vad folk!!!

herregud jag trodde jag hamnat på gekås parkering när jag kom till ica idag å skulle handla nyårsmaten, det var inte bara jag som tänkte det......haha. alltid så varje år..... att man aldrig lär sig! men som tur var hade jag med mig daniel. han fick mer eller mindre köra vagnen medans jag sprang med inköpslistan i handen å leta upp alla varor vi skulle ha. det gick ganska smidigt undan, men det fanns dem där tanterna som skulle knö mm.... a precis som på gekås. dem tror dem äger..... haha.
men jag tror jag har fått med allt vi behöver nu. det märker jag annars imorn, när jag står mitt uppe i allt. ska bli kul, längtar faktiskt nu till morgondagen.
ska lägga mig i tid ikväll så jag e pigg å fräsch. ska springa förbi solariet imorn me, orkade inte det idag.

hoppas alla ni andra e laddade inför morgondagen!!! :)
jag önskar er en mycket trevlig nyårsfirande!!!
kramar


jobbet igen

då har man jobbat färdigt för idag,en dag imorn me, men då e det inte bara jobbet som ska hinnas med, ska hinna handla all mat till nyår på lunchen me. jag har tagit på mig det uppdraget, så det blir ordning på maten, kan vara en fördel :)...... med ett gäng killar så vet man aldrig.... girls, you know what I mean!!! :)

jag har bestämt vad vi ska äta me, oxå en fördel när man tar sig an det uppdraget.
det blir:
förrätt:
kräftskagen
huvudrätt:
potatisgratäng med fläskfilé och en god sallad till
dessert:
citronfromage med hallon å kiwi

det blir nog bra tror jag........

ska äta kvällsmat nu, e såååå hungrig! hörs mer imorn! kram


fina julklappar :)

vi var hos markus mamma å syster innan å åt god mat å bytte lite klappar..... :) fick jättefina grejer.
här e några av julklapparna jag fick i år:......

  
   min fina golfbag jag fick av min markus :)

  
   yoga matta som jag fick av carola (markus mamma)

  
   ett par örhängen som jag oxå fick av carola

  
   ett massage set som vi fick av markus lillasyster; sandra :)

så nu ska jag få markus i arbete....haha!!! å örhängerna jag fick av carola kom inte bättre, jag leta precis efter att par svarta örhängen till nyår, å nu e det löst!!! så tack carola! :)

ska mysa lite med maja å markus nu innan det e läggdags, ska ju vara pigg till jobbet imorn. inte så sugen, har varit riiktigt gott å vara ledig så många dar nu, men det e ju bara två arbetsdagar sen en vecka ledigt!! :)

gonatt på er!!!! kramar

lite julfirande idag

först måste jag ta lite om gårdagen.... johanna kom  förbi mig vid 20.00 med en påse fylld med godsaker, en massa goda ostar, kex å godis....:) jag själv hade vindruvor å melon hemma, så det belv ett riktigt mumsigt gottebord. satt å tjöta en massa skit, lyssna på god musik å åt som aldrig förr....mysigt!! :)¨

sen vid 23 tiden så kom frida från ulricehamn å hämta upp oss, så åkte vi hem till johanna å andreas lägenhet där grabbarna redan hade värmt upp, festa vidare till 00.00 sen for vi till borås. vi gick till XåY. det var ...............................................TRÅKIGT VÄRRE!!!!
men som tur var så behövde vi bara pinas i en timme, eftersom vi kom in så sent. tog oss efter krogrundan en sväng om till Mc´Donalds, sen for vi hem till kinna igen.

mår prima idag....skönt!! markus kom hem från jobbet vid 10.30, fick en mysig god morgonkram :) jag palla mig upp ur sängen, å så dukade vi fram god frukost inne i tv-rummet, å så myste vi med en film. det blev "smother" helt ok....

e så himla skönt väder så fick ångest å vara inne, så vi palla oss ut på en rask promenad me...

sitter nu efter min goa dusch med en kaffe i ena handen å skriver i bloggen, medans markus å hans pappa som kom förbi för en stund sedan sitter å fixar med markus playstation 3.

