moln har hittat hit

och blåsten....herregud, lite vind, det tackar jag för efter den här dagen. världens klibbigaste dag har det vart. en kalldusch för min del här sen. men det e typiskt, det ska vara antingen eller... illvarmt eller illkallt...
imorn ska jag nästan vara ledig. ska bli skönt. har bara en klipp å sling på förmiddan. kanske bli en sväng till blomsterlandet i borås å köpa lite nya utekrukor å blommor.
idag fick jag beställt gardinerna till köket å tvättstugan på "Karlsro". får hem dem på fredag.

nu en glass så jag får kylt av mig lite.... :)

solen skiner, himmlen e blå....

...vad det e skönt att leva då.....lalalalalala... :)

a livet e underbart!!! dock har man jobbat hela dan, hade inte vart fel å haft sin semester nu när det e sååå här fint å varmt ute... men dock har man kvar sitt till sen. det e ju gott det me, får hålla tummarna på att vädret fortsätter å vara så här eller att det kommer tillbaka när man blir lite ledig.
nu ikväll kommer marina hit en sväng på en kvällskaffe :) ska bli kul!! :) sen senare ikväll ska jag fortsätta få upp lite kläder på hyllorna jag skruva upp i klädkammarn igår kväll. det blev så bra. :) kommer få bra med plats. tror jag iaf, man vet ju aldrig. rätt som det e har jag fyllt upp alla hyllor. å säkert utan några problem me.....hehe :) man har ju en del på den fronten.

nu måste jag sätta på kaffet. ha det gott å njut av den härliga kvällssolen.... :) adios!

dagens outfit



   

gårdagens outfit



   

grill hemma hos oss

i lördags kväll var ju michan å anel häe på besök... fick tatt 3 kort iaf från den kvällen....glömde av å ta senare på kvällen :)

   
grillmästarn, markus. med våran nya grill

   
här får ni se en lite glimt utav dem nya utemöblerna vi köpte samma dag :)

   
å lilla maja var oxå med... :)


   

god kväll

idag har det vart en körig dag, det började med att vi körde tillbaka våra konstrotting möbler till borås som vi ångra köpet på. åkte sen vidare till "Garrys fritidsmöbler" som ligger i skene å köpte ett annat set. vi fick ta två vänder med bilen för att få hem alla kartonger. väl hemma så monterade vi ihop alla delar. ååååhhh snyggt blev det. riktigt nice!!! :) kort kommer. vill bara få ordning lite mer på balkongen i blommväg å så me, så det blir lite mer hembonat... :)
kl. 18.30 kom michan å anel förbi på en grillkväll. var mycket trevligt :) efter maten så blev det lite crocket på våran lilla gräsplätt. 
å just nu så e anel på väg till en kompis som fyller år, så michan kommer tillbaka så ska vi kika på en film ihop. det blir "shopaholic".
så vi får höras mer imorn

Michael Jackson

åhhh fick sååå ont i magen när jag hörde på radion i morses att Michael Jackson hade dött igår. jag trodde det var ett skämt. fick en klump i magen. det känns fortfarande så jäkla konstigt. "Michael- the king of pop" ursch... den 16 augusti -97 så kom ju Michael till Ullevi i Göteborg å jag som var ett mega fan då var ju självklart där :) jag å amelie var där själva, endast 13 år gamla. det var sååå stort för oss. vi båda älskade han så mycket!! :)
så när vi satt där inne på ullevi med ett leende större än arenan. å när han sjöng alla dessa lugna låtar så lipade vi stöll..... hehe. gulligt. han brukar ju alltid ta upp ett fan på scen å det gjorde han då me, till en lugn låt. han stod å sjöng samtidigt som han kramade om den överlyckliga tjejen som fick bli omfamnad av Michael. wow wow wow. jag å amelie grät å grät.....det var ju vi som skulle stå där på scenen i hans famn... :) a helt underbart var det å fått se han live. kommer jag aldrig glömma den känslan.... 

