Nu sitter vi i bilen å e på väg till Landv...

img_6527 (MMS)

Nu sitter vi i bilen å e på väg till Landvetter!!! :) LONDON baby here we come!!! :)


Min älskling gömde den här fina lappen igå...

img_1786 (MMS)

Min älskling gömde den här fina lappen igår under mitt täcke.... :) han vet vad jag vill ha!! :) hihi  Nu ska här shoppas!! Jag pekar, han betalar! ;)  TACK ÄLSKLING!!!


Dem snygga handdukarna :)

img_1224 (MMS)

Dem snygga handdukarna :)


Dem fina temuggarna :)

img_1623 (MMS)

Dem fina temuggarna :)


idag har det vart full rulle...

idag har det vart lite lagom med jobb.... besök hos syrran på en kaffe, åkt å handlat, hängt upp en tvätt å slängt i en ny tvätt, lagat mat, hämtat Markus på jobbet, jobbat lite till.
åkte hem å vänta in Marina som kom med presenter :) gullig hon e!! jag fick handdukar från deras super snygga märke "Grand design" å jättefina temuggar från designern "Camilla Engdahl". jag fyller nämligen hela 27 år imorn. men imorn e vi inte hemma för imorn e det LONDON som gäller!!!! wwwwwiiieeee.... då ska jag å älsklingen fira!!! :)

har inte ens börjat packa, har inte ens börjat fundera på vad jag ska ha med mig. men jag har hela morgonen å förmiddan på mig imorn så det ska nog lösa sig!

nu ska jag ladda inför sängen..... å sappa framför TV:n. 

natti...



At work!!!

img_7595 (MMS)

At work!!!


seg som bare den!!!

idag har jag inte kommit igång för fem öre, e jätteseg... sov fruktansvärt dåligt inatt, så det e la det som spökar! + järnbrist på det.... går inte ihop liksom! :)

men lite piggare blev jag iaf när vi besökte söta Gabriel... :) jag fick hålla honom en stund. han sussa så gott!! å så fick jag ett leende, han drömde nog om mig.... hihi :)

men nu blir det en lugn kväll...ladda inför sista arbetsdagen denna veckan. :) har knappt hunnit tänka på att vi ska till London på onsdag, ska bli sååå underbart gott!!! :)

see ya!

besöka lille Gabriel

nu kl.11 ska jag å Markus hem till Jimmie, Christina, Melvin å snart 2 veckor gamla Gabriel. ska bli kul!! :)
har hunnit vara en kort sväng på jobbet å tatt hand om en kund, börjar jobba igen kl.14.

ciao sålänge...

Eftersom jag har varit så duktig idag så f...

img_2523 (MMS)

Eftersom jag har varit så duktig idag så förtjänar jag lite godis idag, å så fick det bli en tidning på det... :) så nu e det soffan som gäller  med godispåsen på magen.


25 veckor

idag har jag gått 25 veckor... :)

under v.26 händer det här:



Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.

Nu växer bebisen snabbt och hjärnan utvecklas i intensiv takt. Detta gör att ditt näringsintag är viktigt. Fortsätt äta en välbalanserad kost med mycket grönsaker och fullkornspordukter. Fiberrik mat, som fullkornsprodukter, linser och råris innehåller mycket B-vitaminer och hjälper till att förebygga förstoppning.

källa:babycenter.com

grejat på...

nu e jag klar med hemmet... härligt!! eller a, städningen e helt färdig. men jag har lite mer tvätt att ta tag i... men nu får det bli en liten paus, ska luta mig tillbaka i soffan å bara slappa i nån timme. för det e jag värd. :)
jag har till och med fixat mat till både mig å Markus som jobbar dygn idag så jag körde bort med mat till honom för en timme sen... snäll jag e va? :) han har det för bra han!! :)

hörs lite senare....

Söta Alexandra äter upp min mobilväska... :)

img_9070 (MMS)

Söta Alexandra äter upp min mobilväska... :)


Nu har jag fått storstädat hela övervåning...