vi ska snart hem till markus mamma å syster å fira lite jul idag, har inte hunnit fira med dem ännu. bättre sent än aldrig som man säger.....:)

be back later.....:)
kramis


vad händer???

vet inte vad som ska ske ikväll, har inga planer... e jag tråkig eller vad....lat att ta tag i nåt. hoppas på att det e nån annan som e glad i det å vill komma på nåt skoj å göra....:) än så länge verkar det inte finnas nån... fasiken det e ju lördag, nåt borde hända?!
markus jobbar natt idag... jag e vin sugen, fick så himlans gott vin av markus pappa i julklapp, "Gloria chardonnay" heter det.

nu medans jag sitter här å skriver fick jag svar av  johanna som var sugen på att hitta på nåt ikväll, kanske blir utgång i borås. äntligen nåt å göra.....tjohoo!!! :)

får svira om lite tror jag... å korka upp! :)

ciao!

Prison break

fasiken, nu har man fått se ännu ett avsnitt av prison break. det händer som sagt saker hela tiden, å det e spännande, men kan det inte bara gå vägen nån gång, snart blir det inte spännande längre för man vet att det kommer skita sig, planen dem tänkt utföra eller uppgiften dem fått.
men det blir ett sug efter det ändå, man måste ju ändå veta hur det går, det går ju inte sluta titta på det.
det e la det producenten har tänkt ut :) blond som man e hehe.....:)

e uttråkad....nåt förslag på vad man kan hitta på ikväll??!??
killen kommer hem snart, men då ska han sätta igång "playstation 3" som han har köpt idag.... å vad ska jag hitta på då, tv:n kommer vara upptagen... hmmmmm hmmm

får kika med nån som e hemma, så man kan ta ett kik på deras tv eller nåt kanske...

trevlig annan dag jul alla!! kram kram

julhelgen

ja, då har julen passerat typ..... men mysig har den vart!!!
det började först med uppesittarkvällen hos marina å tobbe i skene, där vi hade ett knytkalas med julmat, klappleken mm.... det var jättemysigt å trevligt!!!

          

  
   jag å min bästis marina....:)

  
      
                                                  här blev det även lite sanning eller konsikvens.

ja mycket trevligt var det.....:)

kom hem i god tid me, var skönt. vill ju må bra å vara pigg på julafton.

julafton kom, åkte hem till mamma halv ett, där vi samlades alla syskon med familjer. dagen började med dopp i gryta mm....
sen var det dags å samla sig framför tv:n å kika på kalle ankas jul å dricka glögg å smaska i sig julgodis så man blir ännu mättare.... :)
sen vänta vi in michans son adam som kom efter kalle anka från hans pappa, å när han kom var det dags för tomten att komma. å nu första året jag å markus firar jul ihop fick han ställa upp som tomte. det blev sååå bra!!! så duktig så min älskling!!! 

          
ett golfsett jag fick av markus

          

  
   tomten (markus), å jag

  

          

alla var nöjda å glada för sina julklappar. å min julklapp till markus jag inte har kunnat berätta så mycket om, det var biljetter till melodifestivalen i gbg den 7 feb. parkettplats..... ska bli kul! jag hoppas bara på att björn gustafsson kommer att vara där, men den turen får la vi inte. kanske också ska boka en natt på gothia så vi kan ha en heldag där inne med ett besök på nån restaurang också... :) mysmys...

juldagen kom den med, då for vi till borås till markus farmor å farfar å fira lite jul med dem. en massa julmat var uppbokat på bordet, mums mums... :)
åt som vanligt hur mycket som helst, det går ju inte å undvika när det finns så mycket gott å välja på...
sen blev det en lugn å skön hemmakväll. det tackar jag för idag. mår prima!!!
vi åkte in idag, jag, markus, mona å daniel. lilla leon var med också. vi kika lite i affärer å fika lite. på väg mot bilen med lite tid över innan markus skulle börja å jobba gick vi om game affären å så fick markus köpt sig sitt efterlängtade "playstation 3".  guitarr hero, here I come.... :)