   

   

   

   
det här e sista bilden på "michael jackson-the king of pop"!!!!!!!!!!! 1958-2009

veligt värre

idag jobbade jag en sväng på förmiddan, sen efter det så hämtade jag upp markus å så drog vi in till borås för att köpa våra konstrottingmöbler.... å när vi såg dem nu för andra gången så tyckte vi att iaf soffan såg pluttrig ut, men vi köpte det å åkte hem. men när vi kom hem å mätte lite å så så insåg vi att det kommer å se pluttrigt ut. vi sucka till å tänkte skit skit skit oxå.... vi åkte till Garrys fritidsmöbler för att kolla in ett set där istället. fåtöljerna var i samma size men soffan var istället för en 2-sits så var det en 3-sits å det såg mycket bättre ut. så nu ska vi åka tillbaka med möblerna som vi köpte idag å så tar vi dem på Garrys istället. :) veliga vi är. kanske skulle kollat lite mer noggrant först innan vi köpte det..... men men, det går ju alltid å lösa. vi har ju inte brutit upp förpackningrana ännu.
håller på att kika på U21 EM, sverige suger just nu... 0-3....hur ska vi ta igen det??
till detta blir det sill å färskpotatis. :) mycket nice!!! å lite öl till det me förstås... hehe

ha det så bra. hörs igen imorn..

dagens outfit



   

   

   

snygga klänningar


   

   

   

jag vill ha.......... :)

4 veckor till...

...sen så e det semester!!! både längtar å inte. det går så fort, för när jag väl har haft semester så kommer nästan hösten. ursch så hemskt!! sommarn springer förbi ju... jag hoppas bara den här härliga värmen håller i sig nu. gärna v.31-33, hihi....för då e jag ledig! det e det som e med sverige att man aldrig vet när man får fint väder här, man får ju chansa å hoppas på det bästa med vädret. men även om det blir bra väder så e jag fruktansvärt sugen på en utlandsresa, men det vet i fanken om man kommer ha pengar till det nu i år. vi har prioriterat hemmet nu. så alla pengar går dit, men man kan ju alltid hoppas på att hitta en billig restresa :) grekland e aldrig fel. sommarn -07 hittade jag å min kompis malin en resa till rhodos för endast 2300:- 5 dagar innan bokade vi den. det var ju riktigt nice å endast betala så lite för 1 vecka. 

   

   

   

   

   

   
a underbart var det!!! vill åka igen malin!!!!!! :)

förra året tog ju jag å markus en restresa till cypern, då fick vi ge 3400:- tror jag. ok det me... 

   

   

   

   

   

   

det e livet!!! :)

vi får se helt enkelt när semestern närmar sig... :)

idag har hyresvärden varit här me å hämtat köksluckerna. dem ska omlackeras. så snart har vi ett supernice kök me. :) ska bli kul, det kommer göra sån skillnad. luckerna var så slitna så det behövdes verkligen. så det skulle ta max 10 dagar.
ska fortsätta såplocka här nu, men hörs imorn igen.
kramar

imorn me, sen så....

imorn e det jobbet me, sen så e det helg!! gött värre! man längtar så nu när det e så fint väder ute så man vill ju bara vara ledig så man kan ligga på plajjan å sola å bada :)
på fredag ska jag å markus in till borran å köpa konstrotting möblerna, köpa present till syrrans sambo daniel som fyller 26 år idag!!! GRATTIS GRATTIS till dig!!! sen när vi e färdiga med det så bli det sjön å sola å bada!!! :) härligt härligt!!!
jag har redan smygsolat lite på luncherna nu i veckan, å det tar mer än vad man ror å det e skönt!! roligt å få lite färg! man ser ju mycket fäschare ut med en gång, å det e ju aldrig fel......hehe :)

emma, jill, cicci å daniel kom på besök ikväll. dem kolla in den nya lyan å tog en öl. satt å snacka på balkongen, mycket trevligt var det!! :)

fick post idag me!!! tjohooo!!! JAG KOM IN PÅ MUA-KURSEN!!!!!!!!!!!! såååååååå skoj! gött! så nu vet man säkert att man ska gå den kursen som startar 17 augusti, 10 veckor framåt. ska bli så roligt!! längtar faktiskt!!! :)

nu ska jag hoppa in i duschen å ladda inför morgondagen.
see ya!!

dagens outfit



   

   

   

hej hopp

åhhh sååå underbart allt e nu. alla rummen e färdigtapetserade å jag håller på å fixar å donar här nu, det blir så fint så fint!! varmt å härligt e det ute me, kan inte bli bättre :)
imorn e det onsdag så helgen närmar sig smått. ska bara jobba en liten sväng på fredag så det e gött!
på fredag ska jag å markus in till borås å köpa utemöbler. kostrotting möbler. en soffa, 2 fåtöljer å ett bord. vi ska ha det på balkongen. kommer bli så snyggt!! :)
kort kommer sen...

måste fortsätta fixa. kanske hörs lite senare...


midsommarfoton

midsommarafton.....

