en pysslar dag...

efter jobbet idag var jag iväg runt hela mark kändes det som. jag var förbi skene järn å köpte lite småplock till advent, skulle även få tag på en julgransfot men det fick jag ej, så jäkla fula det finns överallt. e det nån som sett en snygg julgransfot så får ni gärna säga till...

sen for jag vidare till team sportia å handla mig en fotboll som jag å syrran ska ge lilla leon i 3-årspresent, han fyllde den 26 nov. så vi ska fira han imorn. vi har även köpt en snurrstol på ikea som han kan dra för å gömma sig i...a svårt å förklara.....:)

sen efter det att jag fick köpt fotbollen, så åkte jag till zooaffären å mat i mark. jag hittade lite julklappar till lilla maja, å godis till henne, sen passa jag på att småhandla lite me.

tillbaks till kinna, å förbi apoteket, in å köpte  en nässpray till markus, åkte förbi hans jobb å lämna den, sen fick jag äntligen åka hemåt.
men då var det inte att vila inte, då var det storstädning som gällde, å advents pynta lite.

skulle sen efter detta åka till nathalie å kolla på idol, men var inte klar förrän 20.30, å inte hade jag ätit eller nåt, så jag hoppa det å stanna kvar hemma. var helt slut efter alla ärenden å städning......

måste ladda inför morgondagen, då e det fest. vi sk aha förfest hemma, kul nu när man har storstädat å allt, får göra om det på söndag....jiiihhaa!!!! :)

gött me att johan palm fick lämna idol nu, det var verkligen på tiden, å ni som inte håller me, ni e tondöva!!!
fan vad han suger å fan vad liten han e!!! haha...
å robin var bra idag! gött det!

får mysa lite med majsan nu, ha det så bra!! kram

näsan rinner....

åhhh vad förkyld jag e nu, e så pinsamt å stå på jobbet å ta hand om kunder å dra in snoret i näsan hela tiden så det inte hamnar i kundens hår...... :) det bara rinner ju.
men man e väl inte ensam vid den här tiden på året. markus har smittat mig, men hämnden e ljuv.....:)

har varit å hälsat på marina nu en sväng, fick soppa som hon kokat ihop, mycket god var den :)
hon e så duktig på matlagning lilla marina.

imorn onsdag, veckan går fort... jobbet väntar å sen träning, två pass ska jag på. ska bli gott, var en vecka sen nu jag träna, skulle tränat igår, men fick ta hand om lilla majsan, kolla så hon kunde hantera tratten hon har fått om huvudet. stackarn, tycker verkligen synd om henne. å så e jag förkyld me, så får ta det försiktigt me med träningen så jag blir frisk så fort som möjligt. :)

börjar fundera me på alla dessa julklappar jag måste ta tag i me, det börjar närma sig, känner inte för det. men får börja anteckna ner personerna jag ska köpa till å sen försöka komma på vad jag kan köpa till dem så man har lite koll på vad man ska leta efter. så kan det gå snabbt undan sen när tiden känns rätt.

tjing tjong, måste snyta mig.... kram

stackars maja

stackars min lilla maja, vi var hos vetrinären innan idag å kolla upp dessa sår hon har fått runt huvudet. en allergisk reaktion visar det sig att det va. så dem var tvugna att raka bort hennes päls där hon hade såren, å tvätta. så nu ser hon inte alls rolig ut, ser helt förstörd ut stackarn, med tratt på huvudet som hon måste ha på sig nu i 2 veckor + att jag måste ge henne kortison tabletter 2 ggr om dagen. kommer å bli 2 tuffa veckor det här...... :( 


