grillkväll

ikväll får vi besök utav Jimmie, Christina å Melvin. vi ska grilla lite å ha en trevlig kväll i detta underbara väder. :)
har shoppat 2 grejer idag me, men vad det e får ni se imorn... :)
ciao!

god morgon

vaknar upp av solstrålarna som lyser in i fönstret... kan inte bli en bättre väckning. :)
strax därefter fick jag ett sms, det var Michan som skicka. att hon stod på baksidan med Alexandra å ville komma in. :) fick slänga på mig morgonrocken å stiga upp... där sod dem redo att få komma in. :)
dem har vart ute på en morgonpromenad.
jag fixa i ordning lite frukost å hon fick en kaffe. det blev en kortvisit. för 10.30 skulle hon möta upp en vän på byn.

själv ska jag dra mig neråt igen å fixa i ordning mig. måste fixa lite ärenden.... ska kika på ett par nya promenadskor, och kika efter sollampor å ett nytt grillöverdrag på Jysk.


lite grill

det lockar nu när det fortfarande e fint väder, å helgen har kommit :)
ikväll blir det grill med grannarna. var längesen vi sågs nu...tiden går!!

hörs mer imorn, måste fortsätta inför grillningen... adios!

Dagens...

imag1575 (MMS)

Dagens...


en dag kvar

härligt, sen åter lite helg.... :)

imorn får jag sovmorgon till 10.30, ska bli skönt!! imorn blir nog en hyffsad lugn kväll kan jag tro. på lördag får vi gäster hit. då kommer Jimmie, Christina å Melvin hit på grillning. ska bli jättetrevligt! :)

nu ska jag slänga mig i soffan å kika på TV.

hörs mer imorn

Dagens...

imag1574 (MMS)

Dagens...


jäkla pollen

fasiken vad det e jobbigt! e trött, seg i hela kroppen, vill bara lägga mig å sova!!! man har ingen energi till nånting just nu. det blommar för fullt, jättefint! :) men måste klaga lite, för att det e så jobbigt! ser drogad ut i ögonen, det känns sådär. svullen å röd å det kliar!
får hoppas det värsta försvinner snart...

ska inte göra nånting nu ikväll... skulle vart skönt med en promenad, men orkar inte det... får dega i soffan istället :)

tjing!

fortfarande sol ute

det som skulle bli mulet idag å kunde komma in en regnskur. men gott att det håller upp!!! :)
ska fixa till lite lunch här strax. det blir panerad rödspätta med färskpotatis å kall sås. :) mumsigt värre!!
sen blir det en sväng på balkongen...


det sket sig

ja, då var vi hemma igen. tyvärr förlorade Fritsla mot Rävlanda. 1-3 blev slutresultatet.

ska dra mig te sängs snart, kika lite på Tv, å sen släcka lampan i hyffsad tid. börjar jobba kl.10, så jag får lite sovmorgon :)

ciao!

Dagens...

imag1573 (MMS)

Dagens...


en halvslapp dag

nu känns det att det blommar ute för fullt... känner mig jätteseg i kroppen... pollen tiden e här. trötter... men men, fint e det ute.

har jobbat lite till å från idag, har vart skönt, men samtidigt segt. ska åka upp nu igen å ta en klippning. sen hem igen... ska kanske med älsklingen å kolla på fotbollsmatch. han ska inte vara med idag eftersom han fortfarande e hostig å förkyld. men med detta härliga väder e det kul att vara där å kika :)

hörs senare ikväll!!

Från gårdagen, här sitter vi på Incontro å...

imag1569 (MMS)

Från gårdagen, här sitter vi på Incontro å käkar lite å njuter av det underbara vädret. Vi hade jätteskoj igår. Robert Gustavsson gjorde sin show jättebra. Vi var hemma igen vid 00.00 då vi avslutade kvällen på Heaven 23 uppe på Gothia. :) dem stängde vid 00, så då kosa vi te sängs. :) Idag kom vi hem redan vid 10.30, vi åkte direkt efter frukosten. Har suttit på balkongen ett par timmar. Det sista höll jag på att tuppa av, det var sååå varmt. Men klagar inte. Det e helt underbart! :) kl. 17 åkte vi till Michan å c/o, vi var bjudna på lite grillning. Var riktigt gott. Ikväll har jag fått städat undan vinterkläder, å smått börjat städa nedervåningen. Ska fortsätta imorn... nu får det vara bra för idag. Ska lägga mig i sängen å kika på tv.... sen lägga mig tidigt. Imorn e det åter jobbet. Ciao!


