Då e det dags för smörgåstårtan :) hoppas ...

img_3129 (MMS)

Då e det dags för smörgåstårtan :) hoppas nu dem gillar den...


Today

img_4973 (MMS)

Today


en halvdag kvar... :)

nu e mer eller mindre torsdagen även över... :) en halvdag imorn på jobbet sen så e det helg... :) idag har vi fått klart på städningen å uppröjningen här hemma. eller a, man blir väl aldrig klar med den biten... men nu e det fint för ett tag iaf :) hehe imorn e det premiär för Markus innebandylag Kinna IBK, så den ska jag iväg å se på. å efter matchen, så ska vi hem till Jimmie, Christina, Melvin å Gabriel. jag ska fixa till en hemmagjord smörgåstårta å ta med mig :) som Jimmie älskar!! :) så han har nog längtat hela veckan på att fredagen ska komma hehe :) det var så längesen vi sågs nu, så det ska bli så trevligt!! nu e det dags för kvälle!!! hörs mer imorn...

Today

img_4692 (MMS)

Today


Dagens heta lunch...

img_3500 (MMS)

Dagens heta lunch...


God morgon

Dags att stiga upp, så jag får nåt gjort innan jobbet väntar... Ska tvätta lite å fortsätta städet här nere. Idag får det bli klart!! :)
Skönt att det redan e torsdag. Veckorna bara rullar iväg, å en mycket trevlig helg att se fram emot! :)
Hörs senare!


Äntligen!!!

Äntligen kan jag blogga genom mobilen!!! :) det har man väntat på länge nu!
Idag har jag vart på en underbart behövlig massage :)
Sen när jag kom hem fick jag upp Markus ur sängen, å fick han att rensa ur sina garderober, rensa å fixa i ordning alla kläder. Får se nu hur länge denna fina ordning kommer hålla?! :) han fick iaf slängt hur mycket som helst, så det e gött! Utan mig hade det inte hänt mycket här hemma :) hehe
Idag jobba jag en liten sväng, sen efter det hämta Markus upp mig å så åkte vi hem, å hiva in allt skräp i bilen å slängde allt. Så imorn ska jag städa klart i hallen, sen så e det färdigröjt å städat! Mycket skönt!
Nu ikväll blir det mys framför tv:n å en film på det!
Hörs mer imorn!
Ciao!


Massage.... Idag har jag vart ledig under...

Massage.... Idag har jag vart ledig under förmiddagen, å det var behövligt!! Jag decka igår redan vid 22.00 å sov till 08.20. Då vart jag fortfarande trött men kunde inte somna om, blåsan tryckte på... :) hehe. Nu när man e gravid går det inte hålla sig länge. Men låg kvar i sängen en liten sväng till innan jag gick upp å satte på en kopp kaffe. Sen fick jag rensat ut alla sommarplagg ur klädkammarn å fick slängt in vinterplaggen. Skönt!!!! Håller fortfarande på å fixar i klädkammarn, slänger av lite skit å fixar i ordning så vi kan få plats med vårat vita skåp som vi har i sovrummet för där ska istället spjälsängen få stå nu den första tiden...:) Imorn e jag även åter ledig under förmiddan, så 09.30 har jag en massage tid, å det e verkligen behövligt!!! :) jag har 1000 knuter runt axlar å skulderblad. Hörs mer imorn, snart ska jag fortsätta greja på första plan...


Today

img_6860 (MMS)

Today


v. 30

som sagt hr jag rullat in i v.30 idag... :)

å då händer det här:


det här e nästa veckas bild, för bilden för denna veckan krånglar tyvärr... 

Nu är bebisen drygt 39 cm lång. Ökningen i längd saktar snart av, men bebisen kommer att fortsätta lägga på sig vikt ända fram till födseln. Förmodligen väger den ungefär 1,3 kg nu.