            


tidigare idag tog jag å markus en tripp till borås å handla lite inredningsgrejer som tillhör julen, adventsljusstakar, gran, julgransbelysning mm.... längtar så till att få pynta nu, ska bli så mysigt!!! det e ju 1:a advent på söndag, kan inte fatta att det går så fort. då ska jag å markus julbaka :)

see ya!! kram

sååå trött

tänkte inte skriva idag, e sååå trött!! men man kommer efter så, så jag ska skriva lite kortfattat tänkte jag om vad som har hänt i helgen  :)

kursen i gbg var jättebra! min skrattmuskel var helt förstörd sen, å det var ju bra. å man fick sig verkligen en påminnelse om hur vi ska ta för oss mer här i livet vi kvinnor, å att man bara ska ta en dag i taget, leva livet!!! mm.....
dem la upp föreläsningen så roligt så hela dagen var värt varenda krona!

igår var vi hos mona å c/o å käka gott, drack lite vin mm....bara hade mysigt!
idag e jag sååå trött, vet inte varför men det blev verkligen en slapparsöndag. fast jag å markus var hurtiga när vi kom hem, tog oss en riktig långpromenad i det fina vädret.

sen efter det har jag fått tvättat lite, å sovit i soffan. :)

stackars maja me, hon har fått nåt såraktigt ovanför ena ögat å mot örat + i nacken, så framtill e hon helt kal nu, hon har kliat sönder sig, så det bloar å varar....:( ska ringa till vetrinären här i kinna imorn, å försöka få en tid imorn så jag får kolla upp detta, fattar inte hur hon kan ha fått det eller vad det kan va???

jaja....å jag börjar bli förkyld nu me, eländigt! suck!....

ska ta mig en kopp te :) kram

ställa klockan!!!

imorn blir det upp tidigt, 05.30 redan måste jag upp. ska på kurs i gbg imorn med anki å carina på jobbet.
"kvinnor i tiden" heter kursen som ska få oss kvinnor att ta för sig här i livet mm.....:)
det kommer bl.a. vara mark levengood, per morberg, anna-lena brundin, let´s dance dansarna annika sjöö & tobias karlsson som ska uppträda......
sen efter kursen som slutar 16.00 så ska vi vidare till anki å fräscha till oss, å då kommer emma också. så ska vi dra ut å äta lite gott. sen efter det blir det bilen hem för min del.

efter jobbet idag tog jag å johanna en härlig kvällspromenad, härligt med lite frisk luft, e för lat å komma ut. det e ju riktigt skönt, man behöver det när man jobbar inne hela dagarna, å även tränar inomhus.
men måste skaffa mig en reflexväst, det vet man ju själv när man kommer å kör på vägarna å inte ser personerna som kommer å går utan nån reflexväst, dem syns ju inte förrän man e bredvid dem, kan ju sluta illa.....

helgen e fullbokad me, a på fredag e kursen, å på lördag ska jag först se markus innebandymatch, sen ska vi vidare till överlida till min syster mona å familj å äta lite å ta ett glas vin, bara massa mys!!
och på söndag blir det nog bara en slapparsöndag.......:)

ha det så bra, kramar

åhh det e inte klokt....

........vad spännande Prison break e nu, men det närmar sig nog sitt slut nu tyvärr...
men det går verkligen inte å missa nåt avsnitt, det händer så jäkla mycket.
nog me det.....

har precis vart å tränat nu, helt mör i kroppen.....jag å emma var på två pass på raken, det var tufft men skönt som det alltid e efteråt. först var vi på bodytoning å sen direkt på flowin. det var första gången vi testa flowin, å ni som inte testat det så ska jag säga att det var riktigt jobbigt, men riktig skön träning, skönt att man får träna yttre å innre sida på kroppen också.
kom ut för duschen precis innan jag slängde på min laptop å börja skriva här, med ena ögat på skärmen å andra ögat på tv:n, kollar på "bonde söker fru".... :)

e hungrig me!!! ska laga till lite mannagrynsgröt å lite annat gott gott till det.....

