Fullt ös som sagt....:)

imag0472 (MMS)

Fullt ös som sagt....:)


Fest fest....

imag0465 (MMS)

Fest fest....


Nu e jag här på Överlida hotell å här e de...

imag0462 (MMS)

Nu e jag här på Överlida hotell å här e det fullt ös!!.... :) tjohoo


Lilla underbaraste sötaste Sigrid öppnade ...

imag0460 (MMS)

Lilla underbaraste sötaste Sigrid öppnade glatt presenterna jag kom med idag :) hon förstod precis hur det gick till... :) å nöjd blev hon.


känns som fredag....

men icke sa nicke... :(
en dag imorn me, sen så e det lite ledigt från jobbet.

vet inte ännu hur det blir i helgen. kanske blir utgång i Varberg imorn eller på lördag. vi får se, vi får se... det jag vet klart e att jag måste till systemet å fylla upp mitt lager... :) alltid nåt. hehe

imorn ska vi till volvo här i Kinna me, å kika på en bil. får se om det blir nåt. hade inte vart fel...

annars blir det en lugn å skön kväll här hemma, markus kommer snart hem me från jobbet.

hörs en sväng imorn.

fotoalbum

nu har jag börjat på på vårat thailands album :) men nu har mina klisterlappar till korten tagit slut så jag får ta å köpa mer imorn. men kul e det å fint kommer det att bli när det e klart! :) då ska jag ta lite bilder så ni får se!! :)

ska snart lägga mig. imorn e jag ledig under förmiddagen så då ska jag besöka marina å lilla sigrid. ska fira sigrid lite som har fyllt ett 1/2 år i tisdags :)

natti på er alla!

dissar!!!!!

åhh vad jag blir trött!!

varför kör inte folk efter sin egen stil.... nä, nu ska det vara så, så då måste jag oxå ha det!! det jag talar om e den nya/populära PH-frillan.
så nu här i lilla Kinna så ser man grabbarna, speciellt dem som går i gymnasiet i ett par chinos, skjorta, fejkglasögon, å den nya PH-frillan..... å den ena ska vara coolare än den andra. å när nånting sånt som den här grejen slår över så som den har gjort dissar jag det med en gång!!! då tröttnar jag. det blir ju inget speciellt längre. kul å gå runt å se ut som alla andra.... NOT!
jag säger bara:  -GET YOUR OWN STILE!!!!!

om ni inte fattar vilken frisyr jag menar så kommer det 2 bilder här.






En bättre bild på dagens....:)

imag0459 (MMS)

En bättre bild på dagens....:)


Nya vagabond fick jag hem på posten idag.....

imag0458 (MMS)

Nya vagabond fick jag hem på posten idag.... :)


onsdag

e hemma på lunch här nu, sen e det tillbaka till jobbet som gäller...
ringde till volvo i kinna nu me å kollade om bilen hade kommit ner från borås som vi ska kolla på. får se om det e nåt intressant. hoppas på detta så slipper man leta mer.... man blir ju bara knäpp till slut på allt letande. :)

vad händer på valborg?? har knappt hunnit fundera på att det e nu i helgen. det brukar vara Varberg som gäller, men har inte pratat med nån ännu...så vi får se. e lite sugen faktiskt!! :)

see ya later!!

dagens outfit

här får ni se en av mina nya strumpebyxor :)





jag diggar dem rejält!!! :)

Mina nya ridbyxor.... :)

imag0451 (MMS)

Mina nya ridbyxor.... :)


nu har snart....

...tisdagen gått den me, skönt att det rullar på.
imorn börjar jag jobba 10 så lite sovmorgon får jag allt :)

nu ikväll har jag vart iväg å dansat... mycket att nöta in nu så det sitter som en smäck! på tisdag ska vi öva på scen, å då måste allt verkligen sitta. å utan speglar framför sig me, det e skillnad. mer än vad man tror.... ska öva, öva å öva så man kan det utan å innan om nån skulle väcka mig på natten, å då ska jag kunna det!!!
vi fick våra kläder idag me, ska fixa lite med min väst till cabaré numret, å så måste jag fixa en ny kofta till den moderna dansen. men annars blev allting bra. :)

hörs mer imorn, ska fixa här lite nu innan sängen kallar... :) 

en snabbis

sitter vid markus dator men den dör snart. å jag orkar inte hämta laddarn....

