Hej å hå...

Idag har det verkligen gått i ett... Har inte hunnit sitta ner en sekund! Vi har gjort ärenden, sen besökte vi Natalie, Sebastian å deras lilla Alva från föräldrargruppen. :) det var jättetrevligt!!! :)
Sen efter det var det hem å amma Neo å sen vidare till jobbet.
Å nu har jag precis hunnit slänga i mig kvällsmat å har just nu Neo liggandes över mig :) mysigt!!

Om en sväng kommer Jimmie hit å ska kolla på fotbollsmatchen Sverige-Kroatien med oss.

Hörs mer imorn... :)


Gymet

Ligger i mitt gym å kollar in nyckelpigan :)

 


Besök :)

Lille Neo har fått nästäppa, jobbigt för dem små...

Idag får vi besök utav Angelica å Xander. Ska bli mycket trevligt. Lite promenad blir det å självklart så ska vi avsluta med fika :) det e det bästa med att vara mammaledig :) hehe

Hörs senare...


En mysig stund

Ikväll har jag mys med Neo. :) Markus e å tränar så vi e själva hemma just nu... Han sussar gott i bärselen. :)

Så det blir att kika på tv, ska även unna mig en kvällskaffe :)

Hörs mer imorn.


Måndag

Då vart det vinter igen, snöar smått ute just nu. Lite kyligare ute idag me...

Har precis vart å gjort lite ärenden. Håller på att ordna det sista inför dopet, måste skriva inköpslista känner jag. Det e mycket lite här å där som ska inhandlas å beställas... Så man inte glömmer nåt. :)

Nu lite fix här hemma, sen blir det jobb 15-18.


Många klick på kärleken!!!

Det går ju inte låta bli att fota våran underbart fina Neo!!! <3 :)

Här e innan promenaden upp till byn... :)


Underbara vår!!! <3

Härliga vårkänslor man har idag!! Underbart! :)

Vi var ju som sagt å kika på fotbollskupen innan. Men nu e vi hemma igen. Neo e nymatad å jag ska själv käka här snart. Sen vill jag komma ut lite i det fina vädret... Men e ju fortfarande förkyld. Men det får nog bli en liten sväng. Får ju passa på när det e så fint ute. Å härlig värme e det i solen :)


Today


Kolla fotboll

Idag e det kup för Neos kusiner, Adam å Oliver, så jag å Neo ska åka å heja på dem... :)

Så det e dags att stiga upp å göra sig i ordning...

Hörs senare!

En glad liten pojk som har vaknat :)


I mosters famn

Å blivande gudmor :)


Kalas

Idag har hela familjen umgåtts för en gång skull. Vi tog oss in till Borås å kika lite kläder till Neo som han kan ha på sig på sitt dopkalas :) vi hitta ett fint set. Kul å kika på kläder till han, skulle kunna handla en hel del!! :)

Sen åkte vi till farmor Carola där vi fick lunch å fika. :)
Vi kom hem för en stund sedan å ska snart åka igen. Vi ska fira syrrans son Adam som fyller 12 år imorn :)


vårat hjärta!!!


ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅÅÅ!!! :)

Feber

Inatt vakna jag med feber... Låg å frös som aldrig förr, låg under täcket ihopkurad som en köttbulle. Låg ett bra tag, men kunde inte sova så fick väcka Markus å be han hämta min morgonrock så jag kunde ha den på mig under täcket. Han gav mig även en Alvedon, å det var först när den verka som jag kunde slappna av igen. Å sova lite.... Men då istället blev jag varm å klibbig.

Har gått på Alvedon nu hela dagen. Har fått en jäkla förkylning me... Men det var bara att åka till jobbet ändå, så har jobbat både en sväng på förmiddan å eftermiddan.

Nu ikväll blir det iaf lugnt, jag å Neo e själva, Markus e iväg å spelar match. Så det blir mys framför tv:n för oss :)


Fullspeckat

Idag har det gått i ett... Fick först besök utav Sanna å Julian.