ha det nice! kram

yes yes yes

yes avsnitt 11 i säsong 4 har kommit ut nu i Prison break, håller på att ladda ner det nu, ska kika på det sen efter jag lagat ihop lite käk....:)
göt gött gött å spännande det ska bli :)

på tal om annat, vädret suger idag, fasiken vad tråkigt det e....grått grått...

hopp hörs senare kram

hmm onsdag imorn..redan?!

herregud!! vart tar tiden vägen, ska den här veckan också rinna iväg så här fort....??
i för sig gott det med veckodagarna, aldrig fel att dem rullar på, inte för att jag inte trivs på jobbet, det gör jag men helgen e ju riktigt skön den :) haha....

idag har vart en riktigt soft dag, jobbat lite grann, kollat en hel dag på "two and a half men" som vi älskar här hemma, man får sig rejäla skratt :) så ni som inte har tittat på det innan, GÖR DET!!!

imorn e det träning igen, bodytoning som står på schemat, ska bli gott! e verkligen så skönt å börjat träna igen att det har blivit en rutin!!! känner mig redan mycket piggare :) jag å malin var ju på spinning i måndags, trodde faktiskt att jag skulle känna mer efter passet, tung i låren mm, men än så länge e det lugnt, å det tackar jag för!

trodde det nya avsnittet av Prison break skulle kommit ut idag så jag skulle kunna ladda ner det å kika på det, men inte det....suck!!
så nu tittar jag istället på S.O.S Familj på 3:an, bra tips får man faktiskt. inte för att jag har några barn nu å hantera men i framtiden :)
man måste vara förberedd...:)

hopp hopp, see you tomorrow!
kram

då har man vart hurtig!!!

fan vad gött det känns efteråt, riktigt nice faktiskt!!! :) jag e stolt över mig själv!!! :)
trodde aldrig jag skulle klara mig igenom hela spinningpasset men det gjorde jag allt.

kom hem lagom skakig i benen å helt genomsvettig å slängde mig i duschen, sen tog jag tag i kvällsmaten, koka ihop lite mannagrynsgröt å bredde mig ett par goa knäckemackor med ett glas juice...
så nu e jag mätt som en plätt, å ligger i soffan å kollar på "design simon å thomas". e helt slut i kroppen...

prata med min vän therese för en stund sen me, ska ta oss en powerwalk imorn förmiddag, ska bli skönt med frisk luft. e ju annars inne å jobbar, inne å tränar.

markus e också å tränar nu, lite innebandy. sen när han kommer hem runt 21.00 så blir det nog myspys framför "two and a half men". det e ju så roligt, våran humor...hihi...

ha det så bra!! kram kram

knappt piggare

ja då har måndagen nästan gått, går undan alltså....men jag e knappt piggare....har vart riktigt seg hela dagen idag.
å snart ska jag iväg å träna spinning med malin, kommer väl få åla mig hem sen efter det passet, tur att man bor nära :)
jag har typ aldrig gått på spinning, en gång med skolan....å det var längesen!!!

forts följer......

seg seg seg

åhh hatar å vara så här seg å bakis, en dag som bara rinner förbi, jag bara ligger här i soffan, har sovit lite grann, sov inte så mycket inatt.....urk!
ska snart åka förbi markus jobb å mysa med han, har knappt setts i helgen, han har jobbat å jag har varit iväg själv.
det blir ingen dans idag heller, fixar inte sånt idag...
skönt att man börjar 11 imorn me, får sova ut lite, men själv, markus jobbar natt.

snart kommer malin förbi å ska hämta sina grejer jag har i min bil, hon har jobbat tills nu stackarn!!! det får man ju vara glad för att man slapp nåt sånt idag.

see you tomorrow...kiss

ingen vacker syn.......

.............å titta på mig alltså....haha, fan vad sleten jag e idag. åhh det e detta som e det värsta med å festa, dagen efter!!!!
men vi hade riktigt kul!! det e det viktigaste....:)
vi börja eftermiddan me å hämta upp malin på Gina tricot, hon jobbade till 16.00, sen drog vi å småshoppa lite, å sen vidare till ICA å handla kvällens middag, vi kom fram till lax, mums!!
sen var det raka vägen till becca å korka upp.......