Nu har jag fått storstädat hela övervåningen, tvättat 2 maskiner. Så nedervåningen får jag ta tag i imorn, för nu varken hinner jag inte eller orkar... Michan kommer nu å hämtar mig, vi ska till hennes svärföräldrar på mat :) Adios!


Sitter hemma hos Michan å fikat lite....me...

Sitter hemma hos Michan å fikat lite....men har fastnat här... Orkar inte lyfta på rumpan. Har en hel del att ta tag i hemma bara så det vårdar inte gott detta... :) ska passa Alexandra en liten sväng medans dem drar ut på lite ärenden. Sen måste jag palla mig hem å STÄDA!!! Ciao sålänge...


Än så länge går det inte bra för Högvad, d...

img_6718 (MMS)

Än så länge går det inte bra för Högvad, dem ligger under med 0-2, en halvlek kvar...


Nu drar jag å bebben till Överlida, å koll...

img_0311 (MMS)

Nu drar jag å bebben till Överlida, å kollar på fotboll å sen hem till syrran på lite käk. :)


Äntligen fredag... :) nu har jag helg, här...

Äntligen fredag... :) nu har jag helg, härligt! E sååå seg nu bara!!! Skulle kunna lägga mig ner å sova! Men ska göra mig en rejäl fruktsallad nu så kanske jag piggnar till lite sen. :)


Lilla Maja har hittat ett nytt krypin :), ...

img_3959 (MMS)

Lilla Maja har hittat ett nytt krypin :), sötnosen!!! Hon har några st nu...


hos barnmorskan

idag var vi hos barnmorskan, Elisabeth... :) 
vi lyssna på bebbens hjärta, å det lät jättebra! :) det låg på 138, jämn å fin takt...
å så mätte hon magen oxå, å jag låg precis på linjen, på normalstor storlek för veckan jag var gången i... 
alla väderna såg jättebra ut förutom mitt blodvärde, behöver ta till med järntabletter, som e väldigt vanligt vid den här tiden. så har köpt hem en ask med nifirex.


sovmorgon

då var denna dan avklarad me... :)

imorn har jag sovmorgon, börjar först kl.11, ska bli sååå skönt!!! :)
har fått i mig lite kvälle, men nu då e det glass i stora lass som gäller! :) så kanske jag piggnar till lite, e redan trötter!
en lugn kväll att se fram emot iaf...

Today

img_2438 (MMS)

Today


åter kväll

dagarna rullar på som bare den tycker jag. redan torsdag imorn, å snart helg... göttans!!! :)
imorn som sagt så e det besök hos barnmorskan, Elisabeth. det ska bli så kul. det ska mätas å lyssnas på bebbens hjärta. :)

nu e det kvälle dags, magen kurrar å det verkar det göra på bebben me, han sparkar iaf. :) så det e nog skrik på lite mat! hihi


I väntan på min nästa kund... Lite te på d...

img_7098 (MMS)

I väntan på min nästa kund... Lite te på det! :) försöka vakna till liv, låg vaken i flera timmar inatt    å kunde inte somna om... :( jobbigt när det blir så ibland!


Ska lägga mig i soffan nu å kika i Ikea ka...

img_1051 (MMS)

Ska lägga mig i soffan nu å kika i Ikea katalogen som vi fick hem på posten idag... :)


SMS-inlägg

img_8728 (MMS)


första dagen

då var första dagen på denna nya vecka avklarad. idag har jag vart på jobbet hela dagen, en sväng hemma på lunchen bara.
imorn e det åter jobb som väntar...
på torsdag ska vi till barnmorskan å mäta magen å lysna på bebisens hjärta :) ska bli kul!!!