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

midsommardagen.......

   

   

   

   

   

   

   

sommar

:) :) :) gud så härligt!! äntligen e värmen här igen...

har jobbat hela dagen idag, 4 dar kvar, sen helg :) efter jobbet stack jag å markus på en långpromenad. riktigt härligt var det!!! å efter det så tog vi våra golfklubbor å åkte upp till "rangen" för att slå lite, men där man hämtar ut bollar var ju självklart stänkt för kvällen. så det var bara å vända igen. jag som var sååå sugen. har ju inte fått testat mitt golfset ännu som jag fick i julklapp av markus. men vi får köra en annan dag. ska ju vara fint väder hela veckan :)

ska äta lite kvällsmat nu, men efter det så kommer det lite kort från midsommarhelgen :)

sleten

det e bara förnamnet på vad jag e nu. :) men en rolig helg har det vart.

i varberg har det varit en fin helg, med roliga lekar å en massa mat å dryck. i fredags var vi i marinas stuga i espevik där jag hade hand om lekarna. det blev tipspromenad å 5-kamp. det var skoj. jag som höll i det hela slapp vara med :) hehe, fick kolla på när alla andra såg roliga ut.
på lördag hade vi bokat bord på sociten. så 19.30 möttes vi upp där, 12 pers var vi. det blev mycket lyckat, god mat mm... sen efter middan tog vi oss in till nattklubben å fortsatte den trevliga kvällen där :)
har inte mått dåligt idag som tur e, men trött har jag vart. inte konstigt med en sån fullspeckad helg. på vägen hem idag så stanna vid till vid brors stuga som han å familjen har även dem i espevik. syrran var där me, så en fika blev det, sen drog vi oss hemåt. svängde förbi pizzerian, slängde oss i varsinn soffa å käka. mumma var det!!! å till det blev det en film "wallander, skulden" sen nu när den var slut så började "sällskapsresan" på 1:an, så det blev ett kik på den me. :)
så nu måste vi fixa å dona här hemma. städa lite å få ut alla grejer ur gästrummen som vi har slängt in där så länge. för imorn kommer målarn igen å ska börja fixa med dem rummen. ska bli såååååååå gött!! :)
tog en herrans massa kort från helgen, men dem får ni se imorn. har inte rotat fram kameran ännu.
men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge......... :) hehe
kram

midsommar

yes here I come!!! :) härligt härligt!! den här dagen har varit lugn, har gått undan, så det e gött!! :) nu e det helg, å det ska firas med öl eller vin ikväll. fick ett samtal i morse om att jag får fixa lekarna till imorn. å nu när man har funderat över dagen på vad man kan hitta på, så e det så svårt. finns ju en del roliga utelekar, men regnar det imorn så e det kört. nån bra inne lek???
kanske kan söka på google?!
nu e klädkammarn vit. nu ska det bara fixas hyllor, stänger mm till klädkammarn, så jag kan få upp mina kläder. det får bli på måndag de. :)
å på måndag kommer dem å tapetserar gästrummen.
kommer inte kunna skriva nu på hela helgen, men slinker in här på söndag igen... :)

ha nu en underbar MIDSOMMAR!!! å gör inget jag inte skulle gjort.....hehe.... :) kramar mari

dagens outfit


   

   
    

härligt väder

det har varit sol hela dagen, härligt härligt!!! :) kan det inte hålla i sig? please....
har jobbat hela dagen, ska jobba imorn me sen så e det helg.
ikväll ska jag ut på en långpromenad med johanna. kan behövas å så ska det bli riktigt skönt å få komma ut lite. står ju inne å jobbar hela dagarna med en massa ämnen i luften som inte e det bästa å inandas. sen när jag kommer hem igen så ska jag röja ut lite krafs vi har ställt i klädkammarn, för imorn kommer målarn å målar om. jippi!!! äntligen får jag ordning på klädkammarn. :) efterlängtat!!! sen nästa vecka får vi ordning på dem resterande rummen (gästrummen). ska bli kul att vi äntligen kan få inreda dem här rummen, å att vi får tömt lite fler flyttlådor.

nu ska jag kila, men hörs lite senare...

lilla majsan....