Sen efter lunch kom min bror å fru på besök, dem har inte träffat Neo än men idag blev det av. :) Uffe har legat sjuk å så har dem vart å rest så tiden har gått...

Å nu ikväll blir det lugnt, Markus jobbar så jag å Neo e själva. Markus kommer hem vid 22 tiden... Troligtvis ligger en annan å sover då :)

Imorn jobbar jag både en sväng på förmiddan å en sväng på eftermiddan. Sen blir det lugnt resten av den dagen.

På lördag blir det kalas för Adam som fyller 12 på söndag. Stor kille nu!!! :) det börjar 17 så innan det får vi se vad som händer. Funderar på en sväng till stan (Borås). Vill hitta nåt fint till Neo som han kan ha på dopet. :)


Nattamning

Får passa på att slänga in ett inlägg när man hinner... Tidigare idag har jag inte hunnit så får resumera dagen nu istället :)

Jobbade en sväng under förmiddagen, sen vart det hem å fixa lunch, efter ser fick jag vilat en timme, mina ögon gick i kors.... Sen tanka jag på Neo, å palta på honom kläder så for vi till mvc, där det var återträff med föräldrargruppen :)
Var jättekul å träffa alla igen å alla söta bebisar.... :)
Bestämde date med Angelica på tisdag, ska bli kul! :)

Sen vart det en lugn hemmakväll.


Today

 

 


Krasslig

Vakna inatt när det var dags för amning igen, å kände mig täpter i näsan å lite ont i halsen... Typiskt! Hoppas inte det blir värre bara...

Idag började jag å Neo dagen med en tur till Skene, där vi mötte upp Marina å Elliot å åkte till "öppna förskolan". Till slut blev Neo grinig, det var matdags... Så fick matat han å strax efter det åkte vi hemåt. Markus var hemma sen när vi kom hem, så han tog hand om Neo så jag kunde gå ner å lägga mig lite. Har vart så himla trött å hängig...

Sen vart det dags för lunch å vid 17 vart jag vid jobbet å jobba en timme.
Men nu e det lugnt igen, Markus ska jobba natten så jag å Neo blir åter själva. Jag jobbar en sväng imorn förmiddag, sen e jag ledig.

Imorn eftermiddag ska jag å Neo på återträff med föräldrargruppen. Ska bli kul å träffa alla igen. :)

Hörs mer imorn gott folk!


Våran kärlek <3


Måndag

Ännu en härlig dag!! :) men har ingen aning om det e halt ute, annars hade det vart skönt med en promenad med Neo! :) fast vagnen e i bilen, å bilen e med Markus på jobbet. :) så det sket sig....

Efter lunch får iaf Markus komma hem med bilen för då ska jag å Neo ut på lite ärenden. Å så ska vi hem till Marina, Sigrid å Elliot på kaffe. Ska bli trevligt! Skönt å komma hemifrån lite. :)

Just nu på TV4 med Malou efter tio e Tomas Edlund å Hasse Nilsson från Wella å Sebastian där å visar lite frisyrer. :) det var ju dem jag jobba med i Jönköping!! :) dem e grymma!!! :)


Här gillar jag att sitta


Hemmamys

Det blev hemmamys med familjen ikväll! :) lugnt å skönt.

Neo sussar gott i sin säng.

Imorn väntas besök utav Eliasson å Martina. Ska bli trevligt. Var inte igår man träffa dem! :)

Adios!


Magsjuk

Det blir inget besök hos Jimmie å c/o ikväll, för Melvin har fått magsjuka. Så då håller vi oss borta.

Får se vad det blir ikväll.


Lördag

Idag blir det att umgås med ett par olika folk... Vi ska träffa farfar å min svägerskas sambo Daniel. Sen kommer kanske Markus vän Simon hit en sväng. Å ikväll ska vi hem till Jimmie, Christina, Melvin å Gabriel å kika på melodifestivalen. :)

Så det kommer löpa på idag :)

Hörs senare!! :)


Överlida

I eftermiddag blir det lite jobb, å efter det åker jag å Neo till Överlida hem till syrran å familj. Äter lite gott, å så kommer även Rickard å Emma dit me. Det var jättelängesen jag såg dem så det ska bli kul!! :) Markus ska spela match så han kan tyvärr inte hänga med.