Lungor och matsmältningssystem är nu nästan färdigutvecklade och bebisen fortsätter att blinka. Den kan förmodligen se vad som händer inne i livmodern, till exempel skiftande ljusnivåer och rörliga ljuskällor. Om du håller en ficklampa mot magen, kanske bebisen inte bara vänder sig mot den, utan sträcker sig eventuellt mot ljuset.

En del forskare tror att det stimulerar bebisens synutveckling om du har magen ”ute” i ljuset. Förvänta dig inte att bebisen ska ha perfekt syn när den föds, däremot – nyfödda ser bara någorlunda bra på 20-30 centimeters avstånd. Normalseende barn når inte vad vi menar med perfekt syn förrän kring åttaårsåldern. Bebisen har nu ögonbryn och ögonfransar.

Nu omges bebisen av ungefär en liter fostervatten, men det blir mindre när den blir större och det blir trångt. Din expanderande livmoder trycker på diafragman, vilket kan göra att du känner dig andfådd och har svårt att andas ordentligt, men det är en naturlig följd att att det är trångt där inne.

Vid ungefär 34 veckor (eller precis innan det är dags att föda, om detta är din andra eller tredje graviditet) kommer bebisens huvud att vändas nedåt i bäckenet inför förlossningen, vilket gör att det blir lättare att andas och äta.

källa:babycenter.com

inga kort från helgen än...

jag fick tatt några kort från helgens jobb med Wella, men kan inte lägga ut några ännu. eftersom "Hasse" å "Tomas" har en visning kvar att göra i Malmö den 19 november. så för att visa respekt mot dem, så får ni tåligt vänta... :)

idag annars har jag jobbat hela dagen, kom hem strax innan 20.00, så nu e jag helt slut!! det blir soffan resten av kvällen. imorn e jag ledig under förmiddagen, ska bli skönt! sova ut för en gång skull!!

Today

img_0335 (MMS)

Today


Idag har jag gått hela 29 veckor. :) 2 1/2...

img_2286 (MMS)

Idag har jag gått hela 29 veckor. :) 2 1/2 månad kvar.... Längtar!! :)


Nu e övervåningen färdig, sååå skönt!!! :)...

Nu e övervåningen färdig, sååå skönt!!! :) har även hunnit ta en fika med Michan, Adam å Alexandra. :) Nu blir det en välbehövlig dusch å sen soffan resten av kvällen. Ciao!!


Har vart hemma ett par timmar, å det först...

Har vart hemma ett par timmar, å det första jag gjorde var att lägga mig i soffan å vila... Helt slut!! Det vart en lång dag igår, men väldigt väldigt rolig! :) Ska försöka lyfta på arslet å få lite gjort här hemma. Har iaf fått städat toaletten här uppe å ska ta å damma å dammsuga nu me. Så får jag ta nedervåningen en annan dag. Hörs lite senare...


Today

img_3430 (MMS)

Today


Nu ligger jag här i hotellsängen å e helt ...

Nu ligger jag här i hotellsängen å e helt slut.... Efter en händelserik, lärorik å rolig dag!!! :) alltid lika kul att få träffa gänget från Wella! :) hörs mer imorn! Natti natti....


Kvällens outfit! :)

img_1056 (MMS)

Kvällens outfit! :)


Den här underbart fina ljuslyktan fick jag...

img_1762 (MMS)

Den här underbart fina ljuslyktan fick jag köpt hem idag!!! Mysigt! :)


Hej hopp, nu har jag vart hemma en sväng.....

Hej hopp, nu har jag vart hemma en sväng... Fick inte hittat det jag letat efter men gick hittar annat istället... :) Har tatt mig en dusch, ätit kvälle, å nu ska jag måla mina naglar... Sen får jag ta å packa min väska så det e klart för imorn drar jag tidigt, eller hyffsat tidigt, strax efter 08.30 gasar jag mot Jönköping... :) ska bli så kul!! Kort kommer tas så fort jag får tid tilö det. Hörs mer imorn, adios!