                  
  
                
  
      
                                                   
  
   här e vi bra i gasen.....:)     
     

efter vi vart hos becca, gick vi vidare på en annan förfest, till john. å vi var redan efter tiden, så det var att hälla i sig det sista, tiden gick sååå fort!!
vi ringde taxí som tog oss vidare till Grand hotell.
där parta vi vidare i fulla muggar, och jag fick även komplimang på damernas när jag skulle pudra näsan om mina fina skor. det e alltid kul å höra  :)
vi var där tills det stängde 02.30, gick över gatan å in på campino å köpte två kebabrullar, tog taxi till kalle på lite efterfest, men då hade jag sååååå jäkla ont i fötterna, nämligen första användningen på dem skorna, å dem längsta klackar jag har stått i, så jag ville egentligen avsluta efter grand å bara få komma hem till becca å lägga mig, men icke sa nicke, efterfest skulle vi på.
till slut kom vi hem till becca 04.00, ganska ok ändå, men man sover sådär borta + i en soffa. det blev 4 timmars sömn, kände mig nästan berusad när jag lunka mig upp 08.45 för å få i mig lite vatten.
försökte somna om men det gick inte, emma var också vaken då, så vi gick upp å ordna till lite kaffe, inte det bästa för magen direkt efter en fylla, så det blev bara nån klunk för min del.
malin hade oturen å skulle börja jobba kl. 11.00 på Gina, så jag å emma tog vårat pick å pack då me å tacka becca för övernattningen å körde ner malin till knallerian, sen var det raka vägen hem!!! 

så nu sitter jag här i soffan å skriver lite....ska beställa en kycklingtallrik på Framnäs nu, det kurrar i magen efter flötmat.....hihi mums!!!!

hörs senare puss
  

det här blir det....

det här blir det....:)

  
  
ja det här får bli väl tror jag... det e bäst å inte ta med för många andra val, då får man bara beslutsångest!!
jag tror dem flesta vet vad jag menar :)

ska packa å så nu, blir så mycket å tänka på när man ska sova över å så med, man vill ju inte glömma nåt.

ha det så bra alla

kram

barnvakt!!!

ja, då har man provat på det igen å vara barnvakt....:) vi hade jätteskoj!! det kan inte bli tråkigt med mig, flummiga jag.
jag kom dit å det börja med en kram från dem båda, mysigt!!! :)
sen gick syrran å daniel till kalaset, å jag, oliver å leon gick in till vardagsrummet där tv:n stod på å kika lite.
efter en liten stund tog jag fram min kamera som dem gillar såå mycket, haha.....
..... dem ska alltid spexa framför den, som ni ser här:.........

                 
   
                 

  

             
   lite fösök från dem båda att själva ta kort....haha, sådär men bra för å vara dem!!! :)

  
   lite godis dags.....mums!

  
   myspys i soffan...leon, oliver å jag

det var en mysig kväll med dem söta små....:)

idag på morgonen ringde syrran (michan) å kolla läget, vi var båda själva så vi bestämde oss för att äta frulle ihop så hon kom förbi, det var mysigt, aldrig kul å äta frulle själv, så jag fick dukat upp här med lite tända ljus mm... e ju så mörkt ute, rena rama höstvädret....


ikväll e det annat som väntar, ska åka in till borås å festa lite, det blir jag, emma, malin å becca som jag vet än så länge...
ska bli kul, var längesen nu jag festa med dem, iaf med emma å becca :)
ska ta med mig skumpa å en flarra vin. vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig, får rota i min garderob sen.
ska ju åka snart, gud vad klockan rinner iväg......

måste duscha nu mm....
hörs senare.... kram



  

kan nån dra upp mig ur soffan???