Today

 

 


Zumba

Idag har det vart jobb stort sett hela dagen. Jobba 9-11.30, sen vart det hem å tanka Neo å fixa mat. Sen tillbaka till jobbet, jobba mellan 15-17.30. Efter det var det dags att tanka Neo igen, sen svira om till träningskläder (äntligen). Var 2 veckor sen jag skaffa gymkort å nu idag fick jag kommit till gymmet å jag slang mig in på ett zumba pass. Har aldrig vart på det innan. Träningsmässigt vart det bra träning, svetten bara rann på mig... men vet inte riktigt om jag gillar passet i sig, får kanske ge det en chans till. :)

Nu e det iaf dags för kvälle. Å tv framför soffan... Hörs mer imorn... :)


Till Joel

Om en sväng blir det en tripp till Torestorp. Ska hem till Alexandra å Johan som fick lille Joel den 6 feb. :) ska bli kul!!

Å idag e Neo 2 månader!!! Grattis min fis! <3 LOVE!!!

Senare idag e det ett besök på BVC som väntar, "mammaträffen". Det ska pratas om mat idag.

Sen blir det lite jobb i eftermiddag.

Så en fullspeckad dag väntar... Ciao sålänge!!


Resultatet

Lille Neo väger nu 5880g, å är 60,5cm lång :)
Stor kille nu!! :)

Efter besöket på BVC så vandra vi vidare till syrran (Michan) på kaffe. Sen tog jag, Neo, Michan å Alexandra en promenad till byn å fixa lite ärenden.

Men nu e vi hemma sen en liten stund tillbaka, å ska bara mysa i soffan resten av kvällen :) pappa jobbar dygn idag så vi blir själva här hemma. Mys mys..... :)


Morgonfika

Om en liten stund kommer Marina å Elliot hit på kaffe :)

Sen 13.30 ska jag vara på BVC å då ska Neo vägas å mätas, å så ska läkarn göra en rutin koll. Ska bli spännande å se hur stor han e nu. 2 månader imorn blir han. :) stor kille nu!!! <3


Jag å min kärlek!!! <3

Han sussar så gott i bärselen! :)


Morgonmyser hos pappa :)


Ny vecka...

Idag har jag äntligen hunnit med hemmet lite... Fick dammsugit övervåningen, dammat av hela hemmet å rensat bort vissna blan på växterna :) på vinterhalvåret så blir våra gröna växter jättetråkiga, sen återhämtar dem sig till våren igen :)

Nu e jag på jobbet å jobbar lite, sen blir det mys hemma i soffan med lille Neo. :) Markus ska nog iväg å träna. En annan hinner inte med träning :( har inte gått bra hitills iaf :( å jag som skaffat gymkort. Jaja....


En underbar dag!!

Kom hem för en sväng sedan från Michan å c/o.
Nu e det dags för käk, sen ska jag promenera bort till mamma en sväng. :) får passa på å gå ut nu när det e så fint väder ute å temperaturen e lagom. :)


Lördag

Ikväll blir det myskväll med familjen... :) god middag å melodifestivalen. Ska även unna mig ett glas rött :)
Annars idag har det vart lugnt, vart trötter!!!

Imorn blir det fika hos syrran (Michan), sen får vi se vad det blir mer...


Fredag

Ja, så var denna dagen förbi.... Den försvann fort!!