nu ska jag slänga i mig lite kvälle, å bara slappa... lite fix här uppe i köket, annars blir det en lugn å go kväll!!! :)


oj vad du sparkar

idag har lillfisen hållt på titt som tätt... särskilt nu ikväll... han sparkar å sparkar.... :) nu syns det utefrån me, det guppar till... Markus tycker det e obehagligt att se....hehe :) men självklart tycker han det e mysigt!! :) för mig känns det både obehagligt å en härlig känsla att han e där innanför å "grejar" :) vi längtar å längtar nu tills han ska titta ut. :)


Igår när vi rensade ute i förrådet så hitt...

img_1782 (MMS)

Igår när vi rensade ute i förrådet så hitta jag min kakigröna "army" jacka :) så den slängde jag på mig idag!


vart ute en sväng

jag å Markus har kommit hem för en sväng sedan. vi åkte upp till golfbanan å slog lite bollar. men nu har jag ont i min stackars rygg, skulle nog låtit bli. så det var första å sista gången för mig i år. :)

så ska köra igenom mina övningar här sen...
men först få i mig lite kvälle...

lite inköp till bebben :)

idag fick jag hem lite grejer till bebbens säng...


ett påslakanset

ett överkast

en pläd å ett kuddfodral.

allt detta beställde jag på Barntyger.se

det kommer bli så fint!!! nu längtar jag tills man kan få börja inreda... :) men får vänta till slutet av oktober, då får vi hem allt från barnvagncentralen i Borås.

24 veckor

här e min mage nu när jag e 24 veckor gångna :)



nu har jag fått en liten fotbollskula :)

Godmorgon gott folk!! Ligger fortfarande ...

Godmorgon gott folk!! Ligger fortfarande å drar i sängen. E ledig idag, hur skönt som helst! Ska börja dagen med lite ärenden, å så ska vi slänga allt skräp som vi fick rensat ut ifrån förrådet!! Underbart!!! :) sen måste jag ta mig in till Borås å köpa blötmat till Maja, kan endast få tag på hennes mat på blå stjärnan nämligen. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda?! :) ciao så länge!


24 veckor

idag har jag gått 24 veckor :)

i v.25 händer det här:



Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Nu har den fått lite kroppsfett och ser mindre "mager" ut. Sinnenas utveckling har kommit en bra bit på väg. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket betyder att synnerven har börjat fungera.

källa:babycenter.com

oj vad vi har vart duktiga!!!

efter kalaset så tog jag å Markus tag i vårat förråd!! vi hiva ut allt i carporten å "börja" om från början. å herregud vilken skillnad å vad skönt det e efteråt!!! vi fyllde hela bilen med en massa skit som ska slängas å skänkas bort!! skulle haft ett före å efter kort så skulle ni få se skillnaden. kan knappt tro det e samma...

bra att det e gjort nu med innan bebben kommer, för då kommer det inte finnas tid för sånt! å bra att det har blitt gjort nu me innan kylan kommer...

nu e jag helt slut iaf, så ska ta mig en kopp kaffe å sen lägga mig i soffan!!!

Nu e det kalas som gäller, vi ska fira mam...

img_2797 (MMS)

Nu e det kalas som gäller, vi ska fira mamma som har fyllt år å Michans sambo Anel som har fyllt år. Hörs lite senare... Asyls!


Today

img_4904 (MMS)

Today


Lite nya färger!!! :)

img_3817 (MMS)

Lite nya färger!!! :)


Nu ska jag å Markus pappa åka å kolla på n...

img_9035 (MMS)

Nu ska jag å Markus pappa åka å kolla på när Markus spelar fotbollsmatch i Öxabäck. Man kan tro att jag bär på en fotboll nu.... Hehe :)


Today

img_6228 (MMS)

Today


Ligger i sängen klarvaken sen 04.44. :) Så...

Ligger i sängen klarvaken sen 04.44. :) Så jag spelar å surfar runt på nätet, försöker bli lite trötter igen men blir bara piggare!! :) skit oxå... Men ska ta å försöka igen med att sluta mina ögon mot kudden. Behöver sova lite till! Ciao sålänge!


fredag...