å nu e jag vrålhungrig, har riktigt ont i magen, måste fixa nåt å äta nu.

men ha det så bra alla!!!

puss å kram mari

en dag imorn me...

sen så e jag ledig i 5 dagar, tjohoo!!!
å imorn eftermiddag börjar redan firandet, då ska jag å markus till marina å tobias på uppersittarkväll.
ska bli jättemysigt!! :)
kort kommer sen.....

ligger här i soffan å bävar för å börja städa, men måste ta tag i det, fasiken vad tråkigt det é ibland!
jag tycker man inte gör annat än å städar här hemma, jag fattar inte vart allt damm kommer ifrån???
kan torka ena dagen, å så går det en dag å så e det lika mycket damm igen. kan man inte köra runt dammsugarn runt i luften så lite damm hamnar i dammsugarn på direkten, dammsuga luften helt enkelt?! :)

jaja, får köra igång här innan det blir försent......suck!

ha det gott!!! kram kram

robert 25!!!

ja igår, lördag var det roberts 25-årsfest!!! men före det så kom oliver å leon 09.30 hem till oss, passa dem ett par timmar.
sen var det dags att göra sig iordning å åka till öxabäck å stå i kiosken å jobba lite, medans A-laget spela match, som dem jälvklart vann, tjohoo!!! 5 raka segrar för dem nu, ligger 3:a i serien. kul för dem!

sen skynda vi oss hem för å svira om till partykläderna, å  så kom folket hem till oss före å tog ett par öl

          

sen bar det iväg mot horred.... 

  
   robert 25! grattis grattis........:)
   
          

          

a det blev en rejäl fest igår.....kul!! :)
men klara mig idag, e pigg å mår prima, å det e aldrig fel....:)

sitter fortfarande i morgonrocken, gött det! en riktigt go slappardag idag!!!
men min mage kurrar rejält nu, så får palla mig in till köket nu å fixa lite käk. det blir potatisgratäng å kycklingfilé idag :)
mums mums!!!!!!

ha det bäst!! kram

2000 spänn åt helvete...

hopp, igår var det gekås som besöktes.... å suck säger jag!!! 2000 spänn i min bakficka hade jag när jag satt i bilen från kinna till gekås som jag hade tänkt å använda där inne men när jag väl kom till kassan så tog jag allt på kortet, för jag kom på att jag skulle förbi göran sen på vägen hem å betala för presenten vi ska ge till robert i födelsdagspresent. den kostade nämligen 2000 spänn, så jag tänkte att det var smart å slippa åka om bankomaten igen.

men när jag väl kom hem till kinna å skulle förbi göran å betala å hämta presenten, tog ner handen i mina bakfickor för att ta upp mina 4 st 500-lappar.....å vad märker jag.....INGA PENGAR LIGGER DÄR LÄNGRE!!!!! fan fan fan....tänk tänk tänk.....vad har jag gjort av dem. tänkte tillbaka å hoppades på att komma på att jag flyttat pengarna från bakfickan, men jag hade verkligen inte rört dem, å inte ens tänkt på dem under hela vistelsen på gekås. så det enda jag kan komma på är att jag har tappat dem, jag var väl dålig på att trycka ner dem i min bakficka, å så satt jag i bilen å då har dem tryckts upp, å antagligen när jag gått ur bilen på gekås parkering å vandrat mot ingången så har väl dem flugut ur min ficka.....kan ha vart inne på gekås me. vet ej...... jag säger bara FAN!!! inte alls kul det här nu innan jul å allt, är väl inte kul nån gång nåt sånt händer. är ju ganska mycket pengar.
satt hemma å lipa igår, å grämde mig över att en lyckligt lottad hittade mina 2000 spänn. kul för dig!!! mindre kul för mig!!! :( :( :(

nog me det. fick tag i det jag skulle.....å lite till förstås.....:) å dessutom så var robin, alice å kevin där från idol å sjöng, det var ju trevligt.

