redan över.....:(

a jag pratar om helgen.......suck vad helgen rinner förbi alldeles för fort!! men men....
har sovmorgon imorn iaf, börjar kl 11.00. sååå skönt det ska bli! :)

efter besöket hos syrran, så åkte jag å sola lite, man somnar så gott i solariet jämt. nästan lite borta när lamporna slocknar, glömmer alltid av att jag ligger där.....:)
sen var det raka vägen hem å slänga in en massa glasflaskor, ölburkar å en herrans massa katonger som vi har samlat på oss å gömt i gästrummet. men nu e allt undanröjt. det var riktigt skönt faktiskt å få undan allt sånt.
sen när jag kom hem igen, så vek jag tvätt, städa lägenheten, bytte lakan i sängen, tänkte därefter rensa mina garderober men när jag väl öppna å kika in, å stod där å fundera vart jag ska börja nånstans så stängde jag igen å gav upp. jag vet nämligen inte hur jag ska få bättre ordning, det går inte med det lilla utrymme jag har å få det bättre. har alldeles för mycket kläder. visserligen kanske jag hade fått slängt en del å fått bättre plats.......men nix, det får jag ta en annan dag :)
jag la mig istället i sängen med min laptop. å så satte jag på "pippi på de sju haven". älskar Astrid filmerna. men nu blir det en annan film, "Changeling"  med Angelina Jolie. den ska va bra har jag hört.
ha det så bra alla!!! kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0