En film

Snart kommer älsklingen hem från jobbet, då blir det en film. :) mys mys.... Imorn vankas det jobb för min del men först kl 13.30. Adios!


Ett litet glas

:) Det förtjänar jag... :) Och visningen gick bra, alla som var här var intresserade. :)


En lugn morgon

Igår vart min första arbetsdag efter semestern :) det gick vägen... Idag har det än så länge vart lugnt, e ledig idag. Ska städa upp här, för idag e det visning på vårat hem. Ska bli spännande å se vilka som kommer å kikar :) Hörs senare.


Neo i fredags

Glömde få med detta söta kort på Neo när vi var uppe på sommarfredag. Han sov så gott i sin vagn å skötte sig ypperligt!!! :)


Jag å våran lillskit...

.... Som inte ville somna igår... Han var så nöjd å skratta å sprattla... :) Betydligt tröttare var han idag dock!!! :)


Gårdagens


"sommarfredag"

Glömde ju skriva igår att vi även var uppe i Kinna på "sommarfredag". I fredags då såklart ;)


Från getterön

Lite bilder...


appen krånglar....

....blir såååå trött!!
har tyvärr varken hunnit eller orkat slänga på datorn för att blogga, så därför har den halkat efter. p.g.a att appen krånglar. det e så smidigt med appen eftersom man tar oftast bilder med mobilen med...
 
i fredags var jag å Neo som sagt nere vid Getterön å hälsade på Malin å Peter som har hyrt stuga där hela veckan tillsammans med Malins föräldrar. :)
kanonväder var det å mycket trevligt att träffa Malin igen. :)
bilder har jag i mobilen tyvärr....
 
i lördags var vi å hälsade på syrran (Michan) å familj som var hemkomna från Kroatien å Bosnien. dem var iväg i 3 veckor, så nu har vi saknat dem!!! det var ju dåligt väder stort sett hala dagen å fruktansvärt klibbigt å varmt. så det var inte många knop gjorda igår. när vi kom hem var det mys på balkongen å sen 2 filmer. :)
 
idag har vi vart nere i Espevik på kalas där vi firat Melina å Nathalie som fyllt år. :)
sen när vi kom hem så kom farfar Jan på besök. :)
 
nu innan läggdags ska jag röja upp i tvättstugan så det ser hyffsat ut inför visningen på tisdag.
 
hörs mer imorn... hoppas appen har börjat fungera då med!! :)
 

Häng i soffan...

Nu har vi vart på kalas å så har jag fixat min svärmor i håret :) Så nu blir det häng i soffan, soft e det! ;) Imorn ska jag å Neo ner till Getterön å hälsa på Malin å hennes kille Peter som hyr stuga där. :) ska bli sååå kul!!!! Det var så längesen vi sågs nu!!! Dem bor i Stockholm annars så det blir sällan tyvärr! Nåt kort får slinka in imorn.... Hörs mer då!! Adios!


Solar

Idag e det sola som gäller... :) underbart e det ute! :) Sen i eftermiddag vankas det för kalas! Markus gammelmormor fyller 95 år! Det e inte illa! Hon lever fortfarande med sin tjocktv, men ska få en modern platt tv utav oss alla :) Hörs senare...


Hemma mys!!!

Idag har vi bara varit hemma, badat å solat hela dagen. Städat å handlat mat. Sen vid 17-tiden kom Sebastian, Nathalie å Alva hit på grill kväll. Det var jättetrevligt!!! :) å skönt att äntligen kunna sitta ute. Vi satt ute till 22.30. Sen vart det lite knott å lite sug på att se dem sista minutrarna på Sverige-Sydafrika matchen för damer i OS. 4-1 till Sverige, bra där!!! :) Nu läggdags! Natti!


Bada e livet :)

Neo älskar att bada!!! :) det e mysigt!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/812181/images/2012/pic_500fefc29606ee2cac000541.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/812181/images/2012/pic_500fefcb9606ee6e4500012b.jpg" class="image">


Mat i ugnen

Nu ligger det lax i ugnen å puttrar.... :) ska bli sååå gott! :) Igår hade vi jätteskoj!! :) man mår som man förtjänar idag, har haft ont i huvudet hela dagen så har slängt i mig Alvedon nu så hoppas det försvinner snart! Idag fick jag fortsatt dagen i Varberg, syrran hämta upp mig i stan å så for vi till Getterön. Markus å Neo kom ner oxå. Å sen nån timme senare tittade Sandra å Daniel förbi me, så vi vart ett gäng där! :) Imorn får vi se om vi håller oss hemma eller om det blir en tur till havet. Hörs mer imorn....


