en liten förkylningsträff!!!

....hatar å vara förkyld....!! ingen big deal egentligen. men det värsta e nu när man ska sova. när man ligger med munnen så öppen som man bara kan å försöker andas, å tillslut e man så torr i munnen å på tänder å läppar så allt geggigt slem ligger flastklistrat längs med framtänder, gommen mm.....hehe... :) ingen vacker syn det där det kan jag lova.

kort kommer imorn på min mysiga dress jag ska resa i. jag prova den idag å gick runt här hemma i den å den var supergo!!! :)

tidigare idag var grannarna inne en sväng. deras engla hade oxå förkylning å hosta så det gick bra att umgås lite idag. alla var vi redan smittade av dessa bakterier som verkar har dykt upp bara sådär. 
vi fika lite. å sen efter det så spela grabbarna tv-spel å jag, pia å engla lekte med legot. :) jag å pia brukar hamna där, å sist därifrån e vi oxå hehe :) det e ju skojsigt med lego har vi kommit på :)

nu e det läggdags för min del.... hörs mer imorn!

2 år tillsammans...

idag har jag å markus varit tillsammans i 2 år :)
det firar vi med att vi har blivit sjuka båda två....hehe :) typiskt alltså. han e ledig tills på torsdag, men en annan jobbar hela veckan. jag får gå på en massa panodil, nässpray, halstabletter mm!! bara vi hinner krya till oss innan vi drar. jobbigt att vara för täpter i näsan i värmen. men där nere finns ju dunderkurer så i värsta fall kommer det lösa sig! jag ska börja med att kika in i hälsobutiken imorn å kolla vad dem har att erbjuda.

 
:) :) :)

jag å lilla Sigrid igår :)

0-246e73584b7db3824c5442f21fa1af5b.png

Kolla varifrån!


sminkningen jag gjorde på Tola :)

här e resultatet på sminkningen jag fixa på Tola då hon skulle fotas. 1 session av 5 e klar....skitsnyggt blev det!!! :) gå gärna in å kika :)

http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=38705

lördag

har precis sett på robinson å jag e såååååå jäkla glad att det var hans som tog hem segern!!! :) :) den där jäkla jimmy kan ju stoppa upp statyetten i rumpan...... hehe :)

igår så var jag med marina, tobbe å sigrid. vi var hemma hos tobbes bror rickard, där även resten av bröderna var samlade; markus å fredrik. vi käkade å kollade på Let´s dance.

å tidigare idag var jag å marina i borås å kika lite. fick inhandlat en go dress att ha på mig under flygturen som sker om 10 dagar :) å sen blev det även en söt sommartunika. kort kommer imorn.
sen efter det kom mona å barnen på besök. vi har käkat god mat å bara haft mysigt här hemma. kollat på robinson mm...

urk, jag börjar bli täpter i näsan min...typiskt nu innan man ska iväg. även markus börjar känna av det!! men, vi ska allt köra på en dunderkur så vi blir krya innan vi drar. :) får ju defenetivt ta det lugnt på dansen i veckan som kommer.

hinner inte skriva mer idag, men hörs mer imorn...

jag å majsan

igår kväll...



vi satt å vid soffan, å då ska maja alltid sitta jämte soffbordet å ha koll på oss. hon vill alltid veta vad vi gör å vart vi e!! :) hon e våran lilla svans.... :) hihi

sista arbetsdagen imorn...

sen e det helg!!! :)
imorn ska jag kika förbi hos marina, sigrid å tobben på lite myskväll framför Let´s dance. markus ska jobba å sen ska han direkt till innebandyn i fritsla där dem har hemmamatch.
sen på lördag kommer mona med barnen på besök. vi ska ha en mysig hemmakväll framför robinson-finalen :) under dagen på lördagen ska jag nog in en sväng till borås. kom på här innan idag att jag behöver nåt gott att ha på mig under flygresan. så ska kika efter en plyschdress/sametsdress (vet inte hur det stavar men ni fattar nog vad jag menar :) ). å sen ska jag försöka hålla mig ifrån shoppingen nu innan vi drar. :) endast sånt som vi behöver till resan ska inhandlas!!
sen på söndag ska vi nog umgås med grannarna om jag fattat det rätt. får kika närmare på det imorn. på söndag firar jag å markus 2 år tillsammans!! känns så lite när man tänker efter. känns som vi vart ihop i minst 5 år. vi ska fira våra 2 år i Thailand. vad det nu blir, får vi se när vi kommer ner... :)

tidigare ikväll var jag iväg å dansa igen, såå kul med dans!! :) längtar redan tills på tisdag då det åter e dansklasser på schemat :)


lite nytt å fräscht

   
   