Hej hopp.... har inte haft lust att blogga...

Hej hopp.... har inte haft lust att blogga idag, har bara njutit av dagen ute. :) men slänger in ett litet inlägg nu när jag sitter i bilen på väg till Göteborg. Jag, Markus, Mona, Daniel, Malin å Mache ska bo på Gothia tower å gå på Robert Gustavsson. Sen blir det käk på restaurang Söder. Efter det får vi se vart det slutar :) ha en fortsatt trevlig påsk gott folk så hörs vi mer imorn. :)


smaklig måltid :)

imag1568 (MMS)

smaklig måltid :)


åter lite grill

med älsklingen, men idag blir det gresakött... igår vart det älg. :)

till det blir det färskpotatis, sallad, beasås, sweet chili sås, å tsatziki. det kommer inte sitta fel!!! :)
särskilt inte efter den här underbara dagen!!! ljuvligt!!




påskafton

har börjat dagen med att fortsätta med min storstädning... jag började igår med att puttsa alla fönster å sen städa jag bakom spisen å även bakom kyl å frys... å där bakom kan jag säga att där var det inte fräscht nånstans....fy fan alltså! vi flyttade in här juni -09, å då ska dem som lämnar hemmet flyttstäda som dem inte hade gjort bra. så David hyresvärden gav dem ej godkänt plus på mycket annat som dem inte hade utfört korrekt. men i vilket fall som helst. dem hade inte städat bakom kyl å frys på flera flera flera år.... så jäkla äckligt. det trodde vi ändå att dem hade vart schyssta å städat upp efter sig. men icke!!! å efter som vi trodde det eller rättare sagt tog för givet, så har vi själva inte dratt ut kyl å frys förrän nu....
här har ni bildbevis.....på hur jäkla äckligt dem förra hyresgästerna lämnar efter sig... blääää!!!


här e bakom frysen..... nice va? urk säger jag!!!


idag har jag som sagt fortsatt min städning, jag har torkat över alla köksskåp, på alla köksluckor, diskmaskin, ugn mm..... sen i eftermiddag ska jag fortsätta med städet. men nu ska jag åka å handla lunch till mig å mamma. :)

see ya!

långfredagen...


här sitter jag med munter min :) å försöker få färg på min rygg... :)

i överlida, oliver sparkar boll

likaså leon :)


michan, alexandra å anel

adam å leon


älsklingen :)

Ja, då vart vi hemma igen efter en lyckad ...

Ja, då vart vi hemma igen efter en lyckad eftermiddag å kväll i Överlida hos syster å familj. :) Vi har grillat älg å ätit en massa gott gott till efterrätt. Sen drog vi oss ner till bodegan å spela biljard. Lite kort dyker upp imorn. :) nu e det natti natti....


Dagens...

imag1567 (MMS)

Dagens...


Ett av mina nya favvo halsband har jag på ...

imag1566 (MMS)

Ett av mina nya favvo halsband har jag på mig idag... :)


Grilldags hemma hos oss... :) mumsigt som...

imag1565 (MMS)

Grilldags hemma hos oss... :) mumsigt som bara den! Jag å älsklingen....


Dålig bild, men det e korallröda ränder me...

imag1564 (MMS)

Dålig bild, men det e korallröda ränder med blå volangpartier med små små vita prickar :) har dock inte hunnit prova den än, så hoppas den passar.


1 day left

ja, då var det bara 1 dag kvar, sen långhelg. :)

imorn får jag tom sovmorgon, börjar först 10.30.

nu har jag precis fått i mig en god kvälle, så nu blir det soffan resten av kvällen. ska först ner å plåta bikinin jag fick hem igår. glömde ju det igår....gick raka vägen till sängs istället å somna. :)


Dagens...

imag1563 (MMS)

Dagens...


2 days left

ja, nu har man vart på spinning å hunnit med en dusch.

