började med dagen med att storstäda, sen fixa jag fika, för michan å adam kom på besök. efter det fixa jag lite med den kommande veckan i skolan, där vi har en massa man måste förbereda till alla dessa olika teman. har nu kommit på vad jag ska göra alla dessa dagar, så det känns skönt :) men kan inte avslöja nåt ännu. resultatet får ni se först efteråt....
det ska bli riktigt kul. å snyggt kommer det å bli. :)

ikväll ska vi ha besök av grannarna. ska kika på fotbollsmatchen mellan sverige-danmark.

å imorn ska jag fortsätta med skolgrejerna. kan inte fatta att det e sista skolveckan. för veckan därpå så e det prov veckan, å sen e det slut!! :) scary!!!...hehe....
får fjärilar i magen när jag tänker på det :)

hej hopp

e sååå trött så jag borde ligga å sova nu. så jag för en gång skull kan få sova ut, men ville slänga in ett inlägg först. :)
idag på skolan var det jättekul, men riktigt kallt, för idag var vi ute å sminka hela tiden. tillslut kände jag inte fingertopparna... men sånt får man ta. hade svart-vitt foto idag. å det e verkligen trixigare än vad man tror. men verkligen en lärorik lektion. fick verkligen lära sig ett å annat!!
fofon kommer så fort jag fått dem från sara. :)
 
ikväll gjorde vi ett besök inne hos grannarna, mycket trevligt! :) vi ska ses imorn me, då vi ska sitta bänkade framför tv:n å kolla på fotbollsmatchen mellan sverige-danmark. ska bli mycket spännande då sverige måste ta hem det. annars blir det inget VM för oss...:(

nu måste jag komma i säng...en storstädning väntas imorn bitti + att michan å adam kommer förbi på en fika... :)
kramiz!


färgfoto

idag hade vi en riktigt rolig lektion, nämligen färgfoto. å det innebar att vi skulle sminka en naturlig look som vi tyckte att en naturlig look ser ut för oss.... å sen fota detta utomhus å se hur skillnaden blir på hur det ser ut inomhus å hur skillnaden ser ut när man har fotat utomhus. det blir en tejäl skillnad. färgerna syns knappt på fotot när man har fotat utomhus.
vi började med att sminka en naturlig make-up, som vi hade 30 min på oss att sminka, sen byggde vi på det med en kvälls make-up som vi hade 10 min på oss att sminka, å sist en high fashion å då hade vi endast 3 minuter på oss.
här e resultatet:


   
naturlig make-up sminkad av alexandra

   
kvälls make-up

   
high fashion

   
naturlig make up gjord av mig

   
kvälls make up

   

   
high fashion


nu måste jag bara berätta med att efter våran naturliga sminkning vi gjorde så fick vi vissa regler, vi gick till en park när vi skulle sminka kvälls make upen å då fick vi bara ta med oss 3 produkter å hela bältet med våra verktyg, å sen sa inte samira (läraren) det sista momentet förrän vi var där å då hade vi redan fått regeln att till det sista momentet fick vi endast ta med 2 produkter å endast använda oss av 1 verktyg. så allt blev ju betydligt mycket svårare, men riktigt kul! det var ju att plocka fram sin fantasi å fixa till nåt med sina få produkter man hade valt ut.
kul kul..... :)

imorn ska vi köra typ samma grej tror jag fast i svart vit foto, så då får man ju tänka om lite. sminkningar blir ju aldrig detsamma i svartvitt...


the robot

här e resultatet från min egna framtida trend....

   

   

    
   
    

   

seg blogg

idag e bloggen seg.... tar lång tid för varje sida att pluppa upp...
nu har hag fått bilderna från 20-talet, på mig som lisbeth sminka... and here we go...


   

   

   

   


det blir ju så snyggt när man har photoshop som man kan jobba med, har ju själv haft det men råkat raderat det. då jag trodde jag skulle fått fixat en version på svenska som e betydligt mycket lättare att förstå...men men, nu har jag ingen istället, men ska fixa det. för det e såååå kul!! man kan ju göra om allt på en bild med photoshop, bakgrunder, nyanser, toner mm..... a en djungel med grejer.... :)

idag i skolan hade vi egen trend. har tagit kort, men ska lägga upp det imorn... 

nu ska jag fixa lite här innan sängen kallar... natti!!!

    
   

dagens outfit



   

30-talet + 20-talet....

ja, nu har jag fixat med korten å gjort om dem till svart-vita :) idag var riktigt kul, mycket roligare när man kan fixa fram lite accesoarer till temat så får man ju fram den känslan mycket mer... särskilt på bilderna.
först får ni er en titt på 30-talet:


   

   
jag å malin har sminkat varandra...

nu en titt på 20-talet...