  

hade passat utmärkt i min klädkammare :)

onsdagen gjord

riktigt nice!! :)
nu e det snart helg igen....veckorna bara springer iväg.

här har det oxå snöat å blåst hela dagen som det verkar ha gjort i resten av sverige....herregud vad snö!! det jobbiga e att det e blötsnö, så hoppas inte det blir minusgrader på detta för då kommer det bli riktigt halt ute.

maja var rolig innan när markus öppna balkongdörren för henne. hon brukar nämligen stå vid dörren å gnälla för att visa att hon vill ut, så han öppna å maja skuttade ut som vanligt. nu var det bara det att det var ju en massa snö ända in vid dörrn så så fort hon kände snön under tassarna blev hon chockad å hoppa in lika fort igen. hon gillar inte å gå på snö nämligen......hehe :) sötis!! jag får ta å köpa vinterkängor till henne :)

snart börjar "robinson" som jag inte får missa...mycket spännande!!! å innan det börjar ska jag ladda upp med en massa stearinljus å mysa ner under en filt :)
hörs imorn!

natti

nu suger det i min lilla mage igen, så en apelsin ska jag ta å slänga i mig lite snabbt sen e det natti för min del :)
sov gott alla!!

tisdag

idag e det exakt 2 veckor kvar tills vi ska åka :) vid den här tiden om 2 veckor sitter vi på planet.... eller vänta nu...nä, jag ljög! vi sitter i helsingfors flygplats å ska snart slänga oss in i nästa plan :) då sitter vi förmodligen å dricker varsinn öl!!! :)

nu har jag duschat å ätit kvälle, efter att ha vart iväg å dansat i 2 1/2 timme. alltså 2 pass på raken. det känns sååå bra!!! det e ju sååå fruktansvärt kul att dansa så jag har verkligen saknat detta. :)

tidigare idag på min lunch så åkte jag förbi på en fika hos marina å lilla sigrid, sååå söt. hon bara växer å växer, å nu kan man nästan prata med henne så hon förstår.... :)

nu sitter jag å kollar på "so you think you can dance", ännu mera dans. a, inte för min del dock :)

hörs mer imorn...

spårlöst

e det nån mer som gråter floder när man tittar på "spårlöst"?? tänk vilken känsla att äntligen få träffa sin biologiska mamma/pappa. alla frågor man har ställt sig i så många år; varför? hur ser mamma/pappa ut? e jag lik? hur har dem det ställt? vad gör dem idag? tänker dem på mig? har dem glömt mig? vill dem träffa mig?......etc.....
jag älskar programmet å jag tycker det e kul att som nu TV 4 har ett sånt här program som hjälper dessa människor att söka efter deras biologiska som ibland kan vara en omöjlighet.
min syster michaela var med för 9 år sedan när programmet sändes i TV 3.... då hon sökte efter hennes biologiska pappa. som våran mamma en gång i tiden träffa i spanien på sin semesterresa å blev kär vid första ögonkastet. han ville ju gifta sig med mamma å hela bunten men då blev mamma skraj å tacka för sig... a kortfattat men på ett ung. så gick det till. då kan jag säga att jag grät floder å lite till när min systers pappa kom in i studion å hon fick träffa honom för första gången :)


har vart duktig!!!

:)
jag e så glad att jag tog mig till gymmet idag. brukar vara slapp där när det gäller att träna själv, när man inte har bokat nått pass eller så.... men I did it!!! gött e det efteråt. imorn väntar 2 danspass på raken, det ska bli sjukt kul, men det kommer vara jävulskt jobbigt, då jag inte har dansat på nästan 1 år.... a, en rejäl träningsverk väntas ju det vet man.... :) men det ska bli kul som sagt!

nu e det "Guldbaggen 2010" som gäller...