åhh kan nån dra upp mig ur soffan.....? måste slänga mig i duschen nu, men jag e sååå trött!!
inte konstigt när man blir väckt så tidigt av grävskoparn....suck!

va uppe ganska länge igår å kolla klart på alla Prison break avsnitt jag hade kvar, blev 6 avsnitt på raken, tillslut gick nästan ögonen i kors.....:) men det e sååå spännande!!

nä nu rinner klockan iväg, ska ju bege mig snart till överlida, måste duscha.
ciao!!

än så länge en väldigt lugn å slapp dag!!

det e så härligt å vakna upp till grävskopan kl 7 på morgonen när man e ledig å äntligen får sova ut...
men inte det.... låg å halvblunda till 9.10 sen gav jag upp. dem håller nämligen på å drenerar huset här vi bor i.

åkte om jobbet å klippte en kund som ringde igår eftermiddag å ville ha min hjälp, ska inte göra nåt så direkt på dan idag så jag klippte han 10.30 å när jag var på väg ut ringde jonny å också var i akut behov. så jag boka in han 14.00. så ska snart bege mig åter igen till jobbet, har preis ätit lite å så, skulle ta tag i lite städning, men det har jag inte orkat mig på ännu, får ta det efter jag tatt hand om jonny, vad man blir trött på detta gråa väder asså...

sen efter jag har fått städat hela lägenheten, så ska jag bege mig till överlida, till syrran å passa oliver å leon :)
ska bli mysigt, kolla på idol, inte för att jag tror dem vill titta på det men det får dem göra hihi.....

see you later....

helg helg helg.....

helg helg helg....

tjohoo, helgen e här!!! ledig imorn, gött, fattar inte vart veckan tog vägen, men men ska inte klaga, helgen e ju goast!!! hihi... blir inget  X&Y  idag, får vänta till lördagen istället. :)
ska iväg sen å se på innebandymatch med markus. U-laget spelar idag i TT. markus spelar i A-alaget, å ibland e han även med U-laget å spelar.

på jobbet får vi dit tidningar av alla slag varje månad, å jag som gillar inredning slänger mig på alla dem tidningarna å lusläser igenom dem.... såg drömhuset idag i residencetidningen. sååå snyggt, ett funkishus i olika etapper å massa planlösningar som var så häftigt uppdelat, så coolt!! å drömmen me å ha utsikt ut över havet.

kanske i framtiden man kan skaffa sig ett sånt,........................................................ i drömmarnas värld iaf....:)

e hungrig som en varg me, får ut i köket å skrapa ihop nåt... ha det så gott!!! kram

ja då var det torsdag snart....

gud vad har veckan tagit vägen?....vad fort det har gått!!
men skönt klart :)
har tränat nu, jag malin å emma var på bodytoning, å sen efter passet stanna jag å malin kvar å jogga lite också, stakt av oss tyckte vi....:) var helt slut efter det.

imorn funderas det på om X&Y ska in i planeringen eller ej...hmmm funderar å funderar, ska ju ut på lördag me.
det kan ju vara skojsigt...:)

har varit duktig å ätit havregrynsgröt nu me efter träningen, skänns bra!

e så inne nu i Prison break, sååååå spännande! ska fortsätta här nu å kika på fler avsnitt, ligger efter med 7 st.
ha det nice!!

prison break...

idag har jag nästan varit helledig :)....gott, för ett tag sedan slutade jag titta på Prison break för jag kom efter med avsnitten som gick på TV så då gav jag upp det...
men ångra mig härom dagen å gick in på piratebits å ladda ner det jag missat,
så låg å dega hela fömiddan å kolla på en massa avsnitt, har inte kommit ikapp än, men jag e på god väg.
å Wentworth Miller e ju sååå snygg! :) så det går ju bara inte å missa.