2 dagar kvar att jobba, sen e det åter lite ledighet. långledigt me, ska inte bli fel!!! :) hoppas hoppas att vädret håller i sig, hade vart helt underbart! :)

nu ska jag fixa te lite kvälle å lägga mig i soffan å bara slappa resten av kvällen...

fick hem en ny bikini idag me, visar sen... :)

Underbart väder!!! :) hade långlunch idag ...

Underbart väder!!! :) hade långlunch idag så satt ute på balkongen i några timmar å gotta mig. :) å så hann jag förbi Michan å c/o på en kaffe. Men nu är jag hemma igen, å har bytt om till träningskläder för ikväll står spinning på schemat. :) ska bli gott.


Dagens...

imag1562 (MMS)

Dagens...


Hej hopp, idag har jag jobbat hela dagen. ...

Hej hopp, idag har jag jobbat hela dagen. Hann med att njuta i solen hemma på lunchen, helt underbart var det! :) 30 grader hade vi. Efter jobbet så åkte jag hem till syrran, Michan för idag fyller hon 38 år. :) vi firade henne förra helgen men hon fick en blomma idag. Nu vankas det grill hos henne å familj... gott!


har gjort ditten å datten

efter lunchen idag blev jag å Markus hembjudna till Jimmie, Christina å Melvin på kaffe :) vi har inte vart hemma i deras hus så det var kul att få se hur dem bor nu. vi bodde tidigare grannar. så då fick vi träffat dem lite. :)
Markus spelar annars innebandy ihop med Jimmie.
vi satt ute på deras altan i solen å hade det gott! :)

efter det åkte vi om affären å handla lite sen åkte jag raka vägen till Överlida, till Roxanna å vaxade mina ben. skönt när det e gjort! :)

å nu när jag kom hem hade Markus fixat klart tacosen så det var bara att sätta sig ner å äta... :) härligt!!

åhh redan.... :)

eller.....rättare sagt, wow. han har fått tummen ur. lite iaf... jag talar om en fotograf som jag var hos å blev fotad i januari 2010, alltså över 1 år sedan!!! men fick 3 bilder. en e jag inte så nöjd me, så den visar jag inte. å dem andra har jag sedan innan.... men en hade jag endast i svart-vit, men nu fick jag den bilden i färg. så ska visa er... udda bilder, men det e det jag älskar!! :)

Fotograf: Heine Peters



å den här hade jag sen innan oxå, men nu e den redigerad :)

vi fotade några mer teman, å dessa 2 teman jag har här skulle man vilja ha fler av, men får hoppas att man kan få dem en dag, om 1 år kanske.....hahaha :) å så vill jag ha kort från dem andra teman vi fotade me... så, kom igen nu Heine, jobba jobba jobba!!! :)


besök

alldeles strax kommer Michan å Alexandra på besök... :) jag hoppas det kan spricka upp lite mer å bli varmt så man kan få sitta ute lite idag... å få nån solstråle på sig :)


Warberg-Storvreta

ja herregud vilken jäkla match detta var!!! puh.... båda lagen var värda att vinna men Storvreta tog hem det efter straffläggning. tråkig avslutning på en match å behöva gå på straffar. men men...
jag sitter här hemma med Markus, Jarno å Jimmie. 

men nu om en sväng ska jag åka till Marina en sväng å hälsa på. har världens huvudvärk som inte vill försvinna, så ska ta mig en alvedon till å hoppas på att det vill hjälpa denna gång.

hörs mer imorn

Här e sminkväskan jag nämnde om jag köpte ...

imag1558 (MMS)

Här e sminkväskan jag nämnde om jag köpte till allt mitt smink. Jättebra å smidig! Hittad på Jula för endast 299:- en hård aluminium väska.


Förlåt för dålig bild.... men här e dessa ...

imag1556 (MMS)

Förlåt för dålig bild.... men här e dessa 2 basplagg jag köpte härom dagen... :) en kaki grön topp, å en marinblå 3/4 topp. Ni får se dem på en dag då ser ni bättre hur dem ser ut. :)


4 påskpåsar som e färdigpackade att ge til...

imag1555 (MMS)

4 påskpåsar som e färdigpackade att ge till mina syskonbarn... :) men dem får vänta 1 vecka till innan dem får dem... :)


lördag

jag som trodde man skulle vakna till ett soligt väder idag. :( igenmulet e det... hoppas det håller upp bara, för idag var det tänkt att vi skulle ut å fixa i trädgården. få bort lite löv å gamla blommor, rena i landet på baksidan.

igår som sagt var hade vi jättetrevligt. vi kika på hur Lisa ville ha sitt smink å sitt hår till balen. Det kommer bli såååå fint!! :)

nu kaffe!