Today

img_1715 (MMS)

Today


Hemma på lunch, men om en sväng blir det å...

img_6170 (MMS)

Hemma på lunch, men om en sväng blir det åter jobbet. Men jobbar bara en timme till. Sen bär det iväg till Borås å fixa lite ärenden. :)


torsdag

idag började vi med en tur till barnmorskan :) allt var sååå bra, så det känns skönt!!! pigg å kry fick jag som svar när han e så igång som han e, så det e bara bra... synd bara att du inte får sova sa våran barnmorska Elisabeth. :)

sen åkte vi hem å fixa lite lunch. efter det var det jobb som vänta.

men nu har jag vart hemma en sväng, å ska bara ta det lugnt... ska börja med att slänga ihop lite kvälle. :)

hörs mer imorn... ciao!

Magen min :)

img_4129 (MMS)

Magen min :)


Today

img_6466 (MMS)

Today


Jag å Maja myser i sängen..... :) inatt ha...

img_8250 (MMS)

Jag å Maja myser i sängen..... :) inatt har jag sovit sådär, skit oxå! Vakna med huvudvärk, för lite sömn... Så denna dag börjar med en alvedon. :)


en lite lugnare dag

idag har det vart lugnare på jobbet, å det har vart skönt!!! särskilt efter denna natt. har inte sovit nånting typ. han har hållt på hela natten, haft gymnastik å grejat. så jag har inte kunnat ligga ner. men det e skönt att man känner av han, men så mycket som det var inatt var jobbigt!!! han har vart igång nu väldigt mycket titt som tätt hela tiden i 1 1/2 vecka... :)
konstigt att det ligger en människa i magen, att det funkar! helt otroligt när man tänker efter... :)

imorn ska vi åter till barnmorskan, mäta magen mm... :) ska bli spännande. sen efter middagen blir et lite jobb.

hörs mer imorn...

Today

img_6285 (MMS)

Today


Kom hem med en korg till skötbordet å Maja...

img_4168 (MMS)

Kom hem med en korg till skötbordet å Maja tog över den direkt, sötnos... :)


Gokväll!! :) Idag har det vart fullspäcka...

Gokväll!! :) Idag har det vart fullspäckat schema.... Aldrig fel det! :) imorn ska jag jobba en sväng på morgonen, sen har jag tatt ledigt resten av förmiddagen, för jag har en hel del ärenden att uträtta. Jobbigt å komma efter med sånt som man inte får komma efter med helt enkelt!!! Hehe :) Hörs mer imorn.... Asyls!


HAIRBATTLE

WWWEEEIIIIII!!!!!! Jag ska få vara med Hans "Hasse" Nilsson å Tomas Edlund å gänget från Wella å få jobba med dem backstage inför Hairbattle visningen nu på lördag den 24 september i Jönköping!! :) det ska bli sååååå fruktansvärt roligt!! :) e såååå glad!!! :)



Vi kommer att hålla till på Elite Stora Hotellet, där jag även kommer tillbringa natten. funderar på att boka en massage på söndagen me innan jag drar mig hemåt. kan behövas efter en heldag stress å springandes fram å tillbaka. :) det kommer jag vara värd!!! :)



lite mer om Hans "Hasse" Nilsson å Tomas Edlund å Hair Battle visningen....

Hair Battle med Noir och Hos Tomas

Tomas Edlund är en av Skandinaviens ledande och mest uppmärksammade hårstylister. Han pendlar ständigt mellan salongen ”Hos Tomas”, pressarrangemang och visningar. Hans ”Hasse” Nilsson har efter många år som frisör och hårstylist skapat ett helt nytt koncept; Noir Stockholm som utgör ett av Sveriges starkaste frisörteam.