Vänta in vädarna

Kom hem till Jasmine å dem före dem själva... Så då var det bara att korka upp :)


Man vet att man lever....

Idag mår man som man förtjänar!! :) men kul hade vi! Det kan aldrig bli tråkigt när vi tre umgås! :) Om en sväng blir det stranden, syrran plockar upp mig på stationen. Så man nån gång kan få lite färg, snart augusti ju.


Småfix

Idag har jag småfixat lite.... Lagat mat å nu sitter jag i soffan med en kaffe. :) Om 2 timmar ska jag iväg med tåget till Varberg där jag ska träffa Jasmine å Anna :) tjejkväll!!! :) ska bli skoj!! Hörs senare ikväll


Mys i soffan med en film

Nu har vi ätit kvälle, å precis slängt på en film, "En gång i Phuket". Hörs mer imorn.... Då får det allt bli en rask promenad på förmiddagen, nu har vi blivit allt för slappa här hemma. Börjar ju få ölkagge ;) hehe


En lugn dag...

Hemma.... Vi har bara tatt dagen som den kommer, å haft mormor på besök sen farfar. :) Ska väl få packat lite till... Imorn e det tjejkväll som gäller! :) då blir det tåget ner till Varberg å hem till Jasmine. :) ska bli sååå kul!!!


Lillknorren

Neo som vägrar att sova, busar istället... :)


Till skene

Om en sväng bär det iväg mot Skene, hem till Jimmie, Christina, Melvin å Gabriel på käk å spelkväll. :) ska bli skojsigt!!! Hörs mer imorn.


Neo <3<3<3

 
våran älskade NEO!!!! <3 :)

lisbergstrippen

nu äntligen har jag fått in bilderna på datan. :)
 

Äntligen en solig dag :)

Skönt det e i solen... Äntligen lite sol å värme.... Sitter just nu på balkongen å bara är!!! Underbart! Neo sussar, å Markus fixar nere i spelrummet. Vi ska redan börja packa ner sånt som vi inte använder så man slipper ha allt mot slutet... Hoppas nu solen å värmen håller i sig idag för då kanske det blir premiär dopp för Neo i hans pool. :)


Hofsnäs

Lite bilder från idag :)


Hoppa hoppa hoppa


Oj oj

Oj oj, här går det i ett... Har glömt att blogga... Semester ;) Igår kväll vart vi hemma hos Markus syster å sambo på käk å spelkväll. Å idag har vi umgåtts med Pia, Andreas, Engla å Thea hela dagen. Vi började med en tripp till Hofsnäs å Torpa stenhus på en liten dagsutflykt. :) det var mysigt. Dock önskade vi lite mer sommarvärme. Sen träffades vi på mat där vi bjöd på käk å så spelade vi spel. Det vart en mycket skrattfull å lyckad dag. :) Nu sängen... Natti.


En tur

Idag blir det en tripp till Överlida, hem till syrran. Å vi åker sen vidare till mjöbäck, till byggshoppen å ska kika lite kakel å klinker å även hämta hem broschyrer. :) Sen får vi se vad som händer i eftermiddag. :)


Mycket fix

Här har det grejats idag, Markus har klippt gräsmattan, klippt våra häckar, jag har krattat, å så har han trimmat överallt. Så gott när det e gjort!!! :) Imorn ska vi försöka få packat lite, de som vi inte använder ändå. Vi ska ha spelrummet som ett packningslager. Nu ikväll har vi bara myst hemma, grillat å kollat på en film. Det blev "amarican pie- the reunion". Den var rolig! :)


Ute i det blå...