Haft en supertrevlig kväll hos fam. Burwal...

Haft en supertrevlig kväll hos fam. Burwall, alltid en massa skratt när vi träffas! :) men nu e det natti natti...hörs mer imorn...


Lerum

imorn efter jobbet ska jag å älslingen åka till Lerum där en av mina systrar bor med sin familj :)

Lisa, henes dotter ska ta studenten i år å då e det även balen som gäller. å jag ska självklart hjälpa henne med hår å smink. :) ska bli jättekul!!!
så imorn ska vi testa å se vad hon vill ha. vi ska stanna över natten så det blir även lite käk å vin me! :) mums...

en härlig eftermiddag

då solen äntligen ville titta fram lite mer :)

fick slutat tidigare idag, härligt!!!!

fick hem en ny sminkväska som jag beställde hem i förra veckan till allt mitt smink, ska ta kort på det så får ni se sen :) det blev jättebra, jag hann å packa över allt under lunchen.
fick även handlat påskpresent till mina syskonbarn idag me, alltid lika kul å handla till dem! :) love, love, love!
fick även handlat 2 toppar till mig me, ska ta kort på dessa me sen så får ni se.... bra bas plagg/jobb plagg. :)


Alexandra sträcker sig efter mig.... :)

imag1552 (MMS)

Alexandra sträcker sig efter mig.... :)


Dagens...

imag1551 (MMS)

Dagens...


home

har vart iväg å jobbat!!! men nu e jag hemma igen, skönt! ska bara slappa i soffan resten av kvällen. imorn e jag åter ledig under förmiddagen....super gott!! :)

nu lite kvälle...

Dagens lunch, laxgryta, pasta å smörstekt ...

imag1550 (MMS)

Dagens lunch, laxgryta, pasta å smörstekt sparris :)


Dagens...

imag1549 (MMS)

Dagens...


god morgon

eller god förmiddag... jag har vart vaken sedan 07.00, redan 3 timmar har jag vart uppe :)
e ledig under förmiddagen så gottar mig i soffan med en kaffe å sitter fortfarande i min morgonrock. men ska svira om nu, för måste åka å handla mat. fylla hela kylen rättare sagt! :)

hörs lite senare...

tränat å tränat

nu e jag hemma igen... for hem fort å bytte om å slängde i mig lite käk. drog till gymmet å gick åter igen på "Beach" passet. först mage 45 minuter å sen spinning 45 minuter. puh...

men nu e jag nyduschad å håller på att göra tomtegröt. :) det e såååå gott!!

sen blir det en film i sängen.... "Eat, Pray and Love" :)

hörs mer imorn! ciao!

Lunch hos syrran, gött. :) nu kaffe å slap...

Lunch hos syrran, gött. :) nu kaffe å slappa i soffan... sen åter till jobbet!


fick gjort lite vettigt idag ändå

fick dammsugit hela lyan å tvättat upp badrumsmattor :) så jag har inte bara gassat i solen :) men jag satt 3 1/2 timme nu på eftermiddan, å det var helt underbart!!!
kanske drar å tvättar bilen om en sväng. imorn ska jag byta till sommardäck så då kan det vara kul med en ren bil....

ciao!

fikat med syrran

för en stund sedan gick syrran hem. Hon å Alexandra var här på fika :) resten av dagen ska jag fortsätta att bara vara hemma.... helt slut efter helgen. så ska slappa ute på balkongen, för nu har det äntligen blivit varmt å gött. :)


god morgon

:)
ny vecka.... å jag börjar den med att vara ledig!! hur skönt som helst! :)

ska fixa i ordning lite frulle, sen hoppas jag det klarnar upp snart så man kan få gå ut på balkongen å sola lite :) det skulle vara lite mulet nu på morgonen men spricka upp mot lunch så får hoppas det stämmer :) för det skulle bli ännu varmare idag.

hörs senare

bilder från lördagens kalasande.....