 

Missa inte chansen att få se Hans ”Hasse” Nilsson från Noir Stockholm entra scenen tillsammans med Tomas Edlund från Hos Tomas, få inspirerar och ger dig en kväll du sent kommer att glömma. De har jobbat ihop förut, du har säkert redan sett dem på varsin sida frisörspegeln i TV4’s ”Efter Tio”. Men i höst är det faktiskt första gången de står på scenen ihop och vi är otroligt stolta över att presentara ”Hairbattle” – en helt fantastisk show med Tomas Edlund och Hans ”Hasse” Nilsson. 


källa: wella



måndag

å en ny vecka!!! :)

det har vart full rulle idag på jobbet, å lika så blir det imorn... gött det!!! får jobba så mycket jag bara orkar nu innan man får trappa ner lite... :)

slänger in ett inlägg om en sväng om en rolig grej jag ska göra i helgen.... :)
ciao så länge...

Today

img_7603 (MMS)

Today


i v.29 händer det här:




Nu väger bebisen dryga kilot och är ungefär 39 cm lång från topp till tå. På huvudet växer det hår. Hos pojkar har testiklarna vandrat ner i pungen. Flickors klitoris sticker ut mer än den kommer att göra från de sista veckorna innan födseln, då den göms bakom de inre blygdläpparna.

Bebisens huvud växer och hjärnan utvecklas och växer snabbt. Nästan alla bebisar reagerar på ljud och ljus vid 30 veckor.

Bebisens näringsbehov blir större under tredje trimestern och du behöver äta mycket protein, C-vitamin, folsyra, järn och kalcium (ca 200 mg går åt varje dag till att bygga upp bebisens skelett), så se till att äta mat som är rik på dessa näringsämnen. Skelettet byggs upp nu, liksom hjärnan, musklerna och lungorna.

källa:babycenter.com

28 veckor

nu har jag gått 28 veckor. :) denna veckan har han vart på nåt idrottsläger tror jag för vad han har hållt på... titt som tätt hela dgarna, å det har inte hänt tidigare. han e igång just nu för fulla muggar. men det e en trygg känsla, så hellre det! :) då mår han bra å e pigger!!! :)



en mycket trevlig kväll igår :)

maten blev lyckad... å fint sällskap, så kvällen kunde inte bli annat än toppen igår!!! :)

idag som sagt så var vi iväg te "Husknuten" i västra frölunda å kika lite bland husen där. det fans en del snygga hus som man skulle kunna tänka sig! :) ska bara hitta en bra tomt å en jädrans massa pengar först....sen så e det fritt fram!!! :)
efter vi vart där åkte vi hem till Marinas bror Mattias å sambo Jessika. vi åkte vidare allihopa å tog en lunch tillsammans. sen for vi hemåt. så nu har vi vart hemma en sväng.

en fullspeckad helg har det vart. ikväll blir det inte många knop gjorda. skulle tatt tag i min klädkammare men det får bli i veckan istället. e helt slut nu...

Som sagt tidigare.... Det går i ett!!! :) ...

Som sagt tidigare.... Det går i ett!!! :) hinner inget annat. Å bloggen drabbas tyvärr! Skärpning.... Efter matchen idag, förresten dem vann med 3-1 :). Det var raka vägen hem å köra igång maten. Vi vänta besök utav familjen Jonsson/Tallqvist. :) det bjöds på älgbiffar, kantarellsås å pressad potatis. Å till efterrätt färsk fruktsallad med grädde. Det satt inte fel! Proppmätter som jag e ligger jag nerbäddad i sängen å ska snart släcka lampan... Imorn ska vi träffas igen å åka till Husknuten å kika lite.... Ska bli trevligt! Kul att det händer nåt även på söndagen. :) hörs mer imorn....natti.


Kikar lite på fotboll, Markus spelar mot b...

img_9671 (MMS)

Kikar lite på fotboll, Markus spelar mot bjöketorp. Just nu leder dem med 1-0.


Tjing tjong.... :) idag har det vart fulls...