snart kommer marina på lite besök, ska äta goa frallor å dricka lite te...ska bli mysigt! :)

vet inte vad jag gjorde igår på gymmet, men jag har nåt så fruktansvärt ont bakom knät, verker till konstigt när jag har det böjt.... nån som vet vad det kan va, nån slags överansträngning kanske eller nån slags sträckning????

hmmm.....jobbigt. får se om jag kan träna imorn.

ska duka fram lite gott gott här nu till mig å marina.... ciao!!


svettats...

nu har man fått svettats igen, gött!!!
jag å malin har kämpat på gymmet här ikväll :) det var jobbigt idag, men skönt som det alltid e efteråt...

börjar redan känna mig lite starkare haha...:)
sitter här å funderar om jag ska orka mig upp imorn bitti å gå på flowing 08.15....det låter gött...not! e ingen hurtig morgonmänniska.
får helt enkelt sova på saken.

ska äta kvällsmat här nu å mysa med en film med markus, ska kolla på tropic thunder.

ha det gott!
kram


min söta maja!!

lilla maja undrar också vad som pågår ute, hon tittar ivrigt omkring å undrar vad som låter så.
hon vill ut på balkongen som hon brukar få vara men inte idag, hon skulle ju blåsa bort...



hon e såå söt.....

         

jag försöker leka med henne så hon inte blir så rastlös, hon är en med lite myror i baken,
och väldigt mammig, det e det bästa hon vet när min väckarklocka ringer å hon vet att jag äntligen ska upp.
då sitter hon nämligen utanför sovrumsdörren och väntar på sin mamma :)
hon e såå söt så söt!!!! hihi....

blåsigt värre...

herregud vad det blåser ute.... som jag nämde tidigare, men det blir bara värre å värre.
trodde ett tag att det skulle ljusna när solen glimta fram men icke sa nicke.....:)

haglar å blåser

                                       

det knastrar i trähuset som vi bor i, lite scary.... ursch!

jävla facebook.....

jävla facebook säger jag.....
fan e det inte det ena så e det det andra.... nu igår när jag skulle lägga till min webbsite så försvann all annan info om mig å mitt förhållande....
så typiskt me att det ska stå på allas homesida att jag inte längre har ett föhållande med markus, men det har jag...

men alla börja ringa å messa å undra varför vi hade gjort slut....
.......så jag kan bara tänka mig vad folk kommer tissla å tassla om detta nu, men vi e lika kära än....hihi 
   


en tjejdag i roasjö på ett par hästryggar....:)

ja då var helgen förbipasserad.... det gick fort, som den gärna gör.
ändå var jag ledig i fredags också, men men...

i fredags var jojjo å niklas här på besök, åt lite mat å kolla på idol. invigde glöggen också, det var riktigt gott!!!! :)

sen var det upp tidigt på lördag, för då var det hästridning som väntade i roasjö
.
vid roasjö å ska rida lite häst....            

           

                                       

det var jag, mona, hanna, ida å emma. :) vi hade riktigt kul. så härligt å komma ut på en tur så...

förra året vi var iväg, så var det bara mona som våga sig på att gallopera men nu så tog även jag å ida modet att göra det, det var såååå kul. vi satt bara å skratta....:)

sen dem sista minuterna så börja man frysa om fötterna, det e lite jobbigt, men det får ma ta.

efter ridningen så var det korv me bröd å kaffe till oss, mysigt.....


vi tog farväl, å jag åkte raka vägen hem, hoppa in i duschen, å så åkte jag igen till öxabeck å kolla på markus när han spela innebandymatch. dem förlorade....:(
efter matchen ringde vi till lindblom å gänget å hängde med dem till borås å bowla, det var kul!! dålig som man e men man får bju på sig själv...:)

ursch nu sitter jag här å skriver å riktigt hör hur vinden blåser här utanför, låter nästan lite kusligt....
ska väma upp lite glögg å mysa med en film nu.... :)

ha det gott! kram

det blev som vi tänkt oss....

