en härlig förmiddag

ja, det har det vart!!! började dagen med en fika på "skrädderiet" med Johanna. var mysigt!
sen tog vi oss en sväng på byn å uträttade lite ärenden. sen när jag väl kom hem så höll fortfarnade polackerna på med vårat badrum, dem håller på att sätta upp en duschkabin. nu har vi bara ett duschskynke, så det ska bli gott. mycket fräschare! polackerna e anställda hos våra hyresvärdar, det e dem som gör om allt här, både utvändigt å invändigt på husen. kul å se att det blir fräschare här. det lyfter verkligen!!! dem nya hyresvärdarna som tog över dessa hus för 1 å 1/2 år sedan har verkligen tatt tag i stället. gjort om lekplatsen, så den blir mycket roligare för alla barnen. å det e ju kul att dem tänker på sånt. men snart bor vi inte här längre. får hoppas bara att våra blivande hyresvärdar e lika bra!

vid 4 kommer markus hem, just nu spelar han fotbollsmatch. (träningsmatch) i Fritsla. å när han kommer hem så ska vi fräscha till oss. å dra oss mot Göteborg, ska fira en kompis (Tommy) som fyller 30 imorn. vi blir runt 30 personer tror jag ikväll så det ska bli jättekul!! :) å så får jag äntligen träffa han å marias lilla Wilma som e 5 månader nu. har inte sett henne ännu. har en liten present till henne me!! :)

funderar på att åka till Fritsla å kika på sista halvleken på matchen. ha det så gott.
kort kommer imorn på kvällens outfit å på kalasfolket :)
kram

Kommentarer
Postat av: Leia

Vad det är som säger att vampyrer är som dom är? Det finns ju fakta man kan läsa. Och så man alltid har sagt om dom, så är det :P

En vampyr tål ju inte solljus, och man blir heller inte vampyr av något sk "gift". Tycker det är så dåligt att de gjort på det där viset i filmen. Fast kanske för att det skulle bli lite mera spänning.

Nu kanske du blir arg på mig. Fast ärligt talat ser jag inget snyggt med han som spelar edward :D

Blicken må vara spännande iofs. Men resten!? Bläk. haha :D



Förresten, queen of the damned stämmer mycket bättre överens med vampyrer. Har du sett den filmen? =)

2009-03-14 @ 14:28:46
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: Ja visst var hon :D

2009-03-14 @ 17:30:05
URL: http://icanpikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0