....å helg! :)
sitter inte alls fel!!

jag har jobbat, hämtat upp Markus å så har vi vart å fixat lite ärenden, handlat lite mat. å nu e vi hemma å mellanlandar lite men om en halvtimme drar jag hem till Marina å c/o på lite tacoskväll. :) ska bli trevligt!!
Markus ska på grabbkväll.

hörs mer imorn!

lite filmkväll

nu efter "sommar med Ernst" blir det lite film med älsklingen "Limitless".
sen e det läggdags, redan trötter...

hörs mer imorn...

Förresten, jeansen jag har haft på mig nu dem senaste 2 outfitsen e dem mammajeansen jag skrev om... :)

Torsdag

en smärtfri dag... gick hyffsat fort oxå. jag slutade redan kl.17 idag, det var längesen det hände. om det inte e fredag då vill säga, för då slutar jag alltid 16. :)

e redan hungrig så ska ta mig en banan så jag lugnar min hunger lite. kan ju inte äta kvälle än...

imorn blir det jobb i vanlig ordning, sen e det långhelg. ska bli skönt!!! :)


Today

img_9297 (MMS)

Today


Försten ut i Sverige.... :)

img_3721 (MMS)

Försten ut i Sverige.... :)


Carolas 50-årsfest!

lite bilder från i fredags då vi var uppe vid Källö Knippla å firade Markus mammas 50-årsdag! :)


födelsedagsbarnet! :)



lite sång å fika vid klipporna :)


den fantastiska solnedgången :)

här har vi dem otroligt duktiga musikerna :)

den fantastiska fullmånen :)

det närmar sig

ja då var det redan torsdag imorn....det närmar sig helg igen å det går så otroligt fort. skönt skönt!! jag ska vara ledig på måndag me, så jag kommer att få lite långhelg. :)

idag har det jobbats på i vanlig ordning. var en sväng hemma hos syrran å familj på en kaffe under lunchen. annars har det inte hänt så mycket mer idag.

ska ta å köra min träning här nu, det ska ju göras varje dag så det e bara att ta tag i det. :)

Today

img_9287 (MMS)

Today


Fina Amelie å Fredrik


dem var så fina på sin bröllopsdag!!! :)


jag å älskling

Daniel å syrran Mona




boots

behöver ett par nya boots, å e lite sugen på dessa...



"Novita", 1199:- kostar dessa å finns på Scorett. var inne i Borås i måndags å ville prova dem, men dem hade dem inte inne å skulle inte få in dem heller.....SUCK!! så närmsta stället e Göteborg eller Varberg. så kanske får bli en tur till Varberg i helgen... :)

vad ska man säga???

ännu en dag på jobbet.... det rullar på hyffsat, så det e gött!!
trötter e jag nu, så det blir lite hemmaträning för mitt bäcken å ljumske. sen lite kvälle å TV på det!

har ett stort frågetecken i mitt huvud just nu... mer om detta får jag ta i ett senare inlägg. när jag vet mer... men jag blir sååååå trötter!!! fy fan för vissa människor!

see ya!

Me

img_7531 (MMS)

Me


en tur...

idag har jag å Alexandra vart lediga under förmiddagen, så vi bestämde redan i förra veckan en tur till Borås tillsammans. :) hon ska ju oxå ha en bebis men 8-9 veckor efter mig. ska bli kul!! :) vi kikade lite på mammakläder, å hon fick köpt sig ett par chinos som även jag har. dem e jättesköna. dem kommer från H&M. annars har inte H&M nåt att erbjuda tyvärr. deras jeans e förskrämliga. riktigt fula!! för ett par veckor sedan köpte jag mig ett par mammajeans från Nelly, å dem var jättefina!!! har haft på mig dessa plagg men har nog inte sagt att det e mammabyxor. ska ta kort å visa vilka jag menar. det kommer in imorn... :)

nu efter lite jobb har jag hunnit med en rejäl kvälle, å ska snart lägga mig i sängen å läsa lite innan det e dags att sova...

hörs mer imorn...

mys

nu blir det mys i soffan med älsklingen resten av kvällen... nån bra film att halvslöa till. :) e helt slut nu efter all städning...