....e myssugen!!! 

   
hennes lilla pall, den gillar hon jättemycket!!!! :)

   

   

   
min älskade lilla maja :)

dagens shopping



   
kanske blir en första användning imorn :) vi får se, vi får se......

regnar, ja det gör det allt

å inte kommer det bli bättre enligt väderprognosen... suck å åter suck!!!
jaja, vad ska man göra, kan inte deppa ihop för det... får göra det bästa av situationen. hoppas hoppas verkligen på bättre väder till midsommar, vi ska ju iaf vara vid kusten, så då kan man ju ha lite tur. vi får hålla tummarna!! :)

undra om det kommer nån bra film idag?

hade en liten lucka i eftermiddag, så jag stack till "wilma" för att kika lite. inte för att jag skulle handla nåt direkt. men man vet aldrig, kan ju hitta nåt behövande.... å det gjorde jag oxå.... hihi... :) ett par vår/sommar stövlar. awesome!! ska lägga in en bild här lite senare...

nu måste jag få i mig lite kvällsmat.

har shoppat loss

:)
fick köpt oss en gräsklippare idag hehe...... :) en "stiga multiclip 50". först kom den inte in i bilen, kartongen tog för stor plats, så personalen på "e-boden" fick hjälpa mig å ta ur den ur kartongen å så fick den plats i mitt lilla bagage. dags å skaffa en större bil insåg jag. :) men men, allting löser sig...

nu har jag lite lunch, vet inte vad jag ska äta? tråkigt å äta själv. markus jobbar hela dagen idag. slutar med att jag köper mig nåt färdigt på vägen tillbaka till jobbet om jag känner mig själv rätt :) smidigt värre!!!
ska pyssla lite, så hörs vi mer ikväll.
ciao!

dagens outfit



   

   
            tröja- gina tricot
            klocka- michael kors
            klänning- gina tricot
            jeans- white
            skor- visko

ny vecka

första dan avklarad på den nya veckan. :) 
fick ju cyklat till jobbet idag. min bil var inne på lagning, men det var riktigt skönt. borde fortsätta med det, både nyttigt å behövande. särskilt för ens bakre delar....hehe :)
fick hämtat min bil nu efter jobbet, så jag får tvinga mig själv nu att ta cykeln istället. så man kommer in i en ny rutin. det e ju bara det som gäller. man gör det av ren vana att sätta sig bakom ratten. jag har ju så nära till jobbet, så det e fruktansvärt dumt å ta bilen.
på vägen hem från rydboholm där jag hade lämnat bilen, så åkte jag om syrran å blev bjuden på hamburgare. :) det var mycket gott, vrålhungrig som jag var :)
berättade för henne om en behandling en kund berättade om idag som botar allergier mm.... hade ju varit såååå skönt å slippa sin pollenallergi. så jag ska lätt kolla upp den här behandlingen å ge det en chans. :)
imorn ska vi köpa oss en gräsklippare. gräset börjar bli lite vildvuxet nu här ute. ser inte så roligt ut.

nu ska jag slänga mig tillbaka i soffan. ses imorn kram


gårdagens bravader


   
hemma hos oss innan festen, jag å caroline

   
markus å johan

   
jag hamna självklart vid det bästa bordet; darrell, elin, niklas.....

   
öjje, caroline å tobias :)

   

   
födelsedagsbarnen!!!

   
det bjöds på fin sång

   

   

   

   

   

   
jag å min älskling!!! :)

redan eftermiddag

vart tar tiden vägen? det går alldeles för fort.... imorn e det jobbet igen. hade vart riktigt gott om det var en ledig dag till, men det e ju i för sig kortvecka... :)

igår var ju 25-årsfesten. det var skojsigt!!! många roliga uppträdanden blev det. roliga verser om födelsedagsbarnen mm.... vi åkte hem 02.00. det fick vara nog då, å det tackar jag för idag :) markus me tror jag, räckte nog med att han mår soppas dåligt som han gör idag.blev nog lite väl många whiskeyn för honom, men han har bara sig själv å skylla :) hehe.... han började jobbet idag kl.11. kul för honom......NOT!!! å så jobbar han till imorn bitti.

känns ju heltokigt med midsommar redan... men samtidigt kul. det blir varberg för våran del. på midsommarafton kommer vi vara i "espevik" i marinas stuga med familj mm. ska bli jättekul!!! sen på midsommardagen vet vi inte riktigt helt 100 ännu, slutar nog på "sociten".