Vi började dagen med att gå till biblioteket i Kinna där det var "mammaträff", där det handlade om sagor å visor för dem små!!! :)
Sen gick jag vidare till jobbet å mellan landa där jag fick matat Neo. Sen vandra vi hemåt igen, där jag fick ätit lite lunch. Vi hann å stanna hemma en sväng innan det var dags att bege sig igen. Det var åter till jobbet där jag klippte syrrans barn, Oliver å Leon. Sen åkte vi å handla lite smått å gott till kvällen. Jag å Neo vänta besök utav Jasmine å Jean. :) dem åkte hem för en liten stund sedan. Det vart en mycket trevlig kväll! :)

Nu tankas Neo å efter det blir det läggdags för oss båda. Men jag ska inte släcka lampan än. Det blir lite titt på QX galan. :)

Hörs mer imorn... Natti!


8 veckor

Idag e Neo 8 veckor gammal!!! :) fort det går!

Våran lilla skatt! <3

Haha, han ser ut som en pluffs!! :) goding!


Sussa

Nu ligger vi å myser i soffan jag å Neo :) han e nybadad, å e helt slut nu... Så efter nästa amning här så kommer han somna gott i sin säng. :)

Å det kommer jag me göra, sussa gott i min säng... Redan trötter, så får passa på att lägga mig här sen när Neo har ätit.

Hörs mer imorn... Ciao!


Today


En fin dag

Skulle tatt en promenad med Neo nu under förmiddagen, men Markus har vagnen med sig till jobbet :( den ligger i bilen... Typiskt! Så det får vänta tills imorn helt enkelt! Då ska jag å Neo till biblioteket på mammaträff. :) ska bli spännande å se vad det e för mammor där imorn. :)

Markus e som sagt på jobbet, han slutar kl.12, så efter det blir det lunch å så ska Neo bada. :)

Sen börjar jag jobba kl.15


Natti

Nu e det läggdags!!

Neo sussar gott i sin säng, å själv ska jag göra mig själv redo för lite sömn innan det e dags för amning igen. :)

Imorn jobbar jag en sväng på eftermiddagen. Så imorn förmiddag blir det en promenad med Neo. :) ska bli skönt att få komma ut lite.

Natti!


Onsdag

Hej hopp... :)

Har redan hunnit jobba en sväng. Just nu e jag hemma å har lille Neo liggandes över bröstet som sussar gott!! <3 kärlek!!! :)

Sen blir det att fixa till lunch å kl.16 e det åter jobb som väntar.

Ciao sålänge...


Våran goding!!!


Today


Blev ingen...

Fick hoppa träningen idag... :( det tajma fel med amningen, skulle bli så sent å det hinner jag inte. Har annat å fixa med nu innan lunch... Å sen i eftermiddag blir det jobb. Så e det......, hoppas det kan bli lite träning imorn istället. :)


Jag är inte här.... :)


Snart sängen...

Jag å älsklingen kollade på "breaking dawn part one". Längtar till part two :) spännande!!! Mer säger jag inte för er som inte har sett den än.

Nu e det snart läggdags! Imorn förmiddag blir det nog lite träning på gymet! Ska bli gott! :) sen ska jag jobba senare på eftermiddagen.

Natti!


Borås

Idag har jag, Neo, Marina å Elliot vart en sväng i Borås. :) det gick vägen!! :)
Sen avslutade vi en snabbsväng i Kinna.

Men nu e vi hemma igen, å det e dags för lunch å sen film. :)

Hörs!!


Vara inne

Idag tänker vi inte göra mycket, just nu e farfar Jan här på besök. Annars idag blir det lugnt. Går å myser i en mysdress, å det ska jag göra resten av dagen. :)

Adios sålänge!


Kommentarer

Hanna en vän reagera på att man inte kunde skriva kommentarer till mina inlägg.... Men nu e det fixat!! :) har inte jag vetat om... Det e blogg appen som krånglar, hoppas det funkar till nästa uppdatering. :) får gå in i efterhand å ändra inställningarna i varje inlägg... Lite jobbigt, men men...