idag har jag jobbat, storhandlat, solat å vart i öxabäck å kollat på markus när han spelade innebandymatch. dem vann med 9-4. U-laget leder serien. det är kul för dem! 
imorn bitti kommer leon å oliver på besök, ska passa dem en sväng på dan, medans mona å mamma åker in till borås å handlar dem sista julklapparna. sen blir det åter en tripp till öxabäck, där jag då ska jobba i kiosken när A-laget har sin match. å sen drar vi ett gäng hem till oss å förfestar lite innan det bär sig iväg mot horred där robert ska firas. :)

hörs på söndag igen!! ha en superbra helg alla!!!! 
OBS!! LÄGG ALDRIG PENGAR I BAKFICKAN!!!! FRÅN EN SOM VET!!! :)
kram 

åter en ny onsdag

e så trött i armarna att jag knappt orkar skriva....har vart på bodytoning ikväll, å igår var jag å träna me, körde mycket kondition, å rumpa, mage å rygg. jag å markus var där ihop igår. så idag, tredje dan på raken, vart jag riktigt trött i kroppen.
så nu blir det först på måndag jag får träna igen, hinner inte nåt mer nu i veckan.

imorn kväll ska jag å mona till ullared å handla dem sista julklapparna, har lite småsaker kvar å hitta till små grabbarna, å till adam... sen behövs det alltid bra å ha grejer till hemmet me som jag ska passa på å handla.

så skönt att det snart e helg me, då e det fullt upp. på fredag efter jobbet ska jag åka till öxabäck å se U-laget i TT spela match, markus ska vara me å spela. sen på lördag e det match igen men för A-laget i TT + att jag ska stå i kiosken å jobba lite......jippi!!! :)
sen bär det iväg hem, då ska vi göra iordning oss inför 25-årskalas i horred, robert fyller nämligen år å ska firas lite, ska bli kul!!! :) ska vara där 20.00. tror det var närmare 70 pers som skulle dit, å så blir det lite som ett knytkalas, alla tar med sig varsinn rätt, som ställs upp på ett långbord där alla sen får vraka å välja.

ska fixa lite här nu, men hörs snart igen med vidare info......

kram

seg seg seg

efter den hårda träningen....men men alltid skönt efteråt. jag gymma idag, skönt å köra för sig själv ibland. men på onsdag blir det bodytoning å kanske flowin.

har fått i mig två julskinkemackor, varm choklad å ett glas blåbärssoppa...mums mums!!!
å just nu sitter jag å trycker i mig tutti frutti ringar, får man unna sig nu när man tränat hihi :)

klädde julgranen igår med, den blev jättefin, men så sur över att man inte får fram det på korten. tar jag med blixt, så syns varken lamporna eller julgranskulorna, ser jättekonstigt ut, å tar jag utan blixt så syns inget alls knappt. skulle finnas nåt mellanting. :)

            
             här har vi ett kort utan blixt...

                                    
                                                markus som ska vara tomten i år.

nu ska jag smaska vidare på mitt godis :) ha det så bra alla!!
kram

åhh vad bra!!!

gud vad bra den var!!! jag har velat se den sååå länge nu å igår fick jag se den :) man har ju hört från flera att den ska vara bra, å filmen jag pratar om e ju "Twilight" :)

jag å markus var inne i borås igår å såg den...det var en lugn å mysig kväll. behövligt det me ibland.

fasiken vad söt han var me...kunde knappt släppa det igår, hans blick sögs igenom bioduken ju :)
längtar så till nästa film, kommer inte ihåg när den skulle komma ut, men hoppas på snart.

idag e det en städ å tvätt dag, jippi!!! markus jobbar, men när han kommer hem ikväll ska vi klä våran julgran, vet att det e lite väl tidigt, men det e ju våran första jul att fira ihop, å våran första julgran så vi kan inte bärga oss :) hihi...
å så får man försöka liva upp med lite belysning å skimmrande kulor, för ute e det så dystert...