idag e det en såndär hemmar pysslar dag, typiskt söndag!! jag håller på å tvättar, tömmer flyttlådor, mö skit man har alltså!
å senare i eftermiddag ska jag lämna in min bil, bromsklossarna e helt slut. inget bra. å ingen bra tid att sånt ska skita sig nu, när man vill använda pengarna till annat. typ hemmet. finns en del vi ska inhandla...men man vill ju ha en hel bil. det får kosta vad det kostar helt enkelt.

har ju 2 trisslotter i väskan jag ej har skrapat ännu. får hoppas på en lycka där. :)
ska slänga in en ny tvätt nu, så kort kommer senare idag från gårdagen. :)
adios sålänge....

jojjo, nathalie, lisa å linda...

......firar 100 år idag. kl. 18.30 ska vi vara på mariebergsparken, samma ställe som jag å marina hade våran 80´s fest. :)
ska bli kul med lite partaj igen :)
kl. 17.00 kommer caroline å johan hit. vi ska förfesta lite så vi e fulladdade innan vi ska vara på festen :)

men innan det har jag 1000 grejer å uträtta, har redan hunnit med en massa men har en massa kvar.... så jag hinner inte skriva mer nu, men imorn kommer kort på kvällens bravader :)

see ya! kramar!!!

herregud

jag borde kanske sitta i juryn nästa omgång av talang hehe...... :) han vann ju!! charlie caper, coolt. hur bra som helst. grym e han å en värdig vinnare!!! 

             

ett stort GRATTIS!!!

charlie caper

nu vet jag vem som ska vinna helt klart!!!!!!!!!!!! wow wow wow.....!! got deam vad bra han var!! heja CHARLIE CAPER!!! rösta nu på honom!!!!!!

fredag

underbart!!!!! :) har ju typ vart ledig hela dagen, så det har varit gott! men stressigt värre har det vart. vet inte hur många affärer vi har varit i idag nu när vi var i borås. har kollat lite grejer till det nya hemmet. vi hittade en grill, en stor sån me. :) sen lite nya prydnadssaker, som vi dock inte behöver, men men.... :) ja, vad var det mer vi köpte....jo, lite plugg å skruvar oxå. hehe....

kort på våran snygga grill får ni se när den e uppmonterad. :)

till amelie - ska lägga in mer kort på lyan, men vill komma i ordning lite mer först :) e lite smårörigt lite här å var nu fortfarande. :) men håll ut, håll ut!!!! pussar till dig!!

idag har jag gjort nåt roligt me, har äntligen skickat in min ansökan till MUA kursen till hösten. såååå spännande det kommer å bli, å roligt förstås!! så nu vet man att det verkligen kommer å bli av. det kommer å bli 10 tuffa veckor för mig. kommer att åka in till göteborg med 06.25 bussen å så börjar kursen 08.00-12.00. sen får jag ta bussen 12.10 hem till kinna igen, å då e jag tillbaka i kinna kl.13.25. börjar jobba 14.00 å så får jag jobba hela eftermiddagarna. fullspeckade dar med andra ord, men det får gå. e endast 10 veckor, så det kommer gå fort tror jag. kul ska det bli iaf!!! :)

tittar på talang nu på 4:an, vet inte vad jag ska tycka egentligen om alla deltagare som e me. för å nackdelar med alla hitills. det e svårt å peka ut en värdig vinnare. jag tycker verkligen det ska vara en UNIK talang. å det e svårt å där vad som e en unik talang å inte. jaja....det ger sig det me.

nu ska jag småpyssla lite... hörs mer imorn.

tjing tjong långkalsong

heheh..... vad rolig man kan vara.... :)

så gott, nu e det helg, eller a nästan. har 2 klippningar imorn bara så det e ju lugnt. sen ska jag å markus in till borås å kika lite. ska se om vi hittar lite behövande grejer till hemmet.
fick köpt mig en grej idag....hihi.... en ny väska. slängde min jag hade nu, börja bli så sliten nu runt kanterna. å som man säger; in med nåt nytt, ut med nåt gammalt!
här får ni er ett kik på den. 