har jobbat idag, å efter det så åkte jag å marina en tripp till ullared å shoppa loss lite behövligheter till hemmet. å present till sigrid fick jag fixat med. hon fyller ju ett 1/2 år imorn.

får skriva mer imorn efter jobbet... natti

Här har vi planterat 2 st vinbärsbuskar å ...

imag0450 (MMS)

Här har vi planterat 2 st vinbärsbuskar å 2 st blåbärsbuskar. Ska bli gott å få äta av dem nästa år när det har tatt sig. :)


Maja njuter av det härliga vårvädret, meda...

imag0449 (MMS)

Maja njuter av det härliga vårvädret, medans vi å grannarna fixar ute i trädgården :)


Kristianstad

nu e jag hemkommen från Kristianstad, där jag har varit på en fotning med Tola hos NEMO. :) det har varit jättekul. å Nemo e sååå duktig. å jag me förstås, båda måste ju jobba för att det ska bli bra. jag gör mitt framför kameran å Nemo gör sitt bakom kameran :) hehe... nu fick jag allt till det va!?! :)
a, det kommer bli så bra tror jag när bilderna e klara. Nemo e sååå duktig på redigering.

ska ta mig en lång dusch nu, e behövligt kan jag säga. en massa kladd till smink i fejjan, å varm om fötterna efter att ha kört 54 mil sammanlagt. så john blund kommer hitta till mig snabbt efter duschen å det ska bli riktigt gott.
ska sova ut, å sen ska vi ha en heldag med grannarna imorn om jag inte har fattat fel :) ska i så fall bli jättemysigt. å jag hoppas på toppen väder som det har varit idag. fast idag har man inte vart ute i en enda sekund å kunnat uttnyttjat det hela tyvärr men det har det varit värt :)
så imorn tror jag att vixa ska fixa hem lite vinbärsbuskar som vi ska plantera på våran baksida. å kanske fixa hem bräder om det e öppet nånstans så vi kan börja fixa med vårat staket :)

a, gott folk....nu duschen sen sängen. hörs mer imorn.... natti natti.

packat

ja, då har man packat klart inför morgondagen..... tror jag iaf :) alltid nåt man kommer på att man skulle haft med sig när man väl e på plats å ska fixa i ordning sig.

har inte ätit nåt ännu, å fredag å allt...då vill man ju ha nåt mumsigt!!! å inget gott hemma.... suck! ska ringa markus å kolla om inte han kan stanna om Q8 på vägen hem å handla nåt gott gott till en kvällsfilm :)

kort skulle jag visat på strumpbyxorna jag köpt, men har packat med 2 av dem så ska fixa det imorn istället om jag inte kommer hem allt för sent.

ha en go kväll!!!

nu märkte jag att mitt förra inlägg inte blivit upplagt....typiskt!!! men men, lite kortfattat om fredagen...
jag har varit å jobbat som vanligt å efter det var jag förbi lindex å köpte mig 3 par strumpbyxor, ett par till fotningen, ett par till dansuppvisningen, ett par till vardags, fest....mm. :) kort kommer som sagt.
annars har jag städat lite å fixat här hemma. men nu e jag allt hungrig så det får räcka så här. :)

äntligen snart helg igen...

aldrig fel det!!! :)

i helgen ska jag fotas!!!! :) tjohoo, ska bli sååååå kul!! har några teman färdiga som jag hoppas blir som jag tänkt.
så jag å Tola åker ner till Kristianstad tidigt på lördag å e åter hemma lördag kväll. å vi har alltid så skoj ihop jag å Tola så det ska bli jättekul!! våran bilfärd kommer vara fylld med roliga historier å annan skitsnack! :) samma dåliga humor har vi båda två me så det e alltid gött!! = vi förstår varann väldigt bra!!! :) hehe

jag å markus letar bil i fulla drag me, det e så jäkla svårt å välja på vilket märke först å främst man e sugen på. och modell givetvis.... får beslutsångest!!
vill hitta en NU!!!

imorn e det jobb som gäller, sen efter det vet jag inte ännu. markus har premiärmatch så han e iväg under kvällen. för min del kommer det iaf bli en lugn kväll, packa inför fototrippen å ladda.

hörs mer soon! ps. än så länge funkar nätet som det ska..så hoppas på att det e reko imorn me.