ska ner å slänga in en ny maskin nu, å ta tag i städningen, alltid gott när det e överstökat. skulle även behöva ta hand om min bil, fasiken vad den ser ut nu, både invändigt å utvändigt. en massa salt på som sugs fast i lacken som jag knappt har på bilen, e nämligen inte vaxad på ett par år....:/

så e det, man kan inte ta hand om allt, men tvätten måste jag ta tag i nu :)

ha det!! kram


en härlig dag

hallå alla....

vad härligt det var att vakna i morse, å se att det snöar....tjohoo ropade jag till markus, det snöar......:)

äntligen helg, idag har jag knappt jobbat, var på min kompis föräldras firma idag å lyssna på "marks lucia" som var där å sjöng, dem sponsrar dem med tyg till luciaklänningarna varje år. som tack kommer dem å sjunger. det var jättevackert!

efter det bar jag mig hemåt å hämta markus å så stack vi å träna lite. skönt när man bor jämte gymmet.
stack hem å duscha, gjorde mig iordning å åkte till jobbet. jobbade en liten sväng här nu på eftermiddan.

nu ligger jag här i soffan, å ska snart göra mig iordning inför kvällen. jag, markus, johanna å andreas ska äta på gästhuset ikväll, ska bli riktigt smarrigt. :) sen bär det nog iväg till bowlinghallen.

ha det bra! kram

det börjar närma sig....

....slutet på julklappshandeln.....skönt det!! fick handlat allt till min älskling markus idag, blev riktigt nöjd med mina köp.
kan inte säga mer, kan ju hända att han går in på min blogg å läser :)

just nu sitter han på borås golfrestaurang med sitt jobb på julbord. medans en annan får sitta här hemma å uggla. kunde ju fått tatt me respektive.....:) hade inte vart fel....haha :)
men men...

har precis kollat på ett till avsnitt av prison break, det händer grejer alltså. mycket spännande nu. men som jag sagt innan, alla planer går åt skogen för dem.

jaja, får ta å leka lite me maja, har inte gjort det på flera dar, känner mig riktigt taskig!!

ha det gott, kram

då har man tränat...

å så fick jag med mig min älskling med, kul kul....
det roliga var när vi kom till bodytoning passet, så var det bara vi två på passet, men sen fick Line med en till på passet innan vi satte igång. men det var skönt att det inte var så många för markus, det var ju första gången för han.
han blev helt slut efter passet, så flowin som var direkt efter detta passet sket vi i, hade bokat det, som jag brukar göra varje vecka, men vi smet ut ur lokalen lite fint....:)

hopp, ska äta lite nu....rosta lite mackor mm....
ha det bra!!! ciao!

hanna björkstedt

hanna björkstedt är en underbar fotograf, som har en tävling just nu om att vinna en plåtning med henne där man skulle skriva ner i sin blogg om sin önskeplåtning, så ni förstår varför jag skriver ett inlägg till hanna på min blogg :)

see ya!

"min önskeplåtning"

hej hanna!

jag har en massa önskeplåtningar, men det senaste har jag tänkt på att vilja plåtas i träningsmiljö,
tex på ett gym med olika vikter,  maskiner mm.... eller nån helt annanstans där man inte kopplar miljön med träning...

dem ska inte vara helt vanliga "träningskort" som man ser i olika tidningar tex fitness eller hälsa utan tuffare,  lite annorlunda med ljuset osv....a det där kan du mer än jag :)


                        
                              här har du två olika sidor av mig :)




men det hade vart en rolig plåtning!! ha det bra!! mvh mari

min söta maja

min söta maja....

vi hade återbesök hos vetrinären i måndags, kl 14.00 på viskadalens djurklinik som ligger i veddige.
hon fick äntligen bli av med tratten, tjohoo ropade maja!!! :)
men kortinsonet måste vi fortfarande ge, i 4 veckor till, med mindre å mindre dosering för varje vecka som går.
men det e hon duktig på nu att ta emot, hon stretar inte emot nånting, hon vet vad som gäller. det e markus som sköter det så bra.  