Alexandra å mamma Michan myser ute på balkongen :)


jag å Mona

å här kommer LINSLUSEN ALEXANDRA :) sötis!!!



goding!!! :)

ännu ett kalas

men nu e det över på ett tag får jag hoppas... :) men mycket trevligt har det vart hela helgen.

idag var vi hos Markus farbror Peter med familj. vi fira Markus, hans farfar Ville å Peter. det blev smörgåstårta å 2 andra tårtor på det till kaffet. mumsigt värre!!! :)

men nu e vi hemma igen å jag e helt slut! det har verkligen vart full rulle i helgen. så det ska bli sååååå underbart gott å vara ledig imron. ska inte göra många knop. ska gotta mig ute på balkongen hela dagen :) det ska bli ännu varmare imorn :) wwwweeeeiiiiiii!!!!!!

Grannen luntar å det luktar vår! Helt unde...

imag1548 (MMS)

Grannen luntar å det luktar vår! Helt underbart! Jag sitter i solen med en korsordstidning i ena handen å en kaffe i andra å njuter av varenda solstråle jag får på mig! :)


Tyvärr har jag ej hunnit bloggande idag, e...

Tyvärr har jag ej hunnit bloggande idag, eller rättare sagt så har jag inte hunnit sitta ner över huvud taget.... full rulle idag Först jobb till 16, sen handla det sista inför kalaset, å vidare hem å fixa det sista. Som tur var fick jag å Markus hjälp utan hans mamma som kom direkt efter jobbet å hjälpte till att fixa pastasalladerna. Så vi hann med allt precis innan första gästerna anlände. :) vi blev 18 st ikväll, å det räcker till. Helt plötsligt känns det som att man bor trångt å litet... :) men det gick vägen å allt flöt på som det skulle. Men nu e jag helt slut. Så natti natti alla. Kort kommer imorn...


3 söta rådjur...

igår kom det förbi 3 rådjur till våran å grannens trädgård... :)




skit oxå!!!

skrev ett inlägg från mobilen igår kväll, som jag ser inte har dykt upp :( åhhh.....trött jag blir!

igår hann jag inte sitta ner alls, efter jobbet igår mötte Markus upp mig vid jobbet å så drog vi å handla det sista inför kalaset. sen var det raka vägen hem å fixa klart allting. som tur var fick vi hjälp utav Markus mamma, så vi blev klara med allt i tid. annars vet jag inte hur vi skulle hinna klart.
å trevligt var det igår.... det flöt på bra allting!! :)


Markus med hans gammelmormor Hilda :)

markus mormor Siv ville vara med på ett kort oxå :)


jag, Markus mamma Carola å syster Sandra


idag kommer min sida å firar Markus, å så ska vi passa på att fira syster Michan som fyller den 18 April. :) vi kör 2 flugor i en smäll.

men nu ska jag fixa kaffe å ut på balkongen å fånga lite sol! :) 
hörs senare...

slutat tidigt idag

idag fick jag slutat redan 16.30, helt underbart!!! :)
men dagen e inte över för det.... fullspeckat schema. markus jobbar just nu, men sen när han slutat ska vi åka å handla en massa mat. det e till 2 kalas, alltså 2 middagar å 2 desserter :) systembolaget får vi ta imorn...

så nu innan vi åker å handlar ska jag sätta igång med städning här hemma. lägga rent i sängen, damma, storstäda toaletterna, hänga upp tvätt å slänga in en ny i tvättmaskinen..... ja, som sagt fullt upp!!!
dammsugas ska det oxå göras, men det får markus fixa imorn för han e helledig. :)

see ya later!

Jag just nu....nu blir det lite slingor, d...

imag1544 (MMS)

Jag just nu....nu blir det lite slingor, det var inte igår jag gjorde det. vilken nyans det blir får ni se sen :)


natti

nu e det sovdags för min del.... har legat i sängen sen 21 men har kikat på en film. men nu ska jag sova. ska ju upp 08.00 imorn å dra till gymmet. då e det "Flowin" som står på schemat. :)

natti natti

har svirat om...