2010-01-25

0-650681c1ebaeb417af2ca12c33e3fbf4.png

Kolla varifrån!


måndag

ny vecka, å en vecka närmare resan :) tjohoo!!!! :)

har varit på jobbet en sväng, nu e jag hemma på lunch, sen e det åter till jobbet.
sen efter det måste jag palla mig till gymmet. det slank ner en semla tidigare idag å det fick jag lite ångest för.

ska ju inte äta sån skit nu på vardagarna, fy mig... vill ju se lite fräsch ut på beachen :)

nu en kaffe...
hörs senare ikväll!!


söndag

tidigare idag kom vi hem från mona å dem, vi sov över där. vi hade en lugn å mysig kväll.
så fort vi kom hem storstädade jag lyan, skönt när det e gjort. efter det blev det en dusch. sen förberede jag för att tola skulle komma. hon ville att jag skulle sminka henne inför en fotning. så jag duka fram allt mitt smink, så det bara var att sätta igång när hon kom. hon var hos mig lite efter 13, då började vi med en kaffe. sen satte jag igång att sminka henne. hon skulle ha sotiga ögon å röda läppar. det blev jättebra!!! :) resultatet får ni se när fotnigen e klar. ska bli kul att få se resultatet.

jag å markus har precis käkat å kollat på film, "sommar med göran" blev det.

nu ska jag hänga upp lite tvätt som har legat klar i maskinen alldeles för länge nu, sen blir det en kaffe.
hörs!!


har fortfarande ont...

....i huvet. jag får helt enkelt gå på alvedon idag me...:)

annars e det bättre idag, började morgonen med omelett, fil å flingor å en kopp te.
sen åkte jag å markus å gjorde lite ärenden, nu e vi åter hemma. han ska åka snart. han har innebandymatch i sandared så han e åter hemma vid 18.30. då ska vi åka med det samma hem till mona med familj. käka lite å bara ha det gott. orkar inte mycket mer idag...medans han e iväg på match tänkte jag storstädat, men jag skjuter på det tills imorn :) kommer ligga i soffan å vila.

hörs kanske lite senare...

jag å maja

0-5e0712d877845953cf0f3a75218bf644.png

Kolla varifrån!

nu ligger jag å Maja i sängen å ska sova....jag ska försöka iaf, Maja har ju tatt upp hela min sida...lillskiten! :)


fredag

idag e jag som sagt bakis.... har legat i soffan å bara försökt överleva dagen...
markus mamma å syster kika förbi på lite te här för en stund sedan. å nu e jag åter i soffan. ska luta mig tillbaka å bara slappa. det blir helt enkelt en bakis dag= att inte göra nånting! :)

hörs mer imorn när jag förmodligen e lite piggare...

torsdag

igår jobbade jag hela dagen. på lunchen var jag hemma å packade väskan, för sen efter jobbet drog jag till borås å hälsade på malin :)
det var en evighetsen sen sist....så nu var det verkligen på tiden!!! :) så vi korkade upp vinet, å gjorde i ordning oss. lottie å charlotta var oxå med. mycket trevligt hade vi!!! :) vi drog till vinchi, å sen när det stängde tacka lottie å charlotta för sig men jag å malin drog vidare till X&Y å dansa av oss det sista fläsket :) hehe
sen somna jag å malin gott....

dess värre var det på morgonen, fy fan....!!! den tanken dyker alltid upp å för stunden tror man verkligen på den...."jag ska aldrig mera dricka" varför säger man så till sig själv? man vet ju mycket väl att det inte var sista gången....hehe :)

jaja....

gårdagens...

-583fa91a475c09815fc55349889a67a.png

Kolla varifrån!


onsdag

idag har jag jobbat... men nu e jag back at home. :)
så nu ska jag å älsklingen kolla på wallander "dödsängeln"

sen blir det hanboll, "sverige-polen". nu får vi hoppas dem tar hem detta den här gången. och efter det blir det "so you think you can dance" :) 

see ya!!  

tisdag

idag e det exakt 3 veckor kvar tills jag å älsklingen drar till thailand :) förlåt mitt tjat om detta, men kan inte låta bli. jag längtar sååå!! :) å då räknar man verkligen ner dagarna....

har precis ätit lite kvälle efter ett hårt spinningpass. men som jag har sagt tidigare så e det sååå skönt efteråt. idag kände jag inte alls för det men e glad att jag tog mig dit. :)

nu börjar EM i handboll. ska luta mig tillbaka å kika på detta nu, "sverige-slovenien", men hörs mer imorn.
ciao!

the evning...

a, nu har jag kommit hem efter jobbet å lite handling... har hunnit med att käka kvälle. å e sååå mätt!! men har även laddat med en stor fruktsallad som oxå ska ner, men jag måste pausa lite. så jag passar på att slänga in ett litet inlägg.
imorn börjar jag 08.30...urk vad tidigt. var längesen nu man började jobba så tidigt...hehe :) men det ska nog gå det me. får tänka att man snart ska åka till värmen :) ljuvligt!!!!

vi hörs igen efter spinnigpasset imorn :)

dagens.....