Dagens outfit

imag0447 (MMS)

Dagens outfit


Hej gott folk! Nu e jag sååå trött på vår...

imag0445 (MMS)

Hej gott folk! Nu e jag sååå trött på vårat Internet, det funkar inte.... så imorn kommer en tekniker hit å ska kolla på detta. Så hoppas innerligt att denna person ska fixa detta. Annars har det varit jobb idag. Men var ledig under förmiddagen så då besökte jag marina å Sigrid. Dem bjöd på ,marängtårta :) mums mums! Nu ligger jag i soffan nyduschad å inrullad i min morgonrock å kikar på Tv. Hur gott som helst :) Hörs mer imorn...


Dagens outfit

imag0444 (MMS)

Dagens outfit


Idag på jobbet, blev jag glatt överraskad ...

Idag på jobbet, blev jag glatt överraskad när min gamla kompis Angelica dök upp. Hon bor i Lund numera så henne får man inte se ofta. Å för 3 veckor sedan fick hon å hennes man, Pontus en liten Ludvig :) sååå liten å söt. Vi bestämde att vi skulle ses senare på dan å ta en promenad Det var mycket trevligt att få träffa Angelica igen. :) å självklart lilla Ludvig :) Det e konstigt, men med vissa kompisar som man inte pratar med så ofta, på grund av olika orsaker så känns det ändå som man pratade igår med dem. Det e härligt tycker jag! :) Nu har jag skrivkramp, sitter å trycker från mobilen nämligen.... Hörs mer imorn. Hoppas på att nätet funkar då på datorn. Det har börjat krångla idag igen....:( suck!


slapp

vilken härlig kväll det blev, blå himmel å sol.... skulle vart gott med en kvällspromenad men orkar nog inte ta mig ut..... Fasiken vad lat jag e!!!! måste skärpa mig.
men ska nog ta mig en dusch istället å lägga mig i soffan å bara slappa. kika på en film... :)
jag har ju vart duktig idag å storstädat å röjt bland 2 flyttlådor idag som har stått inne i gästrummet sen vi flyttade in så det var dags nu att ta tag i dem :) hehe

vi hörs mer imorn gott folk!

söndag

idag har det än så länge vart väldigt lugnt... jag har storstädat å röjt lite...
skönt när det e gjort.

internet funkar som det ska nu för min del iaf, med vårat 3:e modem. men inte för markus del, där e det värre än förr.
så nu surfar jag runt å letar bilar.....å mer beslutsångest får jag för vad man e sugen på att skaffa för någon. men det bästa e nog att åka runt lite mer å kika, provköra mm....

nu ska det fixas lunch... hörs mer senare...

öströö fårfarm

idag har jag, syrran, adam å oliver vart på en tur till öströö fårfarm. :) riktigt mysigt har det vart. synd bara att det var kallare idag å mulet. men det gick. vi hade klätt oss varmt. efter vi hade sett alla lammen med sina mammor satte vi oss på en filt å fika :)
när vi var inne å kika på lammen fick vi även se när ett får födde, 2 lammungar kom ut :) sååå sött!!


ja, det var några får å lamm å se på... :)





nu e jag hemkommen här, å ska fräscha till mig. ska snart åka till marina å C/O :)
på lite käk å spel... ska bli jättetrevligt!!

hörs mer imorn

en härlig vecka, men ändå goare med helg :)

ikväll har vi vart hos syrran å firat henne.... hon fyller hela 37 år på söndag.... :)
mycket god mat å mysigt har det vart.

imorn ska jag me syrran å adam till nån fårgård utanför Varberg. vet inte vad stället heter.... :) ska bli mysigt iaf.

sen på kvällen blir det grill hemma hos marina, tobbe å sigrid :)

tidigare idag var vi runt lite å kikade på bilar. ska ju så småningom köpa en. vad för nån vet vi fortfarande inte. så då e det bra å ta sig ett kik. ska in här nu å surfa runt lite på blocket å runt bland olika bilfirmer. får passa på nu när nätet vill fungera här hemma. :)

hörs mer imorn, om nätet funkar förstås... ciao!