Neo

Jag å Markus fick tryckt upp dessa fina t-shirts på Liseberg. :)


Min mage

Har haft konstant små smärtor i magen, vet inte vad det e. Hoppas iaf att det går över till imorn. Så ikväll vart det lugnt. Imorn ska vi bara vara hemma, nu har vi flängt så i några dagar, så det kan vara gott för Neo att bara få vara. Vi har fortfarande inte tatt tag i häckarna här hemma så det ska vi göra imorn plus klippa gräset. Hörs mer imorn. :)


Gätterön

Familjen har varit vid Gätterön ett par blåsiga timmar, å en del soliga... Men tack vare den blåsten som var, var det inte jättehärligt å sola. Så vi åkte hem redan vid halv tre. Syrran å barnen var nere oxå. Å så har lillen vilat middag nu precis, snart dags för välling. Sen får vi se vad som händer ikväll. Tyvärr ej fått in korten på datan än från Liseberg, så det får bli imorn. :)


Glader liten pajk!

Gåstolen gillar vi!!! :)


Home

Nu e vi hemma från Liseberg, det har varit en toppen dag!!! :) kort kommer imorn, nu e det sängen som gäller, helt slut!!! Natti!


Morgonmyser jämte mamma :)


En mysig dag

Idag har vi som sagt vart med Marina med familj. Det sluta med att dem även kom hit sen på kvällen. Vi käka å spela spel. :) Imorn blir det Liseberg som planerat med samma gäng, ska bli kul! Kan bli en å annan karusell... :) å lite spel på chokladhjul såklart! :) Kort kommer imorn på detta äventyr! Natti!!


Kompisarna leker


Storstädat

Nu har jag varit duktig å storstädat hemmet!! :) skönt när det e gjort. Neo sussar i sängen, å snart ska vi hem till Marina, Tobbe, Sigrid å Elliot på lunch å fika. :) Sen senare i eftermiddag ska vi ta tag i häckarna här ute så det blir ordning på det med! :)


Våran lille....

..... é 7 månader idag!!! <3 :) puss på dig älsklingen!!!


Regnbågen

På vägen hem från ikea kika regnbågen fram :)


En mysig hemmakväll

Vi fick kikat på kök å fick gjort en ritning på Ikea. Det kan bli riktigt bra!!! :) Å det var det enda vi hann å göra, det tog sin tid. Vi fick ätit oxå, sen vart vi tvungna att åka hem. Lillen skulle ha mat å så... Nu e det myskväll i soffan framför en film. Imorn ska vi till Marina å c/o på fika. :)


En tripp

Om en sväng bär det av mot Ikea. Vi ska kika på kök å så... :) Hörs lite senare... :)


Today


Mätt å funderat...

Nu har vi vart två vänder i huset å mätt å funderat ut hur vi ska kunna lösa det i framtiden... Det e som sagt lite trånga ytor på sina ställen... Men, man får göra det bästa av situationen. :) Det får bli en sväng om Ikea nån dag å kika, både för inspiration å kik på kök. Nu blir det en lugn kväll framför tv'n.


En trevlig kväll

Det vart en lyckad kväll hemma hos Pia å c/o. :) God mat å mycket skratt som vanligt. Snart e vi nästan grannar igen :) Nu e det sängen som gäller, helt slut! Så e det å vara småbarnsförälder :) Imorn ska vi till huset å mäta lite å så... Ska bli kul! :) Natti...


Hos sis

Just nu e jag å Neo i Överlida hemma hos syster å familj. :) Vi har fikat å så... :) ska snart bege oss hemåt å fixa lunch, sen senare i eftermiddag så ska vi hem till Andreas, Pia, Engla å Thea.... Det var längesen vi träffa dem så ska bli kul. Tiden går så fort!!!


Today


Gjorde mig lite snyggare igår ;)


Borås djurpark!!!

det blev en jättelyckad dag på Borås djurpark :)
härligt väder, mysig mat å fika stund, å en massa fina kort!!! :)
 

Djurparken

Imorn vankas en tur in till Borås med Neos farfar å gammelfarmor. Där vi ska besöka djurparken. :) Ska bli mysigt!!! :) kameran hänger med såklart!