... nu e jag hemma igen efter en heldags arbete. var hemma på lunch en snabbis, sen drog jag vidare till syrran på en kaffe. sen var det åter till jobbet.
men nu som sagt e jag hemma igen, har svirat om till myskläder. å det enda jag ska göra e att käka kvälle, å sen krypa ner i soffan å där ska jag ligga resten av kvällen. :)

Maten idag bestod av en massa gott gott :)

imag1540 (MMS)

Maten idag bestod av en massa gott gott :)


Dagens...

imag1541 (MMS)

Dagens...


tränat å tränat....

nu e jag helt färdig!!! men det e alltid lika gott efteråt!!! det blev 2 pass idag. "Beach" heter passet. först kör man mage i 45 minuter å sen spinning i 45 minuter.

så nu har jag duschat, ätit.... å resten av kvällen ska jag bara slappa!! kanske blir en film. :)


sommarn 2008 var jag å Markus i Cypern. nu e det bara 5 1/2 vecka kvar tills vi åker igen :) längtar...

Idag har jag inte fått vara ledig.... har ...

Idag har jag inte fått vara ledig.... har jobbat. men e hemkommen nu å har bytt om till träningskläder å ska dra till gymmet där spinningen väntar :) ska bli gött! hörs senare...


Jag firar min ledighet med en öl :)

imag1539 (MMS)

Jag firar min ledighet med en öl :)


fikadejt

om en sväng kommer Marina å Sigrid förbi på fika :)

jag har vart ledig hela dagen idag.... har vart jätteskönt. har inte gjort nånting speciellt... :)


Alexandra.... :)

imag1538 (MMS)

Alexandra.... :)


måndag

idag e jag ledig under förmiddagen :)
om en sväng kommer Michan å Alexandra förbi på kaffe. dem kanske stannar på lunch me. :)

hörs senare...

en söndag som den ska va...

det e en söndag som den ska vara ibland tycker jag.... grå, regn i luften å själv går jag runt i en mysdress, osminkad, flötit hår. :) ska inte göra nånting idag... ska bara slappa i soffan hela dan. har faktiskt orkat mig iväg till syrran en sväng på en kaffe. :)

men nu har jag vart hemma en sväng å käkat å som sagt ska jag stanna här resten av dagen... ska slänga på en film nu. det blir "Hämnden" med Mikael Persbrant. den vann ju en Oscar för bästa utländska film, så hoppas den e bra nu. :)

see ya!

Jeffrey Campell

Jeffrey Campell e ett märke på skor som många skriker efter just nu å jag förstår varför, för det finns sååå många snygga modeller på skor... vill vill ha... men dem kostar.







Ett par kan man köpa en dag, men vilka ska man så välja? det finns ännu mer par jag gillar....en hel del rättare sagt!!! :)


väntar in en gäst

nu har jag å älsklingen käkat, vart å slängt skräp, handlat mat inför kvällen å tankat upp bilen :)

om en timme ung, kommer Anders, syrrans man som ska tillbringa kvällen hemma hos oss. Medans syster yster ska på klassfest. :) ska bli trevligt, var längesen vi sågs.

nu lite kaffe...

dassig lördag

oj vad tervligt vi hade igår!!! Det var jag, Mona, Jojjo å Sofie som träffades hemma hos mig. :) vi käkade en massa gott, drack rödvin å munnarna gick i ett... prata en massa gamla skoltider-minnen.... å herregud vilken tid det var under högstadiet. vad man går igenom då både i när det gäller kläder, kompistryck, killar mm..... :) hehe

a skojsigt hade vi!! det får vi ta snart igen tjejer!!! :)

idag har det inte hänt mycket än så länge... vaknar upp till ett väldigt tråkigt väder... disigt å regn i luften. jaja, vad gör man?! bättre det än snö iaf :)

sitter fortfarande i min morgonrock i soffan å en kopp kaffe. om en sväng får det bli duschen å lite lunch på det.

hörs senare!


Dålig uppdatering... idag har jag varken h...

Dålig uppdatering... idag har jag varken hunnit sätta på datorn eller tv:n. har jobbat, handlat, fixat å förberett inför kvällen, å inväntat gäster... :) vi har haft riktigt trevligt ikväll!!! sååå trevligt att jag tom glömde ta fram kameran, tänkte inte alls på det... :( det får helt enkelt bli nästa gång vi ses. :) nu e det sängen för min del. natti natti...


Dagens....

imag1526 (MMS)

Dagens....


RSS 2.0