Tjing tjong.... :) idag har det vart fullspeckat schema. Har jobbat till fyra sen var det raka vägen hem å packa in gamla kläder å skräp som vi åkte å slängde å skänkte. Sen åkte vi vidare till affären å handla. Sen när vi kom hem satte jag mig ner å gjorde ingenting för en stund, behövde landa lite. Nu har både jag å Markus slängt på oss gosekläder å ätit. Mätta å belåtna ska vi nu krypa ner i soffan å kika på en film.... :) X-men ska vi se. Hörs mer imorn! :) ciao!


SMS-inlägg

img_7205 (MMS)


lite mer ordning

nu känns det sååå skönt!!! jag har fått lite mer ordning i våra skåp nu.... har rensat ut allt å kollat igenom varenda pärm å lagt dit alla lösa papper på sin rätta plats, namnat alla pärmar så nu har man koll på vart man ska leta nånstans. :) å så fick jag rensat undan en massa lakan. skönt!!! :)
ska även kolla igenom handdukarna vi har i ett annat skåp, men det får bli i helgen.
nu har jag jobbat, käkat kvälle å ska nu fixa mig en gudomlig fruktsallad :)

sen om jag orkar så ska jag gå här å fixa lite till, annars blir det soffan resten av kvällen... :)
imorn väntas en fullspäckad dag på jobbet...
adios!

Today

img_6738 (MMS)

Today


God morgon gott folk..., :) det e sååå skö...

God morgon gott folk..., :) det e sååå skönt att dra sig i sängen, så vet inte hur jag ska ta mig upp? :) men ett måste om jag ska hinna med nåt idag innan jobbet börjar. Ska först å främst röja i det blivande barnrummet. I garderoben där inne. Som nu e fylld med lakan, täcken å kuddar. Så ska se om det inte finns några lakan att hiva iväg... Måste få 2 hyllplan lediga till annat krafs. Nä, upp å käka lite frukost å sen en kaffe på det! :) ciao så länge!


Har inte hunnit slänga på datorn nu på fle...

Har inte hunnit slänga på datorn nu på flera dar... Har vart full rulle med allt annat runt omkring tyvärr. Men ska bli bättring. :) idag som sagt var vi på barnvagnscentralen i Borås å hämtat hem alla grejer vi har beställt där ifrån. Vi e sååå nöjda med vagnen, den blev så fin med våra färgval vi gjorde. :) efter att vi kommit hem där ifrån var det bara att slänga i sig lunch å åka till jobbet. Imorn e jag åter ledig under förmiddagen, då ska det grejas i klädkammarn, måste få plats för det vita skåpet som vi har i sovrummet annars, för där ska spjälsängen stå nu :) å så ska jag sätta mig ner å försöka få ordning på alla papper å pärmar i ett skåp, så man får lite mer ordning. Hörs mer imorn, nu e det sängen som kallar... Natti.


Puh puh... Först får jag börja med att säg...

Puh puh... Först får jag börja med att säga att här hemma i Kinna e det höst verkligen nu!!! Det har mer eller mindre stormat ute konstant sen igår kväll. Löven börjar få sina höstfärger så just nu kam det inte bli mer än höst. :) oj glömde skriva att det har regnat å regnat oxå... Idag har det vart full rulle på jobbet, slutade strax innan fem. Då direkt efter det hämta jag upp syrran så drog vi till Gekås. På vägen tog vi upp våran andra syster å barn, så full bil... :) men lugnt å skönt var det där inne, å fyllde vagnen gjorde jag lätt. Har börjat å fylla på med lite smått å gott till bebben. Skönt att slippa åka å göra för mycket inköp när det väl närmar sig, då det e jobbigare för en annan ju större man blir. Å så vet man inte heller hur denna vinter blir... Nu har jag packat upp mina 4 fullproppade påsar, å ska kosa te sängs å slänga på tv:n :) Imorn e jag ledig under förmiddagen så då ska vi dra in till Borås å hämta hem vagn, spjälsäng, skötbord å lite där till. Det skulle ju dröja 7 veckor till innan vagnen skulle komma men det gick visst fortare än tänkt. Bättre att det e åt det hållet :) Adios så länge!!