Här har ni den nya Tv:n

img_4843 (MMS)

Här har ni den nya Tv:n


23 veckor

nu har jag gått 23 veckor... :) som jag sagt tidigare så går det såååå otroligt fort. gött det!

under v.24 händer det här:


Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Från hjässa till häl mäter bebisen ungefär 30 centimeter. Hjärnan växer snabbt, smaklökarna är fullt utvecklade, finger- och fotavtryck fortsätter utvecklas. Inne i bebisens kropp utvecklar lungorna andningsvägarnas förgreningar och celler som producerar surfaktanter som gör att lungblåsorna (alveolerna) inte kollapsar när bebisen väl börjat andas luft.

Du kanske har fått svaga röda eller bruna strimmor, så kallade hudbristningar eller strior på mage, höfter eller brösten. Krämer kan inte ta bort dem, men att ha en BH som ger brösten bra stöd kan förebygga strior åtminstone där.

Det är väldigt vanligt i det här stadiet av graviditeten – ca 90% av gravida kvinnor får dem. Efter förlossningen bleknar striorna gradvis och lämnar strimmor som är ljusare än kringvarande hud.

Dina ögon kan kännas torrare och vara ljuskänsligare än vanligt. Detta är också normalt under graviditeten och du kan lindra symptomen genom att använda s k konstgjorda tårar (säljs på Apoteket).

källa:babycenter.com

full rulle...

nu har jag grejat här hemma som aldrig förr, å det känns så skönt att det e gjort. grovgörat e färdigt, men har lite tvätt att ta hand om fortfarande.

men resten av dagen blir ganska lugn tror jag... snart får det bli dags för lunch, magen börjar kurra här.

Markus å hans pappa sitter här i soffan fixar med våran nya TV. en Samsung 55 tum blev det. kort kommer... :)

vart i grannorten

nu e vi hemkomna från Skene... vi har vart hos Jimmie, Christina å Melvin på en helkväll med grillat å till efterrätt en mumsig rabarberpaj! :) det satt fint!
dem väntar sitt andra barn å ska ha här snart.... ska bli kul! :)

nu e det läggdags för min del, nya tag imorn.

Mamma kommer hit en sväng under förmiddagen på fika. å innan det vill jag ha hunnit städa övervåningen, för det e så dammigt nu igen....det går fort mellan varven. fick tidigare idag städat ur kylen.....urk säger jag. det ska man göra oftare. när man väl börjar gräva i skiten så e det mer skitet än vad man tror... men nu e det som ett nytt kylskåp, härligt! :)

natti natti gott folk!!!

lördag

igår vart det en mycket lyckad kväll för Carola. :)

idag e vi lite halv sega... Markus pappa e här nu på en kaffe. Vi ska sen åka å kolla på Markus som ska spela fotbollsmatch i Öxabäck. hans första match med dem. han gick över dit strax innan semestern börja.
gött att det e fint väder me... :) har dock inte hunnit vara ute än, ska ut nu å plocka lite vissna blommor på baksidan å efter det så ska jag ut å sätta mig lite med Majsan på balkongen å mysa... :)

Födelsebarnet själv står tillsammans med A...

img_9638 (MMS)

Födelsebarnet själv står tillsammans med Annelie å fixar i köket... Snart kommer gästerna! :)


I väntan på sista färgan...

img_8900 (MMS)

I väntan på sista färgan...