5b0a2752de5a68578a17f42fddfe5624.png

Kolla varifrån!


måndag,

alltså en ny vecka.... :)

har jobbat en sväng nu på förmiddagen. nu e jag hemma igen, ska fixa lite käk här strax. idag blir det min å markus favvo rätt. panerad rödspätta med potatismos...mumma!!

sen ska jag åter till jobbet.

kanske ska dra te med en.......

......minilaptop nu inför resan. kan va gott att ha med en. kan uppdatera bloggen lättare, med kort å så....:) kan slappa med en film på stranden eller nåt...a nä, ska nog inte ha med datorn till stranden direkt. men man har mycket nytta av sin lilla dator.
har funderat på den här!

söndag

snart 3 veckor kvar tills vi drar.....:) :) :)

idag har det vart hyffsat lugnt. mona å barnen kika förbi en sväng på lite fika, å hon kika i min klädhög å hon fann en hel del plagg som hon ville ha med sig hem. 2 kassar blev det :)
sen åkte jag med till michan där dem e i full gång med hus renoveringen. jag hjälpte till att slipa väggarna i vardagsrummet, sen blev det en fika. efter det tog jag med barnen hem till mig en sväng, där det finns lite mer att pyssla med för deras del.

nu har jag precis käkat, mätt å belåten! snart blir det en kaffe med pia, men först ska jag få vikt lite kläder som jag fick tvättat igår.

see ya!

det ska bort....

7ab293b6d52c45dd41fbd2671b68ee3e.png

Kolla varifrån!

högen med kläder som ska bort. :)


äntligen...

0-27bdab64db8c67000c99058edd402e6a.png

Kolla varifrån!

det e en klar förbättring. Syns inte så tydligt på kortet. Men jag lovar att högarna i hyllorna e mycket mindre å inte lika höga längre. Känns sååå skönt att jag fått gjort detta.... :)


min klädkammare

18a9586b4f0e1131854860f7911a9e54.png

Kolla varifrån!

ja ni ser ju hur det ser ut.....:)


16 januari

godmorgon gott folk!!!! :)
sitter i min morgonrock å tar mig en kaffe å avnjuter morgonen med inget stress.... det väntar jag med till lite senare då det e mycket att fixa med...:) ni måste tro att jag bor i min morgonrock hehe...a, typ. när jag e hemma iaf :)

sitter å kollar på "so you think you can dance" nu på 5:an. ååååhhhh vad jag vill dansa nu. vill oxå lära mig pardans, finns ju så otroligt många häftiga stilar, å det ser så fruktansvärt roligt ut!!!! men om nästan 1 vecka börjar dansen som jag brukar gå på. nu för tiden blir det inte så mycket å inte så många olika stilar som jag dansade förr men det e roligt att hålla igång lite iaf :) såååå jäkla kul att stå på scen, love it!!!!

en av grejerna jag ska försöka ta tag i idag e att rensa i min klädkammare. nu måste jag ta mig i kragen att slänga sånt jag fortfarande tycker om men som jag längre inte använder på grund av att man handlar nytt hela tiden å högarna å röran i klädkammarn som blir på grund av att man har för mycket helt enkelt så måste jag ta å slänga dem äldre plaggen!!! det e sååå fruktansvärt svårt bara. skulle behöva nån som gjorde det åt mig, så jag slipper stå där å ha beslutsångest! typ dem här tankarna flyger runt i mitt huvud: "kan vara bra att ha..... "i fall att..... "kan ju bli inne igen, kul å ha kvar sitt gamla orginal då....... a, ni fattar... e det vi tjejer som e så jobbiga?? det handlar ju egentligen bara om ett par sketna kläder! :) haha....



en återblick på 2009

a, det fanns ett par rejält goa stunder under 2009...



jag å markus leker på lekplatsen med syrrans ungar....jättekul å gunga ju!! :)

vi firade tommy som fyllde 30 år

fick komma iväg på en tur med islandshästar i berghem :)

min första användning med dem nya vårskorna :)

vi flyttade...

ett besök på universeum

mina nya sommarsandaletter

jag å markus var på långweekend i malmö å i......