En slapp dag å även kväll

Idag har det vart segt här hemma... Vi har inte gjort nånting vettigt. Men det e la det som e semester :) Skulle gärna få vara lite mer "sommar" bara... Jimmie har varit här å hälsat på en sväng. Å nu för en stund sedan åkte Markus med han hem. Det blir lite grabbkväll för deras del. Jag å Neo kör myskväll här hemma å det ska bli skönt! Det blir top model å project runway för hela slanten :)


Hyltenäs kulle

lite bilder från när vi var vid Hyltenäs kulle i söndags :)
 

Den efterlängtade solen

Vart tog du vägen???


Våran cooling

:) hans första solglasögon... :)


Lite inspiration

Inför flytten, framtidsprojekt!! :)


En soft dag!

Idag har vi tatt det lugnt. Gjort lite ärenden, fikat med farfar Jan, min vän/kollega Emma har vart förbi å jag satte i löshår på henne, haft mormor å syster på besök. Å nu ligger vi i varsin soffa å tar det lugnt. Strax blir det kvälle å en film. Redan trött så det blir nog sängen tidigt ikväll. Hörs mer imorn.


I bilen...

I bilen på väg hem från Knippla i lördags, trött å gosig liten pajk :) <3


Snart sängen

Sista måltiden för idag, strax sängen... :)


Äntligen

Äntligen funkar blogg appen igen :) så nu ska här bloggas igen ;)


en mysig dag ute :)

idag har vi, Jan, Sandra å Daniel vart vid Hyltenäs kulle å haft picknick där :)
det var jättemysigt!!!
sen vart vi hemma hos oss å njöt ute på baksidan! å även där satt vi å käka lunch, äntligen lite sol å värme igen.
 
å nu i eftermiddags så fick jag rensat i länderna, å mellan plattorna. det var mycket ogräs nu. så skönt att ha gjort det nu innan vi flyttar. får säkert gå igenom det igen, men då kommer det inte vara lika mycket att fixa. :)
markus har vart duktig å klippt gräset.
 
å nu sen ska vi ut å sätta oss på baksidan i kvällsolen å ta varsinn kall öl å spela spel, myskväll med kärleken. Neo sussar gott i sin säng.... :)
 
 

Källö Knippla

 
en blandad kompott. underbara dagar på Källö Knippla var det!!! <3 <3 <3 :)

hemma igen!!! :)

åhhh, sorry att jag inte skrivit på länge!!! :(
har inte haft tillgång till internet under dessa dagar vi har vart på Källö Knippla.
 
vi har haft underbara dagar ute i skärgården! har vart kanon väder å varmt. äntligen fick man en liten släng av sommarn. :)
men tråkigt att det ska vara i ett par dagar bara.... nu e det grått å trist igen, tråkigt!! imorn verkar det som att det ska bli fint iaf. en dag....tjohooo! ;)
 
ska lägga in lite kort från trippen alldeles strax. :)
 
 

köpt hus!!! :)

nu kommer svaret ni alla gått å väntat på... hehe :)
 
vi har köpt hus!! äntligen!! :)
 
om 2 månader får vi huset, å då e det dags för lite omrenovering. vill fixa så mycket som möjligt innan en flyttar in. :) ska bli såååååå kul, äntligen få sätta sin egen prägel på sitt hem.
så nu vet vi vad vi ska sysselsätta oss med på våran semester....leta inredning, mäta, beställa....mm... :)
men först en avslappnad tripp till Knippla å fira!!! tjohoo!!!! :)

tvätta å packa...

här går det i ett, å det kommer det fortsätta att göra enda till imorn bitti. :)
 
tvättar å packar inför trippen imorn. då e det Källö Knippla som gäller. :)
 
Marina å Elliot var här tidigare idag, då vi fick skrivit ner en inhandlingslista. det blir en del!
 
sen nu för en stund sedan åkte Angelica å Xander hem. dem var här en snabbvisit. det var såååå längesen vi sågs! så det var riktigt skoj!! :) dem e så stora nu våra prinsar. kul å se dem utvecklas! :)
 
nu lite käk, sen gos med lillen.
 
hörs senare.... :)

tjohoooo!!!!! :)

har nåt skojsigt att berätta, men berättar inte det riktigt ännu ;) det får bli lite senare under dagen då det e mer klart så att säga! :) hihi
 
 

RSS 2.0