Nu e vi på väg till Källö Knippla för att ...

img_9317 (MMS)

Nu e vi på väg till Källö Knippla för att fira Markus mammas 50-årsdag!!! :)  Underbart väder me, äntligen!


fikat å fikat...

oj vad denna dag gick fort... :)

dagen började med ett besök utav syrran å familj. sen åkte jag till "Markbladet" å träffa Tomas å fixa nya visitkort. dem kommer bli super!!! :) sen efter det var det raka vägen till jobbet å klippa Markus kusin. så nästan helledig var jag idag :)
när jag var klar med det så åkte jag hem å hämta upp Markus, å så åkte vi hem till hans gammelmoror som har fyllt 93 år å tog en fika. hon blev sååååå glad att vi kom förbi. :)
sen var det hem å fixa med lunchen...

hann å sätta mig en liten sväng i soffan innan det var dags att bege sig igen. åkte hem till Marina å familj på en fika.

så idag har det blivit en hel del fika.... men fint satt det i magen. :)

nu e man hemma igen, efter att ha flängt runt hela dagen... en te på det får det bli...


Idag har jag gått exakt 5 månader....å det...

Idag har jag gått exakt 5 månader....å det vill säga 22 1/2 vecka. Det rullar på.... Å nu lever han där inne som aldrig förr... Sparkar å sparkar å hickar.. :) mysigt!!!


Michan, Adam å Alexandra e på besök :)

img_2659 (MMS)

Michan, Adam å Alexandra e på besök :)


nästan helg

känns redigt gött!!! nästan helg för min del... :) e ledig imorn, å på fredag ska jag bara jobba en sväng på förmiddagen. :)

det har vart full rulle på jobbet. vid lunch åkte jag hem till syrran, Michan å fick lunch å fika, inte fel!! :) TACK igen syster!! :)

nu har jag krypt ner i myskläderna å dricker en kopp te å småkikar lite på Em-kvalet mellan Ukraina-Sverige.

hörs mer imorn...

SMS-inlägg

img_7601 (MMS)


Jag idag...

img_7739 (MMS)

Jag idag...


en vanlig dag

idag har inte hänt så mycket.....jobbat på i vanlig ordning. :)
full rulle imorn me, sen på torsdag blir jag ledig. då blir det lite småärenden att fixa. å fira Hilda (Markus gammelmormor) som har fyllt år.
sen jobbar jag en sväng på fredag förmiddag. sen helg... :)

efter lunch på fredag ska vi upp till Källö Knippla å fira Markus mamma som fyller 50 år på torsdag. :) ska bli trevligt! vi ska övernatta där. det kommer 50 personer ca, så fullt hus blir det. :)

nu blir det kvälle å TV... hörs mer imorn gott folk.

Jag idag...

img_7506 (MMS)

Jag idag...


det rullar på...

har jobbat på idag... det rullar på hela veckan, gött det!!! :) kanske blir ledig på torsdag...får se...

har fått i mig ett lass med kvällsmat nu, så nu blir det soffan resten av kvällen, å surfa lite på datarn. det närmar sig London, så ska kika lite på vad som sker då vi e där, så vi inte missar nånting roligt. bara inte det skulle spåra ur mer nu med dessa demonstrationer som pågår där nere just nu... jag blir tokig. varför ska vi hamna på alla dessa ställen där sånt pågår...? weard! :)

jaja...det ger sig! see ya!


gravid 22 veckor




en rund kula har jag fått nu :)

Gravid 22 veckor

idag har jag gått 22 veckor....det rullar på. å det märks nu på magen. :)
å även innanför "skalet", han rör sig som aldrig förr.... tror oxå han har börjat hicka där inne... hihi :)

i v.23 händer det här:




Bebisen väger nu drygt ett halvt kilo och är ungefär 29 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Många studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik. Pröva att spela något du själv tycker om och se om bebisen reagerar.

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför livmodern. Nu är bebisen så stor att du kanske kan se den röra på sig under dina kläder!