Familjen samlad :)


En mysig dag

Idag har vi haft en jättemysig dag ute med grill, efter det gick vi in å värmde oss med en kaffe. :)

Nu ikväll blir det en lugn hemmakväll med Neo, medans Markus e iväg på grabbkväll. Så det får väl bli häng framför melodifestivalen. :)


1

Kl 1 idag får vi besök utav Jimmie, Christina, Melvin å Gabriel. Det ska grillas korv på baksidan. Men hur kallt det kommer å vara kan bli spännande! :) det blir nog att en annan tittar ut genom altandörrn med Neo, å hoppas få en korv eller två inlangade istället. :) men trevligt ska det bli!! :)

Hörs senare!


Det blev kvällsmys med......

..... Marina, Tobbe, Sigrid å Elliot oxå ikväll! :) spontant å mycket trevligt blev det!!! :)

Men nu en film med älsklingen. Lille Neo sussar gott i sin säng. :)

Hörs mer imorn. Natti


God morgon fredag

:)

Härligt med fredag!! Idag som sagt blir det lite jobb, å ikväll blir det hemmamys med älgstek mm.... Ska bli mumma! :)

Imorn kommer Jimmie, Christina, Melvin å Gabriel förbi vid lunchtid, vi ska använda oss av våran grillkorg å grilla korv å mysa ute. :) hoppas graderna inte blir allt för höga i minusväg...

Hörs mer senare.


En tavla kanske?

Kanske nåt man ska framkalla?! :)


Älg

Snart blir det att kosa te sängs!

Jobb imorn som väntar... Först 9-11, å sen 14-16.

Sen på kvällen ska jag å älsklingen ha en mysig hemmakväll, vi, Neo å Maja. :)
Jag ska fixa älgstek. :) å jag ska unna mig ett glas rött till. Första alkoholen på väldigt länge.... Sen blir det alkohol fri öl resten av kvällen. :) det blir lite att fira våra 4 år tillsammans! :)


GUD VAD JAG E.........

...........LYCKLIG!!! :)

Ligger här i soffan å myser med våran älskade lilla Neo å tänker på hur lyckligt lottad jag e som får vara tillsammans med min underbara MARKUS, å att vi fått våran underbara son NEO <3 å att vi har våran mysiga lilla MAJA omkring oss!!! :)

Jag e såååå glad!!! <3

KÄRLEK till er alla!!! <3


Me


Dem fina rosorna <3


Mysig dag!

Det har rullat på idag me :)

I förmiddags var jag å Neo hos Sanna å Julian :) Julian blev väldigt glad att se oss!! Han skratta med en gång! :) hoppas bara inte han tyckte en såg tokig ut hehe :)

Sen efter det var det hem å laga mat. Markus börja jobba 14 idag å jag hade besök på mvc å lite ärenden i byn å fixa, glömde hälften bara, blir så nu för tiden, örer i hövet som man e!!! :) får fixa det imorn!

Nu i eftermiddag har vi bara varit hemma å tatt det lugnt. Ligger just nu i soffan å myser :)


Full rulle...

Idag har det rullat på i ett! Först träning, å det ska bli riktigt gott att komma igång med det! :) e jättenöjd med dem nya maskinerna Corpus gym har fått in. :)

Sen vart det hem å laga mat å mata Neo. :)

Kl.15.30 väntade jobbet, å efter det när jag kom hem så badade vi Neo. Sen vart det kvälle å nu ligger jag i sängen å Neo ligger i sin å sussar gott. Själv kikar jag på TV. Men ska snart sussa jag me. Markus sitter vid TV:n där uppe å kollar fotboll. :)

Imorn bitti väntar en tur till Örby, där jag å Neo ska hälsa på Sanna å Julian :) ska bli mycket trevligt!!!

Hörs mer imorn! Adios!


Today


Träna :)

Åhhh, idag ska jag till Corpus gym å träna!!! :) ska bli så skönt å kul!
Imorn kommer det nog inte kännas lika skönt!! Hehe :)
Kommer inte hinna bli en jättehård träning idag, för ska gå igenom dem nya maskinerna med Jan (ägaren). Men gött ska det bli i vilket fall som helst! :) kl.11 ska jag vara där.


RSS 2.0