Dagens outfit

imag0436 (MMS)

Dagens outfit


här ska man skriva nåt ja......:)

ja nu så e jag inne på nätet genom min dator....wow! det e ju knappt så att man kan tro det att jag verkligen kan vara inne på nätet. inte varje dag det händer, men nån gång ibland så funkar det så här sent på kvällarna efter att datorn har behövt vara igång i ett par timmar först.... det e ju så tråkigt detta!!! man e verkligen behov av nätet idag. det e mycket man gör genom nätet har jag nu kommit på efter att inte kunna använda det.

denna veckan har varit hyffsad lugn. väldigt mycket sommar känslor har man fått tack vare det underbara vädret :)
har suttit väldigt mycket på våran härliga balkong där vi har sol hela dagen :)

markus jobbar dygn, så jag e själv hemma. tänkte kikat på en film här i sovrummet, men "bröllopsfotografen" funkade inte som den skulle så det sket sig.
så nu fåt john blund komma istället. lika bra det. så e man pigger till imorn. :)

imorn ska jag å markus kika lite på bilar... min gamla "bettan" ska bytas ut till en fräschare "bettan". vad för modell vi e sugna på vet vi inte riktigt ännu. vi får se....det ger sig! :)

natti natti gott folk!

Internet funkar inte hemma tyvärr så blogg...

imag0435 (MMS)

Internet funkar inte hemma tyvärr så bloggen blir tyvärr drabbad. Fasiken det e så frustrerande detta!!! Blir så trött...


Årets första nyckelpiga fick vi se när vi ...

imag0431 (MMS)

Årets första nyckelpiga fick vi se när vi greja ute i trädgården i tisdags. :)


en riktigt härlig dag

idag har vi allt grejat här.... :) både jag å markus har varit lediga idag. så idag tog vi tag i att rensa i våra land, vi rensa bort all skit som inte ska vara där, å så grävde markus bort en del av våran häck som vi har på baksidan som gränsar mellan våran å grannarnas trädgård. vi ska istället sätta ett litet staket där. det kommer bli mycket finare :) kanske ska ha en grind me, så vi lättare tar oss till varann. :)

a nu när man har varit ute å gejat så längtar jag riktigt mycket nu att få planterat dit lite blommor å mina grönsaker som håller på att gro inomhus nu. men det e för tidigt ännu med sommarblommor, så får hålla mig i några veckor till :)

imorn börjar jag jobba först efter lunch, skönt med sovmorgon å en lugn förmiddag.


sommar!!

kanske inte enligt almenackan, men ute i solen e det banne i mig det!! :) det har varit sjukt varmt idag. på våran balkong har man knappt pallat å sitta!! men det gör man ändå, svettas gärna!! ska absolut inte klaga, helt underbart!!!!! :)

imorn e jag ledig! så det ska bli gott. ska vara ute hela dagen. ska rensa i landet å sola... :)

nu i eftermiddags var pia å engla på besök, å efter det åkte jag å besökte marina å sigrid som satt å njöt av värmen på deras altan. :)

ska käka kvälle nu, sen vänta in markus som e på träningen. sen hoppas jag på en film ikväll. vill se "the blind side" som jag fortfarande inte har fått se än. den ska ju vara så bra!!

go kväll!!

grillat

grillat lite hos syrran ikväll:)
mums fillibabba var det!! aldrig fel med lite grill en söndagskväll å få njuta av dem sista minutrarna av helgen :)

nu e jag hemkommen igen å funderar på att lägga mig i sängen å lösa lite korsord innan lampan släcks.... ok, nu lät jag riktigt gammal, men det e jag ej!! lovar :) men det e riktigt gott att få arbeta ut hjärnan till max innan man ska sova. hehe, arbeta å arbeta. beror på hur man ser på det hela vill säga :)

hörs mer imorn gott folk! natti


en härlig kväll

igår var det riktigt skoj.... :)
andreas blev glatt överraskad när han å pia kom till restaurangen å såg oss där.... hihi :)
bra jobbat där pia!! han fattade ingenting. så det blev en kul suprise!! :)
vi började kvällen inne på restaurang "stearin" som ligger på 3:e långgatan i Göteborg. sen drog vi vidare till "The Rover" som ligger på 2:a långgatan. ett jättemysigt ställe. en pub där dem hade en massa udda ölsorter som grabbarna testade för fullt!! :) sen for vi hemåt vid 23.30, för markus började jobba idag 09.00 å ska jobba dygn. så en lång dag väntar han. men han var nog inte så seg i morses iaf... skönt det!!