          

     
      maja som e som en svans efter mig :)

nu befinner man sig mitt i veckan, känns långt till helgen....bara morgondagen e över så rullar det på, fullt upp å göra med på jobbet. många som har panik nu innan jul....

fick ut å handlat lite julklappar me, skönt att det börjar närma sig slutet på det planet. har lite småkrafs kvar till dem jag redan har handlat till + adam kvar å köpa till.
så det röjer jag undan snabbt.

ska göra iordning mig inför natten nu

ha det bra!  kram

lussekatterna

ja bilder skulle det ju bli på lussekatterna vi gjorde, vissa blev lagom stora å vissa blev väldigt stora.....haha :)

         

men det e charmen med det hela när dem är i olika storlekar å färger, ska synas att dem e hembakta :)
dem blev goda me. första gången jag gjorde egna...

idag söndag...

vakna pigg å inte bakis......sååå underbart!!!! :)
idag var det en röjar dag för mig å markus, åkte iväg å handla, å så slängde vi en fem påsar med glasflaskor mm....
sen var det hem å storstäda å när vi precis blev klara så kom markus pappa på besök, å när han ändå kom förbi bad vi han å sätta upp ett par hyllor i sovrummet, det blev riktigt bra! :) tack jan!

sen laga vi lite mat, kikade på en film....
...sen var det dags för oss å baka lussekatter.......

                           
                            kladdigt värre.....:) men duktig e han min älskling!!!

just nu håller dem på att gräddas, så det färdiga resultatet får ni ser imorn... måste ta hand om dem nu.
ha det gott alla!! kramar

lördagen...

kl 9 steg vi upp, markus sov till kl 10. å efter det var det dags för frukost. leons mormor (min mor) skulle ta över barnpassningen så hon kom å hämta leon vid 11.

idag hade markus innebandymatch som jag var å kollade på, dem vann med 9-3, gött det!!
sen åkte vi hem, hade tänkt å åka till robert å festa idag, men det blev hos oss istället.

               

                                  


sen blev det en sväng till hotellet, där det tidigare på kvällen hade varit julbord. björn, åsa, jonas å therese var där på julbord, så vi hälsade på dem lite, tog en öl å tjöta lite skit. jag å markus gick hemåt runt 01.15, tog vägen förbi PG´s, där jag köpte mig en halv mos å en halv pommes tallrik, å markus tog en klassisk hamburgetallrik.
sen var det hem å lägga sig.....

fredagen...

i fredags efter jobbet var det dags för att passa leon. han kom till oss vid 2, men då jobbade jag fortfarande så markus fick ha honom för sig själv ett tag. dem gick ut å spela fotboll som är leons största intresse. jag dök upp kl 4. å när jag öppnade ytterdörren så sprang lille leon fram till mig å så fick jag en bamsekram. :)

  
   här stannade leon upp i sitt hoppande när markus började klia honom
   på ryggen :) det tyckte han var riktigt skönt!!!

                                            


ja, mysigt hade vi. han sov över hos oss med, lilla leon tog halva våran dubbelsäng för sig själv medans jag å markus fick knö på den andra halvan.....:) hihi...
vi fick sova lite iaf. han sov i 11 timmar, så det var ju skönt, vi gick upp kl 9......

tandläkarskräck!!!

åhh hatar tandläkarn...eller a inte tandläkarn men att gå dit :)
ligger inte vaslappnad direkt....
hade tid idag 08.10 för en vanlig undersökning, å typiskt så var det ett litet hål emellan dem två bakre som jag måste laga.......VILL INTE!

fick åter en tid 15 januari för å fixa detta, kommer ladda med ipoden i ena handen å en nalle i andra.

annars har jag jobbat hela dagen, börjar bli fullbokat nu innan jul å så, gött det!! så man har å göra.
å imorn e det äntligen fredag, veckan har åter igen gått fort!! imorn kommer leon till oss å ska sova över, ska bli mysigt!

jag fick kollat på prison break idag me, fasiken det e alltid nåt som dyker upp för å hålla serien vid liv.... men men det e väldigt spännande :) så det går inte å sluta titta.

nu e det julskinkadags!!! kram på er!

pust...