Today

img_2629 (MMS)

Today


Dem underbart fina rosorna jag köpte hem f...

img_7055 (MMS)

Dem underbart fina rosorna jag köpte hem från marknaden i lördags, dem blommar så fint nu. :)


Den här gel krämen från biotherm fick jag ...

img_0537 (MMS)

Den här gel krämen från biotherm fick jag i födelsedagspresent utav Markus mamma å syster. :) ska vara bra för min hud nu som motverkar bristningar. För dem vill man akta sig för... :) än så länge ser det bra ut!


Ledigt under förmiddagen.... Iaf från jobb...

Ledigt under förmiddagen.... Iaf från jobbet. Men hade en massa andra ärenden å utföra. :) idag blev det en lunch ned Markus mamma å syster. Sen var det jobbet resten av dagen. Fick köpt mig en symaskin idag me, men glömde kvar den på jobbet, så ska ta kort å visa er imorn. :) Jag har som alla andra fastnat i spelet Wordfeud. :) det e roligt, men klurigt ibland. Men övning ger färdighet!!! Ikväll blir det tv å mys i soffan. Imorn börjar jag 10 så lite sovmorgon får jag, gött!! :)


3 månader kvar... :)

idag e det den 11 september, alltså 3 månader kvar tills det e beräknat att vi ska ha. :)
det rullar på.... längtar så gör vi nu!!!

har gått 27 veckor idag.

i v.28 händer det här:




Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Den blinkar med ögonen och har ögonfransar

Underhudsfettet bildas och skelettet utvecklas, även om det fortfarande är mjukt och böjligt. Benstommen hårdnar inte ordentligt förrän efter födelsen.

Nu ligger slutspurten framför dig. Den tredje och sista trimestern börjar kring vecka 29 och pågår till vecka 40 (och ibland längre). De flesta kvinnor ökar i vikt med ungefär 5 kg denna period.

källa:babycenter.com

Idag har det vart full rulle... Har vart å...

Idag har det vart full rulle... Har vart å handlat till kalaset, fixat här hemma. sen kom gästerna, fick pengar till en symaskin som jag önska mig. :) så imorn ska jag till Husqvarna å hämta hem en. :) Nu blir det en lugn kväll med älsklingen i soffan. See ya!


en sväng på marknad

idag har jag vart en sväng på marknad, "skene marten" med Marina å familj, Vivi, Ewa-lena å Fhilip. fick handlat lite bröd å blommor :)
sen efter det åkte vi alla hem till Marina å käka å fika.

nu har jag vart hemma ett par timmar... å jag har fått städat klart lyan, vikt tvätt, bytt sängkläder...
har en sån jädrans huvudvärk så har tatt 2 alvedon å ska bara slappa i soffan resten av kvällen. en lugn å skön hemma kväll med mig själv, Maja å bebben :)

hörs mer imorn... då vankas det lite kalas med familjen för mig å Mona.

Today

img_0128 (MMS)

Today


Mmmmmm.... Vad gott det blev!! Nöjd! :)

img_1014 (MMS)

Mmmmmm.... Vad gott det blev!! Nöjd! :)


Fredag

:)

idag fick jag som sagt sovmorgon... men nån sovmorgon blev det inte!! :( vakna 04.30 å kunde inte somna om..... slumra till efter ett par timmar. men strax innan 8 var jag uppe, då orkade jag inte ligga kvar längre.... hade hunnit bli så hungrig. :)

så jag ladde kaffekokaren å slängde mig i duschen... en skön å lugn morgon blev det. strax efter 9 kom Michan å Alexandra förbi. en stund senare kom även Ida å Filip. :)

jag började jobba 11 idag... efter jobbet så drog jag till affären å handla. sen var det hem å förbereda maten. håller på å fixar till en Kalops. första gånge för mig konstigt nog, jag som lagar så mycket mat har aldrig gjort en Kalops.... :) den e snart klar, så hoppas nu den blev bra!!
under tiden har jag storstädat övervåningen. undervåningen får jag ta imorn.

efter maten så blir det mys i soffan med älsklingen, som kom hem för en stund sedan från jobbet. lite Idol å film...

hörs mer imorn...ciao!