.....köpenhamn

njöt vid klipporna i varberg på valborg med lite grill å fest


på fisketur i överlida, en vacker sommardag

en tysklandstripp, det vill säga sprit å öl handling

den årliga dansuppvisningen


min å marinas 25-årsfest :)


min å markus tripp till strömstad

mammas överraskningsfest, lite chockad!!! :) hihi

skaffar ny mobil

jag börjar make-up skolan

mitt opererade finger som har blivit infekterat

jag å mona firar våra 25 år i livet :)


mona å hanna hade sin 25-årsfest

vi renoverade salongen

skoj å ploj (fotbollstunering)

sigrid kom till världen :)

jag hade firmafest, då vi körde gokart, där jag kom 3:a :)

vi klädde våran första riktiga julgran där vi fick hjälp utav våran söta granne Engla :)

sen vart det julafton å nyår men dem korten såg ni nyligen så dem skippar jag att lägga upp....
en härlig återblick, myket man hinner med ändå. å härligt med våra årstider vi har. alla 4 har sin charm :)


äntligen helg

:) tjohoo!!
har jobbat, handlat, hämtat paket, förberett maten som vi ska bjuda grannarna på imorn :) så nu e jag helt slut... ska iväg om en sväng. då ska jag kika på markus som har hemmamatch idag i innebandyn. kommer komma hem efter 21.00 å då e det soffan som gäller!! :)

imorn som sagt ska vi umgås med grannarna, filmkväll tror jag. go mat iaf hehe :)
annars imorn blir det storstädning å en massa tvättning.... en lugn helg! skönt...


tränat

hurtigt av mig... :) var en sväng på gymmet innan. helt mör i kroppen nu, göttans! :)

annars händer det inte så mycket, har ätit kvälle, å nu slappar jag bara framför TV:n. en lugn å skön kväll.
fick hem tidningen "glamour" idag me, så den ska jag bläddra igenom sen, men det ska jag göra när jag krypit ner i sängen innan lampan släcks.... :) 
 
ha det...ciao!

ut å få lite....

.....luft.
om nån timme kommer marina å sigrid förbi, vi ska ut å gå en sväng. underbart väder e det ute, blå himmel å sol. vet ej hur många minusgrader det e men hoppas det inte e för kallt.
sen blir det en kaffe hemma hos oss. :)

sen ska jag jobba en sväng i eftermiddag. sen var denna dagen slut. en jobbdag imorn sen helg :) det går undan!!! :)

firat...

lilla söta marina idag. vi kom precis hem från kalaset. å nöjd blev hon med presenterna hon fick :)
å söta lilla sigrid som både jag å markus pussa ihjäl...:) a, nästan iaf. man kan ju inte låta bli att gosa med henne.... :)

fick reda på att hon ska döpas 7 februari. så nu ska jag surfa runt efter nåt roligt vi kan ge henne.

hörs mer imorn, måste leka med maja en sväng, så rastlös nu....hon springer runt som en tok å vill leka. stackarn....
ciao!

GRATTIS!!!

grattis gumman på 26-årsdagen!! ursch vad gammalt det låter, snart e det min tur att fylla 26 eller a, om 7 månader typ hehe :) ett stort grattis marina.




13-01-2010




spunnit

jag då har vart hurtig ikväll... :) helt slut efteråt. det var hårt. särskilt nu när jag inte var på passet förra veckan.
nu e jag åter i min morgonrock, så underbart gott :) det e livet de!!!

har vart en lugn dag annars. redan onsdag imorn, veckan går fort. imorn fyller min goa vän marina 26 år. så efter jobbet imorn ska vi hem till henne å fira lite. köpte present till henne idag, får hoppas hon blir nöjd! :)

hörs mer imorn, ciao!

tisdag

sovmorgon....härligt!! sitter fortfarande i min morgonrock å myser :)
jag ska jobba en sväng i eftermiddag, å innan dess orkar jag inte göra nånting. ska bara vara....