det blev som vi trodde, med våran sängstomme :)
det var ju tur det eftersom vi endast sett den genom dataskärmen...

så här blev det med sängstommen.

så nu börjar vi bli klara med sovrummet, nån tavla som ska upp å taklampa bara.
 
här e bilder på resten av lägenheten, börjar vli smått klara där me :)

                                       





fick ställa mig å fixa te några goa pannkakor till mig  markus här nu, 

                                       
                                       




han ska nämligen träna, å jag ska ut å gå snart med linda (grannen). ska bli gott. hon sa att det var 10 + ute....det e ju skönt!!!

bara att jag har världens lårkakor sen gårdagens träning. men men det ska gå....:)

ha det så bra... kram

mina ben...

det var som fan vad man e otränad, asså gud vad mina ben känns nu efter träningen...men gött e det!! nu jäklar ska jag inte sluta med träningen, behöver detta, komma i form igen! :)

å så längtar jag till imorn, då får vi hem våran supersnygga sängstomme, tror vi iaf....har endast sett den genom dataskärmen, hihi....:) men den e valnötsfärgad, bilder kommer sen....:)

helgen närmar sig me, har tatt mig friheten å vara ledig på fredag, jippi. så en dag kvar å jobba, gott!!
så på fredag ska jag å markus ut å kika lite, funderar på att åka till kungsbacka. det var ett tag sen...

längtar så fruktansvärt efter glöggen, hörde att systemet fått i den nu igår. måste dit å köpa mig en flarra, mums!!! :)
ska jag ha å smutta på i helgen... :)¨

nu ska jag ta mig en apelsin!! ha det så bra,  kram

min kropp.....

fan alltså, det e skitgött å börja träna igen asså, men fan den här jäkla träningsverken man får när man inte har kommit in i det riktigt än, man får verkligen träningsverk för det lilla minsta....haha

det e helt sjukt!!!.....:)
jag e alltid den som börjar där man slutade sist,, för snart 2 år sedan, å det funkar ju inte riktigt.... borde börja lite mjukt med alla vikter, men man lär sig aldrig....:)
men gott känns det ändå, imorn e det nya tag.

jag å malin ska köra på som fasiken nu!! gött å ha nån me sig, så kan man puscha varann...
å imorn ska vi avsluta med bastu å bubbelbad, ska bli så gott.

snart kommer min älskling hem, då ska vi mysa till en film hade jag tänkt.

sen e det läggdags, å jobbet imorn.
ha det!! kram

min rumpa har börjat dala.......

ursch.....

min rumpa sitter inte där den ska längre... fick panik i helgen!!
så jag å min kompis malin bestämde oss för att ta tag i våra kroppar å börja gymma igen som vi inte har gjort nu på snart två år.....
kanske e dags nu!! hihi....

inte konstigt att ens rumpa börjar dala iväg åt fel håll. :)

men nu känns det skönt efteråt!!!

helgen segla förbi me, inget halloween firande direkt men jag å therese festa loss hemma hos mig, vi kom inte längre tyvärr...men vi hade skojsigt ändå :)

hopp hopp nu ska jag kika lite på tv, sen vika nytvättad tvätt....jippi!!

ciao

ännu en härlig morgon.......

ja då var det lördag morgon, pigg som en liten ärta...:)

idag ska vi fira min pojkväns mormor som fyller 70 år. det blir curling å lite middag. har aldrig testat på curling, det närmaste jag varit det e genom tvrutan :)
men det ser roligt ut....

sen ska vi till henne å äta mm....

sen senare på kvällen ska jag festa med en av mina bästa kompisar, therese, ska bli jättekul!!! det var inte igår det hände precis...
blir nog borås...:) :)

sen kan jag tänka mig hur min söndag kommer att se ut, bakis hela dagen, har också bokat tvättid så det blir väl till att ta hand dom den...:(

jaja....hörs här, ska äta frölle nu.... kram

RSS 2.0