   
   
just nu när jag sitter här å skriver, hör jag nån som vrålar utanför.... så kom jag på att det e "mingla i mark" idag. en konsertkväll för ungdommarna, för att försöka hålla kvar markborna här, så dem inte drar iväg till vbg mm å festar loss för att fira sin skolavslutning. så 21.00 har "robin bengtsson" tid, så det e han jag hör nu sjunga. en alkoholfri kväll e det dessutom. en bra grej tycker jag att dem har fixat detta för alla ungdomar. det har varit bra artister här tidigare år. tex "agnes" var här för 2 år sen.
synd att det e så dåligt väder bara. men som man säger; inget dåligt väder, endast dåliga kläder..... :)

nä, nu ska jag fixa här.

ha det så gott!!

lunch

e hemma nu på lunch, har lagat till lite potatisgratäng å till det stekte jag kött :) mumsfilibaba!!!

ska till jobbet igen om en sväng, å efter jag har jobbat klart, så kommer marina på besök. ska kika på våran nya lya. å så ska vi prata gardiner. eftersom hon e experten på det området så ska hon få hjälpa mig å mäta osv... kolla vad som blir snyggast till dessa fönster. nu e det så tomt utan några gardiner.

så vi hörs lite senare ikväll

dagens outfit



   

   

      
                   tröja- gina tricot
                   jeans- weekday

1:a plan

här får ni en liten titt på det färdiga resultatet i tvättstugan å i vårat sovrum :)

   

   

fräscht blev det :) det ska bara upp lite hyllor å tavlor mm, så det inte blir så tomt överallt. men en bit på vägen har vi kommit iaf. det värsta e över om man säger så. e ju inte liiittee jobbigt å maskera med tejp öevrallt innan man kan måla, å sen när man väl har målat en vända, ja då ska man runt en vända till..... hehe :) måste ju vara 2 strykningar.

yeye, nu e det myspys med markus. kanske blir en film. ha det gott!

malta-sverige

1-0 till sverige så här långt. gött som f-n! men vi får la se hur långt det räcker....
har precis ätit kvällsmat som bestod av en dubbelmacka, kokt ägg, varm nyponsoppa med glass, youghurt, å ett glas juice. :) en salig blandning med andra ord, hehe....
men gott var det.
ska snart skära upp vattenmelonen jag köpte tidigare idag.
men ska först ner till tvättstugan å sovrummet å fota, så ni får se hur snyggt det blev. hade vart kul å kunnat visa er för å efter bilder, så ni oxå får se skillnaden. but it´s to late for that, sorry!

hörs om en sväng igen :)


en liten tjuvtitt på det nya hemmet

här får ni en liten titt på tapeterna vi har satt upp i köket å i vardagsrummet :) 

   

   

   

det e inte riktigt klart än med möbleringen, men nöjda blev vi med fondväggarna
:) resten av väggarna har vi målat vita. 


   
våran nya snygga klocka vi har köpt. :) 

kort på tvättstugan å sovrummet som vi me har fixat kommer ni få se imorn...

nu e det dags för poporn å "bröllopsduellen"
   

gårdagens outfit


   
                            skjorta- h&m
                            skärp- lindex
                            jeansshorts- avklippta gamla reaplay jeans
                            skor- h&m

ÄNTLIGEN!!!

äntligen har vi fått tillbaka internet :) underbart!!! det e ju nästan som man har tappat bort sin mobil, å så e det uberbart skönt att få tillbaka den :) nästan som en halva av en själv försvinner, jättejobbigt.

men nu så e jag tillbaka i full rulle igen när det gäller bloggen :) kul kul kul!! har vart jättejobbigt å inte kunna skriva alla dagar å så...

under helgen som gått så har vi bara grejat med den nya lyan. :) vi blev klara med all målning å tapetsering som vi skulle göra själva. det blev sååå bra. kort kommer ikväll :) men det e långt ifrån färdigt när det gäller inredningen, men ni kan få tjuvkika lite på det färdiga resultatet när det gäller väggarna. :) 

nu ska jag laga lite mat, sen e det åter till jobbet. men hörs mer ikväll.
kram

tjohoo

hallå alla!!!