sen efter jobbet ska jag på spinning, å det ska bli riktigt gott. blev aldrig nåt förra veckan då jag var utan bil, å skulle åka å hämta den efter att den har varit inlämnad å fått bytt sin bakruta. så idag får jag ta igen förra veckans pass :) hehe

hörs mer ikväll

måndag

en ny vecka...
imorn e det 4 veckor kvar exakt tills vi drar iväg. längtar stoll!!! :)

idag har jag varit ledig, har vart skönt. jag å markus har varit iväg å tatt våra sprutor. gick smidigt undan. jag ska ta en andra om 3 veckor. sen e jag fit for fight!! :)
jag tittar förbrilt på bilder på olika öar i thailand. på fina stränder, upplevelser mm.... gör det inte lättare för en, man längtar ju bara ännu mer. det blir att vi kommer att besöka en del ställen jag redan har besökt. men det e ställen jag gärna besöker igen, för det e så vackert. å det e ställen jag absolut tycker markus ska se. sen kommer vi åka till en massa andra öar å ut på olika dagstripper. a, härligt ska det bli!

malin messa mig tidigare idag å fråga om inte jag ville med henne på en promenad på kvällen. jag banga inte, å det var riktigt skönt att få komma ut en sväng. jag pälsa på mig rejält, frös endast om ansiktet. :)

har även idag beställt en till flightbag, bra att packa ner sin backpackingväska i, eftersom det e så mycket remmar mm på väskorna å kan lätt fastna på banden. + att det e lätt för ficktjuvarna att få tag på saker när man använder sig av en sån väska. så ett bra tips att skaffa er en sån om ni ska ut å resa med en backpackingväska på ryggen. här beställde jag min:
http://www.haglofs.se


helt död

shit idag har man inte gjort mycket... grejat mest hemma efter allt folk som har vart här. man får städa om å plocka i ordning allt på nytt. men men, kul har vi haft. igår var vi 11 personer här hemma som käka lite å snacka skit... å så myste jag en massa med sigrid. hon e underbar den lilla!! :)

så nu här om en sväng hoppas jag på en film med markus. :) bara slappa i soffan!

imorn ska vi ta sprutor inför resan. markus har sin sista "twinrix" att ta å jag ska ta min sista hapatit A å min första hepatit B. sen ska vi nog vara safe under resans gång.
just nu e min vän emma där nere med pojkvän. dem landa i bankok idag. ska messa henne imorn å kolla vart dem har åkt nånstans. dem hade nämligen inte bestämt det ännu vart dem skulle börja sin tripp i thailand. hoppas resan har gått bra!!

vi hörs mer imorn... tjing!

lördag

idag blir det lite tråkgöra... städa å tvätta. men sen efter det så ska vi kika lite på "skene kuppen", om det hinns med. en snabb sväng dit i så fall. mona å barnen kommer vara där å kika på "högvad", där daniel e med å spelar. efter det e klart, så ska dem hem till oss, sova över. så ikväll blir det lite käk å mys. marina å sigrid ska kika förbi me :) ska bli jättemysigt!!! :)
en fullspeckad dag! kul kul....


fredag

igår började vi dagen med lite träning. vi mötte upp marina å tobbe å lilla sigrid förstås :) vid parkskolan där tobbe hade fixat gympasalen. där mötte i varann i badminton, vi vann 2 matcher var.jag å marina var grymmast......:) hehe. eller kanske mer ivägen....? :)
men så jäkla kul det e med badminton!

sen vid 19 så åkte vi hem till jojjo å niklas på lite käk å mys med en massa skratt. som vanligt när vi ses..... då flödar fantasin!! :) hihi
väldigt trevligt var det. skulle haft ett bra kort på deras monsterkatt "stigge" som e som ett lejon i size. a, inte riktigt kanske men nästan :) han e iaf det dubbla av maja. jättesöt å snäller!!

Maja njuter i solen

1b960d267c0e31372c834b997502be79.png

Kolla varifrån!


blå himmel, sol å en massa snö!!!