jag har idag först haft besök utav mamma som kom förbi på en förmiddagsfika, sen åkte jag å tvättade bilen, å åkte om blomsterjätten i Skene å köpte svarta lerkrukor till mina plantage....som växer å växer :) riktigt kul å lyckat!! :)
sen när jag kom hem fixa jag lite med det, planterade om lite å så. sen blev det lite lunch på det. har bott ute på balkongen idag, hur gött som helst ju!! :) nästan sommar....
efter middagen gick jag ut å kratta upp löven i trädgården, även grannarna var ute. å fixa lite.

nu ska jag bara slänga mig i soffan ute på balkongen, lösa lite korsord å njuta av solen :)

hörs mer imorn...

gissa vilka

7744a6ad70723ba1fe922f27b5706fcf.png

Kolla varifrån!

å här sitter vi....:) det e jag å Pia alltså om ni inte ser.....hehe :) blir lite mörka bilder här inne med mobilen tyvärr.


the rover...

2a06fd37a4b50d939f8fb6a46e7290ff.png

Kolla varifrån!

nu sitter vi på the Rover på 2:a långgatan å testar en massa ölsorter.... mycket trevligt! :)


en helbild...

6418cc538d4140460f84c1d5e62df5a1.png

Kolla varifrån!

 


kvällens outfit

1d1e3ffc65a6ceac1b475cca46c3627e.png

Kolla varifrån!

då vi ska till gbg å fira Andreas som fyllde 29 år igår. :)


en stor hög....

0-159e21f9d3bc92f9088d6cccb7e732.png

Kolla varifrån!

nu har jag fått hem thailandskorten :) en rejäl hög må jag säga :)
Nu ska jag bara köpa mig ett par fotoalbum så jag kan klistra å limma.... :) å skriva om våran resa.
Ikväll annars kommer Jojjo å Niklas förbi på lite Käk. Ska bli trevligt!
See ya!


sen tid...

....det e det som gäller för internet här.... suck!!

jaja, min huvudvärk vill inte försvinna...proppar i mig mer alvedon just nu än mat... inte bra. å näsan e det ett helsike me.
ska slagga snart å hoppas på en bättre dag imorn :) annars e det bara att lägga på en fasad å åka till jobbet...måste ju jobba!

sen imorn kväll kommer jojjo å niklas på besök. ska bli trevligt!!! :)
skönt med helg igen, denna veckan har ju gått jättefort! :) härligt!!

see ya!

åhhh wow

får passa på att skriva här på bloggen nu när internet vill fungera en stund här på kvällskvisten :) det e inte klokt detta när det gäller nätet, vilken piss!!
vi ska få hem ett nytt mordem, så jag hoppas att det hjälper nu.

det har inte hänt så mycket här i veckan.... jobbat har jag gjort. å igår efter jobbet åkte jag förbi lilla sigrid å myste lite. :) i morses åkte dem till skottland. första flygningen för sigrid, endast 5 månader gammal. inte illa. hoppas det gick bra för dem. ska skicka ett mess till marina imorn å höra hur det gick för dem :)

å så har jag gått å blivit förkyld, jag tror min syster yster mona har smittat mig i måndags när vi hade kalas här för markus. så nu e det dunderkurer som gäller. har haft sån jäkla huvudvärk idag, å det orkar jag inte med!

får se när vi hörs nästa gång, beroende på mitt internet. har ju min mobil, men då blir det inga större inlägg....
adios så länge!