äntligen helg säger jag som har fullt upp med att måla å tapetsera det nya hemmet. :) suck!!! säger jag nu.....fy fan vad jobbigt!! men det får det vara, för fint blir det efteråt!!!!! :)

kolla precis på sverige-danmark i fotboll, vilken jäkla skit! vad håller vi på med?????? jag skäms. jag tror jag tar å flyttar till danmark.
nä, men fasiken vad tråkigt med förlust. vi förtjänar inget annat i för sig...

imorn e det tapetsering å målning som gäller. imorn blir vi nog klara med allt vi ska göra. så sen e det bara att vänta in målarn som ska fixa dem andra rummen. :) det kommer bli sååå fint.
det vi e klara med e tvättstugan, å den blev såå mycket bättre. vilken skillnad lite färg kan göra. å så e vi klara med sovrummet. å det blev oxå snyggt. ska visa bilder sen på det färdiga resultatet. :)

nu ska jag fortsätta dricka lite öl, å sen somna gött!! :) ha det bra! så hörs vi igen på måndag.
krrraaam!

måla

god morgon gott folk... :)
nu sitter jag på jobbet 1 timme innan jag har min första kund så jag hinner upptatera min blogg. allt för er!!! :)

idag jobbar jag till 16.00, sen efter det så ska jag å markus köpa färg å börja måla om i tvättstugan. inget roligt nu under tiden, brötigt värre, men fint kommer det nog bli när det e klart. :)
i morses kom en kille å bytte ut en av våra toaletter. fräscht värre måste jag ju bara säga :) hehe....

urk vad kallt det har blitt me, man e inte van. glömmer att ta på mig en jacka när jag går ut, så man fryser ju så in i norden. men men , jag hoppas verkligen det dåliga vädret håller i sig, så vi får hem målarn som ska fixa 3 rum åt oss. dem var inte godkända av hyresvärden, så vi får dem fixade. tack vare att dem som bodde där innan har slarvat så med sin målning. gött för en annan :) målarn kan endast komma när det blir väder för han har så mycket å fixa nu utvändigt. men han sa att så fort det blir dåligt väder så prioterar han oss först. NICE!!!!!!
kort kommer sen....

lilla majsan gillar våran nya uteplats.... 

   

   

   

nu måste jag värma mig med en kaffe...

balen -09

här får ni en titt på mina baltjejer jag hade hand om i år.... :)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
   

ont i mina vader

det e helt otroligt att man kan få så ont. jag kan verkligen knappt gå. det har tatt så hårt i mina vadmuskler å springa så i trappor som vi gjort dessa dagar. jag går som jag skitit på mig...hehe men det har jag inte gjort, lovar!!! :)

idag e det balfrisyrer som står på schemat på jobbet, ska bli kul! kort kommer på frisyrerna jag har gjort. men det får bli imorn om jag hittar sladden till min kamera så jag kan föra över dem till datarn. jag har 3 tjejer idag, å det roliga e att alla 3 ska ha olika frisyrer. alltid kul med variation. det e ju trots allt bara en gång om året.

nu måste jag förbereda, så jag e redo när dem kommer.
men hörs imorn igen. :)

ciao

förlåt förlåt förlåt...

.....att det har tagit sån tid innan nåt nyt inlägg har skrivits...:)
men nu har vi äntligen fått flyttat. vi fick flytta under sveriges varmaste dag....tjohhooo!!! det var fruktansvärt!! vi höll på att avlida, å då överdriver jag inte. under våra vändor med släpet bakom bilen, så efter en vända efter att vi hade tömt släpet å skulle åka tillbaka å lassa på en ny omgång så på vägen så lossa vårat släp från bilen å flög ner i diket.... hjärtat hoppa ut genom kroppen å tankarna flög runt i mitt huvud.... fan fan fan......vad gör vi nu???? åhh..... samtidigt tänkte jag att vilken tur vi hade i oturen. en sån jäkla tur att släpet åkte framåt rakt ner i diket å inte började rulla bakåt rätt på bilarna som kom å körde bakom oss.dratt me dem i det hela hade inte vart så skoj.
mitt emot där olyckan skedde ligger "almedahls", en tyg firma/fabrik. så markus gick till ett par grabbar som satt ute i den varma solen å frågade om dem skulle vilja hjälpa oss å få upp släpet. å det gjorde dem så gärna. dem hämta deras största truck å drog upp släpet åt oss. å så satte dem tillbaka släpet på dragkroken igen, hårt å bra. men jag ska säga att jag var skakig efter detta. ville inte köra mer med ett släp. men andra vändan gick bra :)
det tog oss hela dagen å flytta, var klara med städningen vid 20.00 i lägenheten vi skulle lämna. helt slut var vi alla som hjälpte oss. efter vårat sista krafs vi hade fyllt alla bilar med, så blev det en drive in på donken. jag, markus, å markus mamma å pappa satte oss på våran nya balkong å avnjöt en god middag. det har aldrig smakat bättre med donken mat som det gjorde då :) hehe..... vad som helst hade nog gått ner då.

RSS 2.0