Today

img_9489 (MMS)

Today


Happy!!!! :D

img_2411 (MMS)

Happy!!!! :D


Datorn å godiset till hands, kan inte bli ...

img_8073 (MMS)

Datorn å godiset till hands, kan inte bli bättre just nu! ;)


hållt igång!

idag har det mer eller mindre gått i ett!! :) jobbat, hälsat på syrran en sväng, vart hemma å käkat, jobbat, handlat, käkat kvälle, å nu sitter jag här framför datorn i min mysdress... :)

en godispåse slank ner i min korg när jag var i affären, så den får väl jag offra mig för nu tänkte jag hehe :)

imorn har jag sovmorgon, börjar kl.11, härligt med fredag redan imorn. veckan har gått fort! :)

see ya!

Ligger i sängen nu å ska bläddra i nya tid...

img_8722 (MMS)

Ligger i sängen nu å ska bläddra i nya tidningen mama :)


nu e det...

.....HÖST verkligen!!! herregud vilket väder det vart idag. regnet har legat på sniskan, löven börjar gulna.... tända ljus har i haft här uppe på övervåningen hela dagen. å så börjar jag känna suget efter glögg. :) då e det nåt som inte står rätt till när vi endast e inne på 7 september!!
men när väl hösten e här så får jag villigt erkänna att jag känner myset inombords! den har sin tid den me, å jag gillar hösten, men det får gärna hålla upp lite nu. så marken kan få torka upp å så det blir lite härliga höstdagar med en massa sol å frisk luft. :)

på tal om annat, ungar e sköna dem... jag klippte idag en liten grabb, där vi kom in på bebissnack efter att han fick reda på att jag hade en bebis i magen... han började fråga ut mig allt inom detta område. han avslutade med dessa frågor...
 
"-hur fort kommer bebisen ut?"
jag svarar: det e olika men jag hoppas det går undan, att han e stark å vill komma ut fort.

"-hur kommer bebisen ut?"
jag svarar: e tyst några sekunder....mina tankar snurrar i huvet....ehhh ehhh ja..... hur ska jag svara på denna fråga...
hans mamma skratta å sa till sin son att " att det har vi ju pratat om tidigare".
puh... jag slapp försöka förklara, hur man nu ska göra det....??!! jag fortsatte å klippa... :)


nu e det dags för kvälle, har redan krypit ner i min mysdress!!! :)
adios!


Today... Ett par nya mamma jeans som jag k...

img_7242 (MMS)

Today... Ett par nya mamma jeans som jag kör på idag! :)


Fotmassage

idag började jag dagen med att åka till "Lei Thai" på fotmassage, det var inte fel det!!! hade 2 st som tog hand om mig. en som masserade fötterna å en som tog min händer å axlar å nacke... :)

sen efter det var det hem å fixa med tvätten å laga lite mat. sen åkte jag förbi Marina å Sigrid på en fika. där bjöds det på nygjord kladdkaka... mumsigt!! :)

började jobba 15 - 19 idag, så nu har jag vart hemma en sväng å hunnit med en dusch, käkat kvälle.

imorn börjar jag jobba 10.30 så lite sovmorgon får jag allt! :) göttans!

adios så länge...

en gratis gåva

:)

fick hem en tidning där det åkte med en lapp från Newie som har sina kläder på Kappahl, där jag fick hämta hem en gratis body från dem. så jag kikade in idag på Kappahl å hitta den här...


söter... :)

26 veckor


ursäkta skärpan, med självscanning så blir det inte så bra...inte nu när det e så mörkt inne...

här har ni min runda boll.... :)

LONDON BABY!!!

bilder från london trippen... :)


här bodde vi :)




vårat rum





första dagen, å det börjar vi med en frukost vid Hyde Park :)


Marble arch

efter att ha vandrat sig igenom hela Oxford street till fots så fick man shoppat en del :)


den klassiska telefonkiosken å en dagens... :) ny skjorta å nya skor...


frukost på Starbucks.

vid London eye....

