Älskade Maja

Idag blev det tyvärr slutet för Maja. 😔😢😢😢
Det började med att hon sluta äta. Det gick ett par dagar. Så jag ringde till "blå stjärnan" i Borås å vi fick komma in. Dem gjorde en röntgen på henne men dem hittade inget då. 
Dem tog även blodprov, som dem skickade iväg för en analys. Där fick dem fram diagnosen bukspottkörtels inflammation. 
Dem märkte även när dem kände på Maja att hon hade ont i ryggslutet så dem gjorde en röntgen där. Det visade sig vara sammanvuxet (en förtjocknad) eller vad det nu förklarades som. Men att hon hade väldigt ont där. Dem märkte med tiden att hon dreggla mer å mer å det tyder på illamående men dem gav henne både smärtlindring å för illamåendet men inget verka ge nåt direkt resultat. Å dem fick inte i henne nån mat utan bara dropp å det e inget bra. Dem gick igång med antibiotika mot bukspottkörtels inflammationen å sa igår att ger inte det nåt resultat över natten till idag så går det tyvärr inte göra så mycket mer. 😔😔😔
Idag fick jag samtal från dem 11.30 å det hade inte gett nåt resultat plus att hon blivit blind. 😢😢😢 så antagligen nåt i huvet som spökar, för att kolla exakt vad det va så behövde dem göra en MR röntgen men eftersom hon var redan så illa däran så vart det ingen idé, jag kan inte låta Maja lida mer. Mer å mer dyker upp för varje timme som går. 
Men det vart så tufft å behöva ta ett sånt beslut. Ursch alltså!! Känner sån skuld. 😢😔
Men får bara tänka på vad som blir bäst för Maja. 
Hon har det bra nu!!! Hjärtat mitt! 💗💗💗



Kommentarer
Postat av: Marie-Christine

Du tog det absolut bästa beslutet för din Maja!! Kram! <3

2013-10-27 @ 21:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0