Maja

-93c33ceaa311b6f0126d40043b98970.png

Kolla varifrån!

min älskade Maja har har rullat in i presentsnöret som e hennes favvoleksak :) så söt!


den nya hallpallen....:)

0-58fbce25ca853b0c6064b58fbfe25d24.png

Kolla varifrån!

resultatet på våran nya hallmöbel som jag målade vit. Det blev jättebra! :)


en bättre bild....:)

113521fd6f490a2e1175f113325ac0f1.png

Kolla varifrån!


påskhelgen

lite kortfattat om påskhelgen:.....

i fredags var vi som sagt tidigare hos min syster mona å familj. där även mache å malin var på besök. det var mycket trevligt!! satt uppe till 03.00 å spela spel å tjöta lite.... :)
vi sov över hos dem.
så på lördag morgon, det vill säga på påskafton började vi dagen med att fixa en skattkarta till oliver å leon. så jag å markus tog med dem på en skattjakt å medans vi leta å följde vägbeskrivningarna på kartan gömde mona äggen så det var fixat innan vi var framme vid mål. :) å så leta vi... dem tycker det e så kul å spännande.jag gjorde även det förra året till dem. :)
sen efter det åkte vi hemåt. nån timme senare kom markus pappa å syster på besök. vi laga lite mat å njöt av det fina vädret ute på våran balkong :)
sen på kvällen kom grannarna förbi på mat, å så spela vi kort. en lugn å mysig kväll. :)

påskdagen: = idag, då började jag dagen med en kaffe hos min andra syster michan. å så gav jag adam hans påskägg. :)
sen åkte jag å handla inför kalaset imorn då mamma å c/o kommer förbi å ska fira markus lite. sen när jag kom hem fick jag lackat min hallmöbel. så nu e den nog klar tror jag :) skönt!! å fin blev den. kort kommer imorn om nätet vill funka vill säga. ett under att jag sitter här nu å kan skriva från min dator... :) det har ju krånglat så dem sista veckorna... så det e därför det har blivit så lite skrivande å så lite bilder upplagda. tyvärr.....
i eftermiddags fick vi kikat förbi hos grannarna å överlämnade ett litet påskägg till lilla engla :) det godiset slank ner lätt som en plätt. hihi :)
å nu ikväll har jag å markus bara myst med 2 filmer, "sherlock holmes" å en "johan falk" film. å nu börjar mina ögon hänga, så snart blir det sängen.

vi får hoppas nätet funkar imorn en sväng, så hörs vi mer imorn.
natti natti


dagens outfit

2ac16e808b88ae4da292a654c6b10375.png

Kolla varifrån!

 


långfredag

en lllåååånnnggg dag alltså!! :)

idag kanske jag å mona kikar förbi torestorps ankrace...tänkte kamma hem första priset :) hehe
nä, har aldrig nån tur med sånt....

senare idag ska jag å markus bege oss till mona å familjen på lite käk å övernattning. ska bli mysigt!!

hitills idag har jag fått målat en vända till på våran nya hallmöbel. skulle ha städat idag me, men orkar inte ta tag i det så det får bli imorn istället. då har vi ändå inget för oss under dagen...

ska ta mig en dusch här nu å fräscha till mig lite, sen försöka komma på vad jag ska käka till lunch. tråkigt å fixa mat till sig själv. markus har fotbollsmatch i borås idag så han kommer inte hem förrän senare idag.

ha det så bra sålänge!!

markus data

nu sitter jag vid markus dator, för på min dator som e mitt emot markus vill inte nätet funka på....konstigt nog. trådlöst nätverk, å ändå funkar bara nätet genom markus dator..... vad fan e det som händer???? 1 april......hmmmm nåt som spökar kanske?!

har vart förbi hos sigrid idag å lekt lite som ni såg på bilderna nedan :) hon e sååå mysig å go den lilla lorten!! hihi :)
ska upp till jobbet om en 45 minuter å jobba lite, sen e det kalas som väntar. :) smörgåstårta blir det å det e ju underbart gott! :) mums fillibabba!

annars under påskhelgen så ska vi imorn besöka mona å familj, käka gott å sova över där.
på lördag har vi inget bokat ännu, hyffsat lugnt hoppas jag på.
söndagen kanske det blir kalas här, å även på måndag. då ska markus firas! :)
å på söndag kväll kanske det blir bio med marina å tobbe. ska kika lite vad som går nu över påskhelgen, så får vi se om nåt lockar... :) mysigt med bio.

hörs mer imorn... adios å GLAD PÅSK alla!!!

skrattar som bara den...

0-61494beb69cf79a0c518dfc85cbabf4d.png

Kolla varifrån!

se så skoj vi har....:)


Sigrid

0-10bd6e0b2f9144d587d2ccb42600e4f9.png

Kolla varifrån!

var hos Sigrid å lekte lite :)


RSS 2.0