....å Big ben.

S:t James park.

ett konstigt träd

vi gick förbi vakthuset å fånga paraden som precis satte fart med sina hästar. :)



Piccadilly cirkus

Notting Hill


Kensington Garden





Markus står å dreglar vid whiskeybutiken som ligger jämte vårat hotell :)

bilder från shoppingen från denna resa kommer inom kort... :)

Today

img_8992 (MMS)

Today


Här e från hotellrummet i London då bebben...

img_8325 (MMS)

Här e från hotellrummet i London då bebben fick lyssna på lite musik.... Hehe :)


Maja ligger jämte mig å myser just nu!!! :)

img_8703 (MMS)

Maja ligger jämte mig å myser just nu!!! :)


26 veckor

nu har jag gått 26 veckor.

i vecka 27 händer det här:



Nu väger bebisen nästan 875 gram och är drygt 36 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Sov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 27 veckor. Vad drömmer de om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas.

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vilket är vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva.

källa:babycenter.com


kommit hem

nu e vi hemkomna sen några timmar tillbaka :)

vi har haft en underbar resa!!! :) vi har sett mycket men det finns mycket mer å se, så en tripp dit igen får det bli... men det dröjer la ett år eller två tills vi e där igen. nu väntar vi in nåt ännu mysigare... bebben!!! :) längtar så!!! 13 veckor kvar... :)

kommer slänga in kort från London imorn. så då får ni kika in å kolla! :)
nu blir det bara att slappa i soffan å mysa med Maja resten av kvällen...


Vi har gått å gått... :) Ännu mer promena...

Vi har gått å gått... :) Ännu mer promenad har det blivit idag. Å jag e som en gammel tant nu i min ljumske. Det här vårdar inte gott. Men vad gör man inte för lite seightseeing. :) Vi börja dagen med att åka tunnelbanan bort till notting Hill gate. Där strosa vi omkring lite grann, mysigt område! Sen gick vi igenom hela kensington garden å Hyde park....puh! Men fint var det. :) å åter underbart väder!!! Sen stannade vi vid marble arch å käka lunch. Sen tog vi tunnelbanan hem igen. Nu har jag legat å vilat min kropp lite, ska hoppa in i duschen nu å sen blir det att packa i ordning. Efter det blir det mer käk, sen sängen. Imorn får vi dra upp hyffsat tidigt, ska hinna med en rejäl frukost innan taxin kommer å hämtar upp oss vid 09.15. Ciao!


Ännu en underbar dag i London!!! :) Idag t...

Ännu en underbar dag i London!!! :) Idag tog vi oss ner till London eye, big ben, å picadilly... Sen fortsatte vi upp på regent street å shoppa lite till idag. :) Har minst vart 27 grader här idag, blå himmel å sol. Kan inte bli bättre! Underbart!!! :) imorn ska vi bege oss till nothing hill å kika lite. Sen får vi se vart det bär iväg... Sista dagen imorn. Adios sålänge!


Jag säger bara en sak.... PUH... Nu har v...

Jag säger bara en sak.... PUH... Nu har vi vart ute sen efter 9 i morses, gick förbi hörnet å köpte med oss frukost, tog tunnelbanan till Hyde park å satte oss där å åt. Efter det då var kl10 gick vi in på Oxford street å börja med affären Primark. Fick hittat lite grann... Sen körde vi hela Oxford street rakt igenom. Fick handlat en del å e såååå nöjd!!!! :) kort kommer på detta när vi kommer hem. Imorn blir det lite sightseeing runt stan. Nu ska vi bara slappa en sväng på rummet innan det e dags att ta sig ut igen på lite käk. :) Adios!


RSS 2.0