   

   

   
jag sminkade lisbeth.
hon sminkade mig men hon tog kort med sin kamera, så när jag får dem så ska jag lägga in dem... :)

nu måste jag tvätta penslarna, duscha å gå å lägga mig....
en dag imorn me!

30-talet

idag gick vi igenom 30-talet. det var riktigt spännande. på den tiden vaxade man bort ögonbrynen å målade dit nya fast högre upp. men idag slapp vi bli av med våra bryn, vi fuska bort dem med lite produkter. resultatet får ni se imorn, måste fixa om korten till svart-vita, plus att jag måste föra in dem i datarn som jag inte gjort ännu. å eftersom vi ska gå igenom 20-talet imorn som oxå hade bortvaxade bryn å foton i svart-vitt, fixar jag dessa imorn när jag har alla foton samlade... :)

just nu tittar jag på "sveriges fulaste hem" på tv3. med simon å tomas. ursch, tycker inte orange e nåt snyggt att ha på väggarna. å det e just det dem gör nu..... sätter upp en tapet i det blivande matsalsrummet i en skrikig orange färg...
efter detta kommer "hollywoodfruar" som jag inte kan slita mig ifrån nu när man har börjat kolla på det.
sköna bruttor det där.....hehe :)

hörs mer imorn. natti... 


maries reklam

jag var modell... hon gjorde reklam för sitt "egna" smycke "bloody diamonds", å här e resultatet:

   

   

vad ska man säga....

ett enastående klipp.... vilken härlig känsla jag fick. fick ett par tårar. tänk å vara med om nåt sånt.... :)



wow wow wow.......

har det....

.....regnat så här mycket över ett helt år som det har gjort över denna helg....???? fasiken, har inte varit med om nåt liknande......tror jag?! :)
å blåser gör det me som bare den...

har varit hos syrran tidigare idag å skrivit ut lite bilder till kollaget som jag ska göra till skolan. en ny trend e det vi ska komma på. inte det lättaste. men jag har verkligen kört på ett tema som aldrig nånsin kommer att ske, eller man ska aldrig säga aldrig. det vet man ju inte. kan inte avslöja nåt ännu, det blir först på onsdag efter skolan som ni får se mitt resultat.

efter lunch så besökte jag marina å tobbe en sväng på lite fika. satt å tjöta lite... nu e det bara 5 veckor kvar till den beräknade tiden då dem ska ha bebis. :) längtar!!! ska bli så kul. jag kommer shoppa ihjäl till den ungen. finns ju sååå mycket fint till dem små liven... :)
igår fick alex å maria en liten amelia förresten. det hade gått bra allting. kul å höra!! :)

nu e jag hemma å slappar, skönt. börjar redan å mörkna. ska tända upp me lite ljus å mysa ner i soffan. längtar efter min älskling. han jobbar... :( 

 

reklam

igår på skolan hade vi reklam. jag hade reklam för polkagris/gränna, å här e resutatet...


   

   

    


igår hade vi besök utav jojjo å niklas, det var mycket trevligt!!! :) var inte igår man såg till dem :) så det var på tiden. dem har fullt upp med att renovera deras nyköpta hus. imorn ska jag kika förbi å kolla till dem lite. å så ska jag träffa deras katt, stigge som e 2 år. dem har tagit över den på grund av allergi. stigge ska tydligen ska vara stor som ett hus.... så kameran måste me :) hehe....

idag känns det som söndag, regnigt å grått, typiskt söndagsväder.... jag har varit inne i borås å skulle fixat lite grejer till skolan, men hitta ingenting. maskerad affären å panduro var nerlagt.... å det var dem ställerna jag skulle till. så lyckat blev det!! :(
ska kolla planerna för ikväll å ta mig en kaffe nu....

see ya!!

gårdagens outfit



   

skolan...

tiden går å går... å dagarna likaså...

igår så hade jag jill som modell, vi skulle öva på ta fram olika drag i ansiktet... å sen efter det göra en dags make up... :)
resultatet:

   

   


idag skulle vi sminka av en bild från en tidning. så alla skuggor å alla partier som var ljusa, skulle vara exakt samma på modellen. det var lite pilligt. jag hann knappt med håret så det blev ju inte alls så snyggt, men jag fick trixa ihop det så gott jag kunde... :)
resultatet:

   

   

ja, ni ser nog vem som e emelie å vilken bild som kommer från en tidning....hehe :)
det var synd att blixten på kameran tog upp alla färger på emelie. jag var nämligen smart å tog med utan blixt på bilden, så där ser man alla skuggor mm mycket bättre. men det var där på emelie me, lovar.... :)

nu hinner jag inte skriva mer. jag har såååå mycket å fixa tills imorn. imorn ska vi nämligen göra en reklam för nåt. nåt vi själva ska komma på å fixa... så det e det jag ska fixa me. har nämligen inget klart ännu!

hörs mer imorn... natti!

RSS 2.0