pust pust säger jag..... tränade idag, två veckor sen sist, å det kändes.
det var riktigt jobbigt, känner mig fortfarande anfådd efter 1 timma.... det blev bodytoning å flowin idag.
men det e alltid gott efteråt, stolt över mig själv att jag kämpa så :)
det var bara det att jag slängde i mig två mackor med julskinka på å det blev nog för mycket för magen så tätt inpå passen, redan 20 minuter in på första passet så började jag må illa. men kämpa ändå...

hoppades att få se på prison break idag, men avsnittet jag e på har inte dykt upp ännu på "tanka fett" :(
typiskt... får hoppas på imorn istället.

ska göra mig lite mannagrynsgröt nu. ha det nice! kram kram

pepparkaksdags....:)

igår den 1 december -08 var det dags å fixa lite pepparkakor, det var jag, markus å robin som tog oss an detta uppdrag....:)

          


  
    här ska de in ett par minuter å grädda...

      
    här e dem klara, olika färger blev det dock, men men det e det som e
    charmen med hembakat   :)

vi blev riktigt nöjda, å goda blev dem me :)

idag efter jobbet, så hade jag hem jobbet på lite mat, dem tyckte det var sååå gott, så det var ju kul!!! gjorde en kyckling gryta.
sen efter middan, så invigde vi årets glögg, som var riktigt god!! bra köp av mig.....:)
blev en riktigt mysig kväll, e fortfarande jättemätt. bjöd även på våra pepparkakor vi gjorde igår me + att jag slängde fram paradis asken som man inte kan motstå alls, mums mums.

ska snart svira om till natten, e riktigt trött nu, sov sådär inatt...

hörs imorn!! kram kram


åter en ny vecka

igår, lördag så var vi ju först på kalas i överlida å fira leons 3 årsdag. sen for vi hemåt, svira om till partykläderna å vänta in gästerna som skulle komma förbi. vi blev bara fler å fler.....kul kul!!! :) 

               

   
      
 


det e som det alltid e, roligast på förfesten, kommer man på försent, typ när man märker att det endast e småglin på hotellet, man vet ju om det me, å ändå går jag dit....fan riktigt onödigt! gick hem efter knappt en timme. lite läskigt å gå hem själv, bor nära i för sig, men man vet aldrig. kan lika väl hända mig nåt illa som det kan hända nån annan nu för tiden. så jag ringde markus som var klok å stanna hemma, så jag skulle känna mig lite mindre skraj.
kom hem vid 01.00, la mig i sängen, vred å vände på mig. började må riktigt illa nu, men inte soppas så det kändes som jag skulle behöva spy, men gick mot toaletten ändå för säkerhet skull, å så fort jag fick syn på talettholken så kom allt upp.......mmmmmm, nice..... NOT!! fan vad äckligt det e å spy, å jag kan inte fatta att jag kunde må så illa efter endast 5 1/2 cider. jag brukar i för sig aldrig dricka cider. men för bubbligt för min mage visade det sig. så det ska jag hålla mig ifrån hädanefter...

mådde prima idag iaf så det var ju skönt det :)
börja dagen med å städa lite, körde igenom golven igen å torka lite här å där.... markus hade vart riktigt duktig igår, medans vi andra var osmarta å gick till hotellet så städa han upp efter oss andra, å diska mm... gott å sluppit det idag, TACK ÄLSKLING!!! :)

1:a advent idag me, så då e det julskyltning i Kinna + att affärena e öppna, så jag ringde syrran å fick me henne på en runda. fick faktiskt hittat mig en nyårsklänning + en annan klänning som jag har varit sugen på sååå länge så jag passade på att köpa den med. å så fick jag handlat lite julklappar.

sen efter rundan på byn, åkte jag hem å griljerade våran julskinka, mmmmmm så gott det luktar!!
tog mig en liten bit när den var klar, mums mums....

klockan rann iväg så det var bara att byta om till danskläderna, hämta syrran igen, så for vi vidare till skene på lite danslektion, segt idag, men jag kämpade mig igenom den.

så nu ligger jag här i soffan å har precis kollat på "Quantum of solace" med markus.
ska nana nu, upp å jobba imorn...

gonatt!! kram   


RSS 2.0