6cda7e8836d42b140f1656d11731595d.png

Kolla varifrån!

gud så fint det e ute....:)


markus gosar

med lilla maja, å hon tycker det e sååå gott!!



dagens outfit





2 av mina favvo armband

GIZMO!!!!!!!!!!

tänder ett ljus för dig lilla söta rara gizmo....




mysigt!!




nu e det mys inne med tända ljus å gosiga kläder!! :)

målardags

sen efter markus skottat fram bilen, så drog jag till syrran där hon hade påbörjat takmålningen. jag åkte dit för att hjälpa henne med det. så nu sitter man med nackspärr hehe :) nästan iaf....
hall å köks taket målade vi.


anels stod utanför å skotta så fint :)

michan i högsta hugg

oj så mycket snö

så här mycket snö har vi inte haft här på minst 10 år!!! jag tycker det e så kul, framförallt för alla barnen. dem har inte kunnat ha ett bättre jullov!! :)

så idag fick grannen nytta av sin nya snöskyffel minsann :)
å vi med, eller a, markus fick det... :)




maja gick inte längre än så när hon gick ut på balkongen :) hon gillar inte att få snö under sin små tassar...

hon gick endast på möblerna

hon var mer nöjd när hon fick komma in igen :)

ännu mer mumsigt

som gärna får hoppa in i min klädkammare :)




får tillbaka

min bil idag.... efter en tråkig händelse. som tyvärr bara har blivit tråkigare... men men sånt e livet. alla kan inte vara perfekta!!!!!

man blir verkligen handikappad utan bil. nu var det endast över en dag som tur var. men ändå. man märker verkligen hur mycket man behöver sin lilla "bettan" hehe :)

imorn e man ju ledig, skönt med en dag så mitt i veckan. då ska vi till syrran med familj. ut å åka skridskor, grilla korv å mysa!! ska bli mycket trevligt!!! :)

mycket mumsigt

som jag vill ha i min klädkammare!!! :)

















imorn...

....ny vecka å då börjar dem hårda tagen när det gäller träningen å kosten... har slarvat riktigt mycket nu. ingen beach kropp här inte, å nu e det bara 5 veckor kvar tills vi åker. så nu ska det kämpas här!! :)

ska lägga mig i sängen å fortsätta läsa min bok, "våran lilla hemlighet". en sann berättelse.

hörs mer imorn.

grill å skridskoåkning vid ekelund

idag har vi vart ute vid ekelund å haft grilldag med marina å c/o... grabbarna testade sina skridskor. även marina hade på sina en sväng. :) solen sken, jättemysigt!!!! :)



marina svirar om

tobbe å bengt

markus svirar om


vivi å svante

marina åker som aldrig förr :)

markus drar iväg

söta marina


det e verkligen sååå mysigt att komma ut så här. det skulle man göra oftare!! :)

det värsta med det hela e att man börjar frysa så fort om händer å fötter, så när jag kom hem så slängde jag mina fötter i ett gott fotbad :) varmt å härligt!!

en hemmakväll hos oss

:)
igår hade vi besök av marina, tobbe å lilla sigrid. jättetrevligt var det. det blev tacokväll å poker efter det. markus tog hem segern :)


tobbe å söta sigrid

markus nattar henne :)


gott nytt år alla!!!

:)

nu e jag äntligen lite ledig så jag har tid för min blogg... :)

på nyårsafton var vi i andreas mammas hus å firade den stora dagen. det var jag, markus, andreas, johanna, sofia å henrik. riktigt trevligt hade vi. fick oss ett par goa skratt. :) här kommer lite bilder från kvällen...


min outfit

frisyren

förrätten: räksoppa med vitlöksbröd

min markus

andreas med dem stora raketerna

vi tjejer lagade maten å killarna fick i uppgift att ta hand om disken :) bra uppdelat tyckte vi!


den fina brasan som gick för fulla muggar... :)

huvudrätten: kycklingfilé fylld med fetaost, philadelfia med dill å örtsmak å kantareller, med bacon omlindat. klyftpotatis å kantarellsås.

jag nästan lika lång som raketerna :)

här sitter vi å myser framför brasan

efterätten: färska frukter uppvärmda i ugn med vit chokladsås å vaniljglass


här står vi å laddar inför fyrverkeriet


tyvärr slutade det olyckligt med dessa fyrverkerier, en raketpinne tog rätt på min bakruta å krossa hela rutan :( tråkigt värre, men sånt händer. ska ringa försäkringsbolaget imorn å se vad detta kommer att kosta oss...
annars var det en lugn å trevlig kväll. en perfekt nyår i min smak!!! :)

sorry

igen.... :)

har verkligen inte haft tid till att sitta vid datorn nu dessa dagar... :(
men imorn ska jag berätta om nyårsfirandet + slänga in lite kort.

ikväll får vi besök utav marina, tobbe å lilla sigrid. ska bli sååå mysigt å kul!!

hörs mer imorn... puss

RSS 2.0