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel. Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.

källa:babycenter.com

röjt...

nu efter att jag körde Markus till jobbet har jag grejat för fullt här hemma, tvättat 2 maskiner, vikt tvätt, slängt på diskmaskinen, dammsugit övervåningen, städat toaletten. bränt över kort på 2 skivor. :)

skönt när allt e fixat. slipper man ha det hängande över sig...

så nu kan jag bara slappa resten av dagen. :)

söndag

då var vi vakna i detta hus...eller ja, nästan. Leon sover fortfarande... :)

tråkigt väder e det, det regnar just nu... det ska tvättas här hemma å städas lite. Markus ska jobba.

nu lite frukost till mig å Oliver...

barnvakt

nu e vi hemma igen efter en sväng tillbaka. vi fick me oss syrrans grabbar Oliver å Leon. dem ska sova här inatt. :)

blir taco kväll å filmmys...


Syster yster... Vi e i östra Frölunda å ko...

img_3236 (MMS)

Syster yster... Vi e i östra Frölunda å kollar på våra grabbar som spelar fotbollskupp. :)


Jag idag...

img_4805 (MMS)

Jag idag...


Mys mys...

img_8096 (MMS)

Mys mys...


Jag å majsan ligger å myser i sängen!!! Nu...

img_5242 (MMS)

Jag å majsan ligger å myser i sängen!!! Nu när Markus inte sovit hemma tar hon över hans plats. :) mysigt!!


Helg

härligt med lite ledghet nu... :)

ikväll kommer Jasmine hit på käk å mys. ska bli skojsigt. skulle åkt ner till henne egentligen, men hon skulle ändå upp till Kinna i helgen, så då åkte hon redan idag istället å kommer om mitt istället :) 
Markus jobbar tyvärr, så vi får klara oss utan honom.

ska förbereda lite här nu, så vi hörs mer imorn...

Här ligger Maja, å snarkar så gott... Sömn...

img_4318 (MMS)

Här ligger Maja, å snarkar så gott... Sömntutan!! Men nu e det dags att stiga upp. :)


Han fick denna fina tee av mig för att han...

img_5642 (MMS)

Han fick denna fina tee av mig för att han fixa körkortet. :)


ÄNTLIGEN!!!

TJOHOO!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN HAR MARKUS FÅTT SITT KÖRKORT!!!! :D

efter lite tjöt å gnäll från min sida så gick det vägen. ibland e det bra å vara lite extra gnällig.... hehe :)

han vart superglad idag, å det kan jag förstå. det har vart en liten långdragen process detta, så nu när det äntligen e över å att teori provet å uppkörningen gick vägen på 1:a försöket så e det en sån lättnad! nu kan han bränna upp den förbaskade teoriboken!!! :)

GRATTIS ÄNNU EN GÅNG ÄLSKLING!!! PUSS! <3 <3 <3

ett mysigt fikabesök :)

ikväll fick jag besök utav Marina å Sigrid. :) mycket trevligt!!!

nu har jag hunnit med en dusch, å ska inte göra så mycket mer av denna kväll!!! bara ta det lugnt.

imorn väntas en ny jobbdag, men sen e det lite helg, ska bli gött!!! imorn efter jobbet drar jag till Falkenberg å ska hälsa på Jasmine.... var sjukt längesen vi sågs nu!! så det ska bli såååå mysigt å trevligt!! :D

adios så länge!

Nu efter maten ska jag å Michan gotta oss ...

img_2785 (MMS)

Nu efter maten ska jag å Michan gotta oss med nygjord vinbärspaj.:)


E hos syrran nu på lite lunch... Kul att s...

img_1408 (MMS)

E hos syrran nu på lite lunch... Kul att sommarn har hittat hit igen lagom till en annan börjar jobba....SUCK! Vi som bara hade 2 veckor....typiskt!


Kunde inte motstå.....:) när jag såg dessa...

img_8736 (MMS)

Kunde inte motstå.....:) när jag såg dessa på kappahl i måndags. Det fanns endast 2 par kvar, å dem var sååå söta. Passar perfekt till lillgrabben när han kommer till vintern med dessa ullfodrade tosser. :)


veckan rullar på

imorn e det redan torsdag... :) tiden rullar på, härligt!!!

idag e det 4 veckor kvar tills vi åker till London. :) wwwweeeeiiiiii
ska bli sååå kul å härligt med en liten semestertripp! den sista nu på ett bra tag! :)
men lillgrabben e efterlängtad, så det gör ingenting!!

idag har det vart jobb, annars lugnt. fick lite långlunch idag så jag hann vila lite lunch, behövligt. var så trött! trodde jag börja få järnbrist. jag gick upp till barnmorskan innan jobbet börja igen men mina värden såg jättebra ut. så det e la bara värmen. å att jag har sovit ganska dåligt den sista tiden. det e först nu dessa 2 nätter som jag sovit bra. nu när min rethosta har släppt.

ikväll ska det bara slappas framför tv:n innan det e åter sängen som kallar! :)

en jädrans spik

fasiken oxå!!!

igår morse när jag åkte till jobbet märkte vaktmästarn som bor å jobbar i samma hus som jobbet ligger i att det bakre däcket inte såg bra ut, att det var väldigt lite luft i. jag åkte å kolla detta på Meca i Kinna å han fyllde på med luft. han hörde inte att det pyste, så jag skulle hålla koll på det över dagen. men idag när Markus pappa var besök hemma hos oss så gick han ut å kika å såg spiken i däcket.
så imorn ska jag lämna in bilen så ska dem på Meca plugga igen det hålet.

tur i oturen får man väl säga. tur att det inte har hänt nåt nu när vi har bilat till Sthlm å tillbaka. tänkte på det värsta senariet nu efter man såg det däcket. PUH!!!



Min nya mobilväska jag köpte på kappahl ig...

img_2365 (MMS)

Min nya mobilväska jag köpte på kappahl igår. Äntligen hittat en snygg som passar min Iphone. :) lite smyggare än att gå runt med mobilen istoppad i en strumpa... :)


första dagen

ja, då var första dagen på jobbet efter semestern avklarad... full rulle idag. härligt!!! :)

men nu e jag trötter. har fixat här hemma, plockat upp efter sthlm-trippen, storstädat toaletterna.

så nu ska jag inget annat än att ta det lugnt i soffan. ska lägga mig tidigt. känner att jag skulle kunna somna redan nu...

hörs mer imorn...

Gravid i v.22

nu e jag inne i v.22 :)



Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.

Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig och genomskinlig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln, som är viktig för produktionen av hormoner, utvecklas i stadig takt.Redan nu finns tandanlag i käkarna.

Det är inte så långt kvar tills du får träffa ditt barn och inom det första året börjar tandsprickningen.

källa:bebycenter.com

en lugn dag

har verkligen vart behövligt med en ledig dag idag....fortfarande jättetreött efter resan. idag har det vart väldigt lugnt!!!
har tvättat lite, å ska slänga in en sista maskin nu...sen sätta mig ute på baksidan med korsord å bara softa.

dammsugan å dammvippan åker fram lite senare... nu e det alldeles för varmt!

STHLM


här får ni se lite bilder från Sthlm-trippen :)



vårat rum på Scandic Sjöfartshotellet.

utsikten från vårat rum :), Gröna lund snett framför oss...

ut i Gamle stan å kika lite


inne på Indiska där dem hade sin inrednings avdelning nere i källaren som var jättefin. kändes som man gick runt i en gammal fängelsehåla. :)

längs med dem underbara smågatorna inne i Gamle stan.


en paus...

gör mig i ordning efter en välbehövlig dusch... dags att dra sig ner mot Gamle stan igen för lite käk.

uppe vid "Vita bergen" på Södermalm...

'

inne på Skansen

Lo katten hade fått 3 små ungar...2 av dem leker med varann... :)


